Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Vidim oprostio se priko face-a, zašto ide jeli tko zna?sat2 wrote:Ode mali u Poljsku ...kuracodigraca wrote:http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/kulenovic-zabio-za-10-pobjedu-protiv-real-madrida
Najlošiji Ramljak za Dinamo: Sedmo mjesto, osvajač Abuja Juniori Dinama osvojili su tek sedmo mjesto na Memorijalnom turniru "Mladen Ramljak", što im je najlošiji rezultat u 14 godina njegova održavanja. Imaju dvije pobjede i dva poraza
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/sport/najlosiji-ramljak-za-dinamo-sedmo-mjesto-osvajac-abuja-477345 - 24sata.hr
Guest- Guest
Vidim oprostio se priko face-a, zašto ide jeli tko zna?
Pojavio se klub, koji ga želi ...
Najlošiji Ramljak za Dinamo: Sedmo mjesto, osvajač Abuja Juniori Dinama osvojili su tek sedmo mjesto na Memorijalnom turniru "Mladen Ramljak", što im je najlošiji rezultat u 14 godina njegova održavanja. Imaju dvije pobjede i dva poraza
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/sport/najlosiji-ramljak-za-dinamo-sedmo-mjesto-osvajac-abuja-477345 - 24sata.hr
U čemu je problem?
sat2-
2015-09-28
nakon nogomet+ evo i telegram se pridružuje pljuvanju po dinamu.
citiram:
"Zaista ne treba čuditi što je Dinamo tradicionalno pri dnu pretrčanih kilometara u Ligi prvaka, u Europi hrvatski klubovi ispaštaju zbog toga što su u domaćem prvenstvu navikli na nekoliko oktava nižu frekvenciju igre." (autor mihovil topić)
na ovakav upis preostaje jedino izjebati lažljivoj budali topiću sve po spisku!
po uefa-inim match reportima samo je bayern u obje utakmice u dinamovoj skupini nadtrčao dinamo, dok je i kontra arsenala i kontra olympiakosa dinamo pretrčao više u obje tekme.
topiću, lažljivo kopile...
citiram:
"Zaista ne treba čuditi što je Dinamo tradicionalno pri dnu pretrčanih kilometara u Ligi prvaka, u Europi hrvatski klubovi ispaštaju zbog toga što su u domaćem prvenstvu navikli na nekoliko oktava nižu frekvenciju igre." (autor mihovil topić)
na ovakav upis preostaje jedino izjebati lažljivoj budali topiću sve po spisku!
po uefa-inim match reportima samo je bayern u obje utakmice u dinamovoj skupini nadtrčao dinamo, dok je i kontra arsenala i kontra olympiakosa dinamo pretrčao više u obje tekme.
topiću, lažljivo kopile...
sitting_bull-
2015-09-28
kuracodigraca wrote:telegram, koji je to kurac, to još nisam čitao?
tjednik. pišu o svemu pa i o sportu.
obično o nogometu pametuje holiga. net.hr objavljuje njihove tekstove...
sitting_bull-
2015-09-28
Pitam razlog. Jeli ga Dinamo nije želio ili što?sat2 wrote:Vidim oprostio se priko face-a, zašto ide jeli tko zna?
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/sport/najlosiji-ramljak-za-dinamo-sedmo-mjesto-osvajac-abuja-477345 - 24sata.hrU čemu je problem?
Očito da je veliki talent...
amperinho- Posts : 127
2016-04-07
Dinamo dovodi Brazilca kojeg je preporučio Eduardo da Silva!
Jesu li Modri napokon pronašli zamjenu za Arijana Ademija? Čini se da jesu, u Dinamo bi idućih dana trebao doći Jonas Gomes de Sousa, skraćeno Jonas, Brazilac iz Flamenga. Ima 24 godine, trenutno ne igra u matičnom i uglednom klubu, već je na posdubi u još jednom prvoligašu Ponte Preti, međutim, kako čujemo, dolazak u Dinamo ne bi trebao biti problem. Uostalom, Jonasu je to također prilika da se pokaže u Europi, to je želja i san svih južnoamerièkih igrača.
Inače, Jonas je u Flamengo stigao iz drugoligaša Sampaio Corree, suigrač mu je bio Eduardo da Silva, koji je, kako čujemo, također rekao nekoliko lijepih riječi o Jonasu te preporučio Modrima da ga dovedu. Brazilac bi, bude li sve dogovoreno, trebao doći na jednogodišnju posudbu s pravom prvokupa, to Modre u startu neće mnogo koštati.
