Referendum 2014.
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Jeste li za novi referendum?
Referendum 2014.
1. Preferencijalno glasanje bez cenzusa
2. Smanjenje izbornog praga s 5% na 3%
3. Veće izborne jedinice i biranje 20 zastupnika ili više, ovisno o broju birača
4. Ujednačavanje vrijednosti glasova birača u izbornim jedinicama
5. Glasanje dopisnim i elektroničkim putem
6. Preduvjet za kandidaturu izvanparlamentarnih stranaka 3.000 potpisa
7. Pravilo koaliranja stranaka - samostalno na izbore, udruživanje nakon izbora
http://uimeobitelji.net/referendumska-nacela/
2. Smanjenje izbornog praga s 5% na 3%
3. Veće izborne jedinice i biranje 20 zastupnika ili više, ovisno o broju birača
4. Ujednačavanje vrijednosti glasova birača u izbornim jedinicama
5. Glasanje dopisnim i elektroničkim putem
6. Preduvjet za kandidaturu izvanparlamentarnih stranaka 3.000 potpisa
7. Pravilo koaliranja stranaka - samostalno na izbore, udruživanje nakon izbora
http://uimeobitelji.net/referendumska-nacela/
Re: Referendum 2014.
naravno da da, svi demokrati su za referendum, uvik.
2014-04-16
kažu da je referić uspia.
totalitaristi će popizditi:)
totalitaristi će popizditi:)
2014-04-16
Bila u gradu danas, potpisala u Draškovićevoj, pa evo neka me i tu...
Trinity-
2014-04-17
nema ništa jer ne će biti dovoljno potpisa, ne će biti referenduma iako ima dovoljno potpisa ili referendumne promjene ne će ništa bitno promieniti?
2014-04-16
pa ne znam koliko se prikupilo, ali ako ne uspiju, mislim da je to politička smrt udruge u ime obitelji.
ta udruga i njena djelatnost je osvježenje na našoj sceni upravo zato što se ne bore za svoje ideale uobičajenim putem "dajte mi glas i nešto novaca a ja ću nešto promijeniti ako uspijem".
ako se formiraju u stranku, izgubit ćemo referendumsku polugu a dobit još jedne laburiste, il hdezeovce, svejedno. :(
ako se formiraju u stranku, izgubit ćemo referendumsku polugu a dobit još jedne laburiste, il hdezeovce, svejedno. :(
2014-04-16
postoji jedno povijesno pravilo, pokret koji u jednom trenutku ima rješenje za neki društveni problem, počne nakon toga misliti da uvijek ima pravo, to se dogodilo i kpj, i hdzu, koja su oba imala mnogo veću potporu u narodu i bili gotovo pučki pokreti barem u jednom trenutku svog postojanja, u ime obitelji je ipak samo na tragu takve masovnosti, i ako sad pobijede vjerojatno će ući u paradigmu nepogrešivosti.
izgleda da smo, nepopravljivi cinici.
izgleda da smo, nepopravljivi cinici.
ko, ti i ja ili hrvati?
divotica je u tome šta u ime obitelji nije politička sila. ja ih doživljavan ka jednokratni fotoaparat, kad posluži svrsi, prestaje postojati razlog njihova postojanja. ako se pretvore u stranku, pa i dobiju neke executive ovlasti, na njih će se početi primienjivati sve što se inače primjenjuje na stranke. a onda jednostavno treba podržati slijedeću u ime obitelji.
divotica je u tome šta u ime obitelji nije politička sila. ja ih doživljavan ka jednokratni fotoaparat, kad posluži svrsi, prestaje postojati razlog njihova postojanja. ako se pretvore u stranku, pa i dobiju neke executive ovlasti, na njih će se početi primienjivati sve što se inače primjenjuje na stranke. a onda jednostavno treba podržati slijedeću u ime obitelji.
2014-04-16
ja i ti kek.
onda dolaze u društvo medvjeda, vukova i lavova, ali vidjet ćemo, bitno da se nešto događa, da je uvijek ista scena zabrinuo bih se za hrvatsku budućnost, ovako se možemo i nadati..
onda dolaze u društvo medvjeda, vukova i lavova, ali vidjet ćemo, bitno da se nešto događa, da je uvijek ista scena zabrinuo bih se za hrvatsku budućnost, ovako se možemo i nadati..
