Chat Room....
Page 26 of 34
Page 26 of 34 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34
Re: Chat Room....
Uspjeh je mozaik malih doza neuspjeha...kic wrote:
i to s dozom neuspjeha! :^^
:D
Guest- Guest
Obozavan olujne oblake i munje...Ithildin wrote:.. evo vam se pridruzuje, onda, brojacica krijesnica, promatracica Mjesecevih mora kazalisnim dalekozorom, suvremenica najstarijih minerala, prijateljica drijada i silfa, dozivateljica olujnih oblaka i munja.. :-)
----
O, mi smo mi, gospodine. I oni su mi. Zapravo smo oboje mi.
/Data Picardu i Rikeru u epizodi "Uvijek cemo imati Pariz"/
Prekrasna su manifestacija unutrašnjih nemira i želja koje nam klize van dohvate ruke...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Uspjeh je mozaik malih doza neuspjeha...kic wrote:
i to s dozom neuspjeha! :^^
haha dobar
je*es uspjeh! :^0
il kako ono: jadan onaj gral kojeg mi trebamo traziti..
Al drugi put kad ti dodje u grad svirat, moraš ić!
Jer je vrhunska individua...
<3
Jer je vrhunska individua...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Obozavan olujne oblake i munje...Ithildin wrote:.. evo vam se pridruzuje, onda, brojacica krijesnica, promatracica Mjesecevih mora kazalisnim dalekozorom, suvremenica najstarijih minerala, prijateljica drijada i silfa, dozivateljica olujnih oblaka i munja.. :-)
----
O, mi smo mi, gospodine. I oni su mi. Zapravo smo oboje mi.
/Data Picardu i Rikeru u epizodi "Uvijek cemo imati Pariz"/
Prekrasna su manifestacija unutrašnjih nemira i želja koje nam klize van dohvate ruke...
<3
Slijedi li to nova pjesma? :)
Ali slažem se, nekako mi je prirodnija ta naša sinhroniziranost s vremenskim prilikama poput oluja, hladnoće, naleta vjetrova.. Ne razumijem ljeto.
---
Nakon cijelog mjeseca lijepog vremena, sivo nebo. Uvijek, čitavog života, bio sam zaljubljen u loše vrijeme. Oblaci me smiruju; kad ujutro iz kreveta vidim kako se gomilaju, osjećam snagu suočiti se s danom. Ali suncu se nikad nisam mogao prilagoditi; nemam u sebi dovoljno svjetla uskladiti se s njime. Ono samo budi i uzbunjuje moje mrakove. Deset dana plavetnila i ja sam u stanju bliskom ludilu.
Guest- Guest
Nisu mi sinapse odavno radile u smjeru poetskih stihova...
Tribalo bi mi malo vrimena da uvatin ruku, a to bi moga tek na zimu...
Inače, obozavan lito hahaha...
Al volin i kišu i grmljavinu i cilu tu prirodnu konfuziju koja se uzrokuje tom pojavom...
;)
Tribalo bi mi malo vrimena da uvatin ruku, a to bi moga tek na zimu...
Inače, obozavan lito hahaha...
Al volin i kišu i grmljavinu i cilu tu prirodnu konfuziju koja se uzrokuje tom pojavom...
;)
Guest- Guest
Bijelo čistilište (odlomak)
"Starački dom nije tek običan dom za epiloške, završene ljude. Ili tek neka lijepa ali zadnja kuća iza drvoreda kestena. To je posve odvojen, strašan dvorac na litici, pun voštanih bića koja, eto, još tinjaju. Ispod je nevidljivo more nezemaljskog vremena. Ovdje nema vike oplođivanja novca, aplauza bine, selfija, sudara, nema sjene svijeta skandala i natjecanja; vlada gotovo neko ravno i sveto stanje. Začudo, u staračkom domu u rano ljeto poludjele muhe ne udaraju u stakla prozora. Kao da razumiju da je uzaludno. Nema muljavih tragova kukaca i kiša, prozori su apstraktno čisti, prazni poput čaše percepcije. Poput nestalih sjećanja nekih ljudi ovdje. I kako je strogo stalna nepomičnost te uokvirene slike s krošnjom kroz prozor. U sobama je toplo, ali pore se pitomcima slabo otvaraju, kao da nemaju čemu. Ne prepoznaju više ponekad tu nesnosnu toplinu života. Pore kože su otvori, portali za ono malo trunje života, za priče klime. No sve su oluje, sunca i sve kiše napunile svoj kabao. Ispod kreveta, u noćnoj posudi."
