UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
još jedna stvar.. kako čestitat rođenje djeteta nekome koga najbolje nikad više ne bi vidio? s pusicama ili bez?
modra- Posts : 7660
2014-04-17
modra wrote:još jedna stvar.. kako čestitat rođenje djeteta nekome koga najbolje nikad više ne bi vidio? s pusicama ili bez?
Ermm ... ne cestitas uopce ??
Guest- Guest
a ne mogu, nakon svega... red je čestitat
jebena muhetina divljakuša! prokleta!
modra wrote:a ne mogu, nakon svega... red je čestitat
Red ? Glupost..te drustvene norme i ocekivanja ne trebaju ici iznad uvjerenja pojedinca
Muveee ...slazem se nakotilo ih se ...bas ih iha posvuda grrr teroriziraju
Btw stavi pusice...ako ne stavis znati ce da si well preko neke stvari i da ne mislis to
Ako stavis pusice nece znati jel iskrena cestitka ili tetkasta laz
Guest- Guest
đe da ih stavim? na lice, da :P to će bit čestitka uživo :D
e jbg sad... traži se treće mišljenje da prevagne :S: ? ? ?
e jbg sad... traži se treće mišljenje da prevagne :S: ? ? ?
Inace nemas misljenje ??
Ili ti je razmisljanje slaba tocka ?
Ili ti je razmisljanje slaba tocka ?
Guest- Guest
Zasto pusa?
I inace se ljubite?
Ja bih samo cestitala pružanjem ruke...ili ne bih uopce čestitala....jebes društvene norme...(fali mi smajli sto zviždi)
Pretpostavljam kome zelis čestitati ...mogu ti samo reci da činiš ono sto tebi dobro čini i ne obazires se na ostale...slab muškarac nije vrijedan muškarac! ;)
I inace se ljubite?
Ja bih samo cestitala pružanjem ruke...ili ne bih uopce čestitala....jebes društvene norme...(fali mi smajli sto zviždi)
Pretpostavljam kome zelis čestitati ...mogu ti samo reci da činiš ono sto tebi dobro čini i ne obazires se na ostale...slab muškarac nije vrijedan muškarac! ;)
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
Zagy wrote:Zasto pusa?
I inace se ljubite?
on i ja konkretno? :D pa božić i te stvari, ili ako se ne vidimo odmah nakon recimo božića, onda ostane samo ona čestitka upućena svima na poslu i poslane puse s vrata :)))
ma.. sama sam si kriva.. kad nešto glumatam stalno... nije on meni ništa napravio, imala sam šansi i šansi.. on me zapravo promijenio.. glupo zvuči, al je tak
on je predivan i predobar i preosjećajan muškarac ustvari
i zaslužuje makar tu čestitku.. jer sam ga izmučila dobrano ove tri godine (ali i sebe jednako, samo većinom ne pokazujem..).. taj dan kad sam saznala mi je stvarno bilo drago na toj njegovoj curetini koju je dobio, smrdilica neka, garant
onda drugi dan napadaji bijesa i nespavanje, no dobro :^0 navikla aajmo u krug!
Last edited by modra on 29/9/2014, 11:11; edited 1 time in total
ustvari sam htjela pitat kako ta čestitanja na rođenju djece idu uopće!?
al očito nema pravila?
ruka i, po želji, pusa, ne?
al očito nema pravila?
ruka i, po želji, pusa, ne?
Normalno bez puse....
Ti si teška....šteta za tebe samu...
Ti si teška....šteta za tebe samu...
Guest- Guest
teška sam kako god okreneš
jbg, ja se nisam htjela baš petljat sa zauzetim muškim, malo sam pretjerala u ignoriranju.. a stalno se nadala
a bilo je ohoho situacija u kojima se pokazalo da je tu nešto puno više i ozbiljnije.. točnije, svo vrijeme sam svjesna toga.. a ja i dalje po svom.. i desilo se to što se desilo, ošamutilo me
no, valjda je onako kako treba bit. mada još ne vjerujem kako se sve završilo, i najbolje bi ga izlupala
ne znam kaj mislit i ne mislit :D
i sad ti aj njemu čestitaj ovakva....
to mi se sad vraća, možda.. namučila sam ga, pa sad malo karma čini svoje
neću više o tome!!! :D pih!
ok, i šta reć uopće... u mom je stilu da sva nasmješena i hepi kažem ČESTITAM TATAAAA :<<3: :<<3: :<<3: ............... :srd:
jbg, ja se nisam htjela baš petljat sa zauzetim muškim, malo sam pretjerala u ignoriranju.. a stalno se nadala
a bilo je ohoho situacija u kojima se pokazalo da je tu nešto puno više i ozbiljnije.. točnije, svo vrijeme sam svjesna toga.. a ja i dalje po svom.. i desilo se to što se desilo, ošamutilo me
no, valjda je onako kako treba bit. mada još ne vjerujem kako se sve završilo, i najbolje bi ga izlupala
ne znam kaj mislit i ne mislit :D
i sad ti aj njemu čestitaj ovakva....
to mi se sad vraća, možda.. namučila sam ga, pa sad malo karma čini svoje
neću više o tome!!! :D pih!
ok, i šta reć uopće... u mom je stilu da sva nasmješena i hepi kažem ČESTITAM TATAAAA :<<3: :<<3: :<<3: ............... :srd:
i muka mi je više od slušanja kolega kako su presretni zbog njega kao da im je rodbina, kako je blagoslov što je žena izgurala tu tešku i rizičnu trudnoću do kraja, kako im je poslao sličicu, i vidi čuda, na njega je sva curica.. dio muške ekipe bio na slavlju...
molim te nastavi, pravim si kokice
I konzultiraj psihijatra , ozbiljno ovo nije šala
Plus pročitavši ovo, opet se vraćam na odgovor, nemoj čestitati
I konzultiraj psihijatra , ozbiljno ovo nije šala
Guest- Guest
razmišljam o psihijatru, više ljudi mi preporučilo... bliskih ljudi..
ali nekako sam ispala jača bar, više gledam sebe, i pazim koje signale kome šaljem. a prije svega, razlučila sam šta želim, šta ne želim, i to pokazat jasnije.. malo čvršća bit
netko to nauči s 4, netko s 24.. ša sad
najbolje pojest nešto..
ali nekako sam ispala jača bar, više gledam sebe, i pazim koje signale kome šaljem. a prije svega, razlučila sam šta želim, šta ne želim, i to pokazat jasnije.. malo čvršća bit
najbolje pojest nešto..
M3tzTli wrote:
kako da znam da mi ne želiš zlo?
modra wrote:razmišljam o psihijatru, više ljudi mi preporučilo... bliskih ljudi..
najbolje pojest nešto..
Stvarno ?
gle ovak, ono što ti ja mogu reći, mišljenje drugih ljudi je nebitno, uopće se ne treba time zamarati , sve su to obične gluposti
na kraju krajeva ne možeš biti prihvaćen od drugih dok sebe ne prestaneš negirati ,tek kad sebe prihvatiš i počneš poštivati
će i drugi to prepoznati i priznati
ljudi su ionako idioti kojima lijepa riječ znači više nego djelo učinjeno u sjeni bez pokazivanja
Guest- Guest
modra wrote:M3tzTli wrote:
kako da znam da mi ne želiš zlo?
Haha ....nda... ja jesam zajeban lik, definitivno, tu nema dvojbi , ali zao nisam
Guest- Guest
A rukom.
Ubila me glava zadnja dva dana. Prokleta Vratna kralježnica preksinoć sam gotovo jecala od bolova. Danas sam nenaspavana, ali ok! Malo počistit kuću, sobu, Napravit ručak. Napokon kelj i jaja na oko, zrigat cu se od mesine. Prije sam tri puta tjedno meso jela, sada gotovo svaki dan zbog Paola. Danas kelj i jaja na oko <3 sutra grašak sa svježim sirom, Paolu neko meso...
Ubila me glava zadnja dva dana. Prokleta Vratna kralježnica preksinoć sam gotovo jecala od bolova. Danas sam nenaspavana, ali ok! Malo počistit kuću, sobu, Napravit ručak. Napokon kelj i jaja na oko, zrigat cu se od mesine. Prije sam tri puta tjedno meso jela, sada gotovo svaki dan zbog Paola. Danas kelj i jaja na oko <3 sutra grašak sa svježim sirom, Paolu neko meso...
Guest- Guest
Ti bi trebala samo iskreno porazgovarati sa nekime tko će te razumjeti. Uživo i sa suzama! A dalje je sve na tebi. Moraš prestati brinuti i biti i strahu od svega. Prije nego teške izjede.modra wrote:razmišljam o psihijatru, više ljudi mi preporučilo... bliskih ljudi..
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)