Danas kuham...
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Danas kuham...
obični brudet od tri zvona šarana, jednim tetrapakom pasirane rajčice, tri lista lovora i dvije ljute papričice...
Guest- Guest
uopće ne znam š'o ću sutra kuhati.. idem na jedan izlet, možda nešto pojedemo usput, obavijestit ću vas iako predmnijevam da vas to uopće ne zanima...
Guest- Guest
venus wrote:Vegvísir wrote:Varivo od mišancije (nemam pojma ima li još koji naziv za tu mješavinu samoniklog bilja) i raštike
Wow, najbolji mogući spoj
Uje i zeje :D
Zeleniš je zakon.
Čekam da se prokrčka kompot od jabuka i suhih šljiva
Guest- Guest
I ja pravim kompote. Stavim stapic cimeta, pola limuna narezanog na kolutice i vanilin secer. Kad to prokuha dodam voce i iskljucim da se voce ne prekuha. Kad se ohladi, prelijem u vecu staklenku pa u frigidajger. To mi je tako osvjezavajuce u jutro uz zob. Malo rznem, zatopcem kopitom i krenem u novi dan...Vegvísir wrote:venus wrote:Vegvísir wrote:Varivo od mišancije (nemam pojma ima li još koji naziv za tu mješavinu samoniklog bilja) i raštike
Wow, najbolji mogući spoj
Uje i zeje :D
Zeleniš je zakon.
Čekam da se prokrčka kompot od jabuka i suhih šljiva
Guest- Guest
danas smo kuhali juhu od junetine i svinjske kosti u koju smo dodali muškatnu tikvu i korijen celera koje smo kasnije izmiksali i zakuhali rezance koje smo začinili komadićima tosta... uz to smo poslužili pire krumpir iz domaće proizvodnje kao i kiseli kupus iz ogulinske proizvodnje popržen na komadićima domaće pancete... nazdravili smo domaćim crnim vinom...
Guest- Guest
sinoć skuhala leću - na maslinovu ulju (vlastitom ) zapržila luk i pancetu, stavila prethodno prokuhanu i procijeđenu leću) dodala na kockice izrezan krumpir i muškatnu tikvu (sve vlastita proizvodnja ) popaprila i eto izvrsne vruće večere na ovoj buri.. izbaciti pancetu ako se hoće veganski obrok...
Guest- Guest
Nabujak od tjestenine od pira i canabisa,svinjskoga mesa ,špeka i sira,preliveno nekim crvenim umakom....
Guest- Guest
Zagy wrote:Nabujak od tjestenine od pira i canabisa,svinjskoga mesa ,špeka i sira,preliveno nekim crvenim umakom....
ti si onda danas jako dobre volje
Guest- Guest
danas sam kuhala grah sa svinjskim rebarcima.. nikada nisam voljela grah a sada bih ga mogla jesti svaki drugi dan.. možda jer je zahladilo ili zato jer mi se s godinama ukus promijenio.. jedva čekam kad ću napraviti gravče na tavče s porilukom.. :)
Guest- Guest
danas je petak pa kuham brokulu (20 kn za kilogram - to je prava pljačka) i slani krumpir a uz to ćemo jesti ovčji sir iz mijeha porijeklom iz Trebinja.. naravno sve preliveno maslinovim uljem ...
Guest- Guest
uzeo 15 ojra za sisanje ...pravac frizerski salon kad ono tamo red kao da se djeli nesto dvajst ljudi naj manje ...ljubazna teta rece ako se strpite samo dva sata stici cete na red ...a joj nije zurba ...mogu ja i sledeci tjedan ...samo sto zam zamako za ugao zgrade druga teta prodaje pecene pilke za 7 ojra ...nisam se dvoumio ...hrskava pecena pilka sa kruhom od quinoe istopi se
u ustima... kakav dan
u ustima... kakav dan
EstebanEnrique-
2014-04-16
pečemo praščića, uz zelenu salatu i salatu od repe - seljački ručak....
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50