Zar se nitko nije sjetio.
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zar se nitko nije sjetio.
Kako se kaže,,što je na stolu,to je ponuđeno''IvyTeasdale wrote:Ostavite se veberovih nogu i
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Sjetili su se srbi, evo vid jastreba sto je uzbudjen.
dijagram-
2015-08-09
Možemo li ikako ovo povezati s Pavelićem? Ako ne ja idem..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To je barem lako, mi smo prije, za vrijeme , a i poslije bljeska bili ustase.kaja_333 wrote:Možemo li ikako ovo povezati s Pavelićem? Ako ne ja idem..
Danas pogotovo.
dijagram-
2015-08-09
uzjebali se.dijagram wrote:Sjetili su se srbi, evo vid jastreba sto je uzbudjen.
(trk na temu o horoskopu, da nam prosjek popraviš)
2014-12-30
Zašto čovjeka napadate kad je njegova izjava oko akcije bljesak zaslužuje respect,puno više nego bilo kakva izjava nekog desničara.dijagram wrote:Sjetili su se srbi, evo vid jastreba sto je uzbudjen.
Njegova izjava za bljesak je argumetiranija,te bi bilo kom Srbinu mogla začepiti usta,a ne nekakvo seljačko deranje ispunjeno mržnjom prema Srbima.
2015-07-23
nemrem biti ustaša, soridijagram wrote:To je barem lako, mi smo prije, za vrijeme , a i poslije bljeska bili ustase.kaja_333 wrote:Možemo li ikako ovo povezati s Pavelićem? Ako ne ja idem..
Danas pogotovo.
2014-12-30
Evo šta je izjavio jatreb za Bljesak,pa ako vam ovo nije dovoljno domoljubna izjava,onda ne znam šta jest.Zbog ove izjave mu i spočitavam nedostatak i razvodnjavanje antifašizma.jastreb wrote:Po meni je Bljesak dokaz da se nije radilo o čišćenju.
Za razliku od Oluje gdje je pravoslavno pučanstvo samo napustilo Krajinu,prije dolaska HV-a,ovdje u Zap.Slavoniji munjevitim upadom hrvatskih snaga Srbi su iznenađeni zatečeni kod svojih kuća.
Dakle u trenutku kad su Hrvatske snage ušle u Okučane ondje je bilo 90% stanovništva.
No oni su usprkos pozivima da ostaju na svojim pragovima otišli ća(U Srbiju,Bosnu ili treće zemlje).
2015-07-23
tko mrzi srbe?Iknar je gay wrote:Zašto čovjeka napadate kad je njegova izjava oko akcije bljesak zaslužuje respect,puno više nego bilo kakva izjava nekog desničara.dijagram wrote:Sjetili su se srbi, evo vid jastreba sto je uzbudjen.
Njegova izjava za bljesak je argumetiranija,te bi bilo kom Srbinu mogla začepiti usta,a ne nekakvo seljačko deranje ispunjeno mržnjom prema Srbima.
pa imate sva prava i građani ste.
i, ako već pišeš velikim slovima, napiši Bljesak jer je ime akcije.
2014-12-30
Iknar je gay wrote:Evo šta je izjavio jatreb za Bljesak,pa ako vam ovo nije dovoljno domoljubna izjava,onda ne znam šta jest.Zbog ove izjave mu i spočitavam nedostatak i razvodnjavanje antifašizma.jastreb wrote:Po meni je Bljesak dokaz da se nije radilo o čišćenju.
Za razliku od Oluje gdje je pravoslavno pučanstvo samo napustilo Krajinu,prije dolaska HV-a,ovdje u Zap.Slavoniji munjevitim upadom hrvatskih snaga Srbi su iznenađeni zatečeni kod svojih kuća.
Dakle u trenutku kad su Hrvatske snage ušle u Okučane ondje je bilo 90% stanovništva.
No oni su usprkos pozivima da ostaju na svojim pragovima otišli ća(U Srbiju,Bosnu ili treće zemlje).
2014-04-12
nemojte jastreba maltretirati , on je ok. Samo se dohvatio krive literature
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jastreb je zabrazdio u bespuća gluposti.kaja_333 wrote:nemojte jastreba maltretirati , on je ok. Samo se dohvatio krive literature
2014-12-30
Zašto?Iknar je gay wrote:Evo šta je izjavio jatreb za Bljesak,pa ako vam ovo nije dovoljno domoljubna izjava,onda ne znam šta jest.Zbog ove izjave mu i spočitavam nedostatak i razvodnjavanje antifašizma.jastreb wrote:Po meni je Bljesak dokaz da se nije radilo o čišćenju.
