Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Virujem da kad dođe u Dalmaciju da prodaje priče kak mu je tu najbolje i kak su dalmatinci najboji judi na svitu...pablo_escobar wrote: Vidi lito dolazi pa i godisnji pitaj gazde smis li otic u dalmaciju na litovanje.
amperinho- Posts : 127
2016-04-07
Mali Lošinj, možeš me potražiti od 25.07.-15.08. 2016. majmune. Inače, ne mrzim sve dalmatince, a to sam i napisao, već samo takve poput tebe, one koji su jučer napravili sranje, one koji su napravili sranje u Milanu, one zagorce, prigorce ili slavonce koji su svastiku na Poljudu nacrtali. Razlog je taj, kaj ti i oni pušete u isti rog, kaj ste antihrvati, jednom riječi - GAMAD koju treba iskorijeniti iz civili ziorane države, naravno, ako civilizirana država hoćemo biti.amperinho wrote:Virujem da kad dođe u Dalmaciju da prodaje priče kak mu je tu najbolje i kak su dalmatinci najboji judi na svitu...pablo_escobar wrote: Vidi lito dolazi pa i godisnji pitaj gazde smis li otic u dalmaciju na litovanje.
Zeko-
2015-08-26
Dovoljno smo mi golova zabili, ali smo previše primili, a za to spriječiti nisu ni Đilkoš ni onaj koji je na klupi, već golman "koljeno" koji umjesto da kod češkog prvog gola reagira golmanski i baci se za loptom, on se šeta po gol liniji i baci se za loptom kad je već u golu bila. To ti je rekao i Joško Jeličić u emisiji nakon utakmice.amperinho wrote:Jebiga, al nam napadač još nije zabija gol... Da je obratno, hm...Zeko wrote:Tommy Ramone wrote:Zeko wrote:Đilkoša na prvog napadača, a Kalinića na klupu.
Zeko-
2015-08-26
daj nemoj sad terati mak na konac jer nije suba kriv za gol...više je onda kriv obrambeni(ćorluka') kojega je ovaj nadskočio...a za gubitak 3boda uz idiote na tribinama koji su svojim ponašanjem zaledili naše igrače jer su naši bili u strahu od novih nereda jer jako dobro znaju da nas radi toga mogu izbaciti s eura je kriv Vida svojim nerazumnim potezom...znači 2 stopera su kriva ako ćemo gledati igrački
hahaha... Imam ja i važnijeg posla od traženja mamićeve kujice...Zeko wrote:Mali Lošinj, možeš me potražiti od 25.07.-15.08. 2016. majmune. Inače, ne mrzim sve dalmatince, a to sam i napisao, već samo takve poput tebe, one koji su jučer napravili sranje, one koji su napravili sranje u Milanu, one zagorce, prigorce ili slavonce koji su svastiku na Poljudu nacrtali. Razlog je taj, kaj ti i oni pušete u isti rog, kaj ste antihrvati, jednom riječi - GAMAD koju treba iskorijeniti iz civili ziorane države, naravno, ako civilizirana država hoćemo biti.amperinho wrote:Virujem da kad dođe u Dalmaciju da prodaje priče kak mu je tu najbolje i kak su dalmatinci najboji judi na svitu...pablo_escobar wrote: Vidi lito dolazi pa i godisnji pitaj gazde smis li otic u dalmaciju na litovanje.
Što se tiće civilizirane države, pa da smo civilizirana i normalna država jedan mamić bi već odavno bio na margini društva bez ikakvog utjecaja i funkcije ne samo u nogometu nego u društvu opčenito. Da smo civilizirana i normalna država nebi imali ministra koji odbija provoditi zakon donesen u hrvatskom saboru. Riba smrdi od glave, i od tamo treba početi. Kad ti to bude jasno, sve će ti biti jasno...
2016-04-07
Nebi se složija da smo dovoljno golova zabili, kad pogledaš koliko smo prilika stvorili i koliko udaraca na gol uputili.Zeko wrote:
Dovoljno smo mi golova zabili, ali smo previše primili, a za to spriječiti nisu ni Đilkoš ni onaj koji je na klupi, već golman "koljeno" koji umjesto da kod češkog prvog gola reagira golmanski i baci se za loptom, on se šeta po gol liniji i baci se za loptom kad je već u golu bila. To ti je rekao i Joško Jeličić u emisiji nakon utakmice.
