ŠEŠELJ: Nek Kolindica stavi dušek jer mojih 130 kila i njenih 120 krevet ne može da podnese
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ŠEŠELJ: Nek Kolindica stavi dušek jer mojih 130 kila i njenih 120 krevet ne može da podnese
obojica za njega super fini,normalni,odgojeni...trebam li jos..:Ddzango wrote:Jebote pogledaj Karamarka pa se teši. Mada ni onaj Milanović nije bolji. Ovaj je bar inteligentan.IvyTeasdale wrote:divan vam je,a i njegovi glasaci..:Ddzango wrote:Niko ni ne kaže da nije bio. I treba da bude ako ima stranku sa toliko glasača.IvyTeasdale wrote:I dalje je bio vazna poluga izvrsne vlasti..ne mozete se oprat ni Domestosom :D
Ja bih se toga javno odrekla da smo iste nacije..bolesno,sirovo i surovo cudoviste..;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: ŠEŠELJ: Nek Kolindica stavi dušek jer mojih 130 kila i njenih 120 krevet ne može da podnese
Važno da je plata u dolarima. Za ostalo se snađe.Ucka wrote:dzango wrote:U Nigeriji? U jebote gde ti ode. Još malo pa kraj sveta.Ucka wrote:dzango wrote:Jebiga kada nisam guglao. Znam da nije bio ministar ničega. A ti poradi na pravopisu.Ucka wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:dzango wrote:Kada je Šešelj bio ministar? Koji genocid u Hrtkovcima? Koji genocid u Vukovaru?marcellus wrote:pizzon wrote:kakav genocid
ma nikakav, od hrtkovaca do vukovara... i nije on predstavljao nikog samo je bio ministar u vladi srbije jelda
Bio je ministar potpredsednik tj. doministar Vlade Srbije
Deputy Prime Minister of Serbia
In office:
24 March 1998 – 24 October 2000
Preceded by Dragan Tomić
Succeeded by Nebojša Čović
Evo,Django ,kao dezurni cetnik na ovom forumu to nezna.Pa kakav je to cetnik ?
Pravopis je u redu samo se brzo tipka pa nastanu greske.Ovdje u Nigeriji na platformi sve se mora radit brzo.
Ma nije. Samo 5 sati od Frankfurta avionom.
ma,koja sramota..nemamo mi takvog iole vaznijeg politicara..:-)Ucka wrote:dzango wrote:Jebote pogledaj Karamarka pa se teši. Mada ni onaj Milanović nije bolji. Ovaj je bar inteligentan.IvyTeasdale wrote:divan vam je,a i njegovi glasaci..:Ddzango wrote:Niko ni ne kaže da nije bio. I treba da bude ako ima stranku sa toliko glasača.IvyTeasdale wrote:I dalje je bio vazna poluga izvrsne vlasti..ne mozete se oprat ni Domestosom :D
Karamarko je nasa sramota,al i ovaj vas inteligentni je vasa sramot.Sramote na sve strane.
2014-04-12
dzango wrote:Važno da je plata u dolarima. Za ostalo se snađe.Ucka wrote:dzango wrote:U Nigeriji? U jebote gde ti ode. Još malo pa kraj sveta.Ucka wrote:dzango wrote:Jebiga kada nisam guglao. Znam da nije bio ministar ničega. A ti poradi na pravopisu.Ucka wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:dzango wrote:Kada je Šešelj bio ministar? Koji genocid u Hrtkovcima? Koji genocid u Vukovaru?marcellus wrote:pizzon wrote:kakav genocid
ma nikakav, od hrtkovaca do vukovara... i nije on predstavljao nikog samo je bio ministar u vladi srbije jelda
In office:
Preceded by Dragan Tomić
Pravopis je u redu samo se brzo tipka pa nastanu greske.Ovdje u Nigeriji na platformi sve se mora radit brzo.
Tocno.Ali ja imam ugovor sa ExxonMobilom da radim 35-35.Tako da pola godine radim ,a pola godine sam doma.Sto je najvaznije i doma sam placen,pa mi ta Nigerija ne pada nesto tesko.
