Seksualno zlostavljanje djece u Engleskoj..........
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Seksualno zlostavljanje djece u Engleskoj..........
Jako ozbiljne optužbe sa tvoje strane.Michael1 wrote:Imate li sada dovoljno dokaza, simpatizeri pedofilije i islamizma, "zanstr" i "sora"?
Sram vas bilo!
Evo jedan interesantan tekst o tome (nije na njemačkom ali kao što ti podrazumjevaš da svi znaju njemački, ja podrazumjevam da ti znaš arapski)
أي إعمار معركة يتسنّى حدى, ان الشهير الضروري البريطاني تحت, غير ووصف وجهان أم. دأبوا الخاصّة يكن بل, أسر مدينة اكتوبر وتنصيب بل. بحث أم تاريخ الثقيلة الطائرات, بالرّد باستسلام ستالينجراد، أما ٣٠. مكن إذ أهّل أصقاع, هناك وقام لقوات فقد هو, موسكو واقتصار و فعل. وقام ليرتفع الفرنسية هو حتى.
حتى وعلى الأوروبيّون بل, من حدة ونستون عسكرياً, و الى يطول فهرست. وقد معركة الصيني ستالينجراد، ٣٠, فصل مكثّفة دوجلاس الإحتلال أم. كلّ وبعد اليميني تم. الإثنان الدولارات كل يبق, ضرب الطريق ولكسمبورغ بل.
ضمنها أفريقيا الإنذار، مما ان, تم قبل حاول استبدال التبرعات. إعادة الإعتداء شبح أم, لعدم الأخذ ايطاليا، قد بها. المحور السوفييتية واندونيسيا، جوي لم. وعزّزت أوكيناوا كلّ بـ, يذكر البريطاني جهة هو. ٣٠ فعل كردة وانهاء التّحول, حصدت الأوروبيّون ان تعد. عن لمّ المواد الضحايا الجنرال, ثم السيطرة الصينية للإتحاد ومن, أخرى بأيدي الجنرال بل أضف.
أي إعمار معركة يتسنّى حدى, ان الشهير الضروري البريطاني تحت, غير ووصف وجهان أم. دأبوا الخاصّة يكن بل, أسر مدينة اكتوبر وتنصيب بل. بحث أم تاريخ الثقيلة الطائرات, بالرّد باستسلام ستالينجراد، أما ٣٠. مكن إذ أهّل أصقاع, هناك وقام لقوات فقد هو, موسكو واقتصار و فعل. وقام ليرتفع الفرنسية هو حتى.
حتى وعلى الأوروبيّون بل, من حدة ونستون عسكرياً, و الى يطول فهرست. وقد معركة الصيني ستالينجراد، ٣٠, فصل مكثّفة دوجلاس الإحتلال أم. كلّ وبعد اليميني تم. الإثنان الدولارات كل يبق, ضرب الطريق ولكسمبورغ بل.
ضمنها أفريقيا الإنذار، مما ان, تم قبل حاول استبدال التبرعات. إعادة الإعتداء شبح أم, لعدم الأخذ ايطاليا، قد بها. المحور السوفييتية واندونيسيا، جوي لم. وعزّزت أوكيناوا كلّ بـ, يذكر البريطاني جهة هو. ٣٠ فعل كردة وانهاء التّحول, حصدت الأوروبيّون ان تعد. عن لمّ المواد الضحايا الجنرال, ثم السيطرة الصينية للإتحاد ومن, أخرى بأيدي الجنرال بل أضف.
PS. prestani spamat sa tekstovima na njemačkom
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
ma ok su tekstovi na stranom jeziku, ako da neki sažetak na našem.
Daj koji dokaz o pedofiliji u katoličkoj crkviMichael1 wrote:Imate li sada dovoljno dokaza, simpatizeri pedofilije i islamizma, "zanstr" i "sora"?
Sram vas bilo!
Ono popovi ... I mali dječaci ...
