Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Slike kažu daleko više od tvojih ispraznih riječi.
- Defanzivni vezni - primarna zadaća destrukcija protivničkih napada
- centralni vezni - primarna zadaća organizacija napada svoje ekipe i tek onda pripomoć u destrukciji protivničkih napada
U koje od ta 2 tipa veznih igrača svrstati Luku Modrića pitanje je sad. I nema to veze sa mojim godinama, pa čak ni sa mojom glupošću kak' ti to lijepo i kulturno veliš. Ali ima itekako veze sa tvojim totalnim nepoznavanjem nogometne igreJer, ako je za tebe Luka Modrić tip igrača kao Vukojević, Niko Kovač, pa Ademi i slični igrači, onda odi u krasni kurac i ti i tvoje poznavanje nogometa s kojim se toliko kurčiš.
- Defanzivni vezni - primarna zadaća destrukcija protivničkih napada
- centralni vezni - primarna zadaća organizacija napada svoje ekipe i tek onda pripomoć u destrukciji protivničkih napada
U koje od ta 2 tipa veznih igrača svrstati Luku Modrića pitanje je sad. I nema to veze sa mojim godinama, pa čak ni sa mojom glupošću kak' ti to lijepo i kulturno veliš. Ali ima itekako veze sa tvojim totalnim nepoznavanjem nogometne igreJer, ako je za tebe Luka Modrić tip igrača kao Vukojević, Niko Kovač, pa Ademi i slični igrači, onda odi u krasni kurac i ti i tvoje poznavanje nogometa s kojim se toliko kurčiš.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
sitting_bull wrote:nakon nogomet+ evo i telegram se pridružuje pljuvanju po dinamu.
citiram:
"Zaista ne treba čuditi što je Dinamo tradicionalno pri dnu pretrčanih kilometara u Ligi prvaka, u Europi hrvatski klubovi ispaštaju zbog toga što su u domaćem prvenstvu navikli na nekoliko oktava nižu frekvenciju igre." (autor mihovil topić)
na ovakav upis preostaje jedino izjebati lažljivoj budali topiću sve po spisku!
po uefa-inim match reportima samo je bayern u obje utakmice u dinamovoj skupini nadtrčao dinamo, dok je i kontra arsenala i kontra olympiakosa dinamo pretrčao više u obje tekme.
topiću, lažljivo kopile...
evo još jednog bisernog članka budaletine topića:
"Topić: Hrvatska nije zrela ekipa. Da je, Rakitić, Badelj i Mandžukić bili bi na klupi, a sve bi podredili Modriću"
sitting_bull-
2015-09-28
http://www.telegram.hr/sport/pitali-smo-telegramove-kolumniste-da-prognoziraju-rezultat-hrvatska-turska-i-analiziraju-nekoliko-najvaznijih-stvari/
Holiga: 1-2, pobjeda Turske. Jedan gol iz kontre preko Srnine strane, drugi Calhanogluov direktno iz slobodnjaka. Mandžukić ili Perišić će nešto iščeprkati na drugoj strani.
naravno da smeće navija za medu ali je dobio kitu u ta škrbava usta
Holiga: 1-2, pobjeda Turske. Jedan gol iz kontre preko Srnine strane, drugi Calhanogluov direktno iz slobodnjaka. Mandžukić ili Perišić će nešto iščeprkati na drugoj strani.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Doživljavaju ti tzv. Generali poslije bitke sebe nekad preozbiljno i jako bitno naročito otkako su dobili prostor u smeću zvanom telegram.hr
Guest- Guest
Zeko wrote:Glupsone, tebi je i Luka Modrić zadnji vezni, a ne igra to ni u Realu ni u reprezentaciji, jedino ga je glupson, ipak malo manji od tebe, Bilić, gurao na tu poziciju i te smo utakmice u pravilu gubili,
Koji si ti redikul, da čovjek ne povjeruje. S tim da danas Modrić u reprezentaciji igra isto ono što je igra i kod Bilića, samo je danas sasvim sigurno bolji igrač nego što je ikad prije bio, očekivano jer je na vrhuncu, jer je fizički još uvijek močan, ali zreliji i iskusniji nego prije.
Ostavi se nogometa i praćenja nogometa, komentiranja i nekih analiza. Mali miljun puta si pokaza da pojma nemaš i samo se sramotiš...
amperinho- Posts : 127
2016-04-07
Borna Barišić iz Dinama se vratio u Osijek!
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/blitzplus/TabId/157/ArtMID/726/ArticleID/15876/Borna-Barisic-se-vratio-u-Osijek.aspx
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/blitzplus/TabId/157/ArtMID/726/ArticleID/15876/Borna-Barisic-se-vratio-u-Osijek.aspx
2016-04-07
Nalijepio sam tamo onom koji je glup kao i ti neke sličice i opise posla i radnih zadataka Luke, Kroosa i Casemira u Realu, pa zajednički pokušajte odgonetnuti tko je od njih trojice defanzivni iliti zadnji vezni. Kad to otkrijete onda možemo dalje o detaljima. Do tada kuš obojica.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:kuracodigraca wrote:Bolje riskirati s brazilcem jer postoji mogućnost da je i dobar. Kod radosevica je sigurno da je panj.
