Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Niko nebi a reko da smo napali i nismo zabili, pa makar i primili 2-3 komada...jebiga takva je to utakmica
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
A nije ti palo na pamet da je i Dinamo 2. poluvrijeme odigrao puno bolje nego prvo ? U toj je utakmici ipak sve ovisilo o Dinamu i njegovoj igri, jer je puno kvalitetniji. Mogla je Rijeka jurnuti i sa 15 igrača, ali jako teško da bi zabili gol, jedino bi ga, bez defanzivnog bloka, primili. Velim, Kek je protiv Dinama odigrao na jedini način na koji svi klubovi HNL-a mogu protiv Dinama i igrati. Čvrsto otraga, a naprijed ako se kaj dogodi dogodi, a ako ne ne. Svi koji su se sa Dinamom pokušavali nadigravati i napasti ga, fasovali su porciju, a Kek je ipak želio sačuvati kakvu-takvu nadu do samog kraja prvenstva, iako sad Dinamo praktički ima 5 bodova prednosti. Uz pretpostavku da će dobiti Istru i Lokomotivu, treba mu još po bod protiv Splita i Belupa vani ili jedna pobjeda od te 2 utakmice, naravno, uz pretpostavku da Rijeka osvoji svih 12 bodova.nowitzki wrote:Nikako mi jos i danas svjeze glave nije jasno sta je kek izvodio, prvo poluvrijeme je rijeka bila cijelo vrijeme na polovici dinama i dinamo nije imao konkretniju sansu, kad se to vidilo i kad je bili znano da nam samo pobjeda igra, neznam cemu povlacenje i stavljanje zqdnjih veznih i defanzivnih krila u igru.....i onda secer za kraj napadac za npadaca ala elvis scoria
Zeko-
2015-08-26
nowitzki wrote:Niko nebi a reko da smo napali i nismo zabili, pa makar i primili 2-3 komada...jebiga takva je to utakmica
tak je hajduk u kupu napal, nije zabio, a primio je više neg kaj karamarko zna nabrojati...
sitting_bull-
2015-09-28
Kako vama nije jasno da je isti kurac bilo 0-0 ili 0-15...pa i sam je kek izjavio da nije zadovoljan rezultatom, sam sebi sere u usta
nowitzki-
2014-04-27
nego, nitko ne kmeči glede suđenja?!
bruno marić ljudina???
bruno marić ljudina???
sitting_bull-
2015-09-28
točnonowitzki wrote:da je isti kurac bilo 0-0 ili 0-15...pa i sam je kek izjavio da nije zadovoljan rezultatom, sam sebi sere u usta
Suđenje odlično. Ali mene nervira to Dinamovo igranje na nulu. U 90 minuta ništa nismo napravili. Kad se sve sabere Rijeka je bila bliže pobjedi, zato ne vidim podlogu Sportovoj bahatosti. Ko god misli da je ovo izvedba vrijedna naslova nek ga jebe savjetnik u guzicu.
Guest- Guest
Sačuvaj nas Bože kuge, rata, gladi i Sitting bulla i Sporta kao nogometnih eksperata.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Ali mene nervira to Dinamovo igranje na nulu. U 90 minuta ništa nismo napravili. Kad se sve sabere Rijeka je bila bliže pobjedi, zato ne vidim podlogu Sportovoj bahatosti. Ko god misli da je ovo izvedba vrijedna naslova nek ga jebe savjetnik u guzicu.
prvenstvo se osvaja u 36 utakmica, ne u jednoj.
čemu srljati i dati protivniku šansu da te iskontrira, to je model po kojem je rijeka dobila nekoliko tekmi kontra dinama.
ovaj puta nisu uspjeli navući dinamo na takvo "dokazivanje", a remi je dinamu dovoljan za mirno privođenje prvenstva kraju.