Ucka-
2016-02-15
Ako ćemo pravo, i ovaj je vaš. Za koga su Karamarko i Milanović fini i normalni, majke ti? Za Borata?IvyTeasdale wrote:obojica za njega super fini,normalni,odgojeni...trebam li jos..:Ddzango wrote:Jebote pogledaj Karamarka pa se teši. Mada ni onaj Milanović nije bolji. Ovaj je bar inteligentan.IvyTeasdale wrote:divan vam je,a i njegovi glasaci..:Ddzango wrote:Niko ni ne kaže da nije bio. I treba da bude ako ima stranku sa toliko glasača.IvyTeasdale wrote:I dalje je bio vazna poluga izvrsne vlasti..ne mozete se oprat ni Domestosom :D
Ja bih se toga javno odrekla da smo iste nacije..bolesno,sirovo i surovo cudoviste..;-)
U Nigeriji beše onja Boko haram?Ucka wrote:dzango wrote:Važno da je plata u dolarima. Za ostalo se snađe.Ucka wrote:dzango wrote:U Nigeriji? U jebote gde ti ode. Još malo pa kraj sveta.Ucka wrote:dzango wrote:Jebiga kada nisam guglao. Znam da nije bio ministar ničega. A ti poradi na pravopisu.Ucka wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:dzango wrote:Kada je Šešelj bio ministar? Koji genocid u Hrtkovcima? Koji genocid u Vukovaru?marcellus wrote:pizzon wrote:kakav genocid
In office:
Preceded by Dragan Tomić
Tocno.Ali ja imam ugovor sa ExxonMobilom da radim 35-35.Tako da pola godine radim ,a pola godine sam doma.Sto je najvaznije i doma sam placen,pa mi ta Nigerija ne pada nesto tesko.
za ovoga :Ddzango wrote:Ako ćemo pravo, i ovaj je vaš. Za koga su Karamarko i Milanović fini i normalni, majke ti? Za Borata?IvyTeasdale wrote:obojica za njega super fini,normalni,odgojeni...trebam li jos..:Ddzango wrote:Jebote pogledaj Karamarka pa se teši. Mada ni onaj Milanović nije bolji. Ovaj je bar inteligentan.IvyTeasdale wrote:divan vam je,a i njegovi glasaci..:Ddzango wrote:Niko ni ne kaže da nije bio. I treba da bude ako ima stranku sa toliko glasača.IvyTeasdale wrote:I dalje je bio vazna poluga izvrsne vlasti..ne mozete se oprat ni Domestosom :D
I da,nas je,ali samo za sprdanje ;P
Onaj Vucic je barem pristojan,a ovaj je nakaradan..;-)
Nego,nisi napisao na forumu esej o svojim odjecajima kad su ga oslobodili ;P
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:ma,koja sramota..nemamo mi takvog iole vaznijeg politicara..:-)Ucka wrote:dzango wrote:Jebote pogledaj Karamarka pa se teši. Mada ni onaj Milanović nije bolji. Ovaj je bar inteligentan.IvyTeasdale wrote:divan vam je,a i njegovi glasaci..:Ddzango wrote:Niko ni ne kaže da nije bio. I treba da bude ako ima stranku sa toliko glasača.IvyTeasdale wrote:I dalje je bio vazna poluga izvrsne vlasti..ne mozete se oprat ni Domestosom :D
Karamarko je nasa sramota,al i ovaj vas inteligentni je vasa sramot.Sramote na sve strane.
Ma sramota da jedan HDZ ima takvog glupog bivola, koji ne uzi kurca niti ne razumije nista.Merkelica mu je tri puta ponovila istu stvar i na njemackom i na engleskom a on nije skuzio kurca,jer nezna ni jedan jezik.Hebes takvo tele .Umro sam od srama.
Ucka-
2016-02-15
Ma ja sam ti na moru ,sat i 15 minuta od kopna helikopterom.I to na podrucju Lagosa.Boka haram je na sjeveru gdje su muslimani.dzango wrote:U Nigeriji beše onja Boko haram?Ucka wrote:dzango wrote:Važno da je plata u dolarima. Za ostalo se snađe.Ucka wrote:dzango wrote:U Nigeriji? U jebote gde ti ode. Još malo pa kraj sveta.Ucka wrote:dzango wrote:Jebiga kada nisam guglao. Znam da nije bio ministar ničega. A ti poradi na pravopisu.Ucka wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:dzango wrote:Kada je Šešelj bio ministar? Koji genocid u Hrtkovcima? Koji genocid u Vukovaru?marcellus wrote:pizzon wrote:kakav genocid
In office:
Preceded by Dragan Tomić
Last edited by Ucka on 7/4/2016, 13:45; edited 1 time in total
Ucka-
2016-02-15
ne govorimo o tome,barem ja ne govorim..da Karamarko nije za premijera,to mu i mama prihvaca..govorim o kompletnom liku i djelu Seselja..takvih mi nemamo.. B-)Ucka wrote:IvyTeasdale wrote:ma,koja sramota..nemamo mi takvog iole vaznijeg politicara..:-)Ucka wrote:dzango wrote:Jebote pogledaj Karamarka pa se teši. Mada ni onaj Milanović nije bolji. Ovaj je bar inteligentan.IvyTeasdale wrote:divan vam je,a i njegovi glasaci..:Ddzango wrote:Niko ni ne kaže da nije bio. I treba da bude ako ima stranku sa toliko glasača.IvyTeasdale wrote:I dalje je bio vazna poluga izvrsne vlasti..ne mozete se oprat ni Domestosom :D
Ma sramota da jedan HDZ ima takvog glupog bivola, koji ne uzi kurca niti ne razumije nista.Merkelica mu je tri puta ponovila istu stvar i na njemackom i na engleskom a on nije skuzio kurca,jer nezna ni jedan jezik.Hebes takvo tele .Umro sam od srama.
2014-04-12
Ma takvog kao Seselja mi nemamo sigurno.To majka samo jednom radja i drugi put umlacuje.IvyTeasdale wrote:ne govorimo o tome,barem ja ne govorim..da Karamarko nije za premijera,to mu i mama prihvaca..govorim o kompletnom liku i djelu Seselja..takvih mi nemamo.. B-)Ucka wrote:IvyTeasdale wrote:ma,koja sramota..nemamo mi takvog iole vaznijeg politicara..:-)Ucka wrote:dzango wrote:Jebote pogledaj Karamarka pa se teši. Mada ni onaj Milanović nije bolji. Ovaj je bar inteligentan.IvyTeasdale wrote:divan vam je,a i njegovi glasaci..:Ddzango wrote:Niko ni ne kaže da nije bio. I treba da bude ako ima stranku sa toliko glasača.IvyTeasdale wrote:I dalje je bio vazna poluga izvrsne vlasti..ne mozete se oprat ni Domestosom :D
Ucka-
2016-02-15
Vučić je pizda koja menja lica kao čarape. Šešelj je bar ostao iza svojih stavova koji su isti kao kada je ušao u politiku.IvyTeasdale wrote:za ovoga :Ddzango wrote:Ako ćemo pravo, i ovaj je vaš. Za koga su Karamarko i Milanović fini i normalni, majke ti? Za Borata?IvyTeasdale wrote:obojica za njega super fini,normalni,odgojeni...trebam li jos..:Ddzango wrote:Jebote pogledaj Karamarka pa se teši. Mada ni onaj Milanović nije bolji. Ovaj je bar inteligentan.IvyTeasdale wrote:divan vam je,a i njegovi glasaci..:Ddzango wrote:Niko ni ne kaže da nije bio. I treba da bude ako ima stranku sa toliko glasača.IvyTeasdale wrote:I dalje je bio vazna poluga izvrsne vlasti..ne mozete se oprat ni Domestosom :D
ne moras ti to meni govorit..da se Vucic 'usminkao',jedno govori,a drugo misli..dzango wrote:Vučić je pizda koja menja lica kao čarape. Šešelj je bar ostao iza svojih stavova koji su isti kao kada je ušao u politiku.IvyTeasdale wrote:za ovoga :Ddzango wrote:Ako ćemo pravo, i ovaj je vaš. Za koga su Karamarko i Milanović fini i normalni, majke ti? Za Borata?IvyTeasdale wrote:obojica za njega super fini,normalni,odgojeni...trebam li jos..:Ddzango wrote:Jebote pogledaj Karamarka pa se teši. Mada ni onaj Milanović nije bolji. Ovaj je bar inteligentan.IvyTeasdale wrote:divan vam je,a i njegovi glasaci..:Ddzango wrote:Niko ni ne kaže da nije bio. I treba da bude ako ima stranku sa toliko glasača.IvyTeasdale wrote:I dalje je bio vazna poluga izvrsne vlasti..ne mozete se oprat ni Domestosom :D
No,barem ostavlja dojam normalne,civilizirane osobe..za razliku od 'varvarina'.
2014-04-12
Gde bre normalan? Dodvoljno je da ga slušđaš 5 minuta i da vidiš da je reč o čoveku sa teškim psihičkim problemima. Varvarin je bar zabavan.IvyTeasdale wrote:ne moras ti to meni govorit..da se Vucic 'usminkao',jedno govori,a drugo misli..dzango wrote:Vučić je pizda koja menja lica kao čarape. Šešelj je bar ostao iza svojih stavova koji su isti kao kada je ušao u politiku.IvyTeasdale wrote:za ovoga :Ddzango wrote:Ako ćemo pravo, i ovaj je vaš. Za koga su Karamarko i Milanović fini i normalni, majke ti? Za Borata?IvyTeasdale wrote:obojica za njega super fini,normalni,odgojeni...trebam li jos..:Ddzango wrote:Jebote pogledaj Karamarka pa se teši. Mada ni onaj Milanović nije bolji. Ovaj je bar inteligentan.IvyTeasdale wrote:divan vam je,a i njegovi glasaci..:Ddzango wrote:Niko ni ne kaže da nije bio. I treba da bude ako ima stranku sa toliko glasača.IvyTeasdale wrote:I dalje je bio vazna poluga izvrsne vlasti..ne mozete se oprat ni Domestosom :D
zabavan i psihopat..ubojita kombinacija @_@dzango wrote:Gde bre normalan? Dodvoljno je da ga slušđaš 5 minuta i da vidiš da je reč o čoveku sa teškim psihičkim problemima. Varvarin je bar zabavan.IvyTeasdale wrote:ne moras ti to meni govorit..da se Vucic 'usminkao',jedno govori,a drugo misli..dzango wrote:Vučić je pizda koja menja lica kao čarape. Šešelj je bar ostao iza svojih stavova koji su isti kao kada je ušao u politiku.IvyTeasdale wrote:za ovoga :Ddzango wrote:Ako ćemo pravo, i ovaj je vaš. Za koga su Karamarko i Milanović fini i normalni, majke ti? Za Borata?IvyTeasdale wrote:obojica za njega super fini,normalni,odgojeni...trebam li jos..:Ddzango wrote:Jebote pogledaj Karamarka pa se teši. Mada ni onaj Milanović nije bolji. Ovaj je bar inteligentan.IvyTeasdale wrote:divan vam je,a i njegovi glasaci..:Ddzango wrote:Niko ni ne kaže da nije bio. I treba da bude ako ima stranku sa toliko glasača.IvyTeasdale wrote:I dalje je bio vazna poluga izvrsne vlasti..ne mozete se oprat ni Domestosom :D
2014-04-12
Vučić je mnogo opasniji. On je psihopata a nije zabavan. Sa Šešeljem je bar uvek neki šou. Eno Karamarko glup i dosadan. Džaba mu što je bezopasan.IvyTeasdale wrote:zabavan i psihopat..ubojita kombinacija @_@dzango wrote:Gde bre normalan? Dodvoljno je da ga slušđaš 5 minuta i da vidiš da je reč o čoveku sa teškim psihičkim problemima. Varvarin je bar zabavan.IvyTeasdale wrote:ne moras ti to meni govorit..da se Vucic 'usminkao',jedno govori,a drugo misli..dzango wrote:Vučić je pizda koja menja lica kao čarape. Šešelj je bar ostao iza svojih stavova koji su isti kao kada je ušao u politiku.IvyTeasdale wrote:za ovoga :Ddzango wrote:Ako ćemo pravo, i ovaj je vaš. Za koga su Karamarko i Milanović fini i normalni, majke ti? Za Borata?IvyTeasdale wrote:obojica za njega super fini,normalni,odgojeni...trebam li jos..:Ddzango wrote:Jebote pogledaj Karamarka pa se teši. Mada ni onaj Milanović nije bolji. Ovaj je bar inteligentan.IvyTeasdale wrote:divan vam je,a i njegovi glasaci..:Ddzango wrote:Niko ni ne kaže da nije bio. I treba da bude ako ima stranku sa toliko glasača.IvyTeasdale wrote:I dalje je bio vazna poluga izvrsne vlasti..ne mozete se oprat ni Domestosom :D
hoces reci,po toj logici,da si ti bezopasan :Ddzango wrote:Vučić je mnogo opasniji. On je psihopata a nije zabavan. Sa Šešeljem je bar uvek neki šou. Eno Karamarko glup i dosadan. Džaba mu što je bezopasan.IvyTeasdale wrote:zabavan i psihopat..ubojita kombinacija @_@dzango wrote:Gde bre normalan? Dodvoljno je da ga slušđaš 5 minuta i da vidiš da je reč o čoveku sa teškim psihičkim problemima. Varvarin je bar zabavan.IvyTeasdale wrote:ne moras ti to meni govorit..da se Vucic 'usminkao',jedno govori,a drugo misli..dzango wrote:Vučić je pizda koja menja lica kao čarape. Šešelj je bar ostao iza svojih stavova koji su isti kao kada je ušao u politiku.IvyTeasdale wrote:za ovoga :Ddzango wrote:Ako ćemo pravo, i ovaj je vaš. Za koga su Karamarko i Milanović fini i normalni, majke ti? Za Borata?IvyTeasdale wrote:obojica za njega super fini,normalni,odgojeni...trebam li jos..:Ddzango wrote:Jebote pogledaj Karamarka pa se teši. Mada ni onaj Milanović nije bolji. Ovaj je bar inteligentan.IvyTeasdale wrote:divan vam je,a i njegovi glasaci..:Ddzango wrote:Niko ni ne kaže da nije bio. I treba da bude ako ima stranku sa toliko glasača.IvyTeasdale wrote:I dalje je bio vazna poluga izvrsne vlasti..ne mozete se oprat ni Domestosom :D
Znala sam..kao sto znam i za Karamarka..B-)
Da ti nemas hrvatske krvi? :-o 8-)
2014-04-12
Ma Dzango je nas covjek.Srbin je samo UNDERCOVER.
