Naši MiG-ovi su lažni! Vojna policija zbog velike prevare pokrenula detaljnu istragu!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Naši MiG-ovi su lažni! Vojna policija zbog velike prevare pokrenula detaljnu istragu!
Nek uzmu owo :
Ima samo jednu manu a to je domet tj iz Zg Dalmaćija u je malo predaleko al swe ostalo nije al nama to nije greda .....Italijani če preuzet nadzor nad južni i srednji Jadran i swe ok.
Ima samo jednu manu a to je domet tj iz Zg Dalmaćija u je malