Tko su demoni?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Tko su demoni?
Pretpostavljam da ima veze s temom, a kako nemam ni vremena , ni volje, ni interesa googlati da vidim o kakvoj se knjizi radi, odgovor je takav kakav je.bogomdani wrote:Kakkvo takvo??Trinity wrote:Ne čitam takvo štivo.bogomdani wrote:zasto,tema mi se svidja..istina,vise me ukupno zanima segment bozanskih bica,kao i onih na drugoj strani...Trinity wrote:...'ko o čemu...
Preporucujem knjigu Mesečeva deca,u originalnom nazivu bay Adeptus Anonimous.. svbega tiscu primjeraka odstampano..
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Welcome back opsjednuti !Patriot_1 wrote:Ko da ona to zna!bogomdani wrote:Kakkvo takvo??Trinity wrote:Ne čitam takvo štivo.bogomdani wrote:zasto,tema mi se svidja..istina,vise me ukupno zanima segment bozanskih bica,kao i onih na drugoj strani...Trinity wrote:...'ko o čemu...
Preporucujem knjigu Mesečeva deca,u originalnom nazivu bay Adeptus Anonimous.. svbega tiscu primjeraka odstampano..
Trinity-
2014-04-17
Uhhhh,,,veselja,,pobrao sam 20 banova do sad,ovaj mi je među dražima,,jer je kratak i rekoh opsjednutoj istinu u facu!Trinity wrote:Welcome back opsjednuti !Patriot_1 wrote:Ko da ona to zna!bogomdani wrote:Kakkvo takvo??Trinity wrote:Ne čitam takvo štivo.bogomdani wrote:zasto,tema mi se svidja..istina,vise me ukupno zanima segment bozanskih bica,kao i onih na drugoj strani...Trinity wrote:...'ko o čemu...
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
!
Demone,kao niti sotonu netreba preuveličavati ali niti zanemarivati!bogomdani wrote:Enivej,dobra tema Pat..
Imaš međuu protestantima cjeli pokret,,(i nekim katoličkim karizmaticima) koji u svemu vide demone,
Potim ,oni su uzrok svake nevolje,zla,bolesti,,,,
Bolesno!
2014-04-30
Koliko znam, 99% uzroka nevolja na Zemlji su sami ljudi, a bolesti najvećim dijelom uzrokuju bakterije i virusi... Gdje bi tu spadali ti demoni, nije baš najjasnije... osim ako uzmemo da su ljudi sposobni biti demoni karakterno i moralno.Patriot_1 wrote:
Guest- Guest
Naravno!von_Starhemberg wrote:Koliko znam, 99% uzroka nevolja na Zemlji su sami ljudi, a bolesti najvećim dijelom uzrokuju bakterije i virusi... Gdje bi tu spadali ti demoni, nije baš najjasnije... osim ako uzmemo da su ljudi sposobni biti demoni karakterno i moralno.Patriot_1 wrote:
No,demoni mogu ,bar po Novom Zavjetu biti uzrok bolesti ali to je vrlo rijetko!Zato mi se ta teologija,,,badi!Npr faith teaching i prosperity gospel su u tome!I neki katolički karizmatici!Mislim tu na Lončara,Radigovića,balabana,Pavića i sl.Pokojni Linić nije bio u tome a ni Tomislav Ivančić!
2014-04-30
Da, ne odnsoi se na materiju.bogomdani wrote:definiraj lude glave,posto smo svi rodjeni,hajmo reci,vrlo jednaki..Mad_Vlad wrote:Ljudi vjeruju u demone, zla duhovna stvorenja koja nam nanose patnju i bol.
Ali to su samo proizvodi lude glave koja ne zna nadjačati nečiju ovisnost koja ga tjera u propast. Droga, alkohol...you name it.
drugo boldano:to se ne odnosi na materiju...i ja obozavam strelicarske i lovacke aktivnosti,mogu reci,strastan sam u tome,ali ne ubijam ljude okolo...i kad sam bijesan i ljut,opet mi to ne pada na pamet...postoji neki iznimno jaci uticaj kod opsjednutih,koji zaobilaze sve zastitne mehanizme...
Proizvod lude glave, jednina. Umisliš si nešto, poludiš i onda ti vele da se boriiš s demonima.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Pa da, najlakše na drugog prebacit krivicu. To rade moralni slabići.Trinity wrote:Pa ćemo onda okriviti nekog drugog za svoje loše ponašanje, krive odluke, ovisnosti...Mad_Vlad wrote:Ljudi vjeruju u demone, zla duhovna stvorenja koja nam nanose patnju i bol.