Zajebali bi se ka srbi u vukovaru,
Kad počnu političke trgovine, prebjezi, neprincipjelna partnerstva...uf.
Al, nekako mi smrdi da nisu uspili, nema šampanjca. Boin se da me stvarno otjeraju u vječni pakal cinizma:(
Kad počnu političke trgovine, prebjezi, neprincipjelna partnerstva...uf.
Al, nekako mi smrdi da nisu uspili, nema šampanjca. Boin se da me stvarno otjeraju u vječni pakal cinizma:(
2014-04-16
Азбука юного бандеровца------------ukro naci abeceda (mamu vam jebem fašističku)
Glavni junak im se zove -Адольфик-ADOLFIK- ?????
KRVAVU IM MAJKU JEBEM U USTA SIFILISTIČNA---kako to uče dicu.
-NEVJEROJATNO- da seovakvo šta dogadja u EU u 21 stoljeću.........da sedopuštaju ovakvi naci-faštistički pamfleti i da se tome(mržnji, ubojstvu) uči dicu. Ova banderovska ukro naci govna triba pobiti .
P.S. Govorim o-banderovcima-i naci-fašističkim sifilističarima.
Glavni junak im se zove -Адольфик-ADOLFIK- ?????
KRVAVU IM MAJKU JEBEM U USTA SIFILISTIČNA---kako to uče dicu.
-NEVJEROJATNO- da seovakvo šta dogadja u EU u 21 stoljeću.........da sedopuštaju ovakvi naci-faštistički pamfleti i da se tome(mržnji, ubojstvu) uči dicu. Ova banderovska ukro naci govna triba pobiti .
P.S. Govorim o-banderovcima-i naci-fašističkim sifilističarima.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
„Ukrajinska ustanička armija“ UPA izvršila je masakr (genocid ) na Jevrejima, masakrirajući 33 000 Jevreja i posebno na poljskom civilnom stanovništvu. Od 1943. postojala je i jedna ukrajinska divizija Waffen – SS. Motivacija za zvjerstva na civilima: san o etnički čistoj ukrajinskoj državi. Prema procjenama poljskih istoričara ukrajinske milicije su ubile oko 80.000 Poljaka. Najgori masakri su se desili u regionu Wolhyniens na području današnje zapadne Galicije koja je tada pripadala istočnoj Poljskoj.
-Sam Hitler je izjavio da su Ukrajinci „isto tako lijeni, neorganizovani i nihilističko – azijatski kao i Velikorusi“.-
-Sam Hitler je izjavio da su Ukrajinci „isto tako lijeni, neorganizovani i nihilističko – azijatski kao i Velikorusi“.-
2014-04-20
В ночь на 6 октября 2014 года 3-й эскадрон Запоржско-Днепровско-Мариупольской партизанской бригады имени Нестора Ивановича Махно атаковал военный комиссариат в посёлке городского типа Высокополье – районом центре Высокопольского района Херсонской области.
Предыдущей ночью в соседнем Великоалександровском районе бойцы 3-го эскадрона, переодевшись во вражескую форму, остановили автозак, в котором перевозили арестованных призывников, не желавших служить в армии националистов. Конвой автозака был разоружён и заперт в собственном автозаке, а арестанты отпущены на свободу. Один из них выразил желание присоединиться к партизанам. Остальные, опасаясь за судьбы семей, решили вернуться домой. Они намерены вместе с родственниками пробираться к морю и переправиться в Крым на лёгких плавсредствах, как это делают сейчас многие жители подневольной Херсонщины.
------------------------------------------------------
Bravo-Partizani provode akcije širom okupiranog teritorija Novorusije- Herson,Odesa i druge oblasti nisu sigurne za
ukro naci okupatore .
2014-04-20
9,8 % birača potpisalo
I to do dvojbenog praga.
I to do dvojbenog praga.
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» REFERENDUM