Haag
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Haag
Nema ja nista s bogovima
Ali ... Ima naravno univerzalne pravde koja kaže da nikom nije Gorjela do jutra i da svaka sila za vremena i ...
Povijest će reci tko je žrtva tko zločinac ...
Onima normalnija
Luđaci ionako se ne računaju
Ali ... Ima naravno univerzalne pravde koja kaže da nikom nije Gorjela do jutra i da svaka sila za vremena i ...
Povijest će reci tko je žrtva tko zločinac ...
Onima normalnija
Luđaci ionako se ne računaju
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Re: Haag
Komunisiti o univerzalnoj pravdi ko kurva o poštenju..
Pa to je za prdit od smijeha kad se zna koliko su samo nevinih ljudi pobili u stvaranju pravednog društva u zadnjih 70 godina postojanja komunizma. I isti se danas usude držati prodike o 'pravim žrtvama' i 'pravim zločincima' u zadnjem nametnutom ratu u bivšoj Jugoslaviji, je li ?
Ja ću vam reć vama izgubljenima u vremenu i prostoru, povijest kaže da ste izgubljeni zauvijek za čovječanstvo i hvala Bogu da je tako. Pomirite se sa sudbinom i zbogom! prc, prc...
Pa to je za prdit od smijeha kad se zna koliko su samo nevinih ljudi pobili u stvaranju pravednog društva u zadnjih 70 godina postojanja komunizma. I isti se danas usude držati prodike o 'pravim žrtvama' i 'pravim zločincima' u zadnjem nametnutom ratu u bivšoj Jugoslaviji, je li ?
Ja ću vam reć vama izgubljenima u vremenu i prostoru, povijest kaže da ste izgubljeni zauvijek za čovječanstvo i hvala Bogu da je tako. Pomirite se sa sudbinom i zbogom! prc, prc...
2014-04-13
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tudjman je znao kakvo je s..nje Haag
» Putin uhićen i otpremljen u Haag
» DEN HAAG: Arbitražni sud za Savudrijsku valu nastavlja rad
» del ponte: Putina uhapsit i u Haag da mu sudim
» Pavao Miljavac: Stvara se mini Haag u Sarajevu
» Putin uhićen i otpremljen u Haag
» DEN HAAG: Arbitražni sud za Savudrijsku valu nastavlja rad
» del ponte: Putina uhapsit i u Haag da mu sudim
» Pavao Miljavac: Stvara se mini Haag u Sarajevu