Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
bolje mijenjati mišljenje i osvajati titule, nego se k'o muha zubima za govno držati uvijek istih floskula i cviliti kad više nema na vidiku ni prašine koju diže dinamo dok s pola gasa povećava razliku.
istovremeno se kao na pokvarenoj gramofonskoj ploči kod vas vrti uvijek jedna te ista priča: ukralo, pokralo, suci, kiša, trava, sunce, nebo, ker se posr'o...
koliko vam je trajao šolta i gdje su vaša dica???
kad će opet skupština na rivi?
istovremeno se kao na pokvarenoj gramofonskoj ploči kod vas vrti uvijek jedna te ista priča: ukralo, pokralo, suci, kiša, trava, sunce, nebo, ker se posr'o...
koliko vam je trajao šolta i gdje su vaša dica???
kad će opet skupština na rivi?
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Apsolutno previše čitaš vijesti i tračeve po portalima i zato te peru takve nebuloze. U stvarnost se moraš vratiti i onda budeš znao ko je stvarno kome što rekao i nebudeš bezuvjetno vjerovao u nebuloze koje su Alač, Režićka ili Holiga napisali. Al' dobro, ne iznenađuje me to previše pošto si rođen i odgajan od mame kujice.amperinho wrote:Zeko wrote:
Pusti u kurac te priče tko je kome kaj rekao.
Tak je kujice... Kad se posereš sam po sebi s svojim mijenjanjem mišljenja o nekome ovisno kako je taj netko dobar s tvojim gazdom, onda ide pusti u kurac ko je kome kaj rekao...
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:
Apsolutno previše čitaš vijesti i tračeve po portalima i zato te peru takve nebuloze. U stvarnost se moraš vratiti i onda budeš znao ko je stvarno kome što rekao i nebudeš bezuvjetno vjerovao u nebuloze koje su Alač, Režićka ili Holiga napisali.
O bože... Kako si s ove rasprave doša na Alača i ostale novinare ne zna vjerovatno nitko, pa ni ti sam...
Kujice, ja sam pričao o tebi, o tome što ti pišeš, o tvojim nebulozama jer ovdje na ovom forumu pišeš TI tupane, a ne Alač, Režićka ili Holiga glupost da ja bezuvjetno vjerujem, 90 % članaka ja tih ni ne čitam, moj je "problem" šta nisam ničija kujica ko ti, nego netko razmišlja svojom glavom, a ne tuđom. U više primjera (eto Štimac, Cico Kranjčar) si pokaza kako minjaš mišljenje o ljudima ovisno koliko su dobri s gazdicom, tipična mamićeva kujica....
amperinho- Posts : 127
2016-04-07
potpuno je jasno da si odgajan od mame kujice i stvarno nema potrebe da to dokazuješ iz posta u post.amperinho wrote:Zeko wrote:
Apsolutno previše čitaš vijesti i tračeve po portalima i zato te peru takve nebuloze. U stvarnost se moraš vratiti i onda budeš znao ko je stvarno kome što rekao i nebudeš bezuvjetno vjerovao u nebuloze koje su Alač, Režićka ili Holiga napisali.
O bože... Kako si s ove rasprave doša na Alača i ostale novinare ne zna vjerovatno nitko, pa ni ti sam...
Kujice, ja sam pričao o tebi, o tome što ti pišeš, o tvojim nebulozama jer ovdje na ovom forumu pišeš TI tupane, a ne Alač, Režićka ili Holiga glupost da ja bezuvjetno vjerujem, 90 % članaka ja tih ni ne čitam, moj je "problem" šta nisam ničija kujica ko ti, nego netko razmišlja svojom glavom, a ne tuđom. U više primjera (eto Štimac, Cico Kranjčar) si pokaza kako minjaš mišljenje o ljudima ovisno koliko su dobri s gazdicom, tipična mamićeva kujica....
Zeko-
2015-08-26
amperinho wrote:
alač je sukrivac za sranja koja su izvodili besprizorni hrvatski likovi po stadionima, a pomagači su mu dea redžić, vedran buble, dario Dalmacija (ma tko god se skrivao iza tog naziva), holiga i ostala bagra maskirana u sportske novinare.
zvonko alač je jedan od duhovnih vođa ekipe budala koju sad orepić privodi.
nadam se kako će i šukerova ekipa privatnom tužbom tražiti nadoknadu za 100.000€ kazne od ovih 30-tak identificiranih...
sitting_bull-
2015-09-28
Talijani: Marko Pjaca u Interu, na liječničkom u ponedjeljak?
Talijanski mediji danas su izašli sa senzacionalnom pričom. Marko Pjaca neće ni u Milan ni u Napoli nego u Inter za 15 milijuna eura.
