Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Nemam pojma tko je koliko penala tad imao, ali ako je to mjerilo (tko je koliko penala imao, a ne jesu li bili ili ne) onda šta da ti kažem. Evo, stavit ću kao ti ko komentar...kuracodigraca wrote:2009. jel to ona sezona kad je hajduk imao 8 a dinamo 4 penala
Guest- Guest
Dakako, Brbić je to sjajno radio, kurio Torcidu ... umjesto da je rekao nemate novca za pojačanja, a s ovim što imamo vrh je treće mjesto, on najavaljuje borbu za naslov. Svjestan toga, a poznavajući navijače, pali vatru oko sudaca, a vi se pecate. Da Zoran spominje suce odmah nakon utakmice, ali najavljući novu ne pravi alibi sa sucima. Kao što to rade u Hajduku ...amper1950 wrote:Hahahaha... Ostavi se ti dio Zoranove izjave, pogledaj cijeli dio izjave i ovaj napad na suca. Sjetimo se kako je napadao suce i nakon europskih utakmica. Jeli se on to hranio s tim ili što? Moraš shvaiti da će se svatko žaliti na suce, netko primjerice poput Burića neće o tome, ali klub će se uvik žaliti. Jebiga, zna se da Dinamo u HNL-u ima najmanje razloga za to, to je nešto što svatko tko realno želi sagledati stvari vidi. Da je Zoran Mamić kojim slučajem trener Hajduka, vjeruj da bi ovakve scene i slike kao gori gledao svako drugo kolo... Kak bi ti rekao, hranio bi se s tim...sat2 wrote:
Dio Zoranove izjave nakon utakmice:
sat2-
2015-09-28
2009-e godine ? Jel' to ona sezona kad je Varteks "kresnuo" hajduke usred Poljuda u možda i odlučujućoj utakmici prvenstva za Hajduk ? Nakon toga je Dinamo opet zasjeo na prvo mjesto koje više nije ispuštao. Nije ti momčad za prvaka ona koja nemože pobijediti Varteks na domaćem terenu u bitnoj utakmici, isto kao što nije momčad za prvaka ni ona koja nemože u zadnjem kolu pobijediti Osijek i onda je za sve krivo zaleđe od 10-ak centimetara.
Zeko-
2015-08-26
sat2 wrote:
Dakako, Brbić je to sjajno radio, kurio Torcidu ... umjesto da je rekao nemate novca za pojačanja, a s ovim što imamo vrh je treće mjesto, on najavaljuje borbu za naslov. Svjestan toga, a poznavajući navijače, pali vatru oko sudaca, a vi se pecate. Da Zoran spominje suce odmah nakon utakmice, ali najavljući novu ne pravi alibi sa sucima. Kao što to rade u Hajduku ...
Stari moj, kad te sudac izmasakrira ko protiv lokomotivice u ulici pjesnika ovog prolića, ne triba meni nitko, pa ni Brbić da bi me kurio, kak bi ti rekel...
Da budem na čisto, očekujem od predsjednika Hajduka, ma tko on bio, da reagira kad treba reagirati. Između ostalog, i to mu je zadaća. Nemam se ja na što pecati kuiš... Imam oči, uši... A što se tiće zokija i njegovog brata zdravka također, nađi na jubitou snimku kad su polsje derbija 2009-e napravili onu pres konferenciju kad se blažićku jebavala majka i napalo iz svoj oružja jednog Bebeka koji je tada dugo bio na hlađenju i od onda prestao biti ozbiljan sudac...
Guest- Guest
Bebek nikada nije ni bio ozbiljan sudac. On u životu nije odsudio Dinamo-Hajduk a da se iza tih utakmica nisu vukli kilometarski repovi bilo s jedne, bilo s druge strane, bilo s obadvije strane. A sudio je tih derbija pun kurac. Čovjek jednostavno nezna i to sada zorno pokazuje po Europi, gdje nema utakmice a da se netko ne žali na njegovo fićukanje, jer to suđenje nije.
Zeko-
2015-08-26
Hajduk-Dinamo 2009 je zadnja velika utakmica koju je odsudija hrabro i uz minimalne greške. Prigovaralo mu se zbpg penala koji je ispravno dosudija, a onda zbog nekih prekršaja. Dozvolija je grublju igru, ali se drža kriterija. Nevjerovatan linč je tada doživija i degradaciju, kasnije kad je svira smišne penale Dinamu ili pak kad nije vidija ono namjerno igranje rukom za zaustavljanje čistog gola Vrsaljka onda nije doživija nikakvu degradaciju, niti išta slično... No eto, isti su uvjeti za sve u HNS-u...
Guest- Guest
amper1950 wrote:sat2 wrote:
Dakako, Brbić je to sjajno radio, kurio Torcidu ... umjesto da je rekao nemate novca za pojačanja, a s ovim što imamo vrh je treće mjesto, on najavaljuje borbu za naslov. Svjestan toga, a poznavajući navijače, pali vatru oko sudaca, a vi se pecate. Da Zoran spominje suce odmah nakon utakmice, ali najavljući novu ne pravi alibi sa sucima. Kao što to rade u Hajduku ...
Stari moj, kad te sudac izmasakrira ko protiv lokomotivice u ulici pjesnika ovog prolića, ne triba meni nitko, pa ni Brbić da bi me kurio, kak bi ti rekel...
