Beograd je bombardovan prije 75 godina
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Beograd je bombardovan prije 75 godina
Prava istina je da ovo sve Hr ne odgovara jer to je rat u susjedstvu a onda se to prenosi i na BiH.
Dakle nama to ne odgovara al aj ti Srbima objasni ovu šemu ......nemoguća misija ....zato smo već u planovima šta je naše tj koji dio kontroliramo na toj pruzi i s kime i kako.
Dakle nama to ne odgovara al aj ti Srbima objasni ovu šemu ......nemoguća misija ....zato smo već u planovima šta je naše tj koji dio kontroliramo na toj pruzi i s kime i kako.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, nakon zvaničnog sastanka u Palati RS, prošetali su Banjom Lukom.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/banja-luka-dodik-i-covic-prosetali-gradom-nakon-zvanicnog-sastanka/160407053
http://www.klix.ba/vijesti/bih/banja-luka-dodik-i-covic-prosetali-gradom-nakon-zvanicnog-sastanka/160407053
2014-04-11
Rusija i ISIL glavni izazovi za NATO
7 Apr 2016 Izmijenjeno 10:31 CEST
Generalni sekretar NATO-a naglasio da je dijalog sa Moskvom neophodan kako ne bi došlo do novog Hladnog rata sa Rusijom.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/rusija-i-isil-glavni-izazovi-za-nato
No u suštini ovo je tehnički nespojivo pa će se ove zemlje koje imaju imigrantsko muslimanski problem polako odvajat od NATOa i počet formirat EU corps a Rusiji to odgowara jer tako razbija NATO.
Rumunjska ostaje u NATO jer joj je Rusija preko puta a imigrantski problem nemaju.
Zbog te Rumunjske BG će do kraja mislit da će im NATO pomoč ako ih eu corps napadne .....no činjenica je da Srbija nije nit eu nit članica NATO.
2014-04-11
U tom trenutku nije, ali kasnije se jasno pokazalo da su indicije bile opravdane. Princip je bio aktivist Crne ruke, a nju su činili ljudi koji su stvarno vladali Srbijom. Stoga je napad posve opravdan.pizzon wrote:pa prica se i da je hrvat ubio zorana djindjica,RayMabus wrote:owo šta wi nekome ubijete kralja pa was taj popegla pa mi moramo ić ratowat i to i te šeme ne računam.
neki placenik ??
pa sta, trebalo je da napadnemo hrvatsku,
jer je to bio mozda hrvat.
atentator, p.g. bio je gradjanin au a ne srbije,
niti je au dokazala ucesce srbije u tome.
Ovo stoji. Njemačka i Austro-Ugarska željele su gospodariti Balkanom kako bi osigurale komunikaciju s Bliskim istokom i tamošnjim naftnim izvorima. Srbija, kao ruski saveznik, bila je remetilački čimbenik toj nakani. Jasno da ubojstvo jednoga čovjeka nikada nije uzrok ratu, ali može biti izvrstan povod.pizzon wrote:au je jednostavno zelele da napadne srbiju,
uz svu politikcu podrsku nemacke, a to nije bilo dovoljno.
Jebi ga, Ray, ako smo u NATO-u, a NATO napadne Srbiju, mi smo prvi ešalon.RayMabus wrote:Pizzdon ti o nekakwo atentatoru a ja ti goworim o držawama tj s wojnog aspekta. Šta ste se bre usrali da će vas ustaše napast ? Neš ti twoje Srbije .....puna resursa..
I uostalom nama ne treba pruga BG-Solun i BG -Sofija za prijewoz kopnene wojske.
Nama će opet uvalit Srijem tj da ćuvamo putnu komunikaciju do Beograda.
A da budem iskren ne da mi se .....to mi je samo nepotrebo raspoređivanje vojske tamo gdje mi ne treba.
A da budem iskren ne da mi se .....to mi je samo nepotrebo raspoređivanje vojske tamo gdje mi ne treba.
2014-04-11
Točno, nama su, radi dubine prostora, nužne Hercegovina i zapadna Bosna, na to se trebamo usredotočiti.RayMabus wrote:Nama će opet uvalit Srijem tj da ćuvamo putnu komunikaciju do Beograda.