Talijanski mediji danas su izašli sa senzacionalnom pričom. Marko Pjaca neće ni u Milan ni u Napoli nego u Inter za 15 milijuna eura.
Kikiriki.... ni Mamić više nije kao što je bio...
darth_vader-
2014-04-17
RANSKI vezni igrač Ali Karimi novi je igrač Dinama! 22-godišnji veznjak došao je u Modre iz iranskog Sepahana i potpisao s prvacima petogodišnji ugovor.
Za 15 neće sigurno.muckodjubre wrote:Talijani: Marko Pjaca u Interu, na liječničkom u ponedjeljak?
Guest- Guest
da si mamićeva kujica što zna svatko na ovom i onom forumu...Zeko wrote:
potpuno je jasno da si odgajan
p.s. što stvarno misliš da ću se ja uvrijediti ili osjećati zbog tvojih uvreda na račun moje familije? Time samo pokazuješ svu razinu, i to svaki put pokazuješ kad ti se napiše nešto što je istina. Ako o osobi A misliš sve najgore dok je u svađi ili nije u dobrim odnosima s gazdom Mamićem, a prominiš mišljenje kad je s njim u dobrim odnosima, što si ti onda? Uvrijediš se kad ti se napiše što si, pa onda kreneš vrijeđati familiju? Time samo opet pokazuje svoju nisku razinu tipičnu za jednu mamićevu kujicu... Nastavi...
amperinho- Posts : 127
2016-04-07
Ugledni talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport tvrdi kako je Napoli postigao dogovor s čelnicima Dinama oko transfera Marka Pjace i Marka Roga. Prema njihovim informacijama predsjednik talijanskog giganta Cristiano Giuntoli navodno je otputovao privatnim avionom u Zagreb gdje finiširao posao vrijedan 35 milijuna eura. Od spomenute cifre 25 milijuna eura u modru blagjanu trebalo bi sletjeti od Pjace, dok bi preostalih 10 stiglo od Roga.
Predsjednik Napolija je Aurelio de Laurentis a ne Cristiano Giuntoli.muckodjubre wrote:Ugledni talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport tvrdi kako je Napoli postigao dogovor s čelnicima Dinama oko transfera Marka Pjace i Marka Roga. Prema njihovim informacijama predsjednik talijanskog giganta Cristiano Giuntoli navodno je otputovao privatnim avionom u Zagreb gdje finiširao posao vrijedan 35 milijuna eura. Od spomenute cifre 25 milijuna eura u modru blagjanu trebalo bi sletjeti od Pjace, dok bi preostalih 10 stiglo od Roga.
Guest- Guest
Demo ne iznosi krive informacije
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kao što rekoh tada, tako treba i sad pričekati. Makar, kad bi dečki imali malo strpljenja cijena bi rasla iako je i sad vrlo velika.Tommy Ramone wrote:Za 15 neće sigurno.muckodjubre wrote:Talijani: Marko Pjaca u Interu, na liječničkom u ponedjeljak?
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/dinamo-u-novom-lovu-na-poljudu-modri-otimaju-hajduku-jednog-od-najboljih-igraca-kadeta/4496333/
sat2-
2015-09-28
http://www.tuttosport.com/news/calcio/euro-2016/calciomercato/2016/07/02-13099176/calciomercato_su_pjaa_irrompe_la_juventus/
come la Dinamo Zagabria - è la bottega più cara di tutti i Balcani.
come la Dinamo Zagabria - è la bottega più cara di tutti i Balcani.
sat2-
2015-09-28
Ma nemaš ti familiju, majmune nepismeni. Ti si iz psećeg legla i to se ne smatra familijom. Mama kujica, tata, kak' vi ono velite, ker i to je sve od tvoje tzv. familije. Nemoj si umišljati da imaš nešto više od toga. i naravno da se nećeš uvrijediti na moje spominjanje tvoje "familije" kad i sam znaš da to istina.amperinho wrote:da si mamićeva kujica što zna svatko na ovom i onom forumu...Zeko wrote:
potpuno je jasno da si odgajan
p.s. što stvarno misliš da ću se ja uvrijediti ili osjećati zbog tvojih uvreda na račun moje familije? Time samo pokazuješ svu razinu, i to svaki put pokazuješ kad ti se napiše nešto što je istina. Ako o osobi A misliš sve najgore dok je u svađi ili nije u dobrim odnosima s gazdom Mamićem, a prominiš mišljenje kad je s njim u dobrim odnosima, što si ti onda? Uvrijediš se kad ti se napiše što si, pa onda kreneš vrijeđati familiju? Time samo opet pokazuje svoju nisku razinu tipičnu za jednu mamićevu kujicu... Nastavi...
Zeko-
2015-08-26
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50