FOTO: 'Mješanjem rasa nastaju degenerici i prije bih umrla no imala dijete'
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: FOTO: 'Mješanjem rasa nastaju degenerici i prije bih umrla no imala dijete'
Možda se na nju ova Valeria htjela ugledat pa izgubila kompas. :Dbogomdani wrote:Evo mi malo onako potpis da vam se zavrti u glavi
Guest- Guest
U biti prvo je bio Iskon forum pa se prebacilo na net.hr, za vrijeme Iskona je bilo mnogo više aktivnosti, jednostavno puštaju forum da se sam ugasi.charry wrote:bogomdani wrote:charry wrote:Ovaj forum super radi, evo dok se s tobom tipkam provjeravam kako postovi teku. A kad sam otvorila prvi put jučer i kroz dan išlo je vrlo sporo. Sad mi sve ide lako i ok.
eto,samo treba ekipu pohvatati za gaće i dovući ovamo..u 5 dana bi zaboravili na onu skalameriju tamo na net.hajeru
Ljudi ne vole promjene, no forum baš ok radi. Jedino da se ima slobode pisanja, osim ako se baš pretjera. Sumnjam da će netko preuzeti net.hr-ov forum, vidiš da nisu upozorili nikoga da više nitko taj forum ne popravlja. Pisala sam već o tome pa je bilo što ja pričam, bila sam moderator, znam razliku između admina koji prati po forumu i tu i tamo nešto zapiše i tehničkog admina, a takvih je bilo sigurno troje prije nekoliko godina, jedan je bio redovit. Sad nema nikoga.
Guest- Guest
A vidi ovaj gadni. :D
Guest- Guest
charry wrote:bogomdani wrote:charry wrote:Ovaj forum super radi, evo dok se s tobom tipkam provjeravam kako postovi teku. A kad sam otvorila prvi put jučer i kroz dan išlo je vrlo sporo. Sad mi sve ide lako i ok.
eto,samo treba ekipu pohvatati za gaće i dovući ovamo..u 5 dana bi zaboravili na onu skalameriju tamo na net.hajeru
Ljudi ne vole promjene, no forum baš ok radi. Jedino da se ima slobode pisanja, osim ako se baš pretjera. Sumnjam da će netko preuzeti net.hr-ov forum, vidiš da nisu upozorili nikoga da više nitko taj forum ne popravlja. Pisala sam već o tome pa je bilo što ja pričam, bila sam moderator, znam razliku između admina koji prati po forumu i tu i tamo nešto zapiše i tehničkog admina, a takvih je bilo sigurno troje prije nekoliko godina, jedan je bio redovit. Sad nema nikoga.
Budem neš smislio za financiranje ovog foruma,a budem imao ješ neke prijedloge nego moram pospikati sa Kicinjom Oko u Oko
Guest- Guest
Guest- Guest
Uz to,Kicinjo ima znanje,a to je bitno..
Guest- Guest
charry wrote:A vidi ovu...
Lajkam i umjetno plavušu a da ima tamne oke i obrve,ebeni kontrast
Guest- Guest
O stavio si ratnicu u potpis? Fora! :D Zanima te ova forum? Pa dobro, popričaj s njim. :)
Guest- Guest
Imaš pravo! Razlika u obrvama je vidljiva! :)
Last edited by charry on 12/4/2014, 19:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ima potencijala,no mora se vezati za neki Portal,ili da sami pokrenemo Portal vijesti..malo se još skalkuliram..
Guest- Guest
Samo ti osmisli. Dobro, trebalo bi i ime biti drugačije.bogomdani wrote:Ima potencijala,no mora se vezati za neki Portal,ili da sami pokrenemo Portal vijesti..malo se još skalkuliram..
Guest- Guest
Guest- Guest
charry wrote:Samo ti osmisli. Dobro, trebalo bi i ime biti drugačije.bogomdani wrote:Ima potencijala,no mora se vezati za neki Portal,ili da sami pokrenemo Portal vijesti..malo se još skalkuliram..
Pa skupimo ekipu pa idemo na prijedloge..
Guest- Guest
Veži ga uz Al Đazirubogomdani wrote:Ima potencijala,no mora se vezati za neki Portal
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Guest- Guest
Židovi su vrlo praktični, snaći će se već. :DRayMabus wrote:Veži ga uz Al Đazirubogomdani wrote:Ima potencijala,no mora se vezati za neki Portal
Guest- Guest
RayMabus wrote:Veži ga uz Al Đazirubogomdani wrote:Ima potencijala,no mora se vezati za neki Portal
Pada m ina pamet Portal članova Foruma..
Guest- Guest
uz to,linkamo dobro izbalansirane njuz kuće,malo reklama,i još se može i zaraditi..
Guest- Guest
Nije mi htjelo ulovit Super Jewa. :D
Last edited by charry on 12/4/2014, 19:22; edited 1 time in total
Guest- Guest
Stavi plavušu sa bujnim grudima na naslovnicu portala i sve ok. Bit ce posjetitelja he he he
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote:Stavi plavušu sa bujnim grudima na naslovnicu portala i sve ok. Bit ce posjetitelja he he he
Istina,zgodna cura sve prodaje,samo je to nekako obično.Osmislim neš originalno,ako je ikako moguće više..
Guest- Guest
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Britaniji će se brzo vratiti problemi koje je imala prije EU
» Incident u BiH: "Majka mi je umrla prije 11 godina, a svake izbore je na listi"
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Incident u BiH: "Majka mi je umrla prije 11 godina, a svake izbore je na listi"
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
Page 3 of 8