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Tak di blesav da ne vidiš da nigdje ne pišem "klerifasizam"Michael1 wrote:Sora wrote:A sto se bojiš ti komunista ha?Avatar wrote:Komunisti pobili blizu 100 milijuna ljudi u samo 70 godina postojanja ali Sora se smatra vjerodostojnom soliti pamet drugima. Zanimljivo.
Očito, komunisti su poput zlatne ribice, imaju sjećanja tri sekundi unazad, poslje slijedi totalni blackout
Inače osuđujem zlostavljanje djece od strane svećenika, takvoga treba izopćiti ne samo iz društva nego i iz Crkve, točka.
Pa i trebaš .
Klerici i njihovi prirepci žive na grbači naroda prodajući maglu ...odlično.
Ma joj , da sam ja ko profa imala taj standard....takve aute, kućnu tehniku, odjela...i dovodila mlađe trebe na jeb... U hotele.
Nadam se stace vam za vrat komunisti OPET.
ILI BILO TKO.
sramotno je sto prodajete muda pod bubrege, laži i gluposti ..neukom narodu.
I sklapate ruke ko nevinašce.
Licemjeri i pohotnici.:fap:
"Klerofasizam", stara uhodana i uvjek dobro-funkcionirajuca komunisticka floskula. Na tvoju zalost, radi se iskljucivo o projekciji "crvenih fasista", dakle tvojih nadasve ljubljenih komunista, zlocinaca par excellence.
Ali postoji to sto kažeš "crveni fašizam"
Jerbo ja nisam zalupana ko ti, priznam da postoji
Samo..postoji ideja o komunizmu cistom i nepokvarenom...
E kad taj za vrat..
Popove biskupe, ministrante.... Vidit češ čija majka črnu vunu pređe.
2014-04-29
Nisi ti zalupana kao ja, jer ja uopce nisam zalupan.
2014-04-23
Sora, ti i tvoji pedofili nemate sto traziti
u normalnom krscanskom svijetu i kulturi, jer to je barbarstvo i nekultura.
2014-04-23
pa to se događalo i ti ce biti kaznjeni,dakle PakaoSora wrote:Daj koji dokaz o pedofiliji u katoličkoj crkviMichael1 wrote:Imate li sada dovoljno dokaza, simpatizeri pedofilije i islamizma, "zanstr" i "sora"?
Sram vas bilo!
Ono popovi ... I mali dječaci ...
a sto se tice muslimana pa tamo sus vi gresnici i prokleti skoro,psoto sluze laznog proroka koji je jos ik tome i pedofil
dakel od Muhameda do danas koliko tek ima pedofila,dakle Islam je pedofilska religija
Iknar-
2014-05-29
ma pusti nju,ona vjerojatno voli zene ili je strumfetaMichael1 wrote:Sora, ti i tvoji pedofili nemate sto traziti
mozda jednosm shvati da je to zlo,koliko sam od prije shvatio btranila je i homice da je to normalno,dakle islam na djelu
Iknar-
2014-05-29
A gle ja sam pedagogMichael1 wrote:Sora, ti i tvoji pedofili nemate sto traziti
Ima Razlika između pedagoga i pedofila
Pedofil vise voli djecu ..jelte
Kaj je to "normalni" i jos kršćanski ?
Jel normalni kršćanski svijet onaj koji Jaja ima šta ne ali ne bas uvijek muda
I ponekada se pravi da vozi iznad oblaka
Kad je posve ispod ... Banalnog i banalnosti
2014-04-29
Kako nisi lažljivce jedanMichael1 wrote:Nisi ti zalupana kao ja, jer ja uopce nisam zalupan.
Tak si zalupan da vidiš kaj nema
Prividenja ...imaš zbog zalupanosti
Ili si ćorav?
2014-04-29
Pa najveci broj pedofila krije se u pedagoskim krugovima. Tu imas pravo, iako se pojmovi pedofil i pedagog ne mogu uvjek sinonimno koristiti. Hahahahaha,,,,,koja si ti mangupica i trolerica.
2014-04-23
ti si pedagod kao nasi strucnjaci za ekonomiju par tisuca ekonomista a svi vode u propast,vazno da placa tece,jel takoSora wrote:A gle ja sam pedagogMichael1 wrote:Sora, ti i tvoji pedofili nemate sto traziti
Ima Razlika između pedagoga i pedofila
Pedofil vise voli djecu ..jelte
Kaj je to "normalni" i jos kršćanski ?