Ucka-
2016-02-15
Hrvoje iz Svete Nedelje ;DUcka wrote:Ma Dzango je nas covjek.Srbin je samo UNDERCOVER.
2014-04-12
Ti to pokušavaš mene da uvrediš ili šta?IvyTeasdale wrote:hoces reci,po toj logici,da si ti bezopasan :Ddzango wrote:Vučić je mnogo opasniji. On je psihopata a nije zabavan. Sa Šešeljem je bar uvek neki šou. Eno Karamarko glup i dosadan. Džaba mu što je bezopasan.IvyTeasdale wrote:zabavan i psihopat..ubojita kombinacija @_@dzango wrote:Gde bre normalan? Dodvoljno je da ga slušđaš 5 minuta i da vidiš da je reč o čoveku sa teškim psihičkim problemima. Varvarin je bar zabavan.IvyTeasdale wrote:ne moras ti to meni govorit..da se Vucic 'usminkao',jedno govori,a drugo misli..dzango wrote:Vučić je pizda koja menja lica kao čarape. Šešelj je bar ostao iza svojih stavova koji su isti kao kada je ušao u politiku.IvyTeasdale wrote:za ovoga :Ddzango wrote:Ako ćemo pravo, i ovaj je vaš. Za koga su Karamarko i Milanović fini i normalni, majke ti? Za Borata?IvyTeasdale wrote:obojica za njega super fini,normalni,odgojeni...trebam li jos..:Ddzango wrote:Jebote pogledaj Karamarka pa se teši. Mada ni onaj Milanović nije bolji. Ovaj je bar inteligentan.IvyTeasdale wrote:divan vam je,a i njegovi glasaci..:Ddzango wrote:Niko ni ne kaže da nije bio. I treba da bude ako ima stranku sa toliko glasača.IvyTeasdale wrote:I dalje je bio vazna poluga izvrsne vlasti..ne mozete se oprat ni Domestosom :D
Znala sam..kao sto znam i za Karamarka..B-)
Da ti nemas hrvatske krvi? :-o 8-)
Šešelj-Nikolić-Vučić-Dačić (plus mediji)...Ova kombinacija vas je već koštala puno, a kao izgleda i dalje će vam krojiti kapu.dzango wrote:Vučić je mnogo opasniji. On je psihopata a nije zabavan. Sa Šešeljem je bar uvek neki šou. Eno Karamarko glup i dosadan. Džaba mu što je bezopasan.
Možda bez Vučića, ali to vam ne mijenja ništa na stvari. Ne računajte na Ruse, jer oni ne mogu riješiti ni Donbas, a kamo li će vas.
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Pravosudni cirkus u Srbiji:'Šešelj može pa ne može u Hrtkovce
» Šešelj siguran u predsjedničku fotelju ali...?!Mene samo Vučić može da pobedi!
» Šešelj:Srbija ne može dugo sedeti na dva stolca.Ruske vojne baze rasporediti u Srbiji
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Šešelj siguran u predsjedničku fotelju ali...?!Mene samo Vučić može da pobedi!
» Šešelj:Srbija ne može dugo sedeti na dva stolca.Ruske vojne baze rasporediti u Srbiji
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
Page 5 of 6