Užasno stanje u hrvatskim medijima
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Užasno stanje u hrvatskim medijima
Jedva iskopan link...
http://www.index.hr/sport/clanak/jug-je-novi-prvak-europe-u-vaterpolu/897610.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/jug-je-novi-prvak-europe-u-vaterpolu/897610.aspx
darth_vader-
2014-04-17
Re: Užasno stanje u hrvatskim medijima
vaterpolisti Yugaaaa!!RayMabus wrote:
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Jebeš to. Tko je pobijedio u kući velikog brata...
Histeričan je fokus na tzv. krizu vlasti, starlete i glupane iz BB kuće i pošto-poto te zbrda-zdola sklepanoj reformi školstva, a ovakva vijest prođe ispod radara ili kao vjestica od par redaka...svaka vam čast mediji, uspješno ste zatupili naciju...imam doslovce osjećaj da nas vole držati u nekoj vrsti naučene bespomoćnosti gdje mi građani ništa ne možemo sami, već nam sve u životu moraju osigurati oni koje smo izabrali naravno uz neizostavnu naklonost istih medija, a naše je samo da glumimo kulisu i biramo strane ili tabor kojem ćemo se prikloniti...nekad bi ovo bila glavna vijest dana. Danas mediji svojim fokusom na određeni sadržaj sami stvaraju od nečega vijest i što je najgore u većini slučajeva nastoje igrati ulogu pravosuđa...nije li poanta svega da bi mediji trebali prenositi vijesti, a ne ih stvarati...mislim da je sve otišlo u sasvim drugom smjeru...
darth_vader-
2014-04-17
Jbga ...slažem se ...al ova situacija u politici je ono .....politicki vaterpolo i tako to pa ....al slažem se s tobom ....kad se ovo rašcisti sport ce dobit medijsku pažnju koju zaslužuje.jasambrend wrote:Histeričan je fokus na tzv. krizu vlasti, starlete i glupane iz BB kuće i pošto-poto te zbrda-zdola sklepanoj reformi školstva, a ovakva vijest prođe ispod radara ili kao vjestica od par redaka...svaka vam čast mediji, uspješno ste zatupili naciju...imam doslovce osjećaj da nas vole držati u nekoj vrsti naučene bespomoćnosti gdje mi građani ništa ne možemo sami, već nam sve u životu moraju osigurati oni koje smo izabrali naravno uz neizostavnu naklonost istih medija, a naše je samo da glumimo kulisu i biramo strane ili tabor kojem ćemo se prikloniti...nekad bi ovo bila glavna vijest dana. Danas mediji svojim fokusom na određeni sadržaj sami stvaraju od nečega vijest i što je najgore u većini slučajeva nastoje igrati ulogu pravosuđa...nije li poanta svega da bi mediji trebali prenositi vijesti, a ne ih stvarati...mislim da je sve otišlo u sasvim drugom smjeru...
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
a za vatrepolo je to zadnja stranica Astro-magazina, ko uopće prati taj sport? Nit se para vrti nit koga zanima.RayMabus wrote:Jbga ...slažem se ...al ova situacija u politici je ono .....politicki vaterpolo i tako to pa ....al slažem se s tobom ....kad se ovo rašcisti sport ce dobit medijsku pažnju koju zaslužuje.
2015-11-10
Otac mi je igra vaterpolo ( kad je bija mlađi i to , davno dakle ) ......ne pratim ga al imam respekt prema tome sportu.udba wrote:a za vatrepolo je to zadnja stranica Astro-magazina, ko uopće prati taj sport? Nit se para vrti nit koga zanima.RayMabus wrote:Jbga ...slažem se ...al ova situacija u politici je ono .....politicki vaterpolo i tako to pa ....al slažem se s tobom ....kad se ovo rašcisti sport ce dobit medijsku pažnju koju zaslužuje.
2014-04-11
vijesti se rangiraju po tome ča ljudi želu znati, ili ča vlasnik želi da znaju, a ne ča je centralni komitet odluči da je bitno.