čemu se kockati ako je ulog mogući gubitak kvalifikacija za ligu prvaka i pripadajuća lova koju već imaš u džepu?
sitting_bull-
2015-09-28
Tommy Ramone wrote:Sačuvaj nas Bože kuge, rata, gladi i Sitting bulla i Sporta kao nogometnih eksperata.
i kmečanja kmečavaca...
sitting_bull-
2015-09-28
kuracodigraca wrote:ajde bar eduardo nije opet kiksao
nije on kriv što nijedna ozbiljno opucana lopta nije išla u okvir gola...
sitting_bull-
2015-09-28
jebi ga rodio se bez kurcasitting_bull wrote:kuracodigraca wrote:ajde bar eduardo nije opet kiksao
nije on kriv što nijedna ozbiljno opucana lopta nije išla u okvir gola...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Kmeči ti žena kad je guzim, dupelisšce bezkarakterni.sitting_bull wrote:Tommy Ramone wrote:Sačuvaj nas Bože kuge, rata, gladi i Sitting bulla i Sporta kao nogometnih eksperata.
i kmečanja kmečavaca...
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Kmeči ti žena kad je guzim, dupelisšce bezkarakterni.sitting_bull wrote:Tommy Ramone wrote:Sačuvaj nas Bože kuge, rata, gladi i Sitting bulla i Sporta kao nogometnih eksperata.
i kmečanja kmečavaca...
pas koji kmeči ne jebe...
sitting_bull-
2015-09-28
Možeš ti to ovdje njemu napisati i 500 puta, ali on to razumio nebude. U svemu tome je ipak prevelika lova u igri da bi se zajebavali i riskirali, a prema kvaliteti igrača možeš protiv njih odigrati nulu, koja ti 99,9 % garantira naslov, bez prevelike muke. Jednostavno rečeno, Dinamo je igrao na način da pokuša Rijeku navući da napadne i onda bi Rijeka najebala. Nije ju uspio navući i ostala je nula, a Dinamu opet dobro. Čisto jednostavno za one koji se u nogomet iole razumiju. A ovakvima k'o ramone možeš to crtati u milijun slika i kurac ti to vrijedi kad do njegovih moždanih vijuga to doprijeti nemože.sitting_bull wrote:Tommy Ramone wrote:Ali mene nervira to Dinamovo igranje na nulu. U 90 minuta ništa nismo napravili. Kad se sve sabere Rijeka je bila bliže pobjedi, zato ne vidim podlogu Sportovoj bahatosti. Ko god misli da je ovo izvedba vrijedna naslova nek ga jebe savjetnik u guzicu.
prvenstvo se osvaja u 36 utakmica, ne u jednoj.
čemu srljati i dati protivniku šansu da te iskontrira, to je model po kojem je rijeka dobila nekoliko tekmi kontra dinama.
ovaj puta nisu uspjeli navući dinamo na takvo "dokazivanje", a remi je dinamu dovoljan za mirno privođenje prvenstva kraju.
čemu se kockati ako je ulog mogući gubitak kvalifikacija za ligu prvaka i pripadajuća lova koju već imaš u džepu?
Zeko-
2015-08-26
GNK Dinamo unatoč Ligi prvaka u gubitku od 49 milijuna kuna!
Financijski izvještaja GNK Dinamo Zagreb kojeg nisu frizirali PR menadžeri iz klub ukazuje na potrošnju koji dolazi do skoro 300 milijuna kuna, koju ne može pokriti niti 130 milijuna kuna od UEFA-e od Lige prvaka. Uz to tu je i povećanje zaduženja u inozemstvu od 25 milijuna kuna, čime su krediti došli do 174 milijuna kuna.
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/12364/GNK-Dinamo-unatoc-Ligi-prvaka-u-gubitku-od-49-milijuna-kuna.aspx
Financijski izvještaja GNK Dinamo Zagreb kojeg nisu frizirali PR menadžeri iz klub ukazuje na potrošnju koji dolazi do skoro 300 milijuna kuna, koju ne može pokriti niti 130 milijuna kuna od UEFA-e od Lige prvaka. Uz to tu je i povećanje zaduženja u inozemstvu od 25 milijuna kuna, čime su krediti došli do 174 milijuna kuna.
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/12364/GNK-Dinamo-unatoc-Ligi-prvaka-u-gubitku-od-49-milijuna-kuna.aspx
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50