Da budem na čisto, očekujem od predsjednika Hajduka, ma tko on bio, da reagira kad treba reagirati. Između ostalog, i to mu je zadaća. Nemam se ja na što pecati kuiš... Imam oči, uši... A što se tiće zokija i njegovog brata zdravka također, nađi na jubitou snimku kad su polsje derbija 2009-e napravili onu pres konferenciju kad se blažićku jebavala majka i napalo iz svoj oružja jednog Bebeka koji je tada dugo bio na hlađenju i od onda prestao biti ozbiljan sudac...
A što je bilo sa sucima do 16. kola ...(nabadati ću to dok ne priznaš da rezultat Hajduka i dominacija Dinama nema veze sa sucima)? Dobro je, nisi išao predaleko u povijest ...
sat2-
2015-09-28
Utakmicu 2009-e u Splitu odsudio je katastrofalno, uostalom kao i sve Dinamo-Hajduk. Da je u 1. minuti isključio onog kostolomca Buljata za pogibeljni start na Mandžukiću bila bi to normalna utakmica, a ovako je bila sve samo ne normalna. On nije pustio grubu igru, već on jednostavno nema pojma o suđenju. Kad pogledaš za kakve je prekršaje i prije te utakmice i nakon nje, on i po HNL-u i po Europi pokazivao crvene kartone, onda je ovaj Buljatov bio, ne za crveni karton, već za izgon iz države. Njegov "linč" nakon te utakmice bio je milijun posto opravdan i nakon te utakmice trebalu mu je zauvijek oduzeti zviždaljku, bar nebi nakon toga sramotio Hrvatsku po Europi.
Zeko-
2015-08-26
Što je bilo s sucima do 16-og kola, reci mi ti?!? Ajde reci ti, meni će kasnije biti lakše ispraviti te...sat2 wrote:
A što je bilo sa sucima do 16. kola ...(nabadati ću to dok ne priznaš da rezultat Hajduka i dominacija Dinama nema veze sa sucima)?
Guest- Guest
Zeko wrote:Utakmicu 2009-e u Splitu odsudio je katastrofalno, uostalom kao i sve Dinamo-Hajduk. Da je u 1. minuti isključio onog kostolomca Buljata za pogibeljni start na Mandžukiću bila bi to normalna utakmica, a ovako je bila sve samo ne normalna. On nije pustio grubu igru, već on jednostavno nema pojma o suđenju. Kad pogledaš za kakve je prekršaje i prije te utakmice i nakon nje, on i po HNL-u i po Europi pokazivao crvene kartone, onda je ovaj Buljatov bio, ne za crveni karton, već za izgon iz države. Njegov "linč" nakon te utakmice bio je milijun posto opravdan i nakon te utakmice trebalu mu je zauvijek oduzeti zviždaljku, bar nebi nakon toga sramotio Hrvatsku po Europi.
Naravno, nisam ni sumnja da će biti priče o katastrofalno odsuđenoj utakmici. Samo za napomenu, start za Buljata - takve startova jedan Jerko Leko na utakmici napravi bar jedan, protiv Hajduka je napravio 3-4 ovog priliča i dobija je, mislim samo jedan žuti karton.Po tom kriteriju, Leko bi trebao biti u zatvoru... A meni nije problem što on nije isključen, problem je kriterij. To vrijedi i za onu utakmicu 2009-e, bitan je kriterij... To je sve, ali opet ko sam ja da sudim viđenju nekih osoba. Sjećam se da se danima pričalo o penalu, kad je ekipa iz bilog kutka objavila snimku koja je bolje pokazala situaciju, onda se počelo o tome da je u prvoj minuti triba dobiti crveni, i još neke crvene kartone, i onom blažićku isto jebem majku... kako može, a dinamovac je...
Guest- Guest
dinamo 4 stranca u prvih 11,belupo isto 4
Zorane, može šal? Policajka se kući vraća s plavim rekvizitom
Policajka je nakon utakmice u osječkom Gradskom vrtu prišla Zoranu Mamiću i pitala ga može li dobiti šal. Dinamov trener nije dvojio niti sekunde...
Policajka je nakon utakmice u osječkom Gradskom vrtu prišla Zoranu Mamiću i pitala ga može li dobiti šal. Dinamov trener nije dvojio niti sekunde...
Policajka ljudina!muckodjubre wrote:Zorane, može šal? Policajka se kući vraća s plavim rekvizitom
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
http://www.index.hr/sport/clanak/nazovi-rozmana-za-kup/892547.aspx
Nemam namjeru tvrditi da je Rozman pustio golove Dinamu, jer je takvo što bez opipljivih dokaza potpuno neozbiljno
Nemam namjeru tvrditi da je Rozman pustio golove Dinamu, jer je takvo što bez opipljivih dokaza potpuno neozbiljno
2015-08-19
šta bi onda buble rekao da je gledao koju tekmu viktora valdesa??
ovo mi je nešto najluđe kaj sa čuo haha. kad se već nisu mogli uloviti za suđenje kurac palac onda napišu ovu debilanu
2015-08-19
još 9 godina pa bumo vidili kaj dalje...
sitting_bull-
2015-09-28
budite realno, gosa nije ni pokusao da odbrani. mogao je to malo vise teatralnije da pusti...
kao npr. nosati majmun raci petrovicu.
kao npr. nosati majmun raci petrovicu.
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:jalni bracala
rajko, budi realan malo ljub te brat.
ovako si smesan do bola.
lik se u mestu bacio, a pritom je skupio ruke.
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50