Poljakinje napustile crkvu nakon što je svećenik počeo zagovarati potpunu zabranu pobačaja
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Poljakinje napustile crkvu nakon što je svećenik počeo zagovarati potpunu zabranu pobačaja
Ja sam za to da se pokrene kampanja rezanja pimpeka katoličkim svećenicima, naravno bez da im se ugrozi život , isključivo uz stručan medicinski nadzor i asistenciju. Čujte, ne koriste ga u skladu s vjerskim naukom a smeta im jer ih samo moze natjerati u grijeh. Bilo da uništavaju život ( samozadovoljavanjem) ili da spolno opće s nekim . Tako da sam definitivno za kampanju pimpek u smeće, a vezano za svećenike.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Poljakinje napustile crkvu nakon što je svećenik počeo zagovarati potpunu zabranu pobačaja
katolicka crkva je zakon, ostale nek rade sto zele:)IvyTeasdale wrote:ha ha, ti si lukavac..kao poslušan si, a usput se i pohvališ..jednim udarcem dvije muhe..dijagram wrote:moje tijelo je predivno ,zene zude za njimIvyTeasdale wrote:ajde, svi muškarci-iš--i ovi koji pravdaju primjerke nazadnih svećenika, i ovi koji su, navodno, liberalni..licemjerni jedni i drugi..o svom tijelu raspravljat..
vis kako ja poslusam:)
Nego da se uozbiljim, katolička crkva bi se trebala malo adaptirat, svakako.ne može kontracepcija biti tabu tema u današnja vremena.
Dobro, papa Franjo je, koliko se sjećam, čak nešto i proplivao u te vode..
dijagram-
2015-08-09
megi, jel to na tvom avataru ona glumica sto glumi?IvyTeasdale wrote:ajde, svi muškarci-iš--i ovi koji pravdaju primjerke nazadnih svećenika, i ovi koji su, navodno, liberalni..licemjerni jedni i drugi..o svom tijelu raspravljat..
Ja bi to malo prilagodila..dijagram wrote:katolicka crkva je zakon, ostale nek rade sto zele:)IvyTeasdale wrote:ha ha, ti si lukavac..kao poslušan si, a usput se i pohvališ..jednim udarcem dvije muhe..dijagram wrote:moje tijelo je predivno ,zene zude za njimIvyTeasdale wrote:ajde, svi muškarci-iš--i ovi koji pravdaju primjerke nazadnih svećenika, i ovi koji su, navodno, liberalni..licemjerni jedni i drugi..o svom tijelu raspravljat..
Nego da se uozbiljim, katolička crkva bi se trebala malo adaptirat, svakako.ne može kontracepcija biti tabu tema u današnja vremena.
2014-04-12
Je, ta je.u filmovima i bez filmova..prckov wrote:megi, jel to na tvom avataru ona glumica sto glumi?IvyTeasdale wrote:ajde, svi muškarci-iš--i ovi koji pravdaju primjerke nazadnih svećenika, i ovi koji su, navodno, liberalni..licemjerni jedni i drugi..o svom tijelu raspravljat..
2014-04-12
jos malo reformatorskih crkvica, pa barem toga ima na bacanje:)IvyTeasdale wrote:Ja bi to malo prilagodila..dijagram wrote:katolicka crkva je zakon, ostale nek rade sto zele:)IvyTeasdale wrote:ha ha, ti si lukavac..kao poslušan si, a usput se i pohvališ..jednim udarcem dvije muhe..dijagram wrote:moje tijelo je predivno ,zene zude za njimIvyTeasdale wrote:ajde, svi muškarci-iš--i ovi koji pravdaju primjerke nazadnih svećenika, i ovi koji su, navodno, liberalni..licemjerni jedni i drugi..o svom tijelu raspravljat..
a prilagodbe ce biti, idu sporo, obicno stoljece dva kasne, vec vidjeno
dijagram-
2015-08-09
znao sam, mozda neko ne bi znao al ja sam znaoIvyTeasdale wrote:Je, ta je.u filmovima i bez filmova..prckov wrote:megi, jel to na tvom avataru ona glumica sto glumi?IvyTeasdale wrote:ajde, svi muškarci-iš--i ovi koji pravdaju primjerke nazadnih svećenika, i ovi koji su, navodno, liberalni..licemjerni jedni i drugi..o svom tijelu raspravljat..
Ti uvijek sve shvatiš--i da glumi, i sve...prckov wrote:znao sam, mozda neko ne bi znao al ja sam znaoIvyTeasdale wrote:Je, ta je.u filmovima i bez filmova..prckov wrote:megi, jel to na tvom avataru ona glumica sto glumi?IvyTeasdale wrote:ajde, svi muškarci-iš--i ovi koji pravdaju primjerke nazadnih svećenika, i ovi koji su, navodno, liberalni..licemjerni jedni i drugi..o svom tijelu raspravljat..
