NOĆAS ZA POVIJEST
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: NOĆAS ZA POVIJEST
curry zadnje dve utakmice sut za 3 5-21. za njega je pedja stojakovic doktor trojki...
Guest- Guest
curry puca pod pritiskom. i prošle godine u finalu je bio ispodprosječan, toliko da mu je iguodala pokupio mvp finala ispred nosa na račun obrane lebrona i par trica iz kuta...
klay je čini mi se u trećoj napravio dobru seriju sa par trica i povukao ali nije ga imao tko pratit
klay je čini mi se u trećoj napravio dobru seriju sa par trica i povukao ali nije ga imao tko pratit
prva utakmica je bila rigotina no otad se thunder digao. baš liče na momčad što im se dogodilo
najveca prevaga je trener koji ove sezone vodi thundere. prosle sezone je bilo konstanto silovanje kd-a i russ-a, a ove sezone pogotovo u PO kanter, roberson, waiters i ibaka nisu grupa gradjana oko kd-a i russ-a.
Guest- Guest
thunder na 30% šuta, suci 7-1 faulovi za gsw i samo 4 koša zaostatka u prvoj
kako su glupi ovi ameri, kaže komentator da je za gsw ključno da dobiju utakmicu.. a nego šta debilu ako izgube gotovo je
2015-08-08
bafalo wrote:kako su glupi ovi ameri, kaže komentator da je za gsw ključno da dobiju utakmicu.. a nego šta debilu ako izgube gotovo je
vjerujem da je takav zaključak i za sljedeću
mislim da rešava ovo oklahoma. vidi se da su svežiji i bolji u ovoj seriji, sudije su pogurale da ne bude ovo 4:1, nadam se da će pustiti da se ovo odigra lepo bez uticaja sa bilo čije strane...
Guest- Guest
jel tko gleda? mvp se skriva po terenu, durantula ide na rekord po promašajima. klay temperatura 45 stupnjeva drži svoje u egalu. bit će gusto. ova vjerojatno odlučuje tko ide dalje jer ne vidim oklahomu kako uzima sedmu
koliko god gledam wesa svaki put me iznova šokira kako se zabija. nema tu puno razmišljanja ili logike, rođeni huligan
2015-08-08
nabijem ove tricaše 50 napada zaredom trice i svaka druga sve luđa
2015-08-08
cijelu utakmicu bolji i durant sad na kraju prodao par lopti u stilu ukića a ni wes se nije iskazao a ovi cijelu jebenu četvrtinu ne mogu promašit. doslovno... samo rokaju i ulazi. sva sreća da ne navijam za thunder jer bi sad lupao glavom o zid
klay oborio rekord za trice u playoff utakmici. i vukao ih dok su svi ostali bili kurčina. ako gsw prođe ima da mu dignu spomenik
klay oborio rekord za trice u playoff utakmici. i vukao ih dok su svi ostali bili kurčina. ako gsw prođe ima da mu dignu spomenik
da iskoristim priliku da na temi o ovom u usporedbi sa nogometom nadasve smiješnom sportu još jednom čestitam cristianu ronaldu i luki modriću na ligi prvaka. kakve klase
Mala cmarklahama, ovakve utakmice je dirk sam rijesavao
nowitzki-
2014-04-27
Dirk je modric za sve ove dopingirane prevare
nowitzki-
2014-04-27
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Noćas za WBC pojas
» noćas iznad šumadije...
» Noćas spavamo sat vremena dulje