Policija, vatrogasci, Živi zid - ništa nije pomoglo vlasnici pet shopa Zoom da uđe u dućan
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Policija, vatrogasci, Živi zid - ništa nije pomoglo vlasnici pet shopa Zoom da uđe u dućan
Volim bombone čokoladne
a ni voćne nisu tolko gadne
Najgore su mi karamele
zašto ih uopće ljudi žele?
a ni voćne nisu tolko gadne
Najgore su mi karamele
zašto ih uopće ljudi žele?
crvenkasti- Posts : 29734
2014-04-17
Re: Policija, vatrogasci, Živi zid - ništa nije pomoglo vlasnici pet shopa Zoom da uđe u dućan
Po meni zakon o obveznim odnosima, ugovori o najmu. za ovo.r_nevjesta wrote:mislim da si previše brzinski pogledala, koliko vidim Zakon o zakupu odnosi se na sve zakupničke odnose, bilo privatne, bilo državne, nigdje u Zakonu nije definirano da se odnosi samo i isključivo na zakup poslovnih prostora koji su u posjedu državeKaja_333 wrote:Da, pogledala sam brzinski odnosi se na takve prostore, a isto tako moze se otkazati zakup, a i zakupnik mora biti u prostoru najmanje 5 godina Itd.itd. Masu sitnica, ne možete takve stvari pročitati djelomično i zaključiti da je to to. Onda pravni fakultet ne bi postojao nego bi svi bili pravnici. Samo ukucaju zakup i to je to.
članci koji reguliraju kupoprodaju državnih prostora izdvojeni su u zasebne cjeline, a ostalo očito vrijedi za sve koji ulaze u zakupničke odnose, uključujući tu i državu
no ako se ti ne slažeš s tim, koji onda zakon po tebi regulira sve one ugovorne zakupničke odnose koji se ne odnose na zakup poslovnih prostora u vlasništvu države? npr. na zakup prostora između privatnih trgovačkih društava? :/
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kaja je genijalka.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» raspelo nije pomoglo
» Policija istražuje šokantne slike iz doma kraj Siska: 'Vlasnici su tražili da vežem te jadne ljude'
» Turska: Policija uklonila sve arapske natpise sa radnji čiji su vlasnici sirijske izbjeglice u gradu Adana /VIDEO/
» Komšićev radikal Begić u stilu ruskog ambasadora: Naći ćemo Šmita gdje živi i ispratit u Njemačku, kandidatski status ništa ne znači
» Žinić 26 godina živi u državnoj kući. Najam plaćao 100 kuna, od 2008. ne plaća ništa
» Policija istražuje šokantne slike iz doma kraj Siska: 'Vlasnici su tražili da vežem te jadne ljude'
» Turska: Policija uklonila sve arapske natpise sa radnji čiji su vlasnici sirijske izbjeglice u gradu Adana /VIDEO/
» Komšićev radikal Begić u stilu ruskog ambasadora: Naći ćemo Šmita gdje živi i ispratit u Njemačku, kandidatski status ništa ne znači
» Žinić 26 godina živi u državnoj kući. Najam plaćao 100 kuna, od 2008. ne plaća ništa
Page 4 of 4