Bez pravog napadača koji će zabijati golove (a vezni red funkcionira jako dobro) nećeš ništa napraviti...
Ovo za subašića, a šta reći, koju posluku porati,kome...
2016-04-07
Točno to...muckodjubre wrote:daj nemoj sad terati mak na konac jer nije suba kriv za gol...više je onda kriv obrambeni(ćorluka') kojega je ovaj nadskočio...a za gubitak 3boda uz idiote na tribinama koji su svojim ponašanjem zaledili naše igrače jer su naši bili u strahu od novih nereda jer jako dobro znaju da nas radi toga mogu izbaciti s eura je kriv Vida svojim nerazumnim potezom...znači 2 stopera su kriva ako ćemo gledati igrački
Nego, što se prekida tiće, Srna je dobro reka da nije nikkav alibi. I tu se slažem s njim. Uz to, koji kurac imaju igrači tamo stajati ispred onog dijela tribine i kao nešto tražiti objašnjenje. Imaju se pokupiti prema klupi, niti ne gledati prema tamo i čekati što će sudac odlučiti. Nemaju oni što tu sudjelovati, tu su da igraju...
2016-04-07
Ni ne krivim ga. To je jedan od onih golova za koji golman može reći "nisam kriv" ali itekako obranjiv gol. Da se golmanski bacio za loptom umjesto da šeta po gol liniji, možda bi ju imao, a možda i nebi. Ali nitko mu ništa nebi mogao prigovoriti, jer pokušao bi, a ovako nije pokušao ništa. I to nisam rekao ja već Joško Jeličić u svom komentaru nakon utakmice: "I Subašić je kod prvog češkog gola mogao bolje reagirati".muckodjubre wrote:daj nemoj sad terati mak na konac jer nije suba kriv za gol...više je onda kriv obrambeni(ćorluka') kojega je ovaj nadskočio...a za gubitak 3boda uz idiote na tribinama koji su svojim ponašanjem zaledili naše igrače jer su naši bili u strahu od novih nereda jer jako dobro znaju da nas radi toga mogu izbaciti s eura je kriv Vida svojim nerazumnim potezom...znači 2 stopera su kriva ako ćemo gledati igrački
Zeko-
2015-08-26
o kako da ne,baš naprotiv naši nisu smjeli otići s terena već pokušati smiriti tenzije i moliti suca da ne prekine tekmu trajno...amperinho wrote:Točno to...muckodjubre wrote:daj nemoj sad terati mak na konac jer nije suba kriv za gol...više je onda kriv obrambeni(ćorluka') kojega je ovaj nadskočio...a za gubitak 3boda uz idiote na tribinama koji su svojim ponašanjem zaledili naše igrače jer su naši bili u strahu od novih nereda jer jako dobro znaju da nas radi toga mogu izbaciti s eura je kriv Vida svojim nerazumnim potezom...znači 2 stopera su kriva ako ćemo gledati igrački
Nego, što se prekida tiće, Srna je dobro reka da nije nikkav alibi. I tu se slažem s njim. Uz to, koji kurac imaju igrači tamo stajati ispred onog dijela tribine i kao nešto tražiti objašnjenje. Imaju se pokupiti prema klupi, niti ne gledati prema tamo i čekati što će sudac odlučiti. Nemaju oni što tu sudjelovati, tu su da igraju...
Ma ok moliti suca, ali nema nikakve koristi od moljenja tamo isprid tribine. To je moje mišljenje. A najbolje da se skoncetriraju na nastavak utakmice, a da se sucem i delegatom bavi stožer ieventualno još kapetan...muckodjubre wrote:
o kako da ne,baš naprotiv naši nisu smjeli otići s terena već pokušati smiriti tenzije i moliti suca da ne prekine tekmu trajno...
