ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 33 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Guest 6/6/2016, 20:11

sat2 wrote:
kuracodigraca wrote:http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/kulenovic-zabio-za-10-pobjedu-protiv-real-madrida
Ode mali u Poljsku ...
Vidim oprostio se priko face-a, zašto ide jeli tko zna?

Najlošiji Ramljak za Dinamo: Sedmo mjesto, osvajač Abuja Juniori Dinama osvojili su tek sedmo mjesto na Memorijalnom turniru "Mladen Ramljak", što im je najlošiji rezultat u 14 godina njegova održavanja. Imaju dvije pobjede i dva poraza

Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/sport/najlosiji-ramljak-za-dinamo-sedmo-mjesto-osvajac-abuja-477345 - 24sata.hr

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 6/6/2016, 22:33

Vidim oprostio se priko face-a, zašto ide jeli tko zna?

Pojavio se klub, koji ga želi ...

Najlošiji Ramljak za Dinamo: Sedmo mjesto, osvajač Abuja Juniori Dinama osvojili su tek sedmo mjesto na Memorijalnom turniru "Mladen Ramljak", što im je najlošiji rezultat u 14 godina njegova održavanja. Imaju dvije pobjede i dva poraza

Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/sport/najlosiji-ramljak-za-dinamo-sedmo-mjesto-osvajac-abuja-477345 - 24sata.hr

U čemu je problem?

sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jalnirajko 6/6/2016, 23:52

moćni kulenović
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sitting_bull 6/6/2016, 23:57

nakon nogomet+ evo i telegram se pridružuje pljuvanju po dinamu.

citiram:

"Zaista ne treba čuditi što je Dinamo tradicionalno pri dnu pretrčanih kilometara u Ligi prvaka, u Europi hrvatski klubovi ispaštaju zbog toga što su u domaćem prvenstvu navikli na nekoliko oktava nižu frekvenciju igre." (autor mihovil topić)

na ovakav upis preostaje jedino izjebati lažljivoj budali topiću sve po spisku!

po uefa-inim match reportima samo je bayern u obje utakmice u dinamovoj skupini nadtrčao dinamo, dok je i kontra arsenala i kontra olympiakosa dinamo pretrčao više u obje tekme.

topiću, lažljivo kopile...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jalnirajko 7/6/2016, 00:02

telegram, koji je to kurac, to još nisam čitao?
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sitting_bull 7/6/2016, 00:31

kuracodigraca wrote:telegram, koji je to kurac, to još nisam čitao?

tjednik. pišu o svemu pa i o sportu.

obično o nogometu pametuje holiga. net.hr objavljuje njihove tekstove...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jalnirajko 7/6/2016, 00:41

sitting_bull wrote:
kuracodigraca wrote:holiga
:blj
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by amperinho 7/6/2016, 19:16

sat2 wrote:Vidim oprostio se priko face-a, zašto ide jeli tko zna?

Pojavio se klub, koji ga želi ...

U čemu je problem?

Pitam razlog. Jeli ga Dinamo nije želio ili što?

Očito da je veliki talent...
amperinho
amperinho

2016-04-07

Back to top Go down

Post by muckodjubre 7/6/2016, 20:59

Dinamo dovodi Brazilca kojeg je preporučio Eduardo da Silva!
Jesu li Modri napokon pronašli zamjenu za Arijana Ademija? Čini se da jesu, u Dinamo bi idućih dana trebao doći Jonas Gomes de Sousa, skraćeno Jonas, Brazilac iz Flamenga. Ima 24 godine, trenutno ne igra u matičnom i uglednom klubu, već je na posdubi u još jednom prvoligašu Ponte Preti, međutim, kako čujemo, dolazak u Dinamo ne bi trebao biti problem. Uostalom, Jonasu je to također prilika da se pokaže u Europi, to je želja i san svih južnoamerièkih igrača.

Inače, Jonas je u Flamengo stigao iz drugoligaša Sampaio Corree, suigrač mu je bio Eduardo da Silva, koji je, kako čujemo, također rekao nekoliko lijepih riječi o Jonasu te preporučio Modrima da ga dovedu. Brazilac bi, bude li sve dogovoreno, trebao doći na jednogodišnju posudbu s pravom prvokupa, to Modre u startu neće mnogo koštati.