2014-04-16
Hrvatska je danas u odličnoj igri savladala San Marino sa 10:0.
Ako ovako budemo igrati na EP daleko ćemo dogurati.
San Marino je rastavljen na dijelove.
Ako ovako budemo igrati na EP daleko ćemo dogurati.
San Marino je rastavljen na dijelove.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Prova san i ja ali zbog debljine plivan samo leđno pa mi uvik stomak u opsajdu.RayMabus wrote:Otac mi je igra vaterpolo ( kad je bija mlađi i to , davno dakle ) ......ne pratim ga al imam respekt prema tome sportu.udba wrote:a za vatrepolo je to zadnja stranica Astro-magazina, ko uopće prati taj sport? Nit se para vrti nit koga zanima.RayMabus wrote:Jbga ...slažem se ...al ova situacija u politici je ono .....politicki vaterpolo i tako to pa ....al slažem se s tobom ....kad se ovo rašcisti sport ce dobit medijsku pažnju koju zaslužuje.
2015-11-10
Vateropolo je dosta ono zahtjevan sport ....prvak Evrope nije mala stvar ....momci su zalužili više medijske pažnje i bolji docek ....al treba shvatit da trenutno imamo politicki vaterpolo i da je pažnje nacije trenutno usmjerena na to.
Bravo naši.
PS : ja nikad nisam ništa u životu trenira ....nikakvi sport ...osim drhkice pa me ljudi pitaju jer šta treniram a odgovor je : jok nikad ništa u životu ....jedino golf.
Al zato sam prepliva kaštelanski zaljev onako iz pizdharije i nije mi problem ništa .....prije par miseci sam se zatrca za nekima a ima kamera pa kad su moji gledali ono Usain Bolt jbte .cude se on tako lin ..a kad ono ...............krste se kako tako flegmasti lik .....samo točka preletila preko kamere kad mi je puka film pa trca za njima trojcom ,,,,,,,,,,moraš snimak usporit da me uopće widiš da leti tu ...a ono inaće sam ti ja s noge na nogu ........ko aligator ....a kad se zaleti trci brže od Usaina Bolta .mali zaheb lik .........tromo lin priko kurza sve .......a munja.
Bravo naši.
PS : ja nikad nisam ništa u životu trenira ....nikakvi sport ...osim drhkice pa me ljudi pitaju jer šta treniram a odgovor je : jok nikad ništa u životu ....jedino golf.
Al zato sam prepliva kaštelanski zaljev onako iz pizdharije i nije mi problem ništa .....prije par miseci sam se zatrca za nekima a ima kamera pa kad su moji gledali ono Usain Bolt jbte .cude se on tako lin ..a kad ono ...............krste se kako tako flegmasti lik .....samo točka preletila preko kamere kad mi je puka film pa trca za njima trojcom ,,,,,,,,,,moraš snimak usporit da me uopće widiš da leti tu ...a ono inaće sam ti ja s noge na nogu ........ko aligator ....a kad se zaleti trci brže od Usaina Bolta .mali zaheb lik .........tromo lin priko kurza sve .......a munja.
2014-04-11
No evo tražija sa neki snimak i ono ništa ...tako da je jasembrend u prawu
Owo je teška katastrofa .....bez obzira na trenutni politčki waterpolo owdje.
Owo je trebalo bit malo bolje popračeno. Čowek je u prawu.
Owo je teška katastrofa .....bez obzira na trenutni politčki waterpolo owdje.
Owo je trebalo bit malo bolje popračeno. Čowek je u prawu.
2014-04-11
http://www.vecernji.hr/vaterpolo/jug-pobijedio-olympiakos-i-cetvrti-put-postao-europski-prvak-1089761
2014-04-11
Waterpolo treba sufinacirat iz proračuna posebnom kaluzulom .......widi kakwa je geopolitčka situacija i to ..........Poljska radi teritorijalnu obranu. ......40 tisuca momaka i djevojaka ( valjda tj bit ce nešto i njih jel ).
Owi momci su vam odlicni plivači ......preplivat će vam sami od otoka do otoka ........ko od šale.
Treba to novčano sufinacirat ( taj sport ) i poticat ................nikad ne znaš
Bolje to imat ..........nego ne imat.
Owi momci su vam odlicni plivači ......preplivat će vam sami od otoka do otoka ........ko od šale.
Treba to novčano sufinacirat ( taj sport ) i poticat ................nikad ne znaš
Bolje to imat ..........nego ne imat.
2014-04-11
Gledam CNN, Spiegel, isto ni riječi. Umro Ali i Djokovich nešto radi, Šved Ibrahimović ode u Mančester.
Trebamo u nekom atraktivnijem športu osvojiti vazu, bijatlon na nepokošenoj travi, štajaznam.
Trebamo u nekom atraktivnijem športu osvojiti vazu, bijatlon na nepokošenoj travi, štajaznam.
Ne treba, Povezat cemo to sa HRM i s proracunom. Nešto kao sport korz teritorijalnu obranu .....neka su tu , neka ih. Izdat cu naredbu : ODMAH.udba wrote:Gledam CNN, Spiegel, isto ni riječi. Umro Ali i Djokovich nešto radi, Šved Ibrahimović ode u Mančester.
Spojit cemo ih sa HRM i proraćunom RH. Nešto kao sponzor waterpola u Hr.
2014-04-11
neće proći, prevelike su to lopine u MORH-u. Ja sam tražija da avijacija sponzorira samoubojice koji skaču s >15 kata, pa su odbili.RayMabus wrote:Ne treba, Povezat cemo to sa HRM i s proracunom. Nešto kao sport korz teritorijalnu obranu .....neka su tu , neka ih. Izdat cu naredbu : ODMAH.udba wrote:Gledam CNN, Spiegel, isto ni riječi. Umro Ali i Djokovich nešto radi, Šved Ibrahimović ode u Mančester.
Spojit cemo ih sa HRM i proraćunom RH. Nešto kao sponzor waterpola u Hr.
Proci ce .....
Trebaju mi mornari koji mogu skocit s broda na 20 km od obale.
NIkave druge niti ne primam nit necu na brodu.
26
The slavish people through luck in war
Will become elevated to a very high degree:
They will change their Prince, one born a provincial,
An army raised in the mountains to pass over the sea.
27
Through fire and arms not far from the Black Sea,
He will come from Persia to occupy Trebizond:
Pharos, Mytilene to tremble, the Sun joyful,
The Adriatic Sea covered with Arab blood.
http://www.crystalinks.com/quatrainscentury5.html
Kome je prpa iskocit s broda 20 km od obale NEMA ŠTA RADIT OVDJE.
26
The slavish people through luck in war
Will become elevated to a very high degree:
They will change their Prince, one born a provincial,
An army raised in the mountains to pass over the sea.
27
Through fire and arms not far from the Black Sea,
He will come from Persia to occupy Trebizond:
Pharos, Mytilene to tremble, the Sun joyful,
The Adriatic Sea covered with Arab blood.
http://www.crystalinks.com/quatrainscentury5.html
Kome je prpa iskocit s broda 20 km od obale NEMA ŠTA RADIT OVDJE.
2014-04-11
ima ih dosta takvih, stižu iz Libije i plivaju pravcem Italije.RayMabus wrote:Proci ce .....
2015-11-10
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Suljo buuu:To sto sam ja uvijek krivac u hrvatskim medijima neka tako bude bas me briga
» Stanje u srpskim medijima alarmantno,stiže međunarodna misija..čitaj batina
» Aco : Užasno sam uplašen
» Užasno me pogodilo
» Užasno: četnik predsjednik Francuske!
» Stanje u srpskim medijima alarmantno,stiže međunarodna misija..čitaj batina
» Aco : Užasno sam uplašen
» Užasno me pogodilo
» Užasno: četnik predsjednik Francuske!
Page 1 of 2