5. kolovoza, Dan domovinske zahvalnosti
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: 5. kolovoza, Dan domovinske zahvalnosti
Pa, tia san mu platit šta održava koheziju, i na ljutit nekoliko jugića, al ne bi ša tolko daleko pa reći hvaliti, ne bi ni da su flojdi, brate sestro
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Ne glumi, nije ti IN slušati Tompsona...
Trinity-
2014-04-17
E, i taj cd san kupia radi kohezie, jedini ikad, a neman cd plejer:))
I, moran priznati, neke stvari su mu tu sasvim zrele
I, moran priznati, neke stvari su mu tu sasvim zrele
2014-04-16
Bome jesu...na, odvrtim još jednom mam sad...
Trinity-
2014-04-17
Da in:)
Pa glazba koju ja volin općenito nema publiku, nije da je neka elitna koju sluša mali broj snobova, nego je većina umrla od starosti:)
Pa glazba koju ja volin općenito nema publiku, nije da je neka elitna koju sluša mali broj snobova, nego je većina umrla od starosti:)
2014-04-16
Jazz
Dušo, valja se sutra čio probuditi u cjelovitoj hrvatskoj, ajmo na počinak!
Dušo, valja se sutra čio probuditi u cjelovitoj hrvatskoj, ajmo na počinak!
2014-04-16
joj, jazz... not for me...
khm...ajmo...
khm...ajmo...
Trinity-
2014-04-17
ma kada vide ljdi za sto sus e borili danas ja mislim da im dođe da placu,dakle nezavisni,ali drugi muzaci krava dosli,oni odmorniji koji mogu jos vise musti
Iknar-
2014-05-29
Borili su se da moremo sami odlučit što ćemo, ak
Smo odlučili opet komunistima dati vlast, so be it.
Citat Moše Pijade sa prvog zasjedanja AVNOJ-a u studenome 1942. u
Bihaću:
"Potrebno je zato stvoriti toliko mnogo beskućnika, da ovi beskućnici budu većina u državi. Stoga mi moramo da palimo. Pripucaćemo pa ćemo se povući. Nemci nas neće naći, ali će iz osvete da pale sela. Onda će nam seljaci, koji tamo ostanu bez krova, sami doći i mi ćemo imati narod uza se pa ćemo na taj način postati gospodari situacije. Oni koji nemaju ni kuće ni zemlje ni stoke, brzo će se i sami priključiti nama, jer ćemo im obećati veliku pljačku. Teže će biti sa onima koji imaju neki posed. Njih ćemo povezati uza se predavanjima, pozorišnim predstavama i drugom propagandom. Tako ćemo postepeno proći kroz sve pokrajine.
Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere. Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja mira i reda":)
Smo odlučili opet komunistima dati vlast, so be it.
Citat Moše Pijade sa prvog zasjedanja AVNOJ-a u studenome 1942. u
Bihaću:
"Potrebno je zato stvoriti toliko mnogo beskućnika, da ovi beskućnici budu većina u državi. Stoga mi moramo da palimo. Pripucaćemo pa ćemo se povući. Nemci nas neće naći, ali će iz osvete da pale sela. Onda će nam seljaci, koji tamo ostanu bez krova, sami doći i mi ćemo imati narod uza se pa ćemo na taj način postati gospodari situacije. Oni koji nemaju ni kuće ni zemlje ni stoke, brzo će se i sami priključiti nama, jer ćemo im obećati veliku pljačku. Teže će biti sa onima koji imaju neki posed. Njih ćemo povezati uza se predavanjima, pozorišnim predstavama i drugom propagandom. Tako ćemo postepeno proći kroz sve pokrajine.
Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere. Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja mira i reda":)
2014-04-16
Nema većih lažljivca od komunista, ali su suptilniji i prefriganiji od ostalih političara.
Unazadili i upropastili su pola svijeta u samo 70god. postojanja ali ta ih činjenica ne sprječava barit nove članove. Treba ih sve ismijavat umjesto pozatvarat. Sloboda narodu ali bez komunista !
Unazadili i upropastili su pola svijeta u samo 70god. postojanja ali ta ih činjenica ne sprječava barit nove članove. Treba ih sve ismijavat umjesto pozatvarat. Sloboda narodu ali bez komunista !
2014-04-13
Na slici bivši partizanski general za kojega vam nije bitno kaj je radio i govorio za vrijeme rata u NOB i za vrijeme komunizma. Tu vas naglo ćopava amnezija.
A do njega ministar pizza majstor ...zastupnik stranih interesa a ne rvackih koji je organizirao paralelnu liniju zapovijedanja u ratu sa Srbijom koji nije nikada proglašen ... Možda zato jer je bio dogovoren?
I jos jedan prolupali general ako se ne varam koji je pobio u nastupu ludila par svojih
Tak...
Slavne li bitke koja je trajala 5 dana
A do njega ministar pizza majstor ...zastupnik stranih interesa a ne rvackih koji je organizirao paralelnu liniju zapovijedanja u ratu sa Srbijom koji nije nikada proglašen ... Možda zato jer je bio dogovoren?
I jos jedan prolupali general ako se ne varam koji je pobio u nastupu ludila par svojih
Tak...
Slavne li bitke koja je trajala 5 dana
I ne znam od kojoj je zahvalnosti riječ
Ako država koju su oni osnovali nije nista bolja od bivše?
Ono..zajrbem te, okradem te, ponizim te, varam te i većem za nos ... I ti zahvalan ?