Ali to su samo proizvodi lude glave koja ne zna nadjačati nečiju ovisnost koja ga tjera u propast. Droga, alkohol...you name it.
Mad_Vlad-
2014-05-02
A ako smo iskreni prema sebi točno znamo zašto smo nešto napravili , bilo da se radi o dobrom ili lošem...Mad_Vlad wrote:Pa da, najlakše na drugog prebacit krivicu. To rade moralni slabići.Trinity wrote:Pa ćemo onda okriviti nekog drugog za svoje loše ponašanje, krive odluke, ovisnosti...Mad_Vlad wrote:Ljudi vjeruju u demone, zla duhovna stvorenja koja nam nanose patnju i bol.
Trinity-
2014-04-17
Tek mi je sad pala na pamet ona pričica o anđelima , koji su, u doba dok su još zalazili među ljude, počeli primjećivati ljepotu "ljudskih kćeri" pa se počeli pariti s njima i tako su nastali demoni.
Zgodan mit. Sličan nekim drugim mitologijama.
Zgodan mit. Sličan nekim drugim mitologijama.
Trinity-
2014-04-17
zanstr wrote:Demoni? To su oni mali gadovi koji nas tjeraju da pišemo svašta po forumima pa nas onda baniraju
hahaha
2014-04-29
Pih, John Blanchard, opet kršćansko, kretencionističko smeće bez ikakvog razuma...
2014-04-29
Patriot_1 wrote:Uhhhh,,,veselja,,pobrao sam 20 banova do sad,ovaj mi je među dražima,,jer je kratak i rekoh opsjednutoj istinu u facu!Trinity wrote:Welcome back opsjednuti !Patriot_1 wrote:Ko da ona to zna!bogomdani wrote:Kakkvo takvo??Trinity wrote:Ne čitam takvo štivo.bogomdani wrote:zasto,tema mi se svidja..istina,vise me ukupno zanima segment bozanskih bica,kao i onih na drugoj strani...Trinity wrote:...'ko o čemu...
Kao poznavatelj kršćanskih bolesti moram vam prevesti ovu rečenicu...
ovaj ban mu je bio najdraži jer je svojeg demona koji ga je opsjeo nahranio...
20 banova? prije dvadesetak tisuća...
Patriot je najopsjednutiji ovdje i time se ponosi
2014-04-29
von_Starhemberg wrote:Koliko znam, 99% uzroka nevolja na Zemlji su sami ljudi, a bolesti najvećim dijelom uzrokuju bakterije i virusi... Gdje bi tu spadali ti demoni, nije baš najjasnije... osim ako uzmemo da su ljudi sposobni biti demoni karakterno i moralno.Patriot_1 wrote:
kratko, istinito i jasno....
2014-04-29
Patriot_1 wrote:Naravno!von_Starhemberg wrote:Koliko znam, 99% uzroka nevolja na Zemlji su sami ljudi, a bolesti najvećim dijelom uzrokuju bakterije i virusi... Gdje bi tu spadali ti demoni, nije baš najjasnije... osim ako uzmemo da su ljudi sposobni biti demoni karakterno i moralno.Patriot_1 wrote:
No,demoni mogu ,bar po Novom Zavjetu biti uzrok bolesti ali to je vrlo rijetko!Zato mi se ta teologija,,,badi!Npr faith teaching i prosperity gospel su u tome!I neki katolički karizmatici!Mislim tu na Lončara,Radigovića,balabana,Pavića i sl.Pokojni Linić nije bio u tome a ni Tomislav Ivančić!
Naravno da funkcionira, radi se o spajanju okultnih temelja (trans, euforija, mantra/pjevanje, određeni tempo, određene kretnje, riječi i znakovi) i ono što svaka sekta (kao sektaši koje si naveo) radi, pranje mozgova.... i naravno da to na kraju rezultira... Hipnoza i sugestija "daj pare, daj pare" i to je prosperity gospel. Ni karizmatici, a tek faith teaching nisu ništa drugačiji...
Samo idioti to ne kuže.... a tako prozirno...
2014-04-29
Na koga misliš,,,valjda ne na mene,,uvjek sam protiv toga bio!Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Naravno!von_Starhemberg wrote:Koliko znam, 99% uzroka nevolja na Zemlji su sami ljudi, a bolesti najvećim dijelom uzrokuju bakterije i virusi... Gdje bi tu spadali ti demoni, nije baš najjasnije... osim ako uzmemo da su ljudi sposobni biti demoni karakterno i moralno.Patriot_1 wrote:
Naravno da funkcionira, radi se o spajanju okultnih temelja (trans, euforija, mantra/pjevanje, određeni tempo, određene kretnje, riječi i znakovi) i ono što svaka sekta (kao sektaši koje si naveo) radi, pranje mozgova.... i naravno da to na kraju rezultira... Hipnoza i sugestija "daj pare, daj pare" i to je prosperity gospel. Ni karizmatici, a tek faith teaching nisu ništa drugačiji...
