Barclays EPL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Barclays EPL 2016/2017
bafalo wrote:ja obavezno tu i tamo bacim oko na njihov forum i reddit stranicu. samo čitam kako šalju wegera u penziju i kmeče da gdje je novi napadač i cb i okidam od smija. e i koga god da kupe world class. trenutno je panika jer cijela liga se pojačava a njima giroud jedini napadač i obrana rupa ali s 2 dobre kupnje su sigurno prvacinowitzki wrote:Opet cmarsenalovci kmece kako wengi ne kupuje nista znacajno svake godine ista prica
cak ih i lyon samara za onog klosara lacazettea...
Guest- Guest
ibrakadabra nije još ni kofere raspremio a već je glavni superstar u man-u
kakav igrač, veći od cijelog premiershipa
kakav igrač, veći od cijelog premiershipa
Guest- Guest
Dok se čeka realizacija dugo očekivane "bombe" na Old Trafordu i povretak Pola Pogbe, sa svih strana stižu komentari o ovom transferu.
Poslednji koji se oglasio je bivši napadač Mančester Junajteda Dijego Forlan, koji je poput mnogih uporedio Pogbu sa Polom Skolsom.
"Ako pogba vredi 120 miliona evra, koliko bi Junajted morao da plati za Skolsa da ga je kupovao? On je daleko najbolji igrač s kojim sam ikada igrao. Junajted je imao sreće što Skols nije želeo da napusti klub. Bio je lokalni momak i navijač Junajteda", rekao jeForlan.
Pogba je trenutno jedan od najboljih veznih igrača na svetu, ali mnogi smatraju da je cena koju Juventus traži ipak nerealna.
"Pogba je dobar igrač, sviđa mi se. Mogao bi da bude najbolji vezista svoje generacije. Da li vredi ovoliko novca? Vredi koliko god je neki klub spreman da plati za njega", zaključio je Urugvajac.
Poslednji koji se oglasio je bivši napadač Mančester Junajteda Dijego Forlan, koji je poput mnogih uporedio Pogbu sa Polom Skolsom.
"Ako pogba vredi 120 miliona evra, koliko bi Junajted morao da plati za Skolsa da ga je kupovao? On je daleko najbolji igrač s kojim sam ikada igrao. Junajted je imao sreće što Skols nije želeo da napusti klub. Bio je lokalni momak i navijač Junajteda", rekao jeForlan.
Pogba je trenutno jedan od najboljih veznih igrača na svetu, ali mnogi smatraju da je cena koju Juventus traži ipak nerealna.
"Pogba je dobar igrač, sviđa mi se. Mogao bi da bude najbolji vezista svoje generacije. Da li vredi ovoliko novca? Vredi koliko god je neki klub spreman da plati za njega", zaključio je Urugvajac.
Guest- Guest
united je imao sreće što nitko nikad nije poslao niti jednu službenu ponudu za sjekiru scholesa toliko je dobar bio.
Guest- Guest
operw wrote:united je imao sreće što nitko nikad nije poslao niti jednu službenu ponudu za sjekiru scholesa toliko je dobar bio.
da je igrao u djubrentusu, trubio bi ovde o najboljem fudbaleru svih vremena gluperdo klosarska...
Guest- Guest
Povodom podnaslova teme.... rušitelj velike petorke engleskog nogometa nastradao u predgrađu Ljubljane...postoje li uopće veći klosari od klubova iz te umjetne lige...
darth_vader-
2014-04-17
da je igrao u Juventusu naučio bi se nogometnoj kulturi a ne da kao divljak lomi kosti svojim kolegama
Guest- Guest
operw wrote:da je igrao u Juventusu naučio bi se nogometnoj kulturi
nogometnoj kulturi kradje i namestanja...
Guest- Guest
još 10 dana do početka najvećeg spektakla. odma prvo kolo klopp vengaboy i conte bilić. kakvi trenerski dvoboji toga nigdje drugdje nema
Legendarni kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić otkrio je da je malo nedostajalo da postane igrač Liverpula.
"Tačno je, Rafael Benites me je pozvao i umalo nisam otišao u Liverpul. Bio sam zainteresovan za prelazak, ali moj engleski nije bio dovoljno dobar u tom trenutku i mučio sam se u komunikaciji", otkrio je Vidić u eksluzivnom intervjuu za septembarsko izdanje magazina 'FourFourTwo' (4-4-2).
Bivši defanzivac Crvene zvezde, najtrofejniji srpski fudbaler je za osam i po godina na Old Trafordu postao jedna od najvećih legendi kluba, osvojio je sve što se može osvojiti, osim FA Kupa, dok samo još čuveni Erik Kantona može da se pohvali da je nosio kapitensku traku slavnog britanskog kluba – a da nije sa Ostrva.
"Međutim, onda je usledila ponuda Junajteda i poziv Fergija. Ser Aleks me je pozvao i rekao mi – 'Gledao sam te u dresu Srbije protiv Francuske i želim da dođeš kod nas'. Bili su odlučni u svojoj nameri, sve se završilo veoma brzo i u roku od dva dana postao sam novi igrač Mančester Junajteda", dodao je Vidić.
"Tačno je, Rafael Benites me je pozvao i umalo nisam otišao u Liverpul. Bio sam zainteresovan za prelazak, ali moj engleski nije bio dovoljno dobar u tom trenutku i mučio sam se u komunikaciji", otkrio je Vidić u eksluzivnom intervjuu za septembarsko izdanje magazina 'FourFourTwo' (4-4-2).
Bivši defanzivac Crvene zvezde, najtrofejniji srpski fudbaler je za osam i po godina na Old Trafordu postao jedna od najvećih legendi kluba, osvojio je sve što se može osvojiti, osim FA Kupa, dok samo još čuveni Erik Kantona može da se pohvali da je nosio kapitensku traku slavnog britanskog kluba – a da nije sa Ostrva.
"Međutim, onda je usledila ponuda Junajteda i poziv Fergija. Ser Aleks me je pozvao i rekao mi – 'Gledao sam te u dresu Srbije protiv Francuske i želim da dođeš kod nas'. Bili su odlučni u svojoj nameri, sve se završilo veoma brzo i u roku od dva dana postao sam novi igrač Mančester Junajteda", dodao je Vidić.
Guest- Guest
kakva stena, njih trojica mu nisu mogli nista!
najveci igrac sa ovih prostora svih vremena!
Guest- Guest
http://www.mozzartsport.com/vesti/da-ostajem-da-li-je-to-pogba-nasred-ulice-resio-dilemu-oko-svoje-sudbine-video/142367
vracala nemoj plakat
vracala nemoj plakat
Guest- Guest
Mladi brazilski napadač Gabriel Jesus (19) novo je pojačanje engleskog premierligaša Manchester Cityja i to za 30 milijuna eura odštete.
operw wrote:http://www.mozzartsport.com/vesti/da-ostajem-da-li-je-to-pogba-nasred-ulice-resio-dilemu-oko-svoje-sudbine-video/142367
vracala nemoj plakat
plakacu, ali od srece!
jos jednom glupi prosjaci iz torina nisu mogli nikome da uvaljaju igraca, a dali za higuaina 100 miliona.
odose prosjaci u bankrot!
Guest- Guest
Fudbaleri Totenhema deklasirali su milanski Inter u prijateljskom meču u Oslu ubedljivom pobedom od čak 6:1.
Guest- Guest
premieršip kao i engleska repka,kraljevi prijatekjskih tekmi
sutra man ide po prvi trofej sezone. istini za volju community shield je više simbolična titula ali kad vidim kako recimo bayern slavi bundesligu koja je u svakom slučaj manji trofej onda zašto ne
čitam švajni nešto kmeči jer mu je mourinho rekao da ne računa na njega i onda se jave bavarski klošari da kako se tretira legenda lol smetlari kao prvo švajni je u premiershipu nula ne sjećam se da je igrao dvi zaredom a ako je legenda šta ste ga prodavali a jedva tridesetu prošao
prodali ga jer su vidjeli da se raspada a špijun van gay mu sredio astronomsku plaću da hladi jaja po toplicama. vjerojatno uzima postotak
sreća da je tu čika žoze kojeg zanima samo uspjeh a on neće doć sa raspadnutim igračima
prodali ga jer su vidjeli da se raspada a špijun van gay mu sredio astronomsku plaću da hladi jaja po toplicama. vjerojatno uzima postotak
sreća da je tu čika žoze kojeg zanima samo uspjeh a on neće doć sa raspadnutim igračima
Similar topics
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50