2014-04-12
Nitko ne baca. Stav je grieh osuditi, ali ne i grješnika. Zato se traži zakonsko povećanje kazne za liečnike, a majke (?) nitko ne namjerava izvoditi pred sud.Eva wrote:Ne bi bacal kamen, kak nije ni na Mariju iz Magdale.Regoč wrote:Rekao bi "idi, ubij diete", siguran sam.Eva wrote:Nek pitaju Isusa kak bi on postupil.marcellus wrote:a kako bi to crkva mogla tolerirati pobačaj, temeljem čega?
Ubojstvo nije sloboda ni pravo, već zločin. Jesu li izišle sve? Nisu! Čemu naslov koji sugerira da jesu? Loša propaganda.debotoijusto wrote:jel klerik cita pismo - jeRegoč wrote:Jebi ga, kad vam ne ide propaganda, više se potrudite.debotoijusto wrote:imas oglas na trazilici posla za mjesto " suradnika u pojasnjavanju dnevnika gledateljima nakon 8 "Regoč wrote:U naslovu Poljakinje (valjda se htjelo sugerirati sve), u tekstu mnoge, a vidimo da i nije baš premnogo. Bravo za Crkvu u Poljakah, uzor nam može biti u aktivnosti i agilnosti.
dobro te ide
jel zene izlaze - je
jel bio prosvjed - je
jel ti zivis u zemlji slobode govora prava na svoje tijelo i ine druge slobode - je
jel meni nameces sve ovo drugo iz udobnosti svoje slobode - je...
pristojno mogu zakljucit da si licemjer
Ubojstavah ima unatoč zabrani. Krađah ima unatoč zabrani. Da ih onda ozakonimo da ne bi ubojice i lopovi patili?Eva wrote:Da, ali uvijek je bilo ilegalnih, pa je onda i smrtnost bila veća. Kaj misliš da se u Irskoj nisu obavljali pobačaji ili u ES?marcellus wrote:Eva wrote:Nek pitaju Isusa kak bi on postupil.marcellus wrote:a kako bi to crkva mogla tolerirati pobačaj, temeljem čega?
rekal bi "idi na pobačaj ak ne voliš djecu", kaj misliš? U isusovo vrijeme je hipokratova zakletva, inače puno starija od isusa, izrijekom zabranjivala pobačaj doktorima
Otkud takve uopće u crkvi? Turistkinje?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Di je eva?
Nisam je stigla pitat kako je u židova..
2014-04-12
Čuj kad bi u crkvi bili samo oni koji se slažu s njima 100% bila bi dovoljna jedna crkva na svijetu. I jedna klupa. Za tebe, epikura, pardon on je u pravoslavnoj i za Regoca. Sorry opet, regoc mislim nije vjernik. Ako se dobro sjećam.frakcija wrote:Otkud takve uopće u crkvi? Turistkinje?
2015-08-15
Od kud bi ona to znala?IvyTeasdale wrote:Di je eva?
2015-08-15
Pusti ti nas dvije..baš me zanima..kaja_333 wrote:Od kud bi ona to znala?IvyTeasdale wrote:Di je eva?
2014-04-12
A ja uopće ne idem u crkvu, nije bitno i nije da se hvalim. Moraš bar u neke elementarne vrijednosti vjerovati ako se smatraš pripadnikom te zajednice.kaja_333 wrote:Čuj kad bi u crkvi bili samo oni koji se slažu s njima 100% bila bi dovoljna jedna crkva na svijetu. I jedna klupa. Za tebe, epikura, pardon on je u pravoslavnoj i za Regoca. Sorry opet, regoc mislim nije vjernik. Ako se dobro sjećam.frakcija wrote:Otkud takve uopće u crkvi? Turistkinje?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Fino, ima sekti i naprednijih svećenika koji neće ovako zboriti, Isus je ostavio izbor svima...samo demokratski i antifašitički sestro Poljakinje
2014-04-15
temeljem nauke crkvenih otaca i teologamarcellus wrote:a kako bi to crkva mogla tolerirati pobačaj, temeljem čega?
St. Augustine (354-430 CE)
A human soul cannot live in an unformed body. Thus, early in pregnancy, an abortion is not murder because no soul is destroyed.
Only abortion of a more fully developed "fetus animatus" (animated fetus) was punished as murder.
Last edited by deda na aparatima on 4/4/2016, 16:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ljudi moji meni pun kurac ovih ginekologa na temi koji misle da je život kad izvade kurac, ak ga ne pogledaš ubojstvo!
2015-08-15
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» 200 000 Poljaka ustalo za potpunu zabranu pobačaja
» Jeste li za potpunu zabranu pirotehnike?
» Plenki ide na potpunu zabranu pušenja
» Sjedinjene Države i saveznici razmatraju "potpunu zabranu" izvoza u Rusiju
» Gabriela: Nećete Arsena koristiti za zabranu pobačaja
» Jeste li za potpunu zabranu pirotehnike?
» Plenki ide na potpunu zabranu pušenja
» Sjedinjene Države i saveznici razmatraju "potpunu zabranu" izvoza u Rusiju
» Gabriela: Nećete Arsena koristiti za zabranu pobačaja
Page 3 of 10