Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Pjaca će biti bolji od tog cigića. I koji kurac stavljaš toliko točki u rečenicu? Jel šalješ telegrame na forum?operw wrote:Kad.bi.bio.dobar kao.dybala, naslo.bi.se 40 milijuna, plus bonusi
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:operw wrote:I koji kurac stavljaš toliko točki u rečenicu? Jel šalješ telegrame na forum?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
index, dinamo, suci i tako
http://www.index.hr/sport/clanak/istrazivanje-sudacki-poguranci-jedan-su-od-alata-dinama-za-naslov-prvaka-/891881.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/istrazivanje-sudacki-poguranci-jedan-su-od-alata-dinama-za-naslov-prvaka-/891881.aspx
2015-08-19
kuracodigraca wrote:index, dinamo, suci i tako
zvonko alač se vratio.
sad se zove ivan ivković...
sitting_bull-
2015-09-28
ima neki ivan ivković na t-portalu, ali ne nađoh njegovih uradaka, osim nešto o rukometu.
bit će alač rukometni guru u budućnosti, a ivković kontradinamovski.
les miserables...
bit će alač rukometni guru u budućnosti, a ivković kontradinamovski.
les miserables...
sitting_bull-
2015-09-28
Tipkam preko mobitela. Mali mob mala slova, ali zato stane u hlaceTommy Ramone wrote:Pjaca će biti bolji od tog cigića. I koji kurac stavljaš toliko točki u rečenicu? Jel šalješ telegrame na forum?operw wrote:Kad.bi.bio.dobar kao.dybala, naslo.bi.se 40 milijuna, plus bonusi
Guest- Guest
To bi bila bolja opcija za njega nego Juve. Liga bi mu pasala, igra se liga prvaka.
Guest- Guest
.
Pa je, takvu ti nemreš smislitiTommy Ramone wrote:Kakva oštroumna prognoza.Zeko wrote:Danas Slaven Beglupo-Dinamo X k'o kuća. To nijedni nebudu htjeli pobijediti, radi one iduće kaj igraju. Držali se budu onoga da je teško dobiti 2 zaredom.
Zeko-
2015-08-26
sat2 wrote:
Da .. to su stvari, koje presuđuju o prvaku. Ni Rijeka niti Hajduk nisu sposobni biti prvaci i to je cjela priča! Opet ponavljam ... do 16. kola Dinamo prosuo 16 BODOVA!!! Do sada ste prodavali priču o sucima, koji do jeseni naprave Dinamovu razliku... što vas je sada sprečavalo da vi ili Rijeka do 16. kola napravite barem 10 bodova prednosti?
Opet ću ti ponoviti da sam nešto za Hajduk napisao. Probaj naći post što sam pisao o Hajduku, kvaliteti momčadi i širini za prvaka... A što se tiće prednosti od 10 bodova, pa to ionako nije bilo moguće, ni zbog kvalitete ni zbog sudačkih odluka u tim trenucima, to sam ti također napisa. A sad se vrti u krug...
Guest- Guest
ruka uz tijelo, jel?kuracodigraca wrote:i još u prvom kolu dinamo hajduk 1:1 nije sviran penal, ruka caktaša
Guest- Guest
Zeko wrote:
Ma meni je genijalna bila uzjava Zokija kad su im poništili suci čisti gol, mislim Soudanija, preklani u Zadru i ostalo je 0-0, veli Zoki: zabij 3 gola, jer si 3 puta bolji i 3 ti neće poništiti. Jedino ispravno, a ne kmečati nakon svakog krivo dosuđenog auta na centru. Hajduk se prvo mora riješiti tog kmečanja radi kojeg su se više svima u ligi a i sucima popeli na kurac, a ostalo bude onda došlo.
Suci donose niz odluka na našu štetu, a mi šutimo i pravimo se gospoda. U Puli nam je ovaj sudac isključio igrača bez ikakvog razloga, sjećate se kada u kup-utakmici nije se dosuđena ruka Vešoviću... Ništa nisam rekao, jer je Rijeka u toj utakmici bila bolja. Međutim, ovo danas... Sudac je napravio cirkus od utakmice.
Jeli ti i ovo bilo genijalno?
Guest- Guest
Suci su krivi za 4 neriješene (dvije kod kuće) i tri poraza do 16 kola? A kada ste vi to imali kvalitetu za prvaka?amper1950 wrote:sat2 wrote:
Da .. to su stvari, koje presuđuju o prvaku. Ni Rijeka niti Hajduk nisu sposobni biti prvaci i to je cjela priča! Opet ponavljam ... do 16. kola Dinamo prosuo 16 BODOVA!!! Do sada ste prodavali priču o sucima, koji do jeseni naprave Dinamovu razliku... što vas je sada sprečavalo da vi ili Rijeka do 16. kola napravite barem 10 bodova prednosti?