Pa nije ovo naša igra nego od onih kojima treba ta putna komunikacija da imaju najbrži , najeftiniji i najlakši način prevoza kopnene vojske do Egejskog i Crnog mora.Regoč wrote:
Točno, nama su, radi dubine prostora, nužne Hercegovina i zapadna Bosna, na to se trebamo usredotočiti.
Neš ti naše kopnene vojske i šta nas ta pruga zanima.
2014-04-11
Uopće nije bitno zanima li nas, ako NATO krene, krećemo i mi. No, kad sve završi, trebamo imati Hercegovinu i zapadnu Bosnu u svojim rukama kao plaću za vojnu službu Americi u Srbiji.RayMabus wrote:Pa nije ovo naša igra nego od onih kojima treba ta putna komunikacija da imaju najbrži , najeftiniji i najlakši način prevoza kopnene vojske do Egejskog i Crnog mora.Regoč wrote:
Točno, nama su, radi dubine prostora, nužne Hercegovina i zapadna Bosna, na to se trebamo usredotočiti.
Neš ti naše kopnene vojske i šta nas ta pruga zanima.
NIje NATO ( London ) koji će im ovo napravit nego je NATO taj koji će Srbiji zabranit da ovim drugima da slobodan prelaz preko svog teritorija.
Dugogodišnji san nekih snažnijih članica Europske unije o stvaranju vlastite vojske je do sada ostao neostvaren. Protiv takvog prijedloga snažno su se usprotivile SAD, ali i neke zemlje EU, poput Poljske i Velike Britanije“
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/opasne-namjere-jeanclaudea-junckera-europska-vojska-kao-211
Dugogodišnji san nekih snažnijih članica Europske unije o stvaranju vlastite vojske je do sada ostao neostvaren. Protiv takvog prijedloga snažno su se usprotivile SAD, ali i neke zemlje EU, poput Poljske i Velike Britanije“
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/opasne-namjere-jeanclaudea-junckera-europska-vojska-kao-211
2014-04-11
Moramo se suprostavit ideologiji da nam opet uvale Srijem. Nama to ne treba a nemaju ga kome drugom dat pa će ga opet uvalit nama a to je nama samo nepotrebno razbacivanje kopnenih snaga.
Nek im ga ( prugu ) čuva netko drugi .....šta ja znam ....Zlovenci , Marsovci .....samo da nismo mi.
Nek im ga ( prugu ) čuva netko drugi .....šta ja znam ....Zlovenci , Marsovci .....samo da nismo mi.
2014-04-11
Najviše bi nam odgovaralo kad bi službeni BG shvatio da nit je u EU nit u NATO i da ga NATO ( koji će bit prisutan u Rumunjskoj ) nema obavezu braniti ako ga eu korps napadne jer mu trebaju te pruge.
Prljava politika Londona kojoj ne odgovara jačanje eu korpsa a Rumunjsku imaju na svojoj strani jer nema imigrantsku krizu a boji se Rusije koja joj je preko puta i onda drži ju drži uza sebe i diktira joj pravila tj da ovima ne da da sa eu snagama mogu željeznico do Crnog i Egejskog mora i tako im blokiraju jačanje tj utjecaj na Evropskom tlu te prema istočno Mediteranu i bliskom Istoku , Turskoj itd itd itd.
Logično ovima ostaje samo jedna opcija onda : napad na Srbiju.
OPŠTI NAPAD NA SRBIJU SA SVIH STRANA ( osim Rumunjske )
Prljava politika Londona kojoj ne odgovara jačanje eu korpsa a Rumunjsku imaju na svojoj strani jer nema imigrantsku krizu a boji se Rusije koja joj je preko puta i onda drži ju drži uza sebe i diktira joj pravila tj da ovima ne da da sa eu snagama mogu željeznico do Crnog i Egejskog mora i tako im blokiraju jačanje tj utjecaj na Evropskom tlu te prema istočno Mediteranu i bliskom Istoku , Turskoj itd itd itd.
