Dačić: Savet Hrvatskoj - ne umišljajte da ste sila
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Dačić: Savet Hrvatskoj - ne umišljajte da ste sila
Megi proklizala.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
OK, zezala sam se..Stanojko wrote:Stvarno nije, barem ne eksplicitno. Sublimirane poruke su za tinejdzere i omladinu... :)IvyTeasdale wrote:Drukčije mi je rekla..mislim da ti samo loše blefiraš, kao i sa ovom temom...Stanojko wrote:Nije ni trazila. Kad zatrazi - dobice... :)IvyTeasdale wrote:kaze kaja da ne das sliku..znaci,ne vjerujem..:DStanojko wrote:Joj bre sele, ma nek samo "uvjetuje" ali da ne izda! A sto se izgleda tice, ja vise vucem na Keri Granta, al ajde...IvyTeasdale wrote:da,da,ide vam na nerve jer vas zeza,uvjetuje i ima stav..:DStanojko wrote:Boze sacuvaj. Dapace. Samo mi ide na nerve sto nemate muda, da barem jednom nesto korisno i za nas uradite... Inace, seljackiju facu (ekipa sa cokanjcetom ispred kioska) od ovog vaseg novog ministra nisam skoro video... :)IvyTeasdale wrote:I ti si se prepao,Misirac :D
A,Kovac bas fin i simpatican 8-)
Naravno,ruzan je..dok ste vi brad pittovi..sto ti je zavist,hehe B-)
Necemo vas' izdati'..k'o ni vi sto se ne zamjeriste..@_@
2014-04-12
Daj malo objasni kako si se namestila.IvyTeasdale wrote:Jesam,baš fino ispred monitora i gledam kako ćeš se pokušati izvući...znači, nikako ;Ddzango wrote:da,da..slabo si proucio kad i kako vas mozemo blokirati..treskavica,nervoza u glasu..k'o stara cura kad je nitko nece,pa se ona pravda da je uvijek imala previsoke kriterije B-)Ja se i brinem što i vi i mi znamo kako ćete. Za naš deo ne brini. Samo se namesti.polako,smiri se..znamo mi kako i kad cemo..vi se samo btinite da zadovoljite 8-)dzango wrote:Nije je niko posavetovao na vreme - Dala, ne dala, uvenućeš. Ajde vi blokirajte odmeh i ne čekajte 2030. I nađite neke normalne. Ovi sada su još gori od onih komunjara pre njih.
Što prije prihvatite činjenicu da smo trenutno u dominantnoj poziciji, manje će boljeti...to stalno vikanje 'nije nas briga,nije nas briga',ukazuje upravo na suprotno..;p
Mene jeste briga što ste obećali blokiranje i brdo uslova i na kraju ništa. Prdnuli u čabar. Doduše, svi smo znali da će tako da bude.
Inaće mi smo sila za vas barem kad je biznis i inteligenćija u pitanju te geopolitika.
Ja prije desetak dana pričao kako bi digao srpsku ekonomiju samo preko šeme uzgoj rasnih konja i se šta je tu poezano i to u detalje dakle imam weč gotow plan i onkrenem nikidan playboy i šta pročitam ?
Nu :
Uwe Zimmerman, predsjednik Organizacijskog odbora turnira, navodi kako je polo star sport, stariji od 2000 godina, ekskluzivan je. Nerijetko se veže uz bogatstvo i ljepotu. A u Rovinju će se održati arena beach polo, gdje će gledatelji biti blizu terena, pa će osjetiti dinamiku ove opasne igre.
http://www.tvistra.hr/u-lipnju-2016-u-rovinju-se-odrzava-prvi-beach-polo-turnir-u-hrvatskoj/
Nesmetaju mi Švabe no ovaj njihov plan mora ipak imati ravnotežu u vojnom smsilu.
Polo u Rovinju.
Volim konje.