Ako država koju su oni osnovali nije nista bolja od bivše?
Ono..zajrbem te, okradem te, ponizim te, varam te i većem za nos ... I ti zahvalan ?
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
zahvalni smo jer smo se riješili četničke gamadi za sva vremena, kao što si ti zahvalna pokolju ustaša 45'te, same thing, same thing samo što je ovdje teklo puno manje krvi.
Last edited by kic on 8/17/2014, 14:38; edited 1 time in total
kao mladić idealist, bori se na terenu, za vrijeme komunizma kad pokušava akademsku polemiku oko Jasenovca i podređenog položaja Hrvatske biva doslovno proganjan i robijao 2 puta zbog istoga.Sora wrote:Na slici bivši partizanski general za kojega vam nije bitno kaj je radio i govorio za vrijeme rata u NOB i za vrijeme komunizma. Tu vas naglo ćopava amnezija.
bitke i traju kraće vrijeme, jbg previše si slavila strateško povlačenje u Komunizmu pa si zaboravila pojam o tome što je prava pobjeda.Sora wrote:Slavne li bitke koja je trajala 5 dana
.
Zahvalni ste jer ste lutke na koncu... I ne kuzite kujca.
A glede moje zahvalnosti za pokolj ustaša 45. Je pa to je nekaj novog da se prizna da su poslane ustase....
Ali ja nisam "zahvalna" jer je u bleiburskoj koloni bila moja mama i spasila se iskakanjem iz kamiona u koji su je ustase silom utrpale
Čemu da budem zahvalna kaj ti misliš?
Zasto te gamadi nije bilo za vrijeme Jugoslavije nego se naglo pojavila bas s uspostavom nezavisnih država?kic wrote:zahvalni smo jer smo se riješili četničke gamadi za sva vremena, kao što si ti zahvalna pokolju ustaša 45'te, same thing, same thing samo što je ovdje teklo puno manje krvi.
Zahvalni ste jer ste lutke na koncu... I ne kuzite kujca.
A glede moje zahvalnosti za pokolj ustaša 45. Je pa to je nekaj novog da se prizna da su poslane ustase....
Ali ja nisam "zahvalna" jer je u bleiburskoj koloni bila moja mama i spasila se iskakanjem iz kamiona u koji su je ustase silom utrpale
Čemu da budem zahvalna kaj ti misliš?
2014-04-29
Kao aktivni partizanski borac bio je nagrađen titulom partizanskog generala i kasnije radio u svojstvu istom u Beogradu gdje je čak sudjelovao u srbijanskom nogometnom klubu kao predsjednik a kćeri dao ime Sutjeska.kic wrote:kao mladić idealist, bori se na terenu, za vrijeme komunizma kad pokušava akademsku polemiku oko Jasenovca i podređenog položaja Hrvatske biva doslovno proganjan i robijao 2 puta zbog istoga.Sora wrote:Na slici bivši partizanski general za kojega vam nije bitno kaj je radio i govorio za vrijeme rata u NOB i za vrijeme komunizma. Tu vas naglo ćopava amnezija.
A njegov akademizam vezano za hrvatski nacionalizam.....
Jadan kao i njegov doktorat iz povijesti koji je pokupio jednako ko i Tito svoje počasne doktorate. Samo sto je Tito ipak bio za narod a krivousni se borio za svoju guzicu .
2014-04-29
Ne zanimaju me bitke ni pobjedekic wrote:bitke i traju kraće vrijeme, jbg previše si slavila strateško povlačenje u Komunizmu pa si zaboravila pojam o tome što je prava pobjeda.Sora wrote:Slavne li bitke koja je trajala 5 dana
Koje se napuhuju beskonačno
To je s Olujom ....
Prazan balon koji će puknuti kad tad
A o "strateškom " povlačenju ...da jasno mi je kaj veliš
Tisuće i tisuće golorukih partizana gladnih i slabo obučenih i moćna Njemačka ratna mašina plus ustaške pizde i cetnicke...ne ?
2014-04-29
vojnu akademiju je pohađao 10g poslije ww2, toliko o nagrađivanju, a u JAZU nije primljen zbog telefonskih poziva Bakarića iako je sve bilo pripremljeno da postane akademik, dalje mi se ne da o ovome jer laprdaš.Sora wrote:Kao aktivni partizanski borac bio je nagrađen titulom partizanskog generala i kasnije radio u svojstvu istom u Beogradu gdje je čak sudjelovao u srbijanskom nogometnom klubu kao predsjednik a kćeri dao ime Sutjeska.
A njegov akademizam vezano za hrvatski nacionalizam.....
Jadan kao i njegov doktorat iz povijesti koji je pokupio jednako ko i Tito svoje počasne doktorate. Samo sto je Tito ipak bio za narod a krivousni se borio za svoju guzicu .
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!!
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
» Dida razvalio 'aktivistice' i 'antifašistkinje' koje su dosle prosvjedovati protiv proslave Dana domovinske zahvalnosti
» Sretan Dan Zahvalnosti
» Sigurnost. Sustav domovinske sigurnosti. I Hrvatska vojska
» OLUJA - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
» Dida razvalio 'aktivistice' i 'antifašistkinje' koje su dosle prosvjedovati protiv proslave Dana domovinske zahvalnosti
» Sretan Dan Zahvalnosti
» Sigurnost. Sustav domovinske sigurnosti. I Hrvatska vojska
Page 2 of 3