OPŠTI NAPAD NA SRBIJU SA SVIH STRANA ( osim Rumunjske )
Last edited by RayMabus on 7/4/2016, 14:17; edited 1 time in total
2014-04-11
Regoč wrote:Točno, nama su, radi dubine prostora, nužne Hercegovina i zapadna Bosna, na to se trebamo usredotočiti.RayMabus wrote:Nama će opet uvalit Srijem tj da ćuvamo putnu komunikaciju do Beograda.
nije dovoljno " usredotociti " se, najbolje je da napadnete.
nama nije dovoljan razlog aktiviranja aktivne odbrane
samo vase " usredotocenje " akcija.. akcija
Guest- Guest
RayMabus wrote:Najviše bi nam odgovaralo kad bi službeni BG shvatio da nit je u EU nit u NATO i da ga NATO ( koji će bit prisutan u RUmunjskoj ) nema obavezu braniti ako ga eu korps napadne jer mu trebaju te pruge.
Prljava politika Londona kojoj ne odgovara jačanje eu korpsa a Rumunjsku iaju na svojoj strani jer nea imigrantsku krizu a boj ise RUsije koja joj je preko puta i onda držiju drži uza sebe i diktira joj pravila tj da ovia ne da da sa eu snagama mogu želejznico do Crnog i Egejskog mora i tako im blokiraju jačanje tj utjeaj na Evropsko tlu te prema istočno Mediteranu i bliskom Istoku , Turskoj itd itd itd.
to je tvoj san, uopste san ustaske gamadi, ali qurac.
nemate vi mooda za srbiju !
Guest- Guest
Ne odgovara nam napad. To bi se prenijelo i na BIH a to nam ne paše.pizzon wrote:
Uostalo koji će mi kuraz Srijem ....ako me zanima neka parcela KUPIT ĆU JE.
2014-04-11
mislim na r.srpsku, njene delove koje kibicujete, a nikako da krenete.RayMabus wrote:Ne odgovara nam napad. To bi se prenijelo i na BIH a to nam ne paše.pizzon wrote:
Uostalo koji će mi kuraz Srijem ....ako me zanima neka parcela KUPIT ĆU JE.
cekamo da krenete da bismo vas docekali
Guest- Guest
Ma hbte srpska .....natalitet u kurzu ekonomski se i onako moraju vezat za zapad ( Hr dakle u prvom redu ). Ovako su dio BiH , oni imaju svoj entitet a mi sigurnost da nikakva vojska Srbije neće preči Drinu i svima ok.
2014-04-11
Jedino šta si ti Pizzon u pravu je da sam ja ustaški komandant ......diplomirani ustaša.
No to ne znači da mi odgovara ova šema u kojoj čete se nači ako se budete slijepo držali politike Londona.
Prava istina je da mi uopće ne odgovara.
No to ne znači da mi odgovara ova šema u kojoj čete se nači ako se budete slijepo držali politike Londona.
Prava istina je da mi uopće ne odgovara.
2014-04-11
Smije li Njemačka prevesti tenkove preko Srbije za Bugarsku ili Grčku ?pizzon wrote:nema nista od naseg ratovanja, zaboravi
AKo BG odgovori sa ne ......vas nema.
Njemci će činit 75% eu korpsa a nisu jaki u mornarici nego je riječ uglavnom o kopnenoj vojsci.
Reci im : NE.
2014-04-11
Sine moj vi ste u kurzu.
Mi već sad moramo tražit po Srbiji ljude i vojne zapovijednike koji će ovo shvatit i kad vaša vlada ovima kaže NE i uslijedi to šta uslijedi da tim ljudima damo nadzor nad putnim komunikacijama tako da nikava hrvatska vojska tamo ne ulazi jer nas zanima samo podijela na istok i zapad a ne upadanje u istok ( Srijem ).
Mi već sad moramo tražit po Srbiji ljude i vojne zapovijednike koji će ovo shvatit i kad vaša vlada ovima kaže NE i uslijedi to šta uslijedi da tim ljudima damo nadzor nad putnim komunikacijama tako da nikava hrvatska vojska tamo ne ulazi jer nas zanima samo podijela na istok i zapad a ne upadanje u istok ( Srijem ).
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Neš u Beograd, nisi ni prije...
» ..nekad bilo..prije 100 godina..
» Đihad je PROBUDILA Njemačka prije sto godina
» NA DANAŠNJI DAN PRIJE 75 GODINA OSLOBOĐEN JE ZAGREB
» Neš u Beograd, nisi ni prije...
» ..nekad bilo..prije 100 godina..
» Đihad je PROBUDILA Njemačka prije sto godina
» NA DANAŠNJI DAN PRIJE 75 GODINA OSLOBOĐEN JE ZAGREB
Page 3 of 4