Dinamo Zagreb - Page 33 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 33 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 33 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by jalnirajko 7/6/2016, 21:04

Ajde hvala Bogu da ne dolazi radosevic prema je ovaj mozda macak u vreci
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Zeko 7/6/2016, 22:29

kuracodigraca wrote:Ajde hvala Bogu da ne dolazi radosevic prema je ovaj mozda macak u vreci
Te južnoamerikance je jako teško procijeniti, jer obično dolaze na nečiju preporuku pošto baš i nemaš priliku vidjeti ga uživo. Ako ga gledaš na videu to ti opet slože njegove najbolje poteze u 50 utakmica i to nije mjerilo. Ovaj sistem da Dinamo sad dovodi takve na posudbu mi se jako dopada, jer tu nemožeš bog zna kaj popušiti, a ako se pokaže dobar možeš čak i zaraditi. Za Radoševića se slažem, to nije igrač za Dinamo, a osim toga to je jedini igrač u povijesti hrvatskog nogometa koji je pozvan u reprezentaciju za jednu utakmicu da bi se bolje prodao.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 7/6/2016, 22:55

Zeko wrote:
kuracodigraca wrote:Ajde hvala Bogu da ne dolazi radosevic prema je ovaj mozda macak u vreci
Te južnoamerikance je jako teško procijeniti, jer obično dolaze na nečiju preporuku pošto baš i nemaš priliku vidjeti ga uživo. Ako ga gledaš na videu to ti opet slože njegove najbolje poteze u 50 utakmica i to nije mjerilo. Ovaj sistem da Dinamo sad dovodi takve na posudbu mi se jako dopada, jer tu nemožeš bog zna kaj popušiti, a ako se pokaže dobar možeš čak i zaraditi. Za Radoševića se slažem, to nije igrač za Dinamo, a osim toga to je jedini igrač u povijesti hrvatskog nogometa koji je pozvan u reprezentaciju za jednu utakmicu da bi se bolje prodao.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by muckodjubre 7/6/2016, 23:39

radošević nije igrač za reprezentaciju,ali je itekako igrač koji ima mjesto u jednom dinamu i sigurno bi ga prodali za više nego ga platili

Dinamo Zagreb - Page 33 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 33 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 33 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 7/6/2016, 23:42

muckodjubre wrote:radošević nije igrač za reprezentaciju,ali je itekako igrač koji ima mjesto u jednom dinamu i sigurno bi ga prodali za više nego ga platili
Apsolutno. A i u toj jednoj utakmici za koju je pozvan da bi se prodao nije razočarao s obzirom na godine i debi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 8/6/2016, 01:00

Bože čuvaj nas kuge, gladi, rata i radoševića
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 8/6/2016, 01:00

tak dobar a nigdje ne igra osim u čmarrijeci
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Zeko 8/6/2016, 09:43

A čak ni u Rijeci nije 100 % unutra.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 8/6/2016, 17:26

kuracodigraca wrote:tak dobar a nigdje ne igra osim u čmarrijeci
Ma ajde, a nije možda proljeće proveo u španjolskom prvoligašu? U svakom slučaju bolji izbor od nekakvog brazilskog mačka u vreći.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/6/2016, 18:23

muckodjubre wrote:radošević nije igrač za reprezentaciju,ali je itekako igrač koji ima mjesto u jednom dinamu i sigurno bi ga prodali za više nego ga platili
Malo si se zajebal... Ako je igrač za Dinamo, onda je igrač i za reprezentaciju... Pitaj čačića ili pak satića...  ;) a i još netko je tražio trkački jake igrače pošto veli da nas na velikom natjecanju svi pretrče i zato popušimo...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marin kurtela 9/6/2016, 20:58

najbolji su mi ovi sladokurci kaj drkaju na radoševića, isto kao i prije na močinića, zeca, sharbinije, delača, bubnjića, kurčića...
od kog je bolji radošević u veznoj liniji dinama ? machada, čorića, roga, antolića ? igrač u rangu pavičića, šovšića i pamića koji dobivaju priliku na kapaljku...

2014-04-19

Back to top Go down

Post by muckodjubre 9/6/2016, 21:00

mlinka ni jedan od gore nabrojanih nije klasični zadnji vezni-defenzivac kao radošević

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics