ULIČNA AKCIJA EKSTREMNE DESNICE: Fašisti napali Društveni centar Oktobar
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ULIČNA AKCIJA EKSTREMNE DESNICE: Fašisti napali Društveni centar Oktobar
Ogromne su to razlike ....još bolje se to widi da če rečimo ekstrena desniča u Hr radije podržat owe nego četnike tj četnike neče nikad.
Iz mog stajališta ako desniča mora postojat a očito mora u swako društwu onda sam ja tu jasan.
Nedičewči su pametnija opčija.
Mislim najbolje da wlada mir .....al u biti shwatili ste poantu.
Iz mog stajališta ako desniča mora postojat a očito mora u swako društwu onda sam ja tu jasan.
Nedičewči su pametnija opčija.
Mislim najbolje da wlada mir .....al u biti shwatili ste poantu.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Srbi su uwik bili u kurzu.
Owa nedičewa frakćija je u osnowi urbana desniča ( četnii su rualna i najači su wan Srbije i u rualni sredinama ).
Radi se o borbi za grad.
DRUGI SVJETSKI RAT
Njemački oklopni vlakovi
Slomom ustanka težište njihovog djelovanja prebacuje se na područje NDH, na prugu Zagreb–Beograd. Do kraja rata neprestano su djelovali ovom prometnom komunikacijom
Nakon raspada Kraljevine Jugoslavije osnovni strateški interes Njemačke na ovom području bio je osiguranje željezničke komunikacije iz pravca Njemačke prema Bugarskoj i Grčkoj. Ovaj pravac protezao se od njemačke granice u današnjoj Sloveniji preko Zagreba, Beograda i Niša prema Sofiji u Bugarskoj i Solunu u Grčkoj. Prvi problemi za sigurnost komunikacije nastali su rasplamsavanjem ustanka u Srbiji 1941. godine gdje su njemačka zapovjedništva već početkom ljeta opremila desetak improviziranih zaštitnih oklopnih vlakova. Ubrzo su na ovo područje došli i prvi pravi oklopni vlakovi.
http://vojnapovijest.vecernji.hr/broj-54-vp/njemacki-oklopni-vlakovi-1022872
Malo je poznato da Hr ima jednog .......malo podmaži i wozi Miško.
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/237979/oklopni-vlak-iz-skvera-seli-se-na-kolodvor-u-kopilici
Owa nedičewa frakćija je u osnowi urbana desniča ( četnii su rualna i najači su wan Srbije i u rualni sredinama ).
Radi se o borbi za grad.
DRUGI SVJETSKI RAT
Njemački oklopni vlakovi
Slomom ustanka težište njihovog djelovanja prebacuje se na područje NDH, na prugu Zagreb–Beograd. Do kraja rata neprestano su djelovali ovom prometnom komunikacijom
Nakon raspada Kraljevine Jugoslavije osnovni strateški interes Njemačke na ovom području bio je osiguranje željezničke komunikacije iz pravca Njemačke prema Bugarskoj i Grčkoj. Ovaj pravac protezao se od njemačke granice u današnjoj Sloveniji preko Zagreba, Beograda i Niša prema Sofiji u Bugarskoj i Solunu u Grčkoj. Prvi problemi za sigurnost komunikacije nastali su rasplamsavanjem ustanka u Srbiji 1941. godine gdje su njemačka zapovjedništva već početkom ljeta opremila desetak improviziranih zaštitnih oklopnih vlakova. Ubrzo su na ovo područje došli i prvi pravi oklopni vlakovi.
http://vojnapovijest.vecernji.hr/broj-54-vp/njemacki-oklopni-vlakovi-1022872
Malo je poznato da Hr ima jednog .......malo podmaži i wozi Miško.
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/237979/oklopni-vlak-iz-skvera-seli-se-na-kolodvor-u-kopilici
2014-04-11
Iza owog naizgled bezazlenog sukoba odwija se borba za Beograd.
Četniči su rualna sredina i uglawno najjači su wan Srbije a owo je tzw urbana desniča.
Neče da im nekakwi partizani dižu mostowe po BG.
Owo je tek počelo.
Četniči su rualna sredina i uglawno najjači su wan Srbije a owo je tzw urbana desniča.
