FOTO: 'Mješanjem rasa nastaju degenerici i prije bih umrla no imala dijete'
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: FOTO: 'Mješanjem rasa nastaju degenerici i prije bih umrla no imala dijete'
Žene moraju bit mekane. Kraj price.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote:Žene moraju bit mekane. Kraj price.
Prika,znaš ono kad žensko nasadiš nda kleči na rubu kreveta,a rukama joj obuhvatiš čvrsti struk,a guza kao mramor tvrda..ej...dajem kraljevstvo samo za to..
Guest- Guest
Meni je isto draže kad joj je guza više kao puding.
2014-04-11
bogomdani wrote:charry wrote::)) Ma ok, nekad punašno sasvim ok izgleda, ne treba pretjerivat. Nekako mi i nije za očekivat ako je žena rodila dvoje djece da će zadržati istu ili približnu kilažu, no da baš sad četri broja više nabije... Trebao bi nam sad Sevdah da prilijepi koju po svom ukusu.
dobro i hormoni i geni igraju veliku ulogu.."Držao" sam se sa jednom izvjesno vrijeme koja je rodila troje djece,170 visina,nakon porodova,ista težina kao i prije 59 kg,čvrsto strunasto tijelo,niti jedna strija,Vađajna kao prije poroda,štoviše nekako mišićavija,a ti mišići čuda rade...
Što si radio s ženom koja je rodila troje djece neću u to ulazit (bolje ne znat detalje ), međutim u pravu si, do genetike je iako s godinama ipak se kile nabacuju same. Vidim po sebi da mi se sad kile lakše nabacuju, nego prije 10 godina. U biti to mi je ok do određene granice. Malo sumnjam da je mjestimično Longi onaj koji ljulja. Ispričavam se, njegovo visočanstvo Ray.
Guest- Guest
Ne ljuljam ja ništa. One se ljuljaju. Ja samo ležim i citam novine.
2014-04-11
Mislila sam da si malo punašan tu i tamo pa ti se zato sviđaju punašne.
Guest- Guest
charry wrote:bogomdani wrote:charry wrote::)) Ma ok, nekad punašno sasvim ok izgleda, ne treba pretjerivat. Nekako mi i nije za očekivat ako je žena rodila dvoje djece da će zadržati istu ili približnu kilažu, no da baš sad četri broja više nabije... Trebao bi nam sad Sevdah da prilijepi koju po svom ukusu.
dobro i hormoni i geni igraju veliku ulogu.."Držao" sam se sa jednom izvjesno vrijeme koja je rodila troje djece,170 visina,nakon porodova,ista težina kao i prije 59 kg,čvrsto strunasto tijelo,niti jedna strija,Vađajna kao prije poroda,štoviše nekako mišićavija,a ti mišići čuda rade...
Što si radio s ženom koja je rodila troje djece neću u to ulazit (bolje ne znat detalje ), međutim u pravu si, do genetike je iako s godinama ipak se kile nabacuju same. Vidim po sebi da mi se sad kile lakše nabacuju, nego prije 10 godina. U biti to mi je ok do određene granice. Malo sumnjam da je mjestimično Longi onaj koji ljulja. Ispričavam se, njegovo visočanstvo Ray.
Ehhh,bio Dojebnik,izvjesno vrijeme.. sve ostalo stoji,no ljudi zaboravljaju da su vremenom i manje u pokretu,pa se zdebljaju..
Guest- Guest
Sviđaju mi se obline. Ne nisma punašan osim šta malo puštam tzv pivski trbuh iako ga mogu uvuc bez problema i u par dana drmnit da stoji tvrdo tj da je ravan i to je to. Mwtar i osamdeset sedam , 85 kila. Nema tu punašnosti. To je ovako nešto oblik tijela :charry wrote:Mislila sam da si malo punašan tu i tamo pa ti se zato sviđaju punašne.
2014-04-11
E ljudovi moji,bogomdani odo u krpe pamučne,ujutro imam obaveza preko glave,dobro pa sve danas pripremih..Aj laku noć
Guest- Guest
Vidi, vidi, nisam ušla u to kako citirati samo jedan dio teksta. Tako da dok ne skužim, a ne želim napraviti kobasicu, budem ovako odgovorila - pretpostavila sam da je bila ta faza, neki je prođu konkretno, neki imaju samo flert, uglavnom svatko ju je imao. Imaš i pravo, kretanje je bitno naročito kad imaš posao gdje se sjedi, kao ja. Međutim tražim sad lakše vidove bivanja u formi jer mi se ne da forsirati i trenirati kao kad sam bila mlađa. Znači za sad mislim da bi to mogao biti ples jer vidim da čuda radi za gospođe u zrelim godinama, u međuvremenu će uskoro ljeto pa ću na plivanje. Želim si život ispuniti glazbom i ljepotom, ha!
Guest- Guest
Idem i ja. I sutra se radi ( naoda sam se danas al zato 480 kuna u đep ). Noge mi otpale. Laku noc.bogomdani wrote:E ljudovi moji,bogomdani odo u krpe pamučne,ujutro imam obaveza preko glave,dobro pa sve danas pripremih..Aj laku noć
2014-04-11
Sve je ok Ray, svatko zna što mu je lijepo i što mu paše i u skladu s time traži. Voliš punašne ili žene s oblinama, zašto ne? Ja se općenito ne opterećujem izgledom na taj način jer ne mogu promijeniti svoju građu, nemam velike obline i nisam punašni tip osobe. Tako da ono nekad mi je fora čuti da se nekome sviđaju punašne žene, ali na sebe primjenjivati tuđe kriterije mi je besmisleno, ipak bih voljela da me se ne gleda samo kroz izgled koji ne želim mijenjati jer sam ga nasljedila od roditelja, a to respektiram, no znam da je većini ljudi to nemoguće. Ljudi uglavnom gledaju kako izgledaš i što nosiš. S vremenom se na to naučiš i sve je to ok.
Uglavnom, idem i ja u krpe lagano. Laku noć.
Uglavnom, idem i ja u krpe lagano. Laku noć.
Guest- Guest
Samo puno plivajte i hodajte...to je najbolje
Guest- Guest
izgleda bolesnobogomdani wrote:
...Živa ukrajinska Barbie...
immortal-
2014-04-16
Konkretno,znakovi bolesti??mortal-joint wrote:izgleda bolesnobogomdani wrote:
...Živa ukrajinska Barbie...
Guest- Guest
znak bolesti - potreba prepariranja same sebe da bi se na kraju poistovjećivala s lutkom
2014-04-16
Dakle,manje više kao i svaka druga cura,koja želi izgledati jako dobro za muškarce...mortal-joint wrote:znak bolesti - potreba prepariranja same sebe da bi se na kraju poistovjećivala s lutkom
Guest- Guest
bogomdani wrote:FOTO: 'Mješanjem rasa nastaju degenerici i prije bih umrla no imala dijete'
Guest- Guest
Guest wrote: Ommmm.........
Kurbetina glupa.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:Guest wrote: Ommmm.........
Kurbetina glupa.
Hm...Mislim da si pregrub prema njoj...Riječ je o neznanju jer umjesto da je ulagala u svoje znanje, ona je ulagala u svoje tijelo...Riječ je o njenom izboru.
Guest- Guest
Miješanjem rasa nastaju najljepši primjerci ljudske rase
Za razliku od one ukro sifilističarske plastike.
Za razliku od one ukro sifilističarske plastike.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Britaniji će se brzo vratiti problemi koje je imala prije EU
» Incident u BiH: "Majka mi je umrla prije 11 godina, a svake izbore je na listi"
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Incident u BiH: "Majka mi je umrla prije 11 godina, a svake izbore je na listi"
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
Page 7 of 8