Desničar automobilom pregazio muslimanku u Briselu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Desničar automobilom pregazio muslimanku u Briselu
preko_vode_do_slobode wrote:dawson wrote:preko_vode_do_slobode wrote:primjetio sam i slično kada sam prije 2-3 miseca bio u njemačkoj turistički.. njemci im se u metrou sklanjaju sa puta i gledaju u pod, međutim stojiš uspravno i gledaš ih u oči i pričam glasno hrvatski.. ovi skreću pogled.. neka se vidi da je došao balkanc u njemačku i da nema zajebancije više
Ja sam naučio frenda (talijan koji živi u finskoj) nekoliko psovki na hrvatskom a efekt kod crnaca u Helsinkiju je manje više isti
iako nisam neki kršćanin, idući put ako odem do njemačke(ali ne planiram jer neman šta viditi sve puno kozoheba) , budem i istaknuo neki ogromni jeftini krst , ono neka ih provocira, iako bi radije stavio thorov ili neki perunov čekić, ali ove budale to nekuže
hahaha onu krunicu od metar ipo što babe drže na zidu
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
A ako naletiš na nekog bradatog vehabijskog psihopata,pa te kurvanjski ubode nožem u trbuh ili cijelu takvu ekipicu ?preko_vode_do_slobode wrote:dawson wrote:preko_vode_do_slobode wrote:primjetio sam i slično kada sam prije 2-3 miseca bio u njemačkoj turistički.. njemci im se u metrou sklanjaju sa puta i gledaju u pod, međutim stojiš uspravno i gledaš ih u oči i pričam glasno hrvatski.. ovi skreću pogled.. neka se vidi da je došao balkanc u njemačku i da nema zajebancije više
Ja sam naučio frenda (talijan koji živi u finskoj) nekoliko psovki na hrvatskom a efekt kod crnaca u Helsinkiju je manje više isti
iako nisam neki kršćanin, idući put ako odem do njemačke(ali ne planiram jer neman šta viditi sve puno kozoheba) , budem i istaknuo neki ogromni jeftini krst , ono neka ih provocira, iako bi radije stavio thorov ili neki perunov čekić, ali ove budale to nekuže
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Riplex wrote:
Još bolje, nako neki kao šta je Isus nosio na leđima :D
catabbath-
2015-08-21
i onu krunu od trnja,kao modni dodatakdawson wrote:Riplex wrote:
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
dawson wrote:Riplex wrote:
Ko će to nosat, more još jedino kandilo i mahat okolo pa zadimit sve
Thorovi i Odinovi sinovi su već riješeni i sterilizirani, sa Kristovima će bit malo gušće ali tu je petakolona Franjopreko_vode_do_slobode wrote:dawson wrote:preko_vode_do_slobode wrote:primjetio sam i slično kada sam prije 2-3 miseca bio u njemačkoj turistički.. njemci im se u metrou sklanjaju sa puta i gledaju u pod, međutim stojiš uspravno i gledaš ih u oči i pričam glasno hrvatski.. ovi skreću pogled.. neka se vidi da je došao balkanc u njemačku i da nema zajebancije više
2014-04-14
Ma samo prosikces .."u pičku materinu..!!!" i da vis,kako se micu...preko_vode_do_slobode wrote:primjetio sam i slično kada sam prije 2-3 miseca bio u njemačkoj turistički.. njemci im se u metrou sklanjaju sa puta i gledaju u pod, međutim stojiš uspravno i gledaš ih u oči i pričam glasno hrvatski.. ovi skreću pogled.. neka se vidi da je došao balkanc u njemačku i da nema zajebancije višebogomdani wrote:E upravo tako..kao copor kojota ili hijena..NIKAD neces dozivjeti da te JEDAN napadne,ako procijeni da si fajter..preko_vode_do_slobode wrote:kozohebi pošto sa nešto nižem razvoju, tako i reagiraju. kao hijene ili čopor džukela ili sličnih životinja. oni provociraju borbu i napadaju gdje kao ove životinje nanjuše strah. obruto , osoba koja ne pokazuje strah prema njima, od takvih bježe, tako kada si u životinjskom svijetu u divljini nesmiš pokazati strah, tako i kod ovih.bogomdani wrote:Bas nedavno bijah nabrijan nesto i namjerno se zaletih u dvojicu Khozoepa,da ih isprovociram na fajt,a ono-niš,jos se ispricavaju..bit ce da napadaju samo cure i metroseksualce..ebi ga,Bogumsdani je pravi format Moškije,mišićast i stamen,pa ti kreni,ako si lood...
Guest- Guest
E valja u krpe pamučne polako...epte se za laku noc..
Guest- Guest
2014-04-14
Treba to preventivno mlatiti. Domaće ophodnje koje iz čista mira premlate džihadiste.
n_razbojnik wrote:Thorovi i Odinovi sinovi su već riješeni i sterilizirani, sa Kristovima će bit malo gušće ali tu je petakolona Franjo
Mda nahebali su muslići kad ih budu gađali kruhom umjesto kamenjem dok okreću drugi obraz
catabbath-
2015-08-21
Ovo podrzavam...tamo gdje ih je vvise od jednog,umlaćaj...Regoč wrote:Treba to preventivno mlatiti. Domaće ophodnje koje iz čista mira premlate džihadiste.
Guest- Guest
obrazuj se Stambolski istrijane, nekad je umjesto petokolonaša Vatikan vapio Deus Vult, danas pere nogice, jbgdawson wrote:n_razbojnik wrote:Thorovi i Odinovi sinovi su već riješeni i sterilizirani, sa Kristovima će bit malo gušće ali tu je petakolona Franjo
Mda nahebali su muslići kad ih budu gađali kruhom umjesto kamenjem dok okreću drugi obraz
2014-04-14
Zato i trebamo kao uzor uzeti borbenoga Krista, Krista koji bičem izgoni trgovce iz hrama, a ne pičkicu što oprašta svojim progoniteljima i ubojicama.dawson wrote:n_razbojnik wrote:Thorovi i Odinovi sinovi su već riješeni i sterilizirani, sa Kristovima će bit malo gušće ali tu je petakolona Franjo
Što bi rekla milicija: "rastur se!"bogomdani wrote:Ovo podrzavam...tamo gdje ih je vvise od jednog,umlaćaj...Regoč wrote:Treba to preventivno mlatiti. Domaće ophodnje koje iz čista mira premlate džihadiste.
Opet ćemo u rat za krst časni i slobodu zlatnu.n_razbojnik wrote:obrazuj se Stambolski istrijane, nekad je umjesto petokolonaša Vatikan vapio Deus Vult, danas pere nogice, jbgdawson wrote:n_razbojnik wrote:Thorovi i Odinovi sinovi su već riješeni i sterilizirani, sa Kristovima će bit malo gušće ali tu je petakolona Franjo
uz duzno postovanje...tipkovnica sve snasa...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
jok...ali ima äüöqyxwß...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
To ti je neka nehrvatska tipkovnica, srami se.
zashto? mozshe se i izvorno hrvatski pisat...mislim ono prije nego ste preuzeli natschin pisanja od Vuka Stefanovitja Karadzitja...
flumen-
2015-08-21
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Je li Zoki zaista desnicar?Ne.Vise pragmatik.Da je desnicar ne bi pristao da ga savjetuje Stipe Mesic.
» Zoki se desnici prodaje kao desnicar laznjak..nisi desnicar ako se druzis sa Mesicem,Habulinom,Dodikom..ides u Brezovicu..
» Lidl pregazio Konzuma
» Milo naguzio muslimanku :)
» Amerikanke tukle Muslimanku
» Zoki se desnici prodaje kao desnicar laznjak..nisi desnicar ako se druzis sa Mesicem,Habulinom,Dodikom..ides u Brezovicu..
» Lidl pregazio Konzuma
» Milo naguzio muslimanku :)
» Amerikanke tukle Muslimanku
Page 2 of 3