Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
kuracodigraca wrote:jalni bracala
rajko, budi realan malo ljub te brat.
ovako si smesan do bola.
lik se u mestu bacio, a pritom je skupio ruke.
Guest- Guest
nije baš taj udarac roga bio tako bezazlen!
mokra lopta sa vrlo čudnom rotacijom i neprirodno visokim odskokom.
šteta što nisu imali kameru iza gola koja bi mogla bolje pokazati krivulju kretanja lopte, ali da je ta lopta išla i posred gola bilo bi ju zajebano ukrotiti...
da je golman htio pustiti, nije li mogao pričekati penale pa puštati bez problema biranjem krive strane???
mokra lopta sa vrlo čudnom rotacijom i neprirodno visokim odskokom.
šteta što nisu imali kameru iza gola koja bi mogla bolje pokazati krivulju kretanja lopte, ali da je ta lopta išla i posred gola bilo bi ju zajebano ukrotiti...
da je golman htio pustiti, nije li mogao pričekati penale pa puštati bez problema biranjem krive strane???
sitting_bull-
2015-09-28
Jebote, puštanje golova u finalu kupa, u koje klubovi poput Belupa dođu jedanput u 15-ak godina !!! Imaju li ti, koji takvo nešto napišu, uopće zericu mozga u gluperdi ?
Zeko-
2015-08-26
rajko kaj je opet bil neki penalić?kuracodigraca wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/nazovi-rozmana-za-kup/892547.aspx
Nemam namjeru tvrditi da je Rozman pustio golove Dinamu, jer je takvo što bez opipljivih dokaza potpuno neozbiljno
Guest- Guest
Zeko wrote:Jebote, puštanje golova u finalu kupa, u koje klubovi poput Belupa dođu jedanput u 15-ak godina !!! Imaju li ti, koji takvo nešto napišu, uopće zericu mozga u gluperdi ?
Čuj, koliko vidim ne priča se o Belupu, nego o igraču. A nebi bio prvi igrač koji je nešto pustio zbog nekog interesa... Tako da, nije samo po sebi glupost, iako ja nisam rekao da je to tako pošto utakmicu i golove nisam ni vidio, a i apsolutno stoji da ne možeš ništa pričati bez dokaza - vridi az sve. Nemam pojma, nije me briga... Jedino me tu interesira zašto Belupu ne brani Blažević, koji kurac su ga doveli? Nije valjda toliko propa...
Guest- Guest
Živio govornik.amper1950 wrote:Zeko wrote:Čuj, koliko vidim ne priča se o Belupu, nego o igraču. A nebi bio prvi igrač koji je nešto pustio zbog nekog interesa... Tako da, nije samo po sebi glupost,
Zeko-
2015-08-26
sitting_bull wrote:da je golman htio pustiti, nije li mogao pričekati penale pa puštati bez problema biranjem krive strane???
ko bi cekao?
aj pospite se pepelom, svi koji kazete da golman nije pustio...
Guest- Guest
onda je i eduardo u munchenu pustio par golova bayernu
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
http://sportske.jutarnji.hr/video--ludo-modro-slavlje-evo-kako-portugalac-vodi-navijanje---dinamo--jace--dinamo--jace-----/1573403/
machado ljudina!
nije strancima stalo
machado ljudina!
nije strancima stalo
2015-08-19
Glupost, kakvo puštanje? Ni prvi ni zadnji put da padne takav gol na mokrom terenu kad lopta dobija čudna ubrzanja i odskoke. Ko je barem jednom igrao nogomet po kiši najbolje zna o čemu pričam. Na prvu mi pada na pamet gol koji je Niko zabio Englezima u onoj pobjedi u Londonu. Kaj je onda i engleski golman pustio? A penal čist ko suza.
Guest- Guest
To je poanta svega. Sudac je odsudio bez greške pa moraju nekaj drugo izmisliti.kuracodigraca wrote:ovo mi je nešto najluđe kaj sa čuo haha. kad se već nisu mogli uloviti za suđenje kurac palac onda napišu ovu debilanu
Guest- Guest
DINAMO JE ODBIO WOLFSBURGOVE MILIJUNE ZA BREKALA 'Silno želi otići, ali mi smo gospodari situacije'
Ja bi ga sad lijepo ostavio godinu dana, do isteka ugovora, na tribini i da onda vidimo čije i kakve bude milijune dobio. Već mi je pun kurac tih balavandera koji bi, da nisu u Dinamu, bili nitko i ništa i njihovih tateka koji su dužni lovu i bogu i vragu i sad bi preko sineka to htjeli na brzinu naplatiti.