Opet ću ti ponoviti da sam nešto za Hajduk napisao. Probaj naći post što sam pisao o Hajduku, kvaliteti momčadi i širini za prvaka... A što se tiće prednosti od 10 bodova, pa to ionako nije bilo moguće, ni zbog kvalitete ni zbog sudačkih odluka u tim trenucima, to sam ti također napisa. A sad se vrti u krug...
sat2-
2015-09-28
normalno, a benković je pak digao ruku do nebesa, jel?amper1950 wrote:ruka uz tijelo, jel?kuracodigraca wrote:i još u prvom kolu dinamo hajduk 1:1 nije sviran penal, ruka caktaša
2015-08-19
amper1950 wrote:Zeko wrote:
Ma meni je genijalna bila uzjava Zokija kad su im poništili suci čisti gol, mislim Soudanija, preklani u Zadru i ostalo je 0-0, veli Zoki: zabij 3 gola, jer si 3 puta bolji i 3 ti neće poništiti. Jedino ispravno, a ne kmečati nakon svakog krivo dosuđenog auta na centru. Hajduk se prvo mora riješiti tog kmečanja radi kojeg su se više svima u ligi a i sucima popeli na kurac, a ostalo bude onda došlo.
Suci donose niz odluka na našu štetu, a mi šutimo i pravimo se gospoda. U Puli nam je ovaj sudac isključio igrača bez ikakvog razloga, sjećate se kada u kup-utakmici nije se dosuđena ruka Vešoviću... Ništa nisam rekao, jer je Rijeka u toj utakmici bila bolja. Međutim, ovo danas... Sudac je napravio cirkus od utakmice.
Jeli ti i ovo bilo genijalno?
Dio Zoranove izjave nakon utakmice:
"Vidjeli ste moje reakcije. Ne priliči treneru Dinama ili bilo kojeg kluba ponašanje kako sam se ja ponašao na kraju. Ali nisam mogao izdržati. Ne povlačim se, mislim da je on sa svojim odlukama zalutao na današnju utakmicu, Na našu žalost, ponavlja nam se scenarij od prošle godine. Podsjetit ću vas, igrali smo u Puli prvenstvenu utakmicu, posljednju uoči uzvrata finala Kupa. I Šimunović u Puli dobije crveni karton na pravdi Boga. U 7. minuti utakmice ovdje u Rijeci, penal, dojmljiv, ruka Vešovića, čini mi se. Znate zašto nikada do danas nisam to spominjao? Zato što je Rijeka bila bolja i zaslužila je osvojiti kup. I da je sudac svirao tada penal, Rijeka bi je dobila. I do dana današnjeg nisam ništa rekao jer su bili bolji.
Četiri dana kasnije:
Nakon prve utakmice vidjeli smo visoke tenzije nakon prelijepog pogotka Josipa Radoševića u zadnjim minutama.
''Što znači tenzije? Stojim iza svojih riječi, ali to se dogodilo jučer i ne razmišljamo više o tome. Ne treba se vraćati, gledamo prema naprijed jer se ne živi od onoga što je bilo jučer.''
Za razliku od vas koji se hranite time i tražite alibi ...
sat2-
2015-09-28
Primjerice 2009-e godine... A tad se umiješao onaj koji je svojedobno pričao da je samo 2005-e probao pošteno...sat2 wrote:amper1950 wrote:sat2 wrote: A kada ste vi to imali kvalitetu za prvaka?
Guest- Guest
2009. jel to ona sezona kad je hajduk imao 8 a dinamo 4 penala
2015-08-19
Hahahaha... Ostavi se ti dio Zoranove izjave, pogledaj cijeli dio izjave i ovaj napad na suca. Sjetimo se kako je napadao suce i nakon europskih utakmica. Jeli se on to hranio s tim ili što? Moraš shvaiti da će se svatko žaliti na suce, netko primjerice poput Burića neće o tome, ali klub će se uvik žaliti. Jebiga, zna se da Dinamo u HNL-u ima najmanje razloga za to, to je nešto što svatko tko realno želi sagledati stvari vidi. Da je Zoran Mamić kojim slučajem trener Hajduka, vjeruj da bi ovakve scene i slike kao gori gledao svako drugo kolo... Kak bi ti rekao, hranio bi se s tim...sat2 wrote:
Dio Zoranove izjave nakon utakmice:
Guest- Guest
Nemam pojma tko je koliko penala tad imao, ali ako je to mjerilo (tko je koliko penala imao, a ne jesu li bili ili ne) onda šta da ti kažem. Evo, stavit ću kao ti ko komentar...kuracodigraca wrote:2009. jel to ona sezona kad je hajduk imao 8 a dinamo 4 penala
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50