Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Današnje spoznaje..
Došla sam do točke zasićenja...napokon vise ne vidim smisla u izlascima i pijankama....
Guest- Guest
To je samo promjena koze,kakav rip..:p
Al iskreno,nisam mislila da će se meni to desiti...
Al iskreno,nisam mislila da će se meni to desiti...
Guest- Guest
ono što sam spoznaš i shvatiš su najbolje stvari po meni.. ni loše ni dobro, već samo tvoje.
kic wrote:ne može te nitko sjebat, koliko sam sebe sjebe čovjek uvijek :^^0 :_|
Guest- Guest
Imam osjećaj da sam neke drage ljude posljednji put vidjela žive. C'est la vie.
Trinity-
2014-04-17
Sto mora bit-bit ce..ovako ili onako,prije ili kasnije..
2014-04-12
Ovo nes,kao mudrost dana..???
pa..sto te vise nes udara,to si jaci,ali to i nije nes novo,no u reali,malo tko to doista je sposoban podnijeti..
pa..sto te vise nes udara,to si jaci,ali to i nije nes novo,no u reali,malo tko to doista je sposoban podnijeti..
Guest- Guest
ako imaš brašno i mlijeko napravi palaćinkeiknarovdje wrote:ha sam spoznao da je frkka ici an WC ako nemas WC papira i da je frka ako enmas kruha a imas apetit kao ja
evos ad anemam kruha trebam izdrzati do jutra,UZASSSSSSSSna spoznaja
immortal-
2014-04-16
Koji raskorak između virtualnog i realnog života, između "forumskih" i stvarnih problema. tststs...
Trinity-
2014-04-17
Brasno,voda,dva prsta soli,malo germe,mos i piva umjesto,umjesi kruf,stavi da odstoji,baci u rernu i ispeci..Guzica se moze i oprati safunom i vodom,stovise,ja to iskljucivo radim..e jesi lijen Ajk...iknarovdje wrote:nemam,neznam raditi palacinkemortal-joint wrote:ako imaš brašno i mlijeko napravi palaćinkeiknarovdje wrote:ha sam spoznao da je frkka ici an WC ako nemas WC papira i da je frka ako enmas kruha a imas apetit kao ja
evos ad anemam kruha trebam izdrzati do jutra,UZASSSSSSSSna spoznaja
ali isro sams e tako prvi ptua psutio vodu da drekec ispere,onda ocistio skolju okolo l,prosralo me sa wc papirom,a onda unutrsnji dio daske,3 ili 4 puta sam pustao vodu,jer proljev ili voda je gadna stvar sprica svuda
a jos gandija stvar je to sve obrisati rucno,gadna spoznaja
zelis da to se ne ponovi a onda opet na staro pa istu rpoceduru upotrijebis,aaaaaaaaaaaaaaa
Guest- Guest
Godišnji su prošli, telefoni češće zvone...excellent !
Trinity-
2014-04-17
Šećem maloprije djete po parkiću i dolazi deda... oko 8 banki... možda i više...
Kaže deda:
"Nekada su majke čuvale djecu a LJUDI su radili"-
... samo sam se nasmijao i odlučio ne komentirati :D
Kaže deda:
"Nekada su majke čuvale djecu a LJUDI su radili"-
... samo sam se nasmijao i odlučio ne komentirati :D
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 6 of 50