Kaže sinoć Zdravko da su na HTV-u bili Alač i Holiga u "Uvijek kontra". Pogledam ponekad tu emisiju, ali čujem da su rigali svakakva sranja uzduž i poprijeko za Hrvatsku. Pas mater... Naravno da šuge smrde po poznatom smradu.kuracodigraca wrote:http://www.telegram.hr/sport/pitali-smo-telegramove-kolumniste-da-prognoziraju-rezultat-hrvatska-turska-i-analiziraju-nekoliko-najvaznijih-stvari/
Guest- Guest
samo ti ljepi sličice... Nogomet nisu sličice...Zeko wrote:Nalijepio sam tamo onom koji je glup kao i ti neke sličice i opise posla
Treba znati kako stvari hodaju...
2016-04-07
Itekakve su nogomet sličice, samo vas 2 tupana niste sposobni da to razumijete. Ni 'ko je naslikan, a ni kaj mu pored imena i prezimena piše. A pogotovo ne razumijete kaj je kome primarno u opisu posla tijekom nogometne utakmice.
Zeko-
2015-08-26
Glupane, odi još malo na Wikipediju istražuj sličice o definiciji nogometa, tam sve piše o nogometu. Usput upiši riječ - glupan, siguran sam da bude tvoja sličica iskočila.Zeko wrote:Itekakve su nogomet sličice, samo vas 2 tupana niste sposobni da to razumijete. Ni 'ko je naslikan, a ni kaj mu pored imena i prezimena piše. A pogotovo ne razumijete kaj je kome primarno u opisu posla tijekom nogometne utakmice.
Guest- Guest
Kalinić je prvi napadač reprezentacije samo zato jer je Đilkoš golman. Jel' tako idiote ? To su otprilike tvoje riječi i tvoje poznavanje nogometa. Imaš biti kuš, sve dok ne shvatiš kaj si napisal, a to bude nikada.
Zeko-
2015-08-26
Čuj kujico, to kaj si ti kuš na skupštini kad ti gazda naredi mene se ne tiče. Kad nabaviš mozak i muda možemo pričati.Zeko wrote:Kalinić je prvi napadač reprezentacije samo zato jer je Đilkoš golman. Jel' tako idiote ? To su otprilike tvoje riječi i tvoje poznavanje nogometa. Imaš biti kuš, sve dok ne shvatiš kaj si napisal, a to bude nikada.
Guest- Guest
Mozga ovdje nemaš jedino ti, čim ti je Luka defanzivni vezni, Kalinić prvi napadač reprezentacije, a Đilkoš, valjda, golman. Sva sreća da Čačke ne vidi poput tebe i stavlja svakoga od njih gdje mu je i mjesto, Luku na centralnog veznog, Đilkoša na prvog napadača, a Kalinića na klupu.Tommy Ramone wrote:Čuj kujico, to kaj si ti kuš na skupštini kad ti gazda naredi mene se ne tiče. Kad nabaviš mozak i muda možemo pričati.Zeko wrote:Kalinić je prvi napadač reprezentacije samo zato jer je Đilkoš golman. Jel' tako idiote ? To su otprilike tvoje riječi i tvoje poznavanje nogometa. Imaš biti kuš, sve dok ne shvatiš kaj si napisal, a to bude nikada.
Zeko-
2015-08-26
Sporte i mene bole samari koje ti daje Tominjo. Bas si glup ko kurac lignjune. Vidi lito dolazi pa i godisnji pitaj gazde smis li otic u dalmaciju na litovanje.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Aport cigane narkomanski.pablo_escobar wrote:Sporte i mene bole samari koje ti daje Tominjo. Bas si glup ko kurac lignjune. Vidi lito dolazi pa i godisnji pitaj gazde smis li otic u dalmaciju na litovanje.
Zeko-
2015-08-26
Od ovog četvrtka Brazilac Jonas Gomes de Sousa priključio se Dinamovim pripremama. Jonas u redove hrvatskog prvaka dolazi na posudbu iz brazilskog Flamenga...
24-godišnji defenzivni vezni Jonas Gomes de Sousa novi je igrač Dinama. Brazilac dolazi na jednogodišnju posudbu uz mogućnost otkupa ugovora ako sve strane budu zadovoljne.
24-godišnji defenzivni vezni Jonas Gomes de Sousa novi je igrač Dinama. Brazilac dolazi na jednogodišnju posudbu uz mogućnost otkupa ugovora ako sve strane budu zadovoljne.
jeeebeni igrač, legendamuckodjubre wrote:Od ovog četvrtka Brazilac Jonas Gomes de Sousa priključio se Dinamovim pripremama. Jonas u redove hrvatskog prvaka dolazi na posudbu iz brazilskog Flamenga...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Jebiga, al nam napadač još nije zabija gol... Da je obratno, hm...Zeko wrote:Tommy Ramone wrote:Zeko wrote:Đilkoša na prvog napadača, a Kalinića na klupu.
2016-04-07
Virujem da kad dođe u Dalmaciju da prodaje priče kak mu je tu najbolje i kak su dalmatinci najboji judi na svitu...pablo_escobar wrote: Vidi lito dolazi pa i godisnji pitaj gazde smis li otic u dalmaciju na litovanje.
2016-04-07
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50