FOTO: 'Mješanjem rasa nastaju degenerici i prije bih umrla no imala dijete'
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: FOTO: 'Mješanjem rasa nastaju degenerici i prije bih umrla no imala dijete'
charry wrote:bogomdani wrote:
Jasno,sve mi je poznato,osobno,to i nije moj tip za curu u krevetu...više čvrstog mesa volim,obline dakle..
Nešto kao Kim Kardashian?
ne pretjeruj..recimo,Megi Fox..ono standardno,ne previše naglašeno...
Guest- Guest
Ups, meni kosa tamna jako, hahaha! :)bogomdani wrote:Crvenokose,plavokose,riđe,sve lajkam...neki dan vidio curu,boje kose DOSLOVNO plava i mogui ti reći,i to mi se sviđa..samo da nije crnka..
Guest- Guest
bogomdani wrote:charry wrote:bogomdani wrote:
Jasno,sve mi je poznato,osobno,to i nije moj tip za curu u krevetu...više čvrstog mesa volim,obline dakle..
Nešto kao Kim Kardashian?
ne pretjeruj..recimo,Megi Fox..ono standardno,ne previše naglašeno...
A Evangeline Lilliy?
Guest- Guest
Ta mi je žena onako zgodna i bila je u trendu neko vrijeme, mislili su da će zamijeniti Angelinu Jolie u njenim mladim danima.
Guest- Guest
Pa Megan Fox je tamna, to si ti mislio po tenu tamna, tipa ne sviđaju tu se baš crnkinje i žene tamnije kože.
Guest- Guest
A Evangeline Lilliy?[/quote]
Sasvim simpa cura,zgodna,a dudice su joj neš tužne..no to redovni seks ispavi vrlo brzo,,hormoni čine svoje
Guest- Guest
Dudice tužne, hahaha.... :)) Mila Kunis je meni onako zgodnička. :)
Guest- Guest
charry wrote:Pa Megan Fox je tamna, to si ti mislio po tenu tamna, tipa ne sviđaju tu se baš crnkinje i žene tamnije kože.
Samo pretjerano osunčana ili pokvarcana,standardno je sasvim svijetle puti..
Guest- Guest
http://images5.fanpop.com/image/photos/24700000/Megan-Fox-megan-fox-24798314-1600-1200.jpg
Guest- Guest
Ali mi je Demi Moore kao mlađa bila definitivno mnogo bolja. :D
Guest- Guest
Mislila sam pod tamna da ima tamnu kosu, ono što ti misliš pod tamno su žene tamnijeg tena.bogomdani wrote:http://images5.fanpop.com/image/photos/24700000/Megan-Fox-megan-fox-24798314-1600-1200.jpg
Guest- Guest
Demi je prezgodna bila,malo povelikih duda za moj ukus,ali se ne bumo bunili
Guest- Guest
Ovaj forum super radi, evo dok se s tobom tipkam provjeravam kako postovi teku. A kad sam otvorila prvi put jučer i kroz dan išlo je vrlo sporo. Sad mi sve ide lako i ok.
Guest- Guest
Ma pobojio bih ja nju u riđu,crvenu,plavu,zamisli je plavušom..nekad sam se igrao Fotošopom i cure od crnkinja pretvarao u bjelkinje,mijenjao boju kose..
Guest- Guest
charry wrote:Ovaj forum super radi, evo dok se s tobom tipkam provjeravam kako postovi teku. A kad sam otvorila prvi put jučer i kroz dan išlo je vrlo sporo. Sad mi sve ide lako i ok.
eto,samo treba ekipu pohvatati za gaće i dovući ovamo..u 5 dana bi zaboravili na onu skalameriju tamo na net.hajeru
Guest- Guest
Demi ima super noge i tijelo onako općenito, a i faca joj je zavodljiva i pomalo oštra i kosa joj super stoji tamna. Gle u Hollywoodu žene redovito moraju povećati nešto - grudi ili smanjiti - nos. :D Zato se uopće ne palim na one kornjačice što muškarci imaju, uglavnom oni to operiraju, uštrcaju čak i mast iz drugih dijelova tijela i sl. Onda se klasični muškarci trude ponoviti rezultat pa ili vise po teretani i trpaju se tko zna čime ili i oni idu na operacije, uzelo to maha na zapadu. :D Stvarno besmisleno. :) Meni je Elizabeth Taylor bila baš lijepa žena. :) A od ovih novih su mi fora Kristen i Watson, jer su mlade, normalno se odijevaju i jednostavno ponašaju.
Guest- Guest
Evo mi malo onako potpis da vam se zavrti u glavi
Guest- Guest
charry wrote:Demi ima super noge i tijelo onako općenito, a i faca joj je zavodljiva i pomalo oštra i kosa joj super stoji tamna. Gle u Hollywoodu žene redovito moraju povećati nešto - grudi ili smanjiti - nos. :D Zato se uopće ne palim na one kornjačice što muškarci imaju, uglavnom oni to operiraju, uštrcaju čak i mast iz drugih dijelova tijela i sl. Onda se klasični muškarci trude ponoviti rezultat pa ili vise po teretani i trpaju se tko zna čime ili i oni idu na operacije, uzelo to maha na zapadu. :D Stvarno besmisleno. :) Meni je Elizabeth Taylor bila baš lijepa žena. :) A od ovih novih su mi fora Kristen i Watson, jer su mlade, normalno se odijevaju i jednostavno ponašaju.
Aj agreee... u stvari,one prosječne cure s unajbolje,mislim na tijelo i fejs,samo da nisu premrđšave i predebele,niti debele,niti malo debele..
sipa mi je ona koja glumi princezu u Star warsima novijim..
Guest- Guest
bogomdani wrote:charry wrote:Ovaj forum super radi, evo dok se s tobom tipkam provjeravam kako postovi teku. A kad sam otvorila prvi put jučer i kroz dan išlo je vrlo sporo. Sad mi sve ide lako i ok.
eto,samo treba ekipu pohvatati za gaće i dovući ovamo..u 5 dana bi zaboravili na onu skalameriju tamo na net.hajeru
Ljudi ne vole promjene, no forum baš ok radi. Jedino da se ima slobode pisanja, osim ako se baš pretjera. Sumnjam da će netko preuzeti net.hr-ov forum, vidiš da nisu upozorili nikoga da više nitko taj forum ne popravlja. Pisala sam već o tome pa je bilo što ja pričam, bila sam moderator, znam razliku između admina koji prati po forumu i tu i tamo nešto zapiše i tehničkog admina, a takvih je bilo sigurno troje prije nekoliko godina, jedan je bio redovit. Sad nema nikoga.
Guest- Guest
Možda se na nju ova Valeria htjela ugledat pa izgubila kompas. :Dbogomdani wrote:Evo mi malo onako potpis da vam se zavrti u glavi
Guest- Guest
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Britaniji će se brzo vratiti problemi koje je imala prije EU
» Incident u BiH: "Majka mi je umrla prije 11 godina, a svake izbore je na listi"
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Incident u BiH: "Majka mi je umrla prije 11 godina, a svake izbore je na listi"
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
Page 2 of 8