Moja glava
Page 29 of 38
Page 29 of 38 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 38
veber-
2014-12-30
Re: Moja glava
zagi i iskusne, kako namazat ovolicne oči? :D a ne volim baš svijetla sjenila na njima..
ovdje imam samo maskaru i mrvu tuša
mama i sestra me redovito pljuju za moje šminkanje, a minimalno stavim sjenila i nikad pretamne nijanse :D i zato danas po njihovoj želji, minimalno
ne paše im ni ono malo olovke sive na donji kapak s vanjske strane što stavim.. to pogotovo
kažu, oči mi izgledaju umorno i još su manje i sva sam neuredna
ovdje imam samo maskaru i mrvu tuša
mama i sestra me redovito pljuju za moje šminkanje, a minimalno stavim sjenila i nikad pretamne nijanse :D i zato danas po njihovoj želji, minimalno
ne paše im ni ono malo olovke sive na donji kapak s vanjske strane što stavim.. to pogotovo
kažu, oči mi izgledaju umorno i još su manje i sva sam neuredna
Nesto nam se gospodjica M odvazila u zadnje vrijeme i pokazuje lice ; bracala vraze ^^
Modra svijetla sjenila oko kapka....plus highlighter u unutarnji kut oka...u vanjski niposto olovku,eventualno šatiranje samo vanjskog kuta oka....
Imam slicne oci kao ti...male i sa spustenim kapcima....i trepuse te izvlace ali to vec i radis....
Imam slicne oci kao ti...male i sa spustenim kapcima....i trepuse te izvlace ali to vec i radis....
Guest- Guest
Ja bih tebi na boju očiju stavila nude ili breskva sjenilo....a sjencala ipak malo kapak sa nekom taupe.
Guest- Guest
Bitterman wrote:Nesto nam se gospodjica M odvazila u zadnje vrijeme i pokazuje lice ; bracala vraze ^^
Moxy wrote:Ja bih tebi na boju očiju stavila nude ili breskva sjenilo....a sjencala ipak malo kapak sa nekom taupe.
jel ovo meni? pretpostavljam...
pa ne znam, ja isto volim lagano kapak nekom tamnijom bojicom.. pogotovo vanjski dio...
meni manje izgledaju kad imam ovako samo maskaru i malo tuša, ne daj bože još svijetlo sjenilo ? :D
nekako se, kad ima tamnijeg gore na kapku, sve skupa stopi i kao da se manje kuži veličina samog oka, evo ne znam više..
trepavice su mi bar, falabogu, sasvim u redu, da.. hahahaaa
mada danas nisu nešto, naročito ovo oko
mada danas nisu nešto, naročito ovo oko
I ja sam mislila ne stoji mi svijetlo...isprobaj bar...ali ne matt...oko oka slobodno sa Highlighterom...gore na kapak matt...
Guest- Guest
modra wrote:Bitterman wrote:Nesto nam se gospodjica M odvazila u zadnje vrijeme i pokazuje lice ; bracala vraze ^^
Modra je bacila oko na nekog dececa izgleda
Moxy wrote:I ja sam mislila ne stoji mi svijetlo...isprobaj bar...ali ne matt...oko oka slobodno sa Highlighterom...gore na kapak matt...
aj probat ću primjenit savjete.. valjda sam sve dobro skužila
mi žene.. koje probleme imamo
Bitterman wrote:modra wrote:Bitterman wrote:Nesto nam se gospodjica M odvazila u zadnje vrijeme i pokazuje lice ; bracala vraze ^^
Modra je bacila oko na nekog dececa izgleda
misliš s foruma? ma neee
a inače, ima ih više na koje sam nabacala oči, naravno
Da... Si primijetila da ti fali pol lica?modra wrote:Moxy wrote:I ja sam mislila ne stoji mi svijetlo...isprobaj bar...ali ne matt...oko oka slobodno sa Highlighterom...gore na kapak matt...
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
klerko wrote:Da... Si primijetila da ti fali pol lica?modra wrote:Moxy wrote:I ja sam mislila ne stoji mi svijetlo...isprobaj bar...ali ne matt...oko oka slobodno sa Highlighterom...gore na kapak matt...
ma jesam, navikla sam već na to
Page 29 of 38 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 38
Similar topics
» Glava kućanstva
» Ode glava Zoki...
» Svinjska glava maloga Tode
» Još o Milanovićevoj staljinističkoj "sječi glava" na HRT
» Frilensere boli glava zbog dugova od 20.000 €
» Ode glava Zoki...
» Svinjska glava maloga Tode