tko je svećenik Francije Frantar?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: tko je svećenik Francije Frantar?
Svećenik iza kojeg ne stoji Bog,tako reći ne podupire ga,mrtvo je puhalo!Vegvísir wrote:Trinity wrote:Znači, ipak je svećenik ?Patriot_1 wrote:Nažalost,tako se isto može gledat!Vegvísir wrote:
Eh sad, da je baba muško, zvala bi se Duško... Što bi bilo kad bi bilo... Mislim da ne možeš sa sigurnošću tvrditi što bi bilo s Judom.
Ali opet, nije riječ o tome kako bi trebalo biti, već kako to u praksi zaista jest. A u praksi su oni i dalje svećenici, bez obzira što po nekakvim idejama morala, ili kvragu, barem ako se vode svojom bazičnom deontologijom, ne bi trebali biti.
Zato ja ne vjerujem u trajnu djelotvornost nijednog sakramenta!Svi sakramenti se mogu pogaziti.
Pa da, upravo to. On je u praksi i dalje svećenik, neovisno o tome što ga vjernici (kao i oni koji to nisu) osuđuju zbog takvog ponašanja i smatraju da je on, prema njihovom mišljenju, svojim djelima za njih prestao biti svećenik.
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Patriot_1 wrote:Svećenik iza kojeg ne stoji Bog,tako reći ne podupire ga,mrtvo je puhalo!Vegvísir wrote:Trinity wrote:Znači, ipak je svećenik ?Patriot_1 wrote:Nažalost,tako se isto može gledat!Vegvísir wrote:
Eh sad, da je baba muško, zvala bi se Duško... Što bi bilo kad bi bilo... Mislim da ne možeš sa sigurnošću tvrditi što bi bilo s Judom.
Ali opet, nije riječ o tome kako bi trebalo biti, već kako to u praksi zaista jest. A u praksi su oni i dalje svećenici, bez obzira što po nekakvim idejama morala, ili kvragu, barem ako se vode svojom bazičnom deontologijom, ne bi trebali biti.
Zato ja ne vjerujem u trajnu djelotvornost nijednog sakramenta!Svi sakramenti se mogu pogaziti.
Pa da, upravo to. On je u praksi i dalje svećenik, neovisno o tome što ga vjernici (kao i oni koji to nisu) osuđuju zbog takvog ponašanja i smatraju da je on, prema njihovom mišljenju, svojim djelima za njih prestao biti svećenik.
Pate, možeš ti to misliti, kao i bilo tko drugo, to sve stoji. Ali, ako on nastavlja obavljati svećenički posao, on je i dalje svećenik. Loš, nesposoban, sramota svog zvanja - svakako, ali i dalje svećenik.
Guest- Guest
Ljudima da,Bogu ne!Vegvísir wrote:Patriot_1 wrote:Svećenik iza kojeg ne stoji Bog,tako reći ne podupire ga,mrtvo je puhalo!Vegvísir wrote:Trinity wrote:Znači, ipak je svećenik ?Patriot_1 wrote:Nažalost,tako se isto može gledat!Vegvísir wrote:
Pate, možeš ti to misliti, kao i bilo tko drugo, to sve stoji. Ali, ako on nastavlja obavljati svećenički posao, on je i dalje svećenik. Loš, nesposoban, sramota svog zvanja - svakako, ali i dalje svećenik.
A koga bog ne podupire kao takvog,ljudi mogu držati njega za svećenika koliko hoće,ni Bog ni ljudi od njega neće imati više koristi!
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Opet on po svome. Kao da je od blata napravljen.
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Svećenik izašao iz ormara-Ja sam gay.
» Kakav treba biti svećenik?
» Svećenik – alter Christus?
» Svećenik "objasnio" što sve uzrokuje pedofiliju
» Svecenik na sprovodu Predraga Lucica
» Kakav treba biti svećenik?
» Svećenik – alter Christus?
» Svećenik "objasnio" što sve uzrokuje pedofiliju