Pa DR je logičan nastavak NOB-a,te se hrvatski branitelji mogu smatrati baštinicima hrvatskih partizana iz doba NOB-a,a što je više puta izjavio i sam Tuđman.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
popiskim se na njega i njegovu literaturu jer oni to zasluzujukaja_333 wrote:nemojte jastreba maltretirati , on je ok. Samo se dohvatio krive literature
dijagram-
2015-08-09
Dakle,nisam Srbin,već antifašist,a nacionalne odrednice su isti drek,jer u antifašističkoj srži zalažemo se za internacionalu.veber wrote:tko mrzi srbe?Iknar je gay wrote:Zašto čovjeka napadate kad je njegova izjava oko akcije bljesak zaslužuje respect,puno više nego bilo kakva izjava nekog desničara.dijagram wrote:Sjetili su se srbi, evo vid jastreba sto je uzbudjen.
pa imate sva prava i građani ste.
i, ako već pišeš velikim slovima, napiši Bljesak jer je ime akcije.
2015-07-23
Ako ti je antifašizam isto što i velikosrbska promidžba da su svi Hrvati ustaše i da je oslobađanje Hrvatske od velikosrbske okupacije etničko čišćenje, ideš na ruku krajnjim desničarima. No, samo nastavi, meni ne smetaš.Iknar je gay wrote:Zbog ove izjave mu i spočitavam nedostatak i razvodnjavanje antifašizma.jastreb wrote:Po meni je Bljesak dokaz da se nije radilo o čišćenju.
Možda,pravno i formalno moglo bi se reći kako je Domovinski rat sljednik NOB-a u obrani zavnohovskih granica SR Hrvatske,ali ideološki,Domovinski Rat nema nikakve dodirne točke s NOB-om.jastreb wrote:Zašto?Iknar je gay wrote:Evo šta je izjavio jatreb za Bljesak,pa ako vam ovo nije dovoljno domoljubna izjava,onda ne znam šta jest.Zbog ove izjave mu i spočitavam nedostatak i razvodnjavanje antifašizma.jastreb wrote:Po meni je Bljesak dokaz da se nije radilo o čišćenju.
Pa DR je logičan nastavak NOB-a,te se hrvatski branitelji mogu smatrati baštinicima hrvatskih partizana iz doba NOB-a,a što je više puta izjavio i sam Tuđman.
2015-07-23
Regoč wrote:Ako ti je antifašizam isto što i velikosrbska promidžba da su svi Hrvati ustaše i da je oslobađanje Hrvatske od velikosrbske okupacije etničko čišćenje, ideš na ruku krajnjim desničarima. No, samo nastavi, meni ne smetaš.Iknar je gay wrote:Zbog ove izjave mu i spočitavam nedostatak i razvodnjavanje antifašizma.jastreb wrote:Po meni je Bljesak dokaz da se nije radilo o čišćenju.
2015-07-23
Nije baš logičan, Domovinskim ratom morali smo ispravljati Narodnooslobodilački rat. Da je NOP propao, a NDH opstala ne bi bilo ni Domovinskoga rata, naime, ne bi bilo potrebe za njim.jastreb wrote:Zašto?Iknar je gay wrote:Evo šta je izjavio jatreb za Bljesak,pa ako vam ovo nije dovoljno domoljubna izjava,onda ne znam šta jest.Zbog ove izjave mu i spočitavam nedostatak i razvodnjavanje antifašizma.jastreb wrote:Po meni je Bljesak dokaz da se nije radilo o čišćenju.
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Nitko nije kriv za izvlačenje 400 milijuna kuna iz Podravke
» Nitko nije bio prorok u svom selu
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» Srušio se Airlander 10, najveća letjelica na svijetu
» Holjevac- HDZ PROPAO samo im to nitko nije rekao
» Nitko nije bio prorok u svom selu
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» Srušio se Airlander 10, najveća letjelica na svijetu
» Holjevac- HDZ PROPAO samo im to nitko nije rekao
Page 2 of 6