Danas kuham...
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Danas kuham...
Ma,nije bitna velicina..velike gube na slasti.. ti si upravo onak fina...Betuljak isto...Lady_D wrote:Moje nisu tako velke ;)bogomdani wrote:eto,Lejdica obnazila svoje Dojke..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Slabo se kod tebe Moškija najede...Vegvísir wrote:Brz i jednostavan ručak danas - juha od tikve, dva pečena jaja i salata od krastavaca i rikule
Sreća u nesreći pa me privlače oni muškarci koji su kulinarski sposobni sami napraviti obrok i tako ne ostanu gladi. Eto, vidiš kako se to lijepo sve namjesti.
Guest- Guest
I meni je to superVegvísir wrote:bogomdani wrote:Slabo se kod tebe Moškija najede...Vegvísir wrote:Brz i jednostavan ručak danas - juha od tikve, dva pečena jaja i salata od krastavaca i rikule
Sreća u nesreći pa me privlače oni muškarci koji su kulinarski sposobni sami napraviti obrok i tako ne ostanu gladi. Eto, vidiš kako se to lijepo sve namjesti.
Guest- Guest
Pa dobro..ja znam kuhati,i najvise volim jesti kad sam skuham,ali dojdem kod tebe,primjer,i da moram onda kuhati???ebo ti status gosta..Vegvísir wrote:bogomdani wrote:Slabo se kod tebe Moškija najede...Vegvísir wrote:Brz i jednostavan ručak danas - juha od tikve, dva pečena jaja i salata od krastavaca i rikule
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa dobro..ja znam kuhati,i najvise volim jesti kad sam skuham,ali dojdem kod tebe,primjer,i da moram onda kuhati???ebo ti status gosta..Vegvísir wrote:bogomdani wrote:Slabo se kod tebe Moškija najede...Vegvísir wrote:Brz i jednostavan ručak danas - juha od tikve, dva pečena jaja i salata od krastavaca i rikule
Još uvijek se nitko nije žalio.
Guest- Guest
a dobro..jedan dan odvojiti za laganu povrtnu hranu,bez mesa,moze proci..Vegvísir wrote:bogomdani wrote:Pa dobro..ja znam kuhati,i najvise volim jesti kad sam skuham,ali dojdem kod tebe,primjer,i da moram onda kuhati???ebo ti status gosta..Vegvísir wrote:bogomdani wrote:Slabo se kod tebe Moškija najede...Vegvísir wrote:Brz i jednostavan ručak danas - juha od tikve, dva pečena jaja i salata od krastavaca i rikule
Još uvijek se nitko nije žalio.
Guest- Guest
Kombinacija riža, pir i ječam sa bukovačama za sutra.
I nekakav brzinski umak tikvice/tuna za prekosutra.
I nekakav brzinski umak tikvice/tuna za prekosutra.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Svinjska lopatica u umaku od rajčice i paprike, brokula sa rižom
Malo sam prepravila
Malo sam prepravila
Guest- Guest
Ostalo svinjske lipatice. Uz nju cu zapeci krumpir sa vrhnjem, napravit zelenu salatu...
Guest- Guest
Rižini rezanci s povrćem dinstanim u woku i dimljenim tofuom s bosiljkom
Guest- Guest
Nemam pojma ni ja... Imam neke gf njoke u fridžu pa možda napravim kakav umak od različitog povrća ili pesto od rikule.
Guest- Guest
dobije ona svaki dan uduplo Šniclova zavrsno sa Umakom...bez brige..vrijedna je Rujka.,.
Guest- Guest
Napravila sam krnju verziju hummusa (nije mi se dalo raditi tahini, a nisam imala kupovnog) da se nađe za doručak ovih dana
Guest- Guest
Juha od graška i salata od rikule, baby špinata, dimljenog tofua i oraha
Lagani ručak jer navečer idem na druženje kod frendice koja je najavila da će napraviti i neku večericu
Lagani ručak jer navečer idem na druženje kod frendice koja je najavila da će napraviti i neku večericu
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50