Predstavnici Židova odlučili "zbog relativizacije ustaštva" bojkotirati komemoraciju u Jasenovcu!
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Predstavnici Židova odlučili "zbog relativizacije ustaštva" bojkotirati komemoraciju u Jasenovcu!
Ja bih Kaji protresao kosti.bogomdani wrote:E bas tako..jel bolje drmati kosti proslosti ili uzivati u Kayi??Regoč wrote:Da Kaja nema gaće! Nauči me najbitnije, jel?bogomdani wrote:Ma ebe se bogumdanog za temu,Ero..ja primjecujem bitno...Ero wrote:Evega, Svete...Kad treba skrenuti temu u krivom smjeru eto njega.
A postavio sam nekoliko pitanja na koja nisam dobio odgovor.
No, i šutnja je ponekad dobar odgovor.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Predstavnici Židova odlučili "zbog relativizacije ustaštva" bojkotirati komemoraciju u Jasenovcu!
tesko,cura nije skelet,nego prava zenka,stamena,misicasta,jakih bedara,uskih bokova,prćaste guzle,a i lijepa je..slatkica..protresla bi ona tebi koske..Regoč wrote:Ja bih Kaji protresao kosti.bogomdani wrote:E bas tako..jel bolje drmati kosti proslosti ili uzivati u Kayi??Regoč wrote:Da Kaja nema gaće! Nauči me najbitnije, jel?bogomdani wrote:Ma ebe se bogumdanog za temu,Ero..ja primjecujem bitno...Ero wrote:Evega, Svete...Kad treba skrenuti temu u krivom smjeru eto njega.
A postavio sam nekoliko pitanja na koja nisam dobio odgovor.
No, i šutnja je ponekad dobar odgovor.
Guest- Guest
Simi Dubajiću niti mogu oprostiti, niti mu mogu suditi, njemu će suditi Svevišnji. Pravedno.Ero wrote:I ovo istražuje dr Hase i smeta. Pa neka smeta.
Dr Hase je tu da probudi savjest i drugim zločincima, kako bi lakše došli pred lice Pravednika...
A Kraljica??..Niš??..u Prazno??...
Guest- Guest
Kayo, samo zadrži smjer. Neka sotona radi svoj posao, a mi ćemo svoj.kaja_333 wrote:A možemo i jednu anketu napraviti, da vidimo tko bi se solidarizirao. Moja pretpostavka nitko.
Držim, držim.. Sempre drito:)Ero wrote:Kayo, samo zadrži smjer. Neka sotona radi svoj posao, a mi ćemo svoj.kaja_333 wrote:A možemo i jednu anketu napraviti, da vidimo tko bi se solidarizirao. Moja pretpostavka nitko.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
regoch??..ne cujes se..bacio si drkicu??
Guest- Guest
Ero wrote:Nakon ovoga šta sve čujem o uzrocima i krivcima u zadnjem ratu, počeo sam sumnjati dal' je Jasenovac uopće postojao.pizzon wrote:vuksadinare wrote:.....pa ni tito nikad ili jednom biou jasenovcu do svoje smrti...pitajte se zasto?...pa jer je znao da je jasenovac veliki mit u sluzbi velikosrpske i antihrvatske politike,..znao je to...ali nije sprjecio...da je to sprjecio mozda bi ga desnica cijenila bez obzira na blajburg ili bi se djelomicno iskupio...ali onda bi mu srbi i ortodox jugici zabili glogov kolac
ne vucko, mitje ciinjenica, da tito i njegovi komunisti, uglavnom srbi,
nisu dobiloi nalog da organizuju makar jednu ozbiljnu akciju
prema jasenovcu tokom rata. a bilo je kapaciteta i prilika itekako.
danima su titovi vojnici stopirani pred tim podrucjem nakon proboja
sremskog fronta iz nepoznatih razloga. dok su dokumenta gorela,
i ko zna sta sve ne, i ostale "radnje " vezano za brisanje tragova
o razmerama zlocina na tom prostoru. godinam je trajao pokolj
nehravta na tom lokalitetu, i ne samo tom.
to, sto je izrael uzdrzan, sto jevreji ne zele da budu prisutini,
uopste nije nebitno za imidz hrvatske.
normalno da je to ligika !? nakazna ! jer, hrvatska nikada nije prozvana da odgovara za
zlocine u periodu 2.sv. rata, t.j. ndh, ustasko_naci tvorevine, sve u ime B&J yu naroda
i narodnosti. sve dok vlasti u beogradu, ne pokrenu medijsku i svaku drugu kampanju
po tom pitanju, na svetskom nivou, poput jermena vs turaka, imacemo problema sa
raznim piculama, kolindicama, nepeglanim pred. vlade ili mile mrtvakom, to je neminovno.
jer, hrvatskoj i hrvatima, nemoguce je zadovoljiti politicke apetite vs srba i srbije.
Guest- Guest
Ma kaj god, kome Hasanče smeta? Pa Židovi se ne bave minornim likovima, no ne da biraju društvo, pa to čini svatko s dobrim uskusom.
Guest- Guest
Pa nisu samo vas ubijali led vas hebo, svi su stradali u tom ratu i to svako od svakoga.Eva wrote:Ero, zašto su Hrvati od 1941-1945. dozvolili da se na tlu HR ubijaju Židovi?Ero wrote:Znao je Kraus i o laži da je u Jasenovcu stradalo 700.000 žrtava i šutio je.
Pitam ga , evo i javno, zašto je šutio? Možda nije mogao ništa promijeniti
u ono vrime u Hrvatskoj, ali je mogao u Americi, u NY. Zašto nije?
Zato što je zlobni lažov, jedino to može biti razlog.
Guest- Guest
A tu si, ptico rugalico! Zakaj ti šalješ abuse i zakaj želiš uništit ovaj forum? Gukni!bogomdani wrote:regoch??..ne cujes se..bacio si drkicu??
Guest- Guest
Gdje si ti učio povijest?tre911 wrote:Pa nisu samo vas ubijali led vas hebo, svi su stradali u tom ratu i to svako od svakoga.Eva wrote:Ero, zašto su Hrvati od 1941-1945. dozvolili da se na tlu HR ubijaju Židovi?Ero wrote:Znao je Kraus i o laži da je u Jasenovcu stradalo 700.000 žrtava i šutio je.
Guest- Guest
..pa ne rugam se Regochu,nego smo divanili o Kayi,pa je cojek odjednom nestao..u praksi to znaci bar 90% da je otisao baciti drkicu..Eva wrote:A tu si, ptico rugalico! Zakaj ti šalješ abuse i zakaj želiš uništit ovaj forum? Gukni!bogomdani wrote:regoch??..ne cujes se..bacio si drkicu??
O cemu ti pricas,kakvi abjuz??
Guest- Guest
Posalo si abuse, o tome pričam, i to ne samo jedanput. Zakaj to delaš?
Guest- Guest
???...ne mi pakirati..no.no..tu ponovis triput kojeshtariju,to postane istina..
Guest- Guest
Nisam sigurno iz knjiga druga đure pucara kao ti na primjer.Eva wrote:Gdje si ti učio povijest?tre911 wrote:Pa nisu samo vas ubijali led vas hebo, svi su stradali u tom ratu i to svako od svakoga.Eva wrote:Ero, zašto su Hrvati od 1941-1945. dozvolili da se na tlu HR ubijaju Židovi?Ero wrote:Znao je Kraus i o laži da je u Jasenovcu stradalo 700.000 žrtava i šutio je.
Guest- Guest
To tvrde admini, njih dvoje ili troje. Zašto bi lagali?bogomdani wrote:???...ne mi pakirati..no.no..tu ponovis triput kojeshtariju,to postane istina..
Guest- Guest
Vidi setre911 wrote:NisamEva wrote:Gdje si ti učio povijest?tre911 wrote:Pa nisu samo vas ubijali led vas hebo, svi su stradali u tom ratu i to svako od svakoga.Eva wrote:Ero, zašto su Hrvati od 1941-1945. dozvolili da se na tlu HR ubijaju Židovi?Ero wrote:Znao je Kraus i o laži da je u Jasenovcu stradalo 700.000 žrtava i šutio je.
Guest- Guest
Najprije popravite brojeve i objasnite svijetu zašto su oni stari bili pogrešni...pizzon wrote:Ero wrote:Nakon ovoga šta sve čujem o uzrocima i krivcima u zadnjem ratu, počeo sam sumnjati dal' je Jasenovac uopće postojao.pizzon wrote:vuksadinare wrote:.....pa ni tito nikad ili jednom biou jasenovcu do svoje smrti...pitajte se zasto?...pa jer je znao da je jasenovac veliki mit u sluzbi velikosrpske i antihrvatske politike,..znao je to...ali nije sprjecio...da je to sprjecio mozda bi ga desnica cijenila bez obzira na blajburg ili bi se djelomicno iskupio...ali onda bi mu srbi i ortodox jugici zabili glogov kolac
ne vucko, mitje ciinjenica, da tito i njegovi komunisti, uglavnom srbi,
nisu dobiloi nalog da organizuju makar jednu ozbiljnu akciju
prema jasenovcu tokom rata. a bilo je kapaciteta i prilika itekako.
danima su titovi vojnici stopirani pred tim podrucjem nakon proboja
sremskog fronta iz nepoznatih razloga. dok su dokumenta gorela,
i ko zna sta sve ne, i ostale "radnje " vezano za brisanje tragova
o razmerama zlocina na tom prostoru. godinam je trajao pokolj
nehravta na tom lokalitetu, i ne samo tom.
to, sto je izrael uzdrzan, sto jevreji ne zele da budu prisutini,
uopste nije nebitno za imidz hrvatske.
normalno da je to ligika !? nakazna ! jer, hrvatska nikada nije prozvana da odgovara za
zlocine u periodu 2.sv. rata, t.j. ndh, ustasko_naci tvorevine, sve u ime B&J yu naroda
i narodnosti. sve dok vlasti u beogradu, ne pokrenu medijsku i svaku drugu kampanju
po tom pitanju, na svetskom nivou, poput jermena vs turaka, imacemo problema sa
raznim piculama, kolindicama, nepeglanim pred. vlade ili mile mrtvakom, to je neminovno.
jer, hrvatskoj i hrvatima, nemoguce je zadovoljiti politicke apetite vs srba i srbije.
Inače, ne vjerujem da će se itko s tim uopće baviti u HR. Imaju dosta posla već i sa zadnjim ratom.
Današnjim generacijama je važniji ovaj zadnji rat i njegove posljedice.
Tvrdi ovdje svatk osvasta,i to proglasava generalnom istinom na stetu drugog,i to osobnom nivou..Eva wrote:To tvrde admini, njih dvoje ili troje. Zašto bi lagali?bogomdani wrote:???...ne mi pakirati..no.no..tu ponovis triput kojeshtariju,to postane istina..
Osim toga,lako se oni dogovore da nekog ocrne,nije to posebnost ovog foruma,nego i bivseg..Znas ono:Sto Admin kaze-to je istina..pa slobodno vjeruj...nemam daljnji komentar..
Guest- Guest
cuj zasto bi lagali,Irud te ebo..
Guest- Guest
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» komemoraciju za Srbe, Židove, Rome i antifašiste bez Srba, Židova, Roma i antifašista, čudniju od električne cigarete, sojinog mlijeka i bezalkoholnog radlera s okusom grejpa.
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» Kriza u Vladi(ili u hdz-u) zbog spomen ploce u Jasenovcu?!
» Bombaški napad na Rome zbog komemoracije u Jasenovcu
» Dok Zuckerberg drži slovo Trumpu protiv njega masovne demonstracije na Hawaima zbog otimačine zemljišta i gradnji zidova
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» Kriza u Vladi(ili u hdz-u) zbog spomen ploce u Jasenovcu?!
» Bombaški napad na Rome zbog komemoracije u Jasenovcu
» Dok Zuckerberg drži slovo Trumpu protiv njega masovne demonstracije na Hawaima zbog otimačine zemljišta i gradnji zidova
Page 6 of 10