Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Današnje spoznaje..
link kolega ?aben wrote:fantastični insight: zemlja nije lopta!
uvaženi kolega henok ima blog, zemaljski krug
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
e, to je ral. b=bijelo, osnova 2000, 5561=tonTrinity wrote:Nijansa : JUB - Jub Barve in ometi :5561
Baza : (JGD) B 2000
veber-
2014-12-30
http://krugzemaljski.blogspot.hr
2014-04-16
kic wrote:ima super ljudi, dobrih ljudi, loših ljudova, a onda su tu i susjedi :^^
Savršeno pogođena gradacija...
darth_vader-
2014-04-17
jebeš život kad više ni palačinke ne mogu jest, i kad sve postane bezukusno..
život je mozaik, shvatio sam da ne treba sve odbaciti samo zato što nam se dijelić te naoko cjeline ne sviđa, npr neki autor koji ima super ideje i motivira te na razne načine, aaaali on je u mladosti bio sotonjara koji je na nekom prelu jebao kozu i sad ga to prati cijelu biografiju, ili neka od njegovih misli ti ne paše..
naprimjer :^^
želim reći, prihvati one dobre dijeliće pa makar bili od crnog vraga and disregard the rest(ono što ti tvoja priroda šapće da ti ne odgovara), i tim filtriranjem, slažeš i svoju filozofiju..
shvatio sam i da moram sklekove raditi samo s opterećenjem odsad jer su mi prelagani i kupio sam fucking prsluk od 30kg, kad budem mogao dignuti curu od 60kg na leđima bit ću zadovoljan, long way to go though true friends.. :^^
naprimjer :^^
želim reći, prihvati one dobre dijeliće pa makar bili od crnog vraga and disregard the rest(ono što ti tvoja priroda šapće da ti ne odgovara), i tim filtriranjem, slažeš i svoju filozofiju..
shvatio sam i da moram sklekove raditi samo s opterećenjem odsad jer su mi prelagani i kupio sam fucking prsluk od 30kg, kad budem mogao dignuti curu od 60kg na leđima bit ću zadovoljan, long way to go though true friends.. :^^
previse sam dobra cak i s ljudima koji to ne zasluzuju
betty.boop-
2015-01-23
Postoji cijelo mnostvo dobrih ljudi oko nas,trenutno nam nepoznatih,a mi se autodestruktivno opterecujemo onim losima,dajuci im na taj nacin mnogo vecu snagu nego posjeduju i mnogo vecu cast nego im pripada.
2014-04-12
Ja sam dobar s dobrima, a zlocest sa zlocestima. To ih najvise zivcira:)
dijagram-
2015-08-09
Bravomaggie13 wrote:Postoji cijelo mnostvo dobrih ljudi oko nas,trenutno nam nepoznatih,a mi se autodestruktivno opterecujemo onim losima,dajuci im na taj nacin mnogo vecu snagu nego posjeduju i mnogo vecu cast nego im pripada.
Guest- Guest
HvalaLady_D wrote:Bravomaggie13 wrote:Postoji cijelo mnostvo dobrih ljudi oko nas,trenutno nam nepoznatih,a mi se autodestruktivno opterecujemo onim losima,dajuci im na taj nacin mnogo vecu snagu nego posjeduju i mnogo vecu cast nego im pripada.
2014-04-12
Kolo srece se okrece,ali samo ako zaista vjerujemo u to.:)
2014-04-12
maggie13 wrote:Kolo srece se okrece,ali samo ako zaista vjerujemo u to.:)
Prije bi rekao da se okrece ako ga sami zavrtimo, nije bas dosta samo vjerovati u to.
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 9 of 50