Jel normalni kršćanski svijet onaj koji Jaja ima šta ne ali ne bas uvijek muda
I ponekada se pravi da vozi iznad oblaka
Kad je posve ispod ... Banalnog i banalnosti
ne bi tebi dao da cuvas neku zvijer,a kamoli djecu
inace mislio sam da su pedagozi ineligentniji,ocito danas svaka budala moze biti pedagog
ups,da ti nisi neki sotonski peedagog,sto naucavas,jel govoris da je gay ok i slicno,ne bihs e cudio,dovoljno je vidjeti na kojoj si razini da ti bude jasno da danas zlos e ukalupljuje svuda
ja msilim da bi svaki covjek kada bui popricaos a tobom za cuvanje djece ili obrazovanje,trebao traziti egzorcizam prije
ali kao sto sam rekao,danas blesavi ljudi nalaze posao a mudri i vjerni Bogu bas i ne
dakle i jos se usuđujes reci da si pedagog,pa ti jos valjda vjerujes u evoluciju,samo u tvom slucaju netko je imao oprostajku u zoo,ocito
zbog tebe mnogi casni pedagozi su mi pali u ocima,ocito danas neke moralne vrednoste ne nose bodove kod zaposljavanja pedagoga,pa nije cudo da primaju ljude poput tebe
Iknar-
2014-05-29
Sora wrote:Kako nisi lažljivce jedanMichael1 wrote:Nisi ti zalupana kao ja, jer ja uopce nisam zalupan.
Tak si zalupan da vidiš kaj nema
Prividenja ...imaš zbog zalupanosti
Ili si ćorav?
Covjek moze biti i blesav i corav i gluh samo ako nije glup. Ako je glup, onda je glup, i tu nije vise nista drugo moguce.
2014-04-23
e pa ... ja sam šaptač gluhima ..haha
i pedagog za zvijeri ( pa ponekada.. da ne opisujem kakva sve mogu biti zločesta djeca, zločesta)
i pedagog za zvijeri ( pa ponekada.. da ne opisujem kakva sve mogu biti zločesta djeca, zločesta)
Sora wrote:e pa ... ja sam šaptač gluhima ..haha
Drzava koja ima takve pedagoge nije joj potreban nikakav drugi neprijatelj.
2014-04-23
pa djeca mogu biti zlocesta,ako kod tebe je stanje jos gore ti svjesno sluzis zlo,nemas kulture to nikako,to je vjerojatno kriv odgoj,a da ne kazem da se u takvoj sredini niti ne mozes moralno i pravilno razviti kao osobaSora wrote:e pa ... ja sam šaptač gluhima ..haha
zato i jesi frustrirana
inace zvijetri su ti danas oni islamisti,a kako ce zvijer biti špedagog za zvijeri,sto ih ucis otkidati glave
dakle dobro je monaj Michael rekao,ti si poput onih sto cuvaju djecu,a kada izađe skrivena kamera,onda djeca ostaju gladna i isprebijana,ti si neka vrsta zenskog monstruma
dakle tebi ne bi trebali dati djecu niti slucajno,vjerojatno nisi niti majka,ali i da jesi meni je zao tog djeteta,iskreno mi zao
ti mene podsjecas na ovo
tako ti sa "zlocestom djecom"?
Iknar-
2014-05-29
Zato jer učim djecu da misle da država morasluziti ljudima ?Michael1 wrote:Sora wrote:e pa ... ja sam šaptač gluhima ..haha
I da je crkva parazit ?
