NOĆAS ZA POVIJEST
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: NOĆAS ZA POVIJEST
Naravno, kada treba da se odigra i da se pogura-teodosica nema nigde. mudanca kao u mrava...
sva sreca pa je tu mvp de colo.
Guest- Guest
baš sam to pomislio...imati će teo priliku u finalu pokazati se,a što je najgore i u obrani je bio šupaljBraćala wrote:Naravno, kada treba da se odigra i da se pogura-teodosica nema nigde. mudanca kao u mrava...
buši smrdljive turke,buši
čekam 7.tekmu polufinala istoka...navijam za toronto jer imaju veće šanse protiv LBJa i coo.,posebno ako s evrati valenčiunas
muckodjubre wrote:baš sam to pomislio...imati će teo priliku u finalu pokazati se,a što je najgore i u obrani je bio šupaljBraćala wrote:Naravno, kada treba da se odigra i da se pogura-teodosica nema nigde. mudanca kao u mrava...
dragić dobiva 90M za 5 sezona
ako CSKA ovo popuši to će biti kao kada su kirilenko i coo spušili jel 15razlike u 4.č kontra olympiacosa??
jel u americi da ti porez uzme pola pa je to 45 ili kako to ide? u svakom slučaju bolesne pare. to je sve luđe nedavno je i onaj thompson iz cavsa isto tako mu lebron sredio preko 80 a lik ulazi s klupe.. vjerojatno mu lebron uzima postotak kao mamić modriću i eduardumuckodjubre wrote:dragić dobiva 90M za 5 sezona
bafalo wrote:jel u americi da ti porez uzme pola pa je to 45 ili kako to ide? u svakom slučaju bolesne pare. to je sve luđe nedavno je i onaj thompson iz cavsa isto tako mu lebron sredio preko 80 a lik ulazi s klupe.. vjerojatno mu lebron uzima postotak kao mamić modriću i eduardumuckodjubre wrote:dragić dobiva 90M za 5 sezona
u feneru podbacili datome, bogdanovic i vesely. 3 igraca koji su ih vukli ove sezone.
mada, kada su teo i de colo u zoni, ne moze im niko nista. ubedljivo najjaci bekovski par u evropi...
mada, kada su teo i de colo u zoni, ne moze im niko nista. ubedljivo najjaci bekovski par u evropi...
Guest- Guest
derozan i lowrey šicaju ali je heat još uvijek živ
teo spetljao zadnji napad i decolo pucao isforsirano,ali na oko 1sec do kraja hrjapa skok u napadu u i koš za produžetakBraćala wrote:u feneru podbacili datome, bogdanovic i vesely. 3 igraca koji su ih vukli ove sezone.
Srpski centar Nikola Jokić završio je na trećem mestu u izboru za najboljeg novajliju NBA lige.
Bivši igrač Mega Leksa odigrao je fantastičnu prvu sezonu u najjačoj ligi sveta u kojoj je za 21,5 minuta na parketu imao u proseku 10 poena, 7 skokova, 2 asistencije i 1 ukradenu loptu.
Jokića je Denver odabrao u drugoj rundi drafta 2014. godine kao ukupno 41. pika.
Ruki godine je prema očekivanjima centar Minestoe Karl-Entoni Tauns koji je jednoglasno proglašen za najboljeg novajliju.
U svojoj prvoj NBA sezoni Tauns je bio starter na svim mečevima, a imao je u proseku 18,3 poena i 10,7 skokova po meču.
Drugo mesto u izboru za rukija godine pripalo je Njujorkovom Letoncu Kristapsu Porzingisu koji je za prosečno 28 minuta beležio 14,3 poena, 7,3 skokova i 1,9 blokada po meču.
Četvrti je bek Finiksa Devin Buker, peti Džalil Okafor iz Filadelfije, a šesti Majamijev Džastis Vinslou.
Bivši igrač Mega Leksa odigrao je fantastičnu prvu sezonu u najjačoj ligi sveta u kojoj je za 21,5 minuta na parketu imao u proseku 10 poena, 7 skokova, 2 asistencije i 1 ukradenu loptu.
Jokića je Denver odabrao u drugoj rundi drafta 2014. godine kao ukupno 41. pika.
Ruki godine je prema očekivanjima centar Minestoe Karl-Entoni Tauns koji je jednoglasno proglašen za najboljeg novajliju.
U svojoj prvoj NBA sezoni Tauns je bio starter na svim mečevima, a imao je u proseku 18,3 poena i 10,7 skokova po meču.
Drugo mesto u izboru za rukija godine pripalo je Njujorkovom Letoncu Kristapsu Porzingisu koji je za prosečno 28 minuta beležio 14,3 poena, 7,3 skokova i 1,9 blokada po meču.
Četvrti je bek Finiksa Devin Buker, peti Džalil Okafor iz Filadelfije, a šesti Majamijev Džastis Vinslou.
Guest- Guest
...Jel zna netko na koga je mislio.Braćala wrote:Majamijev Džastis Vinslou.
Guest- Guest
tko to zna ni sami se ne znaju dogovorit pa u jednim novinama piše endi marej a u drugim mari...
ovo što sam vidio od kraja treće i sad pola četvrte je ogavno. 99% soliranje i šutevi preko ruke.. maksimalno 2 dodavanja po posjedu. katastrofa na što liči ova košarka dajte mi link na aba ligu
durant 7 promašaja zaredom i roka i dalje boli ga kurac. doslovno niko ne može do lopte od ove dvojice, jedino ako uzmu skok
Similar topics
» Noćas za WBC pojas
» noćas iznad šumadije...
» Noćas spavamo sat vremena dulje
» Bahmut noćas mora pasti
» 'Nocas smo ih do jedan ubijali.Joj,da si cuo kako cvile'
» noćas iznad šumadije...
» Noćas spavamo sat vremena dulje
» Bahmut noćas mora pasti
» 'Nocas smo ih do jedan ubijali.Joj,da si cuo kako cvile'
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 12