Jesu li Modri napokon pronašli zamjenu za Arijana Ademija? Čini se da jesu, u Dinamo bi idućih dana trebao doći Jonas Gomes de Sousa, skraćeno Jonas, Brazilac iz Flamenga. Ima 24 godine, trenutno ne igra u matičnom i uglednom klubu, već je na posdubi u još jednom prvoligašu Ponte Preti, međutim, kako čujemo, dolazak u Dinamo ne bi trebao biti problem. Uostalom, Jonasu je to također prilika da se pokaže u Europi, to je želja i san svih južnoamerièkih igrača.
Inače, Jonas je u Flamengo stigao iz drugoligaša Sampaio Corree, suigrač mu je bio Eduardo da Silva, koji je, kako čujemo, također rekao nekoliko lijepih riječi o Jonasu te preporučio Modrima da ga dovedu. Brazilac bi, bude li sve dogovoreno, trebao doći na jednogodišnju posudbu s pravom prvokupa, to Modre u startu neće mnogo koštati.
Ajde hvala Bogu da ne dolazi radosevic prema je ovaj mozda macak u vreci
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Te južnoamerikance je jako teško procijeniti, jer obično dolaze na nečiju preporuku pošto baš i nemaš priliku vidjeti ga uživo. Ako ga gledaš na videu to ti opet slože njegove najbolje poteze u 50 utakmica i to nije mjerilo. Ovaj sistem da Dinamo sad dovodi takve na posudbu mi se jako dopada, jer tu nemožeš bog zna kaj popušiti, a ako se pokaže dobar možeš čak i zaraditi. Za Radoševića se slažem, to nije igrač za Dinamo, a osim toga to je jedini igrač u povijesti hrvatskog nogometa koji je pozvan u reprezentaciju za jednu utakmicu da bi se bolje prodao.kuracodigraca wrote:Ajde hvala Bogu da ne dolazi radosevic prema je ovaj mozda macak u vreci
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Te južnoamerikance je jako teško procijeniti, jer obično dolaze na nečiju preporuku pošto baš i nemaš priliku vidjeti ga uživo. Ako ga gledaš na videu to ti opet slože njegove najbolje poteze u 50 utakmica i to nije mjerilo. Ovaj sistem da Dinamo sad dovodi takve na posudbu mi se jako dopada, jer tu nemožeš bog zna kaj popušiti, a ako se pokaže dobar možeš čak i zaraditi. Za Radoševića se slažem, to nije igrač za Dinamo, a osim toga to je jedini igrač u povijesti hrvatskog nogometa koji je pozvan u reprezentaciju za jednu utakmicu da bi se bolje prodao.kuracodigraca wrote:Ajde hvala Bogu da ne dolazi radosevic prema je ovaj mozda macak u vreci
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
radošević nije igrač za reprezentaciju,ali je itekako igrač koji ima mjesto u jednom dinamu i sigurno bi ga prodali za više nego ga platili
Apsolutno. A i u toj jednoj utakmici za koju je pozvan da bi se prodao nije razočarao s obzirom na godine i debi.muckodjubre wrote:radošević nije igrač za reprezentaciju,ali je itekako igrač koji ima mjesto u jednom dinamu i sigurno bi ga prodali za više nego ga platili
Guest- Guest
A čak ni u Rijeci nije 100 % unutra.
Zeko-
2015-08-26
Ma ajde, a nije možda proljeće proveo u španjolskom prvoligašu? U svakom slučaju bolji izbor od nekakvog brazilskog mačka u vreći.kuracodigraca wrote:tak dobar a nigdje ne igra osim u čmarrijeci
Guest- Guest
Malo si se zajebal... Ako je igrač za Dinamo, onda je igrač i za reprezentaciju... Pitaj čačića ili pak satića... a i još netko je tražio trkački jake igrače pošto veli da nas na velikom natjecanju svi pretrče i zato popušimo...muckodjubre wrote:radošević nije igrač za reprezentaciju,ali je itekako igrač koji ima mjesto u jednom dinamu i sigurno bi ga prodali za više nego ga platili
Guest- Guest
najbolji su mi ovi sladokurci kaj drkaju na radoševića, isto kao i prije na močinića, zeca, sharbinije, delača, bubnjića, kurčića...
od kog je bolji radošević u veznoj liniji dinama ? machada, čorića, roga, antolića ? igrač u rangu pavičića, šovšića i pamića koji dobivaju priliku na kapaljku...
od kog je bolji radošević u veznoj liniji dinama ? machada, čorića, roga, antolića ? igrač u rangu pavičića, šovšića i pamića koji dobivaju priliku na kapaljku...
mlinka ni jedan od gore nabrojanih nije klasični zadnji vezni-defenzivac kao radošević
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50