Danas kuham...
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Danas kuham...
Juha od graška i salata od rikule, baby špinata, dimljenog tofua i oraha
Lagani ručak jer navečer idem na druženje kod frendice koja je najavila da će napraviti i neku večericu
Lagani ručak jer navečer idem na druženje kod frendice koja je najavila da će napraviti i neku večericu
Guest- Guest
Kod nas jučer Pizza,prekjučer burek....i večeras će sigurno biti nešto na brzinu....kada radim druge muž može samo tako nešto spremiti......
sada kod mame razna variva,iz bašte nema šta nema.....blitvi se najviše radujem.....
sada kod mame razna variva,iz bašte nema šta nema.....blitvi se najviše radujem.....
Guest- Guest
koliko se samo okusom razlikuje domace povrce od kupovnog!
Danas cu brokulu sa rizom, preko toga sugo od rajcica i junetine.
Jedino tako moj dragi moze jesti brokulu :D
Danas cu brokulu sa rizom, preko toga sugo od rajcica i junetine.
Jedino tako moj dragi moze jesti brokulu :D
Guest- Guest
Narezala nekoliko banana, stavila ih u zasebne plastične vrećice i ubacila u zamrzivač. Bit će pseudosladoled od banane s cimetom i mljevenim lješnjacima i bademima
Guest- Guest
Ma joj, u posljednje vrijeme se nekako konstantno vrtim oko sličnih stvari, kad kuham samo za sebe mi se ne da biti nešto pretjerano maštovita
Guest- Guest
Frendic neki dan jela rizine krekere sa bucinim sjemenkama i jos necime... Ne znam gdje ih je samo nasla... Ja tako volim rizine krekere.
Steta sta ovaj moj ne voli tako neke stvari. Uvijek kada kuham povrce moram ubacit neki umak ili sos da prikrije okus. :/
Steta sta ovaj moj ne voli tako neke stvari. Uvijek kada kuham povrce moram ubacit neki umak ili sos da prikrije okus. :/
Guest- Guest
danas pravim ovo
http://receptizasvakidan.info/2016/05/plazma-cokoladni-kolac/
http://receptizasvakidan.info/2016/05/plazma-cokoladni-kolac/
betty.boop-
2015-01-23
Lady_D wrote:Jesi ikada radila ikakve veget. lazanje ili musaku ili slicno?
Jesam, volim takve stvarčice, ali kad radim za više ljudi.
Frendic neki dan jela rizine krekere sa bucinim sjemenkama i jos necime... Ne znam gdje ih je samo nasla... Ja tako volim rizine krekere.
Ne znam za te rižine sa sjemenkama.
Otkako izbjegavam gluten, često jedem različite krekere od riže, kukuruza ili prosa, najčešće s nekim namazom poput hummusa ili namazom od graha. Nekad u Mülleru, kad mi se jede nešto slatko, kupim i rižine krekere koju su preliveni s kakaom ili jogurtom.
Nekad treba malo više vremena da se privikneš na neke okuse (ili kod takvih krekera, na nedostatak istog )
Danas još uvijek nemam pojma što ću kuhati, možda napravim kuskus s nešto povrća što iskopam iz fridža
Guest- Guest
Ma ja mislim da ih je ona u izaliji nabavila. Mozda se i varam, ne znam bas cu je pitati. Imaju crveno pakovanje sa zutim slovoma
Guest- Guest
Moguće, nisu mi poznati...
Al' dobro, vjerojatno i ne znam baš sve rižine krekere dostupne na našem tržištu
Al' dobro, vjerojatno i ne znam baš sve rižine krekere dostupne na našem tržištu
Guest- Guest
to bi bilo to
vidjet cemo popodne koliko je ukusan
vidjet cemo popodne koliko je ukusan
betty.boop-
2015-01-23
Bravo!
E da... Ako netko koristi kokosovo mlijeko za pripremu curryja ili čega već drugog, od sutra je u Lidlu azijski tjedan i može se kupiti limenka za 9,99kn. S obzirom da je u intersparu cijena oko 30kn, u Mülleru nešto više od 20, ovo je stvarno odlična cijena pa eto, ako nekoga zanima da zna.
E da... Ako netko koristi kokosovo mlijeko za pripremu curryja ili čega već drugog, od sutra je u Lidlu azijski tjedan i može se kupiti limenka za 9,99kn. S obzirom da je u intersparu cijena oko 30kn, u Mülleru nešto više od 20, ovo je stvarno odlična cijena pa eto, ako nekoga zanima da zna.
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50