Ja bi ga sad lijepo ostavio godinu dana, do isteka ugovora, na tribini i da onda vidimo čije i kakve bude milijune dobio. Već mi je pun kurac tih balavandera koji bi, da nisu u Dinamu, bili nitko i ništa i njihovih tateka koji su dužni lovu i bogu i vragu i sad bi preko sineka to htjeli na brzinu naplatiti.
Zeko-
2015-08-26
gledam murićevu statistiku u ajaxu: ukupno 15 minuta za prvi tim.
za drugu momčad već dugo piše: nicht im kader!
polakomio se muž, pakasin ga napujdao, a ajax uzeo kako bi se osvetio za lyon.
a murićeva karijera u kurcu!
ma bravo stoko maloumna!
slažem se za brekala: možeš ići kad ti istekne ugovor. za ovakvo ponašanje tko te jebe! do tada - tribina...
za drugu momčad već dugo piše: nicht im kader!
polakomio se muž, pakasin ga napujdao, a ajax uzeo kako bi se osvetio za lyon.
a murićeva karijera u kurcu!
ma bravo stoko maloumna!
slažem se za brekala: možeš ići kad ti istekne ugovor. za ovakvo ponašanje tko te jebe! do tada - tribina...
sitting_bull-
2015-09-28
Tommy Ramone wrote:Glupost, kakvo puštanje? Ni prvi ni zadnji put da padne takav gol na mokrom terenu kad lopta dobija čudna ubrzanja i odskoke. Ko je barem jednom igrao nogomet po kiši najbolje zna o čemu pričam. Na prvu mi pada na pamet gol koji je Niko zabio Englezima u onoj pobjedi u Londonu. Kaj je onda i engleski golman pustio? A penal čist ko suza.
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Tommy Ramone wrote:Glupost, kakvo puštanje? Ni prvi ni zadnji put da padne takav gol na mokrom terenu kad lopta dobija čudna ubrzanja i odskoke. Ko je barem jednom igrao nogomet po kiši najbolje zna o čemu pričam. Na prvu mi pada na pamet gol koji je Niko zabio Englezima u onoj pobjedi u Londonu. Kaj je onda i engleski golman pustio? A penal čist ko suza.
Činjenica, jbg... Živio sjekač postova i stalni posjetitelj lože Poljuda...Zeko wrote:Živio govornik.amper1950 wrote:Zeko wrote:Čuj, koliko vidim ne priča se o Belupu, nego o igraču. A nebi bio prvi igrač koji je nešto pustio zbog nekog interesa... Tako da, nije samo po sebi glupost,
Guest- Guest
Možda...kuracodigraca wrote:onda je i eduardo u munchenu pustio par golova bayernu
Guest- Guest
amper1950 wrote:Možda...kuracodigraca wrote:onda je i eduardo u munchenu pustio par golova bayernu
možda je i kalinić pustio nestorovskom...
sitting_bull-
2015-09-28
možda je i neuer pustio griezmannu
Možda, posebno penal...sitting_bull wrote:amper1950 wrote:Možda...kuracodigraca wrote:onda je i eduardo u munchenu pustio par golova bayernu
možda je i kalinić pustio nestorovskom...
Guest- Guest
lokosi ljudine!
http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/proslavimo-svi-zajedno-dvostruku-krunu-na-maksimiru
http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/proslavimo-svi-zajedno-dvostruku-krunu-na-maksimiru
Prodaja ulaznica koju organizira NK Lokomotiva tako će biti u petak od 10 do 17h i u subotu od 15 do 19:45 sati na Ticket pointu kod stadiona Maksimir. Ulaznice za tribine Sjever i Istok bit će besplatne, dok je cijena ulaznice za tribinu Zapad dolje 10 kuna.
2015-08-19
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50