2014-04-30
Patriot_1 wrote:Na koga misliš,,,valjda ne na mene,,uvjek sam protiv toga bio!Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Naravno!von_Starhemberg wrote:Koliko znam, 99% uzroka nevolja na Zemlji su sami ljudi, a bolesti najvećim dijelom uzrokuju bakterije i virusi... Gdje bi tu spadali ti demoni, nije baš najjasnije... osim ako uzmemo da su ljudi sposobni biti demoni karakterno i moralno.Patriot_1 wrote:
jesam li ikoga imenovao patriote?
Oni koji se nađu prozvani će se sami javiti....
2014-04-29
Oni koji na svaki moj upis reagiraju na način da su uvjek protiv,da provociraju,da jašu po meni kad ih nitko ništa ne pita,koji nikad nemaju ništa pozitivno reći na moj upis kao ti,iknar,trinity,agnanor i još neki imaju problem sa demonima!Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Uhhhh,,,veselja,,pobrao sam 20 banova do sad,ovaj mi je među dražima,,jer je kratak i rekoh opsjednutoj istinu u facu!Trinity wrote:Welcome back opsjednuti !Patriot_1 wrote:Ko da ona to zna!bogomdani wrote:Kakkvo takvo??Trinity wrote:Ne čitam takvo štivo.bogomdani wrote:zasto,tema mi se svidja..istina,vise me ukupno zanima segment bozanskih bica,kao i onih na drugoj strani...Trinity wrote:...'ko o čemu...
2014-04-30
Patriot_1 wrote:Oni koji na svaki moj upis reagiraju na način da su uvjek protiv,da provociraju,da jašu po meni kad ih nitko ništa ne pita,koji nikad nemaju ništa pozitivno reći na moj upis kao ti,iknar,trinity,agnanor i još neki imaju problem sa demonima!Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Uhhhh,,,veselja,,pobrao sam 20 banova do sad,ovaj mi je među dražima,,jer je kratak i rekoh opsjednutoj istinu u facu!Trinity wrote:Welcome back opsjednuti !Patriot_1 wrote:Ko da ona to zna!bogomdani wrote:Kakkvo takvo??Trinity wrote:Ne čitam takvo štivo.bogomdani wrote:zasto,tema mi se svidja..istina,vise me ukupno zanima segment bozanskih bica,kao i onih na drugoj strani...Trinity wrote:...'ko o čemu...
hahahahaha drugim riječima, svatko tko se ne slaže sa tobom i tvojim nebulozama te svaku tvoju izjavu raskrinka kao laž i obmanu imaju problema sa demonima jer ti sebe čuješ patriote
Patriote
2014-04-29
Pročitaj ponovo opet,,samo boldano,,jer dok tebi dođe iz riti u glavu,,,???Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Oni koji na svaki moj upis reagiraju na način da su uvjek protiv,da provociraju,da jašu po meni kad ih nitko ništa ne pita,koji nikad nemaju ništa pozitivno reći na moj upis kao ti,iknar,trinity,agnanor i još neki imaju problem sa demonima!Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Uhhhh,,,veselja,,pobrao sam 20 banova do sad,ovaj mi je među dražima,,jer je kratak i rekoh opsjednutoj istinu u facu!Trinity wrote:Welcome back opsjednuti !Patriot_1 wrote:Ko da ona to zna!bogomdani wrote:Kakkvo takvo??Trinity wrote:Ne čitam takvo štivo.bogomdani wrote:zasto,tema mi se svidja..istina,vise me ukupno zanima segment bozanskih bica,kao i onih na drugoj strani...Trinity wrote:...'ko o čemu...
hahahahaha drugim riječima, svatko tko se ne slaže sa tobom i tvojim nebulozama te svaku tvoju izjavu raskrinka kao laž i obmanu imaju problema sa demonima jer ti sebe čuješ patriote
Patriote
2014-04-30
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Demoni, đavoli, mračne sile, bla bla bla...
» ''Jezivo proročanstvo starca Gavrila: ‘Ljudi će tražiti pomoć od izvanzemaljaca, ne znajući da su to zapravo – demoni!’ ''
» ''Jezivo proročanstvo starca Gavrila: ‘Ljudi će tražiti pomoć od izvanzemaljaca, ne znajući da su to zapravo – demoni!’ ''
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 2 of 4