Predsjednica u Zadru: 'Dovest ćemo svijet na otoke!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Predsjednica u Zadru: 'Dovest ćemo svijet na otoke!
Poruči KGK da bi je Stjepan Gnječ rado gnječio po intimnim djelovima.
Guest- Guest
Ti znaš nekaj o vrhovnici, kaj mi ne znamo. Pa podijeli, nemoj mučatEro wrote:Vidiš, jedne izgube na jahti, a neke u šumarku...Eva wrote:Kaj sam rekla. Tak je i Severina nevino ošla na jahtu.....epikur37 wrote:Popodne ide sa mnom u lagani đir na 8 čvorova do Škojića posjetiti braću franjevce trećeredce ....ero pati :D
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Naravno, preselila ih je malo sjevernije i fura ih na kapcima.Stanojko wrote:Koli fura brazilku... :)
Guest- Guest
Ero wrote:Vidiš, jedne izgube na jahti, a neke u šumarku...Eva wrote:Kaj sam rekla. Tak je i Severina nevino ošla na jahtu.....epikur37 wrote:Popodne ide sa mnom u lagani đir na 8 čvorova do Škojića posjetiti braću franjevce trećeredce ....ero pati :D
jahta ne bu bila dovoljna za plavušu.
trajekt, to da...
sitting_bull-
2015-09-28
Onda se čidite kad dobijete po glavi kantu fekalija. Bi'će toga još koja kanta...sitting_bull wrote:Ero wrote:Vidiš, jedne izgube na jahti, a neke u šumarku...Eva wrote:Kaj sam rekla. Tak je i Severina nevino ošla na jahtu.....epikur37 wrote:Popodne ide sa mnom u lagani đir na 8 čvorova do Škojića posjetiti braću franjevce trećeredce ....ero pati :D
trajekt, to da...
Ero wrote:Onda se čidite kad dobijete po glavi kantu fekalija. Bi'će toga još koja kanta...sitting_bull wrote:Ero wrote:Vidiš, jedne izgube na jahti, a neke u šumarku...Eva wrote:Kaj sam rekla. Tak je i Severina nevino ošla na jahtu.....epikur37 wrote:Popodne ide sa mnom u lagani đir na 8 čvorova do Škojića posjetiti braću franjevce trećeredce ....ero pati :D
trajekt, to da...
kaj buju sad plavušu prosipali po hrvatskoj???
sitting_bull-
2015-09-28
Ne bu sad, ali kad buju praznici na faksu, onda da.
Guest- Guest
Ajte ,molim vas.......vjerovat studentici u poznoj dobi,niš koristi......kakav narod,takav i predsjednik...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Sve će ti objasniti Ante kad se vidite na partjskom.sitting_bull wrote:Ero wrote:Onda se čidite kad dobijete po glavi kantu fekalija. Bi'će toga još koja kanta...sitting_bull wrote:Ero wrote:Vidiš, jedne izgube na jahti, a neke u šumarku...Eva wrote:Kaj sam rekla. Tak je i Severina nevino ošla na jahtu.....epikur37 wrote:Popodne ide sa mnom u lagani đir na 8 čvorova do Škojića posjetiti braću franjevce trećeredce ....ero pati :D
trajekt, to da...
kaj buju sad plavušu prosipali po hrvatskoj???
Možda će na otoke dovesti islamski svijet.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne znam je li dr Hase planirao skoriju posjetu otocima ...u svakom slučaju je dobrodošao.jastreb wrote:Možda će na otoke dovesti islamski svijet.
Ovisi o kojem otoku se radi.Ero wrote:Ne znam je li dr Hase planirao skoriju posjetu otocima ...u svakom slučaju je dobrodošao.jastreb wrote:Možda će na otoke dovesti islamski svijet.
Za jedan otok sam siguran da na njemu nema nikakvu podršku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Na Golom je dobrodošaojastreb wrote:Ovisi o kojem otoku se radi.Ero wrote:Ne znam je li dr Hase planirao skoriju posjetu otocima ...u svakom slučaju je dobrodošao.jastreb wrote:Možda će na otoke dovesti islamski svijet.
Za jedan otok sam siguran da na njemu nema nikakvu podršku.
Guest- Guest
Napravite anketu, pa ćete vidjeti kakvu podršku ima dr Hase...92%!
os kupitpreko_vode_do_slobode wrote:hm, možda nebi bilo loše investirati na neki otok, treba građevinska parcela
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Stanojko wrote:Bas mislim da su par... Superteska, ko dva morza... To bi bio prizor (zanima me "tehnika") :)Eva wrote:Jok, nema taj para da bi bil u društvu Kolindice. Ona voli veće kriminalce, tipa Mamić & CoStanojko wrote:Prvi gost - Seselj!
Imas pravo ,Seselj i izgleda kao morz.
Ucka-
2016-02-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predsjednica polako ostvaruje predizborna obećanja - bit ćemo jedni od najbogatijih
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
Page 2 of 2