"Starački dom nije tek običan dom za epiloške, završene ljude. Ili tek neka lijepa ali zadnja kuća iza drvoreda kestena. To je posve odvojen, strašan dvorac na litici, pun voštanih bića koja, eto, još tinjaju. Ispod je nevidljivo more nezemaljskog vremena. Ovdje nema vike oplođivanja novca, aplauza bine, selfija, sudara, nema sjene svijeta skandala i natjecanja; vlada gotovo neko ravno i sveto stanje. Začudo, u staračkom domu u rano ljeto poludjele muhe ne udaraju u stakla prozora. Kao da razumiju da je uzaludno. Nema muljavih tragova kukaca i kiša, prozori su apstraktno čisti, prazni poput čaše percepcije. Poput nestalih sjećanja nekih ljudi ovdje. I kako je strogo stalna nepomičnost te uokvirene slike s krošnjom kroz prozor. U sobama je toplo, ali pore se pitomcima slabo otvaraju, kao da nemaju čemu. Ne prepoznaju više ponekad tu nesnosnu toplinu života. Pore kože su otvori, portali za ono malo trunje života, za priče klime. No sve su oluje, sunca i sve kiše napunile svoj kabao. Ispod kreveta, u noćnoj posudi."
Guest- Guest
Samotni život tvoj u sjeni vrućeg ljeta... Tihog ljeta s cvrčcima na grani, s oblacima i pticama u zraku, s nehajnim zapljuscima mora među grebenima, s kliktanjima galebova iz pučine. Oblaci i jedra plove u daljinu...
kic wrote:
Samotni život tvoj u sjeni vrućeg ljeta... Tihog ljeta s cvrčcima na grani, s oblacima i pticama u zraku, s nehajnim zapljuscima mora među grebenima, s kliktanjima galebova iz pučine. Oblaci i jedra plove u daljinu...
kic,kaj su to uspomene s in music festa na jarunu kad si se napušil u nečijem šatoru?
mizantrop-
2017-05-01
sve vam je dosadilo, postalo predvidljivo? svaka nova serija je jasna već na pola? skoro svaki film? uvijek isti slikopisni facebook statusi, te vrćenje iste pjesme po youtube ad nauseam?
uzmite si pod ruku neku knjigu nekog suvremenog autora, ne mora biti nešto što baš nitko ne čita, ali uglavnom ih nitko ne podiže u knjižnicama, i zadnja stranica tih naslova je bez pečata datuma do kad se knjiga treba vratiti.. knjiga koja nije recenzirana i hvaljena previše možda čak, gdje možda treba i vlastiti sud donijeti ili vidjeti šta se događa, upaliti mozak.. iznenaditi se nekim draguljem..
kakvo divno iznenađenje :)kic wrote:
sve vam je dosadilo, postalo predvidljivo? svaka nova serija je jasna već na pola? skoro svaki film? uvijek isti slikopisni facebook statusi, te vrćenje iste pjesme po youtube ad nauseam?
uzmite si pod ruku neku knjigu nekog suvremenog autora, ne mora biti nešto što baš nitko ne čita, ali uglavnom ih nitko ne podiže u knjižnicama, i zadnja stranica tih naslova je bez pečata datuma do kad se knjiga treba vratiti.. knjiga koja nije recenzirana i hvaljena previše možda čak, gdje možda treba i vlastiti sud donijeti ili vidjeti šta se događa, upaliti mozak.. iznenaditi se nekim draguljem..
Malo drvo
autor: Forrest Carter
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Page 26 of 34 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34
Similar topics
» War room u središnjici zločinačke organizacije
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» not 4 sale [chat]
» chat.net.hr