FOTO: 'Mješanjem rasa nastaju degenerici i prije bih umrla no imala dijete'
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: FOTO: 'Mješanjem rasa nastaju degenerici i prije bih umrla no imala dijete'
Vijesti iz nesvijesti....
Guest- Guest
genitalni_herpes-
2014-04-11
Vijesti iz buducnosti , Hrvatska i onda stalno stoji ovo bez teksta kad otvoriš :
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Jadnica, nije sva svoja... :silent:
2014-04-11
Guest- Guest
kakva ljepot'ca.
chagalj wrote:kakva ljepot'ca.
dobro, znamo da te ne privlači suprotni spol, samo nisi to trebao otkriti baš u prvom postu...
T.- Posts : 17600
2014-04-14
Dirlewanger wrote:chagalj wrote:kakva ljepot'ca.
dobro, znamo da te ne privlači suprotni spol, samo nisi to trebao otkriti baš u prvom postu...
vide totalenfaggota, presha si na rakune?
charry wrote:To ti odmah privuče ljude različitih stavova, dakle ljevičare, desničare, centralu, druge nacionalnosti, itd... Bit je samo hoćeš li jednostrani ili višestrani portal.
Pa najbolje je da je otvoren svima,no,blagi desni predznak je nužan,vidio sam forume gdje rulaju liberali,geje,anarhisti i ostala bratija..sačuvaj Bože..
Guest- Guest
bogomdani wrote:charry wrote:To ti odmah privuče ljude različitih stavova, dakle ljevičare, desničare, centralu, druge nacionalnosti, itd... Bit je samo hoćeš li jednostrani ili višestrani portal.
Pa najbolje je da je otvoren svima,no,blagi desni predznak je nužan,vidio sam forume gdje rulaju liberali,geje,anarhisti i ostala bratija..sačuvaj Bože..
Upravo to, blagi desni predznak da ne dodje do nerazumijevanja, iako i ta opcija otvorenosti svima nije losa, ali vec predvidjam rasprave koje vode ka komediji sa nekim iz bratije.........."slobodnjaka".....
Sto se tice teme, blagi PLJUC! na takve zene u mene je redovita pojava..........niti je lijepa (nije prirodna), niti je pametna, niti mi nesto znace njene izjave.
slizim wrote:Sto se tice teme, blagi PLJUC! na takve zene u mene je redovita pojava..........niti je lijepa (nije prirodna), niti je pametna, niti mi nesto znace njene izjave.
Zavist ili nešto drugo?? Mdaaa.nek bude ružna kao Gabor,bitno da je "prirodna",o pameti,taktički veleumno ću prešutati
Guest- Guest
Pa evo napisala je da nije niti pametna. Dobro, možda Valeria smatra da je, kad pomoću teme o vanzemaljcima nastoji izbiti van u medije. Sigurno se nije toliko preuredila da bi bila doma.
Guest- Guest
Ma curu se ebe za što drugi misle.,to je dobro..
Guest- Guest
Ta ništa i neradi nego se se preuređuje. Dobro ja je ne finaciram pa me boli k.Nit iz đepa nit u đep.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Hmmcharry wrote:A vidi društva....
dabrov_brk- Posts : 78
2014-04-14
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ma curu se ebe za što drugi misle.,to je dobro..
Znaš što, bitno dok je ona zdrava, kad makne te silne gadgete sa sebe izgleda onako normalno, jedino bi stvarno mogla imati problema zbog stiskanja korzetom, žene koje su to nosile prije su bile poznate po deformiranosti što se odrazilo na unutarnje organe.
Guest- Guest
Ja:)charry wrote:Tko je dabar? :)
2014-04-14
A tko si ti? :) Koji je bio tvoj prijašnji nick na net.hr-u, šapneš mi? :)
Guest- Guest
Ajde...ali jako tiho...brkati_dabar :)charry wrote:A tko si ti? :) Koji je bio tvoj prijašnji nick na net.hr-u, šapneš mi? :)
2014-04-14
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Britaniji će se brzo vratiti problemi koje je imala prije EU
» Incident u BiH: "Majka mi je umrla prije 11 godina, a svake izbore je na listi"
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Incident u BiH: "Majka mi je umrla prije 11 godina, a svake izbore je na listi"
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
Page 5 of 8