ŠEŠELJ: Nek Kolindica stavi dušek jer mojih 130 kila i njenih 120 krevet ne može da podnese
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ŠEŠELJ: Nek Kolindica stavi dušek jer mojih 130 kila i njenih 120 krevet ne može da podnese
Šešelj-Nikolić-Vučić-Dačić (plus mediji)...Ova kombinacija vas je već koštala puno, a kao izgleda i dalje će vam krojiti kapu.dzango wrote:Vučić je mnogo opasniji. On je psihopata a nije zabavan. Sa Šešeljem je bar uvek neki šou. Eno Karamarko glup i dosadan. Džaba mu što je bezopasan.
Možda bez Vučića, ali to vam ne mijenja ništa na stvari. Ne računajte na Ruse, jer oni ne mogu riješiti ni Donbas, a kamo li će vas.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: ŠEŠELJ: Nek Kolindica stavi dušek jer mojih 130 kila i njenih 120 krevet ne može da podnese
ajde,nisi ti bas tako osjetljiv..a,i ovo bi trebao shvatit kao kompliment B-)dzango wrote:Ti to pokušavaš mene da uvrediš ili šta?IvyTeasdale wrote:hoces reci,po toj logici,da si ti bezopasan :Ddzango wrote:Vučić je mnogo opasniji. On je psihopata a nije zabavan. Sa Šešeljem je bar uvek neki šou. Eno Karamarko glup i dosadan. Džaba mu što je bezopasan.IvyTeasdale wrote:zabavan i psihopat..ubojita kombinacija @_@dzango wrote:Gde bre normalan? Dodvoljno je da ga slušđaš 5 minuta i da vidiš da je reč o čoveku sa teškim psihičkim problemima. Varvarin je bar zabavan.IvyTeasdale wrote:ne moras ti to meni govorit..da se Vucic 'usminkao',jedno govori,a drugo misli..dzango wrote:Vučić je pizda koja menja lica kao čarape. Šešelj je bar ostao iza svojih stavova koji su isti kao kada je ušao u politiku.IvyTeasdale wrote:za ovoga :Ddzango wrote:Ako ćemo pravo, i ovaj je vaš. Za koga su Karamarko i Milanović fini i normalni, majke ti? Za Borata?IvyTeasdale wrote:obojica za njega super fini,normalni,odgojeni...trebam li jos..:Ddzango wrote:Jebote pogledaj Karamarka pa se teši. Mada ni onaj Milanović nije bolji. Ovaj je bar inteligentan.IvyTeasdale wrote:divan vam je,a i njegovi glasaci..:Ddzango wrote:Niko ni ne kaže da nije bio. I treba da bude ako ima stranku sa toliko glasača.IvyTeasdale wrote:I dalje je bio vazna poluga izvrsne vlasti..ne mozete se oprat ni Domestosom :D
Ja bih se toga javno odrekla da smo iste nacije..bolesno,sirovo i surovo cudoviste..;-)
I da,nas je,ali samo za sprdanje ;P
Onaj Vucic je barem pristojan,a ovaj je nakaradan..;-)
Nego,nisi napisao na forumu esej o svojim odjecajima kad su ga oslobodili ;P
No,barem ostavlja dojam normalne,civilizirane osobe..za razliku od 'varvarina'.
Znala sam..kao sto znam i za Karamarka..B-)
Da ti nemas hrvatske krvi? :-o 8-)
2014-04-12
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Pravosudni cirkus u Srbiji:'Šešelj može pa ne može u Hrtkovce
» Šešelj siguran u predsjedničku fotelju ali...?!Mene samo Vučić može da pobedi!
» Šešelj:Srbija ne može dugo sedeti na dva stolca.Ruske vojne baze rasporediti u Srbiji
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Šešelj siguran u predsjedničku fotelju ali...?!Mene samo Vučić može da pobedi!
» Šešelj:Srbija ne može dugo sedeti na dva stolca.Ruske vojne baze rasporediti u Srbiji
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
Page 6 of 6