2016-04-07
pa 100x sam vidio na tvu kada bude neko sranje da dođu igrači i mole tribine da se skuliraju,nije to samo kod nas sad slučajamperinho wrote:Ma ok moliti suca, ali nema nikakve koristi od moljenja tamo isprid tribine. To je moje mišljenje. A najbolje da se skoncetriraju na nastavak utakmice, a da se sucem i delegatom bavi stožer ieventualno još kapetan...muckodjubre wrote:
o kako da ne,baš naprotiv naši nisu smjeli otići s terena već pokušati smiriti tenzije i moliti suca da ne prekine tekmu trajno...
Pa ok, ali kažem. Ono moraju nastaviti utatkmicu i biti skoncetrirani na to.muckodjubre wrote:
pa 100x sam vidio na tvu kada bude neko sranje da dođu igrači i mole tribine da se skuliraju,nije to samo kod nas sad slučaj
2016-04-07
nastavili su ali teško je biti skoncentriran kada se zna da smo pod uvjetom i nadzorom...mada bez obzira na sve dajem glavu da se Modrić nije ozlijedio da nema šanse da bi česi tako preuzeli igru i da bi naši 100x bolje kontrolirali igru,loptu i posjedamperinho wrote:Pa ok, ali kažem. Ono moraju nastaviti utatkmicu i biti skoncetrirani na to.muckodjubre wrote:
pa 100x sam vidio na tvu kada bude neko sranje da dođu igrači i mole tribine da se skuliraju,nije to samo kod nas sad slučaj
Da je Mandžo zabio što je morao nikad se Česi nebi vratili, usprkos ozljedi i prekidu.
Guest- Guest
I bez Modrića mi smo puno bolji od čeha... Trebalo je ranije završiti utakmicu, a i neke izmjene napraviti prije i drugačije. Ne mislim da je to toliko do Modrića, premda stoji da je on važan igrač i u kreaciji ali i defanzivi. Možda je u tom trenutku (kad je Modrić mora van) nedostajao jedan pravi zadnji vezni, motoričan igrač koji neće doprinositi u npadu i kreaciji kao Modrić ali oće u defanzivi. No mi takvog u kadru kojeg je Čačić odabra baš i nemamo...muckodjubre wrote:
nastavili su ali teško je biti skoncentriran kada se zna da smo pod uvjetom i nadzorom...mada bez obzira na sve dajem glavu da se Modrić nije ozlijedio da nema šanse da bi česi tako preuzeli igru i da bi naši 100x bolje kontrolirali igru,loptu i posjed
2016-04-07
Za koljeno ? Porati posluku Jošku Jeličiću, po treći put sad pišem da su to njegove riječi glupane.amperinho wrote:Nebi se složija da smo dovoljno golova zabili, kad pogledaš koliko smo prilika stvorili i koliko udaraca na gol uputili.Zeko wrote:
Dovoljno smo mi golova zabili, ali smo previše primili, a za to spriječiti nisu ni Đilkoš ni onaj koji je na klupi, već golman "koljeno" koji umjesto da kod češkog prvog gola reagira golmanski i baci se za loptom, on se šeta po gol liniji i baci se za loptom kad je već u golu bila. To ti je rekao i Joško Jeličić u emisiji nakon utakmice.
Bez pravog napadača koji će zabijati golove (a vezni red funkcionira jako dobro) nećeš ništa napraviti...
Ovo za subašića, a šta reći, koju posluku porati,kome...
Zeko-
2015-08-26
http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/mladahni-modri-porazom-otvorili-novu-sezonu
http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/cestitka-domacinima-na-pobjedi
http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/cestitka-domacinima-na-pobjedi
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
vidim da je igrao šitum. kaj onda ipak ostaje kod nas
2015-08-19
Ak prodaju Pjacu ili Soudanija mogao bi ostati. I Andrijašević je zaslužio priliku.
Guest- Guest
franko je odličan za hnl, zna zabit gol iz daljine ili glavom što je dobro kad nam odigraju bunker
2015-08-19
Joško Jeličić sigurno nije reka ono što si ti napisao, a sve i da je ako Joško Jeličić kaže da si ti mamićeva kujica, što bi vjerovatno rekao, bili se složio s njim?Zeko wrote:
Za koljeno ? Porati posluku Jošku Jeličiću, po treći put sad pišem da su to njegove riječi glupane.
2016-04-07
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50