ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

tko je svećenik Francije Frantar?

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

tko je svećenik Francije Frantar? - Page 3 Empty Re: tko je svećenik Francije Frantar?

Post by Patriot_1 8/10/2014, 22:24

Vegvísir wrote:
Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
Vegvísir wrote:

Eh sad, da je baba muško, zvala bi se Duško... :D Što bi bilo kad bi bilo... Mislim da ne možeš sa sigurnošću tvrditi što bi bilo s Judom.

Ali opet, nije riječ o tome kako bi trebalo biti, već kako to u praksi zaista jest. A u praksi su oni i dalje svećenici, bez obzira što po nekakvim idejama morala, ili kvragu, barem ako se vode svojom bazičnom deontologijom, ne bi trebali biti.
Nažalost,tako se isto može gledat!
Zato ja ne vjerujem u trajnu djelotvornost nijednog sakramenta!Svi sakramenti se mogu pogaziti.
Znači, ipak je svećenik ?

Pa da, upravo to. On je u praksi i dalje svećenik, neovisno o tome što ga vjernici (kao i oni koji to nisu) osuđuju zbog takvog ponašanja i smatraju da je on, prema njihovom mišljenju, svojim djelima za njih prestao biti svećenik.
Svećenik iza kojeg ne stoji Bog,tako reći ne podupire ga,mrtvo je puhalo!

Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

tko je svećenik Francije Frantar? - Page 3 Empty Re: tko je svećenik Francije Frantar?

Post by Guest 8/10/2014, 22:41

Patriot_1 wrote:
Vegvísir wrote:
Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
Vegvísir wrote:

Eh sad, da je baba muško, zvala bi se Duško... :D Što bi bilo kad bi bilo... Mislim da ne možeš sa sigurnošću tvrditi što bi bilo s Judom.

Ali opet, nije riječ o tome kako bi trebalo biti, već kako to u praksi zaista jest. A u praksi su oni i dalje svećenici, bez obzira što po nekakvim idejama morala, ili kvragu, barem ako se vode svojom bazičnom deontologijom, ne bi trebali biti.
Zato ja ne vjerujem u trajnu djelotvornost nijednog sakramenta!Svi sakramenti se mogu pogaziti.

Pa da, upravo to. On je u praksi i dalje svećenik, neovisno o tome što ga vjernici (kao i oni koji to nisu) osuđuju zbog takvog ponašanja i smatraju da je on, prema njihovom mišljenju, svojim djelima za njih prestao biti svećenik.

Pate, možeš ti to misliti, kao i bilo tko drugo, to sve stoji. Ali, ako on nastavlja obavljati svećenički posao, on je i dalje svećenik. Loš, nesposoban, sramota svog zvanja - svakako, ali i dalje svećenik.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Patriot_1 15/10/2014, 15:50

Vegvísir wrote:
Patriot_1 wrote:
Vegvísir wrote:
Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
Vegvísir wrote:

Pate, možeš ti to misliti, kao i bilo tko drugo, to sve stoji. Ali, ako on nastavlja obavljati svećenički posao, on je i dalje svećenik. Loš, nesposoban, sramota svog zvanja - svakako, ali i dalje svećenik.
Ljudima da,Bogu ne!
A koga bog ne podupire kao takvog,ljudi mogu držati njega za svećenika koliko hoće,ni Bog ni ljudi od njega neće imati više koristi!
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Trinity 15/10/2014, 16:09

Opet on po svome. Kao da je od blata napravljen.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics