kažem Vam kakva ste osoba po marki mobitela koju posjedujete
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: kažem Vam kakva ste osoba po marki mobitela koju posjedujete
koji? 535, 435, 520, 640, 630??? kod lumia je važno zbog brojeva :D
Guest- Guest
maggie, vidiš ti ovo?sunrise wrote:Bio sam uvjeren da su trinity i ivy jedno te ista osoba pa sam ju testirao :D
Trinity-
2014-04-17
Pa evo :frakcija wrote:Aj sad stavite fotke svojih cipela pa ću vam svašta izgovorit
zimske
proljetne
želim si ove
Trinity-
2014-04-17
A zno si kako to gre na ovakovin temami:)jasambrend wrote:Je...i ti ko nosom u prkno...ima jedan puno praktičniji razlog...voodonepropusni su prije svega...zadnja dva sam upokojio na ribama...kad provedes 8 sati veslajuc na svici zna se dogoditi dezgracija pa taman da si Bog Isus...aben wrote:Ni te dobro prečito,jasambrend wrote:sunrise wrote:ovo ce biti malo teže jer ne poznajem ni jednog cat korisnika, ali znam da su napravljeni za bauštelce :Djasambrend wrote:Cat...ajmo sad masakriranje...:D
voliš raditi i rad ti je sve u životu,lol :D
Wrong...znaci jebeno sam maskirao urođenu lijenost...
cat mobitele nemoju bauštelci, oni koristu one mobitele kako frakcija.
Cat služi slabićima ki preko robusnoga mobitela signaliziraju kako su joki. Ako se koristi u kombinaciji s džipom, unda se smatra da osoba ima i mali pinac, jebiga:(
Megi, jo imun mobiwire auriga, ko i svaki entpa:)
2014-04-16
To je lako, osjećaj niže vrijednostiTriny wrote:Pa evo :frakcija wrote:Aj sad stavite fotke svojih cipela pa ću vam svašta izgovorit
zimske
proljetne
želim si ove
2014-04-16
hahahaha,nisam znala da toliko nalikujemo..neka,neka ;DTriny wrote:maggie, vidiš ti ovo?sunrise wrote:Bio sam uvjeren da su trinity i ivy jedno te ista osoba pa sam ju testirao :D
2014-04-12
pravi entp imaju lumiu dual core :Daben wrote:A zno si kako to gre na ovakovin temami:)jasambrend wrote:Je...i ti ko nosom u prkno...ima jedan puno praktičniji razlog...voodonepropusni su prije svega...zadnja dva sam upokojio na ribama...kad provedes 8 sati veslajuc na svici zna se dogoditi dezgracija pa taman da si Bog Isus...aben wrote:Ni te dobro prečito,jasambrend wrote:sunrise wrote:
ovo ce biti malo teže jer ne poznajem ni jednog cat korisnika, ali znam da su napravljeni za bauštelce :D
voliš raditi i rad ti je sve u životu,lol :D
Wrong...znaci jebeno sam maskirao urođenu lijenost...
cat mobitele nemoju bauštelci, oni koristu one mobitele kako frakcija.
Cat služi slabićima ki preko robusnoga mobitela signaliziraju kako su joki. Ako se koristi u kombinaciji s džipom, unda se smatra da osoba ima i mali pinac, jebiga:(
Megi, jo imun mobiwire auriga, ko i svaki entpa:)
2014-04-12
aben wrote:Prva liga, do me, do me;
https://www.google.hr/search?q=camper+cipele&client=ms-android-mobiwire&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiKk5bx9obNAhWDliwKHSeGBhcQ_AUIBygB&biw=360&bih=559#imgrc=VdkzUcRrb77MXM%3A
Nosin hrvacki ručni rad, kožne cipele kopija camperica, kupljene bez računa i poreza
Osobe koje nose kopiju camperica su snalažljive , temperamentne, dinamične i nepredvidljive. Vrlo su komunikativne, slobodnoga duha i kreativne i sklone improvizaciji. Protiv su bilo kakvih nametnutih društvenih normi, vrlo slobodoumni, pa i neposlušni. Vrlo su intuitivni i emocionalno neopterećeni, što ljudima koji ih ne poznaju dovoljno može izgledati kao da su površni.
Flertovanje im je zanimacija, može trajati satima, no nosač lažnih camperica će se tada povući, praveći se da se ništa nije dogodilo.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ahahahahahahahaha,luđakinjo..i reci mu da nije entp @_@
B-)
B-)
2014-04-12
<3frakcija wrote:aben wrote:Prva liga, do me, do me;
https://www.google.hr/search?q=camper+cipele&client=ms-android-mobiwire&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiKk5bx9obNAhWDliwKHSeGBhcQ_AUIBygB&biw=360&bih=559#imgrc=VdkzUcRrb77MXM%3A
Nosin hrvacki ručni rad, kožne cipele kopija camperica, kupljene bez računa i poreza
Osobe koje nose kopiju camperica su snalažljive , temperamentne, dinamične i nepredvidljive. Vrlo su komunikativne, slobodnoga duha i kreativne i sklone improvizaciji. Protiv su bilo kakvih nametnutih društvenih normi, vrlo slobodoumni, pa i neposlušni. Vrlo su intuitivni i emocionalno neopterećeni, što ljudima koji ih ne poznaju dovoljno može izgledati kao da su površni.
Flertovanje im je zanimacija, može trajati satima, no nosač lažnih camperica će se tada povući, praveći se da se ništa nije dogodilo.
2014-04-16
Entpe ne trožu pomoć sa strone, mi trožimo koalicije neprijatelja, a ne koalicije prijateljaIvyTeasdale wrote:Ahahahahahahahaha,luđakinjo..i reci mu da nije entp @_@
B-)
2014-04-16
abend wrote:To je lako, osjećaj niže vrijednosti
Blizu, kompleks male visine.
Trinity-
2014-04-17
ja to stalno radim..za razliku od tebe..8-)aben wrote:Entpe ne trožu pomoć sa strone, mi trožimo koalicije neprijatelja, a ne koalicije prijateljaIvyTeasdale wrote:Ahahahahahahahaha,luđakinjo..i reci mu da nije entp @_@
B-)
2014-04-12
Nisi valjda gnom? :DTriny wrote:abend wrote:To je lako, osjećaj niže vrijednosti
Guest- Guest
a kolko?Triny wrote:abend wrote:To je lako, osjećaj niže vrijednosti
2014-04-16
kako,IvyTeasdale wrote:ja to stalno radim..za razliku od tebe..8-)aben wrote:Entpe ne trožu pomoć sa strone, mi trožimo koalicije neprijatelja, a ne koalicije prijateljaIvyTeasdale wrote:Ahahahahahahahaha,luđakinjo..i reci mu da nije entp @_@
B-)
pa sve ča činiš je oćeš se sviditi ljudima, namisto da gljedoš di in je žulj da staneš no nj!
2014-04-16
Jel'ti to mene izazivas?:D
2014-04-12
X-2 NOKIA, oblijepljen selotejpom vec dvije godine.
Isti primjerak imao sam prije pet sest godina i posve se raspao pa sam kupio jos jedan isti, a i taj je evo u raspadu .Ako tko ima polovni otkupim ga:)
Isti primjerak imao sam prije pet sest godina i posve se raspao pa sam kupio jos jedan isti, a i taj je evo u raspadu .Ako tko ima polovni otkupim ga:)
dijagram-
2015-08-09
1.60aben wrote:a kolko?Triny wrote:abend wrote:To je lako, osjećaj niže vrijednosti
Trinity-
2014-04-17
Tako me kćer zvala kad me prerasla.sunrise wrote:Nisi valjda gnom? :DTriny wrote:abend wrote:To je lako, osjećaj niže vrijednosti
Trinity-
2014-04-17
ali, muške se izazivo, žinske se snubi...IvyTeasdale wrote:Jel'ti to mene izazivas?:D
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» DODIK: Kakva je to presuda koju sa slobode slušaju Orić, Gotovina, Ganić i Dudaković?!
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Kakva bolest kakva paranoja...svi se plase Srbije
» ISTINA O KONVERTIBILNOJ MARKI i bajke o bošnjačkoj nacionalnoj državi
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Kakva bolest kakva paranoja...svi se plase Srbije
» ISTINA O KONVERTIBILNOJ MARKI i bajke o bošnjačkoj nacionalnoj državi
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 3 of 5