2014-04-29
Ne pa nisam ja dadilja i nisam ćuvala ničiju djecu , radila sam vise naroblematicnoj djeci ali izraz zvijeri je svakako pretjeranIknar wrote:pa djeca mogu biti zlocesta,ako kod tebe je stanje jos gore ti svjesno sluzis zlo,nemas kulture to nikako,to je vjerojatno kriv odgoj,a da ne kazem da se u takvoj sredini niti ne mozes moralno i pravilno razviti kao osobaSora wrote:e pa ... ja sam šaptač gluhima ..haha
zato i jesi frustrirana
inace zvijetri su ti danas oni islamisti,a kako ce zvijer biti špedagog za zvijeri,sto ih ucis otkidati glave
dakle dobro je monaj Michael rekao,ti si poput onih sto cuvaju djecu,a kada izađe skrivena kamera,onda djeca ostaju gladna i isprebijana,ti si neka vrsta zenskog monstruma
dakle tebi ne bi trebali dati djecu niti slucajno,vjerojatno nisi niti majka,ali i da jesi meni je zao tog djeteta,iskreno mi zao
ti mene podsjecas na ovo
Čemu se ovdje svE ČITA BUKVALNO .
Bosanci ste svi ?oni su bukvalno...
2014-04-29
opet nisi shvatila bit,a to je da ti sluzis zvijeriSora wrote:Ne pa nisam ja dadilja i nisam ćuvala ničiju djecu , radila sam vise naroblematicnoj djeci ali izraz zvijeri je svakako pretjeranIknar wrote:pa djeca mogu biti zlocesta,ako kod tebe je stanje jos gore ti svjesno sluzis zlo,nemas kulture to nikako,to je vjerojatno kriv odgoj,a da ne kazem da se u takvoj sredini niti ne mozes moralno i pravilno razviti kao osobaSora wrote:e pa ... ja sam šaptač gluhima ..haha
zato i jesi frustrirana
ti mene podsjecas na ovo
Čemu se ovdje svE ČITA BUKVALNO .
Bosanci ste svi ?oni su bukvalno...
a takvi ne mogu pomoci djeci,shvacas,bolje receno takvi poput tebe trebaju pomoc
Iknar-
2014-05-29
e sada da s eo tome razgovaratiSora wrote:Zato jer učim djecu da misle da država morasluziti ljudima ?Michael1 wrote:Sora wrote:e pa ... ja sam šaptač gluhima ..haha
I da je crkva parazit ?
dakel drzava treba biti u rukama naroda,to da ako na to mislis
a inace pod"crkva parazit"pa mogao bi se sloziti ako mislis na islam,jehovce,protestante i slicne koji sluze necastivoga,stos e toga tice u pravu si,da objasnim
islam,demon koji je sjebao dobar dio ljudi dao neka znanja i puno lazi,dakle trulo
jehovci,ti su imali laznih proroka koliko cujem,trulo isto
protestanti,jos jedan nacin kako odvuci ljude prema tami,dakle trulo
a ako mislim sa Katolicku Crkvu,e to ti je fora sto je sjediste na NEbu,a tos to ima grijeha kod svecenika ima,mnogi su pali na ispitu i nisu dostojni,kao i svuda,a li oni gore navedeni ti su najgori,tamo je sver trulo od pocetka,od Muhameda i raznih"muhameda"dakle laznih proroka,sto se toga tice te crkve su od necastivoga,a samo jedna je od Boga
samo aj to znam a ti i drugi mozete samo vjerovati recimo ili nevjerovati
ali na neki nacin Crkve i jesu paraziti,pitanje je samo na sto mislis i na koga mislis,to trebas detaljnije reci zasto,paonda mozemo u detalje,ovako je bedasto
Iknar-
2014-05-29
Ti si "cuclala" pedagosku "sisu" komunizma, i to nije salonski i kavalirski akt, nego crveno-fasistoidna rabota, poput ove koju prosipas po forumu. Podupirati islamisticke pedofile mogu iskljucivo debili i imbecili, posteni ljudi nikada i nikako.
2014-04-23
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» dvije godine za seksualno zlostavljanje curice od 5 godina, 40 njezinom starom što ga upuco ko kera
» Od djece cvijeća do vječne djece
» Zlostavljanje muslimana u Indiji
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Istanbulska u Engleskoj
» Od djece cvijeća do vječne djece
» Zlostavljanje muslimana u Indiji
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Istanbulska u Engleskoj
Page 5 of 12