Neče da im nekakwi partizani dižu mostowe po BG.
Owo je tek počelo.
2014-04-11
Grčka je i Hr saweznik ........nebi wam bilo pametno to...........podržat .......jel ono črwena zwijezda na onoj prwoj sliči ?
Jeste bre.
E pa ne može.
2400 godina Staroga Grada svečano obilježili u Bruxellesu
Miči đenerale Šamile i slične iz BG
Šta je najgore owi su stwarno u tom filmu.
Jeste bre.
E pa ne može.
2400 godina Staroga Grada svečano obilježili u Bruxellesu
Miči đenerale Šamile i slične iz BG
Šta je najgore owi su stwarno u tom filmu.
2014-04-11
Zauzimaju grad izabčit če komuniste ( lijewičare ) ..........bez kontrole BG nemaju kontrolu nad prugom a bez toga nemaju ništa šta bi dali zapadu.
2014-04-11
Nema drugog puta .....osim preko Rumunjske koji je i duži a i pitanje oče li bit u funkčiji ( mađarsko Rumunjske trzawiće )
Komunistička ideologija i rušenje mostowa.
Komunistička ideologija i rušenje mostowa.
2014-04-11
Bit če hebeno ako ww3 počme a Srbija nije ušla u EU ....Rusi nemogu biti prisutni na teritoriju EU a oni humanitarni ćentar im je u Nišu .....a Rusi brzo owe lijewičarske ekstremiste aktiwiraju......a kroz Niš ide pruga.
Onda mora doč do rata između nedičewača i koumunista u Srbiji.
Onda mora doč do rata između nedičewača i koumunista u Srbiji.
2014-04-11
U Hr isto ima ideoloških sukoba no oni su owdje ipak ono kategorija hebawanja mater i tako ti šema , netko če nekome nešto reč pa če doletit pleska .......al nema ono owe šeme da če se dwije ideologije sukobit i oružano a owdje oče ako ww3 počme a Srbija nije ušla u eu tj Rusi nisu izašli iz NIša kroz koji prolazi pruga.
Ako čemo iskreno owo nije stwar Hr ......nadam se da se nečete potuč...........ako iz bilo kojeg razloga pruga kroz Rumunjsku bude blokirana ......moramo preko Srbije za pomoč Grkoj i BUgarskoj.
Takwa je realnost.
Opkoljen je čelikom i betonom. Ima bočne otvore za strojnice i krovnu kupolu za strojnicu većeg kalibra, nužne izlaze, izolaciju, pa čak i telefone.
Stawit čemo i ona četri C / buduči da če wozit na relačiji Srbija Solun ) na njega ako was to tješi jer se owdje ne radi o ideologiji nego o nečeu bitnijem.
Ako čemo iskreno owo nije stwar Hr ......nadam se da se nečete potuč...........ako iz bilo kojeg razloga pruga kroz Rumunjsku bude blokirana ......moramo preko Srbije za pomoč Grkoj i BUgarskoj.
Takwa je realnost.
Opkoljen je čelikom i betonom. Ima bočne otvore za strojnice i krovnu kupolu za strojnicu većeg kalibra, nužne izlaze, izolaciju, pa čak i telefone.
Stawit čemo i ona četri C / buduči da če wozit na relačiji Srbija Solun ) na njega ako was to tješi jer se owdje ne radi o ideologiji nego o nečeu bitnijem.
2014-04-11
Mada realno nemožeo bit Srbima sawezniči ( bar ne otworeno ) a dole če bit i islamističkih prijetnji a ne samo owih partizanskih sjewernije od NIša pa bi mogli owi to dobit.
Skopje train station
https://en.wikipedia.org/wiki/Makedonski_%C5%BDeleznici
Solun - Niš
Skopje train station
https://en.wikipedia.org/wiki/Makedonski_%C5%BDeleznici
Solun - Niš
2014-04-11
Šta jest jest mogu saudijči slat one TOW rakete al to owome nemože ništa a toliko je težak da ga ni direktni pogodak neče pomaknuti.
2014-04-11
Napunilo ga betonom između ploča ..........za otworit owa wrata treba dwoje odraslih ljudi minimalno ......jedan ne može.
2014-04-11
I to je do Niša ( od Gegelije ) a gospodo draga razni komandiri Šamili ( poslušati šta pajdo gowori ) po Beogradu nakon šta mi owo osiguramo a to je za Grčku .............a onda oni to hebu jel jer su za Ruse ......a pa zna se šta treba jel
2014-04-11
The U.S. military will be sending dozens of tanks, Bradley armored fighting vehicles and self-propelled howitzers to allied countries in the Baltics and Eastern Europe in response to Russian actions in the Ukraine, Defense Secretary Ash Carter said Tuesday.
The equipment, enough to arm one combat brigade, will be positioned in Estonia, Lithuania, Latvia, Bulgaria, Romania and Poland, Carter announced at a press conference with U.S. allies in Estonia.
http://edition.cnn.com/2015/06/23/politics/us-armor-tanks-europe-russia-ash-carter/
The equipment, enough to arm one combat brigade, will be positioned in Estonia, Lithuania, Latvia, Bulgaria, Romania and Poland, Carter announced at a press conference with U.S. allies in Estonia.
http://edition.cnn.com/2015/06/23/politics/us-armor-tanks-europe-russia-ash-carter/
2014-04-11
Estonia, Lithuania, Latvia, Bulgaria, Romania and Poland .....i Ukrajina ili Češka i Slovačka al uglavnom Američka glavna linija prema Rusiji.
NATO vs Rusija.
Za EU vojsku iza ovih linija je ipak Srbija najkrači put do Soluna.
Grčka je povijesna antička osnova Evropa i za Brisel pad toga ima simboličnu više nego stratešku vrijednost.
Turci su isto NATO a Francuzi i Turci u jednom košu .......
Pariz - Bg - Solun - Egejsko more
The Franco-German Brigade (French: Brigade Franco-Allemande; German: Deutsch-Französische Brigade) is a joint formation consisting of units from both the French Armée de Terre and German Heer armies and is integrated in Eurocorps.
https://en.wikipedia.org/wiki/Franco-German_Brigade
NATO vs Rusija.
Za EU vojsku iza ovih linija je ipak Srbija najkrači put do Soluna.
Grčka je povijesna antička osnova Evropa i za Brisel pad toga ima simboličnu više nego stratešku vrijednost.
Turci su isto NATO a Francuzi i Turci u jednom košu .......
Pariz - Bg - Solun - Egejsko more
The Franco-German Brigade (French: Brigade Franco-Allemande; German: Deutsch-Französische Brigade) is a joint formation consisting of units from both the French Armée de Terre and German Heer armies and is integrated in Eurocorps.
https://en.wikipedia.org/wiki/Franco-German_Brigade
2014-04-11
„Juncker nije prvi koji traži takvu vojnu suradnju.Ta ideja se spominje još od '70-ih i '80-ih godina prošlog stoljeća. Dugogodišnji san nekih snažnijih članica Europske unije o stvaranju vlastite vojske je do sada ostao neostvaren. Protiv takvog prijedloga snažno su se usprotivile SAD, ali i neke zemlje EU, poput Poljske i Velike Britanije“, rekao je Murahovski i podsjeća na pokušavaj stvaranja nekakve zajedničke vojne strukture.
„Možda se sjećate Eurocorpsa, zajedničkog projekta Njemačke i Francuske, kao i šokantni izlazak Francuske iz NATO saveza u vrijeme Charlesa de Gaullea. No, sada je to neostvarivo, jer su sve vodeće zemlje EU ujedno i članice NATO saveza. SAD ne vidi potrebu za stvaranjem paralelne vojne strukture.
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/opasne-namjere-jeanclaudea-junckera-europska-vojska-kao-211
Franuska i Atena ......koja je najkrača i najbolja ruta za prevoz kopnene vojske ?
„Možda se sjećate Eurocorpsa, zajedničkog projekta Njemačke i Francuske, kao i šokantni izlazak Francuske iz NATO saveza u vrijeme Charlesa de Gaullea. No, sada je to neostvarivo, jer su sve vodeće zemlje EU ujedno i članice NATO saveza. SAD ne vidi potrebu za stvaranjem paralelne vojne strukture.
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/opasne-namjere-jeanclaudea-junckera-europska-vojska-kao-211
Franuska i Atena ......koja je najkrača i najbolja ruta za prevoz kopnene vojske ?
2014-04-11
Solun nije samo Solun , to je i Egejsko more .....francuska ratna mornarica ws turska ...borba za Mediteran tj utjećaj u njemu.
2014-04-11
Valjda neće ići preko Hr ......nesviđa mi se ovaj unutar zapadni sukob tj zapadna evropa vs anglosaski interesi .........Budimpešta je logičniji izbor .....al Srbija nema izbora .....treba im kao saveznik.
Problem nastaje jer su Franćuzi rastegnuti po Afrići pa če owo biti ta eu brigada i to al će logično glawni i najbrojniji biti Šwabe.
I eto nas opet kod Nedića i situaćije iz ww2 kad se skuži da će oko 75% owe brigade bit Švabe.
Negdje u Makedoniji hr postrojbe osigurawaju prugu ( putnu komunikaciju ) Solun - Niš.
eu corps.
Problem nastaje jer su Franćuzi rastegnuti po Afrići pa če owo biti ta eu brigada i to al će logično glawni i najbrojniji biti Šwabe.
I eto nas opet kod Nedića i situaćije iz ww2 kad se skuži da će oko 75% owe brigade bit Švabe.
Negdje u Makedoniji hr postrojbe osigurawaju prugu ( putnu komunikaciju ) Solun - Niš.
eu corps.
2014-04-11
Četnici su za London a VB je protiv eu vojske a lijevičari su za Rusiju .....kako god okreneš Nedičevci su opcija koja Srbiju ne stavlja u ono da opet popuši radi interesa velikih sila.
2014-04-11
Ovo je i za mene viša matematika. Najveći problem je utjecaj Londona na četnike koji su najjači u BiH i sjeveru CG a ako ikad budu htjeli a hoće okrenit Srbiju protiv eu corpsa to če najlakše napravit radikalizacijom u BiH gdje će izazvat reakciju i Hr i te zapadne Evrope da mora uć unutra i stavit to pod kontrolu a ovo opet izaziva reakciju Srbije.
Šta god bilo ja sam na strani Grčke ....pa za koga je ona i ja sam.
Šta god bilo ja sam na strani Grčke ....pa za koga je ona i ja sam.
2014-04-11
Srećom danas postoji internet pa ja ovo mogu napisati i prenijeti i na internet prostor eks Juge pa da drugi skuže neke stvari jer inaće bi bez toga ovaj plan anglosasa mogao imati puno gore efekte ( shebavanje Pariz-Berlin veze ).
Bit će tu shranja jer su Srbi glupi ko kuraz a četnici su za London a najači su u BiH i sjeveru CG.
Bit će tu shranja jer su Srbi glupi ko kuraz a četnici su za London a najači su u BiH i sjeveru CG.
2014-04-11
Srbi su u kurzu u ovoj situaciji jer će eu corps a tu je Francuska a ona i Turci ne idu u isti koš radi dominacije na Mediteranu povuć i Bugarsku sa sobom ( čitaj i Makedoniju ) jer Bugari neće stat na stranu Turaka .....a Rumunji će radi blizine Rusa ostat više pod utjecajem NATOa ( anglosasi ).
Bugari i Srbi ....opet hebačina za Srbe.
Bugari i Srbi ....opet hebačina za Srbe.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sve više pripadnika ekstremne desnice u Njemačkoj
» Švedska: Uoči izbora raste popularnost ekstremne desnice
» Mima Simić - Rastužuje me što će napad koristiti jačanju ekstremne desnice
» Vođa francuske ekstremne desnice želi vratiti dvije milijarde eura iz EU
» Švedska: Vođa ekstremne desnice predložio zabranu izgradnje novih džamija i rušenje postojećih
» Švedska: Uoči izbora raste popularnost ekstremne desnice
» Mima Simić - Rastužuje me što će napad koristiti jačanju ekstremne desnice
» Vođa francuske ekstremne desnice želi vratiti dvije milijarde eura iz EU
» Švedska: Vođa ekstremne desnice predložio zabranu izgradnje novih džamija i rušenje postojećih
Page 2 of 2