Danas kuham...
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Danas kuham...
Ne znam kuhate li ikada zajedno, možda bi je tako lakše uspio zainteresirati za neku drugu hranu kad bi se skupa poigrali u kuhinji
Guest- Guest
jojjj.
prije je znala kuhat sa mnom, ali kako joj mater ne jede ništa tako je i ona počela.
jedu pet jela. digao sam ruke davno.
prije je znala kuhat sa mnom, ali kako joj mater ne jede ništa tako je i ona počela.
jedu pet jela. digao sam ruke davno.
2014-12-30
da pokucam za sada ide dobro, nema nekih ispada kao neka druga djeca.
bu i ona za koju godinu, kao od mog frenda cure....
tata, ovo ti nije zdravo, ne jedeš dovoljno voća i povrća, ćevapi ti nisu zdravi, popio si pola litre vina.....
bu i ona za koju godinu, kao od mog frenda cure....
tata, ovo ti nije zdravo, ne jedeš dovoljno voća i povrća, ćevapi ti nisu zdravi, popio si pola litre vina.....
2014-12-30
inače znam i volim kuhat i to sve do kolača. ne jedem slatko pa me nikada nisu zanimali te nisam naučio radit ih.
2014-12-30
Eto, nauči joj napraviti neki kolač pa se možda opet odluči na zajedničko kuhanje.
Ma to su sve sitnice i gluposti; nek je živa, zdrava i bez drugih većih problema i sve pet.
Ma to su sve sitnice i gluposti; nek je živa, zdrava i bez drugih većih problema i sve pet.
Guest- Guest
znam napraviti buhtle i palačinke, stari me podučava štrudlu, ali mi ne ide baš nekaj za pohvaliti se
za ostatak se slažem.
mogao bi u maksimir na grah :D
za ostatak se slažem.
mogao bi u maksimir na grah :D
2014-12-30
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Joj, otkad nisam radila juhu od poriluka! Baš bih mogla ovih dana...
Danas sam opet sklepala salatu od rukole, baby špinata, krumpira, cikle, jaja, oraha i mozzarelle... Trebalo je potrošiti to što je ostalo u fridžu.
Interesantno je da još nijednom nisam otvorila novu teglu cikle bez da zaserem sebe i sve oko sebe.
Danas sam opet sklepala salatu od rukole, baby špinata, krumpira, cikle, jaja, oraha i mozzarelle... Trebalo je potrošiti to što je ostalo u fridžu.
Interesantno je da još nijednom nisam otvorila novu teglu cikle bez da zaserem sebe i sve oko sebe.
Guest- Guest
cikla meni smrducka, pa ju u salati s mrkvom pomijesam jos s narancama i polijem narancinim sokom
betty.boop-
2015-01-23
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50