Enlarge this image Click to see fullsize
Ja prije desetak dana pričao kako bi digao srpsku ekonomiju samo preko šeme uzgoj rasnih konja i se šta je tu poezano i to u detalje dakle imam weč gotow plan i onkrenem nikidan playboy i šta pročitam ?
Nu :
Uwe Zimmerman, predsjednik Organizacijskog odbora turnira, navodi kako je polo star sport, stariji od 2000 godina, ekskluzivan je. Nerijetko se veže uz bogatstvo i ljepotu. A u Rovinju će se održati arena beach polo, gdje će gledatelji biti blizu terena, pa će osjetiti dinamiku ove opasne igre.
http://www.tvistra.hr/u-lipnju-2016-u-rovinju-se-odrzava-prvi-beach-polo-turnir-u-hrvatskoj/
Nesmetaju mi Švabe no ovaj njihov plan mora ipak imati ravnotežu u vojnom smsilu.
Polo u Rovinju.
Volim konje.
Enlarge this image Click to see fullsize
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
dzango wrote:Daj malo objasni kako si se namestila.IvyTeasdale wrote:Jesam,baš fino ispred monitora i gledam kako ćeš se pokušati izvući...znači, nikako ;Ddzango wrote:da,da..slabo si proucio kad i kako vas mozemo blokirati..treskavica,nervoza u glasu..k'o stara cura kad je nitko nece,pa se ona pravda da je uvijek imala previsoke kriterije B-)Ja se i brinem što i vi i mi znamo kako ćete. Za naš deo ne brini. Samo se namesti.polako,smiri se..znamo mi kako i kad cemo..vi se samo btinite da zadovoljite 8-)dzango wrote:Nije je niko posavetovao na vreme - Dala, ne dala, uvenućeš. Ajde vi blokirajte odmeh i ne čekajte 2030. I nađite neke normalne. Ovi sada su još gori od onih komunjara pre njih.
Što prije prihvatite činjenicu da smo trenutno u dominantnoj poziciji, manje će boljeti...to stalno vikanje 'nije nas briga,nije nas briga',ukazuje upravo na suprotno..;p
Mene jeste briga što ste obećali blokiranje i brdo uslova i na kraju ništa. Prdnuli u čabar. Doduše, svi smo znali da će tako da bude.
Ja samo neznam sta si se ti uznemirio.Bit ces deda dok udjete u EU,a onda je tebi vise potpuno svejdno.
Ucka-
2016-02-15
Ucka wrote:dzango wrote:Daj malo objasni kako si se namestila.IvyTeasdale wrote:Jesam,baš fino ispred monitora i gledam kako ćeš se pokušati izvući...znači, nikako ;Ddzango wrote:da,da..slabo si proucio kad i kako vas mozemo blokirati..treskavica,nervoza u glasu..k'o stara cura kad je nitko nece,pa se ona pravda da je uvijek imala previsoke kriterije B-)Ja se i brinem što i vi i mi znamo kako ćete. Za naš deo ne brini. Samo se namesti.polako,smiri se..znamo mi kako i kad cemo..vi se samo btinite da zadovoljite 8-)dzango wrote:Nije je niko posavetovao na vreme - Dala, ne dala, uvenućeš. Ajde vi blokirajte odmeh i ne čekajte 2030. I nađite neke normalne. Ovi sada su još gori od onih komunjara pre njih.
Ja samo neznam sta si se ti uznemirio.Bit ces deda dok udjete u EU,a onda je tebi vise potpuno svejdno.
Ja mogu da budem deda i dodgodine. Nije u tome stvar. Stvar je da već sutra odjebemo EU i krenemo nekim normalnim pravcem a ne da nas zaluđuju ovi cirkuzanti na vlasti.
dzango wrote:Ucka wrote:dzango wrote:Daj malo objasni kako si se namestila.IvyTeasdale wrote:Jesam,baš fino ispred monitora i gledam kako ćeš se pokušati izvući...znači, nikako ;Ddzango wrote:da,da..slabo si proucio kad i kako vas mozemo blokirati..treskavica,nervoza u glasu..k'o stara cura kad je nitko nece,pa se ona pravda da je uvijek imala previsoke kriterije B-)Ja se i brinem što i vi i mi znamo kako ćete. Za naš deo ne brini. Samo se namesti.polako,smiri se..znamo mi kako i kad cemo..vi se samo btinite da zadovoljite 8-)dzango wrote:Nije je niko posavetovao na vreme - Dala, ne dala, uvenućeš. Ajde vi blokirajte odmeh i ne čekajte 2030. I nađite neke normalne. Ovi sada su još gori od onih komunjara pre njih.
Ja mogu da budem deda i dodgodine. Nije u tome stvar. Stvar je da već sutra odjebemo EU i krenemo nekim normalnim pravcem a ne da nas zaluđuju ovi cirkuzanti na vlasti.
Samo bez nervoze. I mi i vi smo ovce,a pastiri su nesto dugo.
Ucka-
2016-02-15
Kojim prawćem ? Da budeš priwatna prčija nekolićine srpskih tajkuna ? Opameti se.dzango wrote:Stvar je da već sutra odjebemo EU i krenemo nekim normalnim pravcem a ne da nas zaluđuju ovi cirkuzanti na vlasti.
2014-04-11
A sad smo?RayMabus wrote:Kojim prawćem ? Da budeš priwatna prčija nekolićine srpskih tajkuna ? Opameti se.dzango wrote:Stvar je da već sutra odjebemo EU i krenemo nekim normalnim pravcem a ne da nas zaluđuju ovi cirkuzanti na vlasti.
Nema pastira u EU. Samo ovnovi predvodnici.
Guest- Guest
Šta se wiše budeš otwarao tržištu weči je izbor tajkuna .....a ne da te jedni te isti hebu decenijama.Stanojko wrote:A sad smo?RayMabus wrote:Kojim prawćem ? Da budeš priwatna prčija nekolićine srpskih tajkuna ? Opameti se.dzango wrote:Stvar je da već sutra odjebemo EU i krenemo nekim normalnim pravcem a ne da nas zaluđuju ovi cirkuzanti na vlasti.
Tebi iz položaja radnika u interesu je slobodno tržište i zdrava konkurenkcija a ne korumpirana država pod vlašću nekoliko srpskih tajkuna koji će radit šta ih volja i država ih štiti.
2014-04-11
Ko velis, bolje da se malo menjaju...RayMabus wrote:Šta se wiše budeš otwarao tržištu weči je izbor tajkuna .....a ne da te jedni te isti hebu decenijama.Stanojko wrote:A sad smo?RayMabus wrote:Kojim prawćem ? Da budeš priwatna prčija nekolićine srpskih tajkuna ? Opameti se.dzango wrote:Stvar je da već sutra odjebemo EU i krenemo nekim normalnim pravcem a ne da nas zaluđuju ovi cirkuzanti na vlasti.
Tebi iz položaja radnika u interesu je slobodno tržište i zdrava konkurenkcija a ne korumpirana država pod vlašću nekoliko srpskih tajkuna koji će radit šta ih volja i država ih štiti.
I da ih je šta wiše jer prwi koji četi prijawi drugog tajkuna koji neradi po zakonu je uprawo onaj tajkun kojemu takvi način biznisa ( kriminalni ) smeta.Stanojko wrote:Ko velis, bolje da se malo menjaju...RayMabus wrote:Šta se wiše budeš otwarao tržištu weči je izbor tajkuna .....a ne da te jedni te isti hebu decenijama.Stanojko wrote:A sad smo?RayMabus wrote:Kojim prawćem ? Da budeš priwatna prčija nekolićine srpskih tajkuna ? Opameti se.dzango wrote:Stvar je da već sutra odjebemo EU i krenemo nekim normalnim pravcem a ne da nas zaluđuju ovi cirkuzanti na vlasti.
2014-04-11
Da, pastiri su preko (dve) vode...Eva wrote:Nema pastira u EU. Samo ovnovi predvodnici.
Pa sto se onda nerviras,skocio ti tlak..kad sve znas :Ddzango wrote:Daj malo objasni kako si se namestila.IvyTeasdale wrote:Jesam,baš fino ispred monitora i gledam kako ćeš se pokušati izvući...znači, nikako ;Ddzango wrote:da,da..slabo si proucio kad i kako vas mozemo blokirati..treskavica,nervoza u glasu..k'o stara cura kad je nitko nece,pa se ona pravda da je uvijek imala previsoke kriterije B-)Ja se i brinem što i vi i mi znamo kako ćete. Za naš deo ne brini. Samo se namesti.polako,smiri se..znamo mi kako i kad cemo..vi se samo btinite da zadovoljite 8-)dzango wrote:Nije je niko posavetovao na vreme - Dala, ne dala, uvenućeš. Ajde vi blokirajte odmeh i ne čekajte 2030. I nađite neke normalne. Ovi sada su još gori od onih komunjara pre njih.
Relax :0)
2014-04-12
Eva wrote:I poneka bijesna kuja.
Sve se svodi na isto.Raja ostaje stado ovaca.
Ucka-
2016-02-15
Stanojko wrote:Ko velis, bolje da se malo menjaju...RayMabus wrote:Šta se wiše budeš otwarao tržištu weči je izbor tajkuna .....a ne da te jedni te isti hebu decenijama.Stanojko wrote:A sad smo?RayMabus wrote:Kojim prawćem ? Da budeš priwatna prčija nekolićine srpskih tajkuna ? Opameti se.dzango wrote:Stvar je da već sutra odjebemo EU i krenemo nekim normalnim pravcem a ne da nas zaluđuju ovi cirkuzanti na vlasti.
Pa neznam bas da je to bolje. Ako dodju novi oni kao i ovi prije opet ce krenut na jasla.
Ucka-
2016-02-15
Ucka wrote:Eva wrote:I poneka bijesna kuja.
Sve se svodi na isto.Raja ostaje stado ovaca.
Nemoj biti ovca slatke riječi su tu zbog novca!
Guest- Guest
Ne nerviram se. Odakle ti to. Jeste, sve znam. Samo ne znam kako si se namestila.IvyTeasdale wrote:Pa sto se onda nerviras,skocio ti tlak..kad sve znas :Ddzango wrote:Daj malo objasni kako si se namestila.IvyTeasdale wrote:Jesam,baš fino ispred monitora i gledam kako ćeš se pokušati izvući...znači, nikako ;Ddzango wrote:da,da..slabo si proucio kad i kako vas mozemo blokirati..treskavica,nervoza u glasu..k'o stara cura kad je nitko nece,pa se ona pravda da je uvijek imala previsoke kriterije B-)Ja se i brinem što i vi i mi znamo kako ćete. Za naš deo ne brini. Samo se namesti.polako,smiri se..znamo mi kako i kad cemo..vi se samo btinite da zadovoljite 8-)dzango wrote:Nije je niko posavetovao na vreme - Dala, ne dala, uvenućeš. Ajde vi blokirajte odmeh i ne čekajte 2030. I nađite neke normalne. Ovi sada su još gori od onih komunjara pre njih.
Relax :0)
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Izvršni savet Uneska prihvatio Kosovo,Dačić:Vratićemo srpske svetinje kad-tad!
» Dačić Hrvatskoj:Dosta šale!
» Štir: Hrvatskoj opet prijeti opasnost s Balkana na kojem Srbija postaje glavna sila - hegemon
» Kosovo ulazi u Savet Evrope
» Kosovo podnelo zahtev za Savet Evrope
» Dačić Hrvatskoj:Dosta šale!
» Štir: Hrvatskoj opet prijeti opasnost s Balkana na kojem Srbija postaje glavna sila - hegemon
» Kosovo ulazi u Savet Evrope
» Kosovo podnelo zahtev za Savet Evrope
Page 7 of 8