Predsjednica u Zadru: 'Dovest ćemo svijet na otoke!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
http://vijesti.hrt.hr/329455/predsjednica-u-zadru-dovest-cemo-svijet-na-otoke
Re: Predsjednica u Zadru: 'Dovest ćemo svijet na otoke!
Predsjenica zadržava inicijativu.
hm, možda nebi bilo loše investirati na neki otok, treba građevinska parcela
Guest- Guest
Ero, sad će ti Epi kraljicu oprašit.
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Jok, nema taj para da bi bil u društvu Kolindice. Ona voli veće kriminalce, tipa Mamić & CoStanojko wrote:Prvi gost - Seselj!
Guest- Guest
...Karavana ide dalje.
Ero wrote:Predsjednica u Zadru: 'Dovest ćemo svijet na otoke!
Pomoz Bog! Putujuća vaginalna manipulacija KGK gora i od peronospore.
Guest- Guest
Popodne ide sa mnom u lagani đir na 8 čvorova do Škojića posjetiti braću franjevce trećeredce ....ero pati :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bas mislim da su par... Superteska, ko dva morza... To bi bio prizor (zanima me "tehnika") :)Eva wrote:Jok, nema taj para da bi bil u društvu Kolindice. Ona voli veće kriminalce, tipa Mamić & CoStanojko wrote:Prvi gost - Seselj!
Capi je za guzu jednom umesto mene.. :)epikur37 wrote:Popodne ide sa mnom u lagani đir na 8 čvorova do Škojića posjetiti braću franjevce trećeredce ....ero pati :D
Kaj sam rekla. Tak je i Severina nevino ošla na jahtu.....epikur37 wrote:Popodne ide sa mnom u lagani đir na 8 čvorova do Škojića posjetiti braću franjevce trećeredce ....ero pati :D
Last edited by Eva on 5/4/2016, 11:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
Budimo na vezi, imam poruku za Milostivu.epikur37 wrote:Popodne ide sa mnom u lagani đir na 8 čvorova do Škojića posjetiti braću franjevce trećeredce ....ero pati :D
Stanojko wrote:Capi je za guzu jednom umesto mene.. :)epikur37 wrote:Popodne ide sa mnom u lagani đir na 8 čvorova do Škojića posjetiti braću franjevce trećeredce ....ero pati :D
Šta ću reći od koga je :D
2015-08-06
Kazi od jednog velikog fana! :)epikur37 wrote:Stanojko wrote:Capi je za guzu jednom umesto mene.. :)epikur37 wrote:Popodne ide sa mnom u lagani đir na 8 čvorova do Škojića posjetiti braću franjevce trećeredce ....ero pati :D
Šta ću reći od koga je :D
Ero wrote:Budimo na vezi, imam poruku za Milostivu.epikur37 wrote:Popodne ide sa mnom u lagani đir na 8 čvorova do Škojića posjetiti braću franjevce trećeredce ....ero pati :D
oke, idem sad pripremiti sve...ovi mi još nisu dovukli vino...pa nije Nadin priko svijeta..presjednica će sigurno htjet okvasiti grlo
2015-08-06
Koju posluku porati?Ero wrote:Budimo na vezi, imam poruku za Milostivu.epikur37 wrote:Popodne ide sa mnom u lagani đir na 8 čvorova do Škojića posjetiti braću franjevce trećeredce ....ero pati :D
Guest- Guest
Vidiš, jedne izgube na jahti, a neke u šumarku...Eva wrote:Kaj sam rekla. Tak je i Severina nevino ošla na jahtu.....epikur37 wrote:Popodne ide sa mnom u lagani đir na 8 čvorova do Škojića posjetiti braću franjevce trećeredce ....ero pati :D
Poruči KGK da bi je Stjepan Gnječ rado gnječio po intimnim djelovima.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predsjednica polako ostvaruje predizborna obećanja - bit ćemo jedni od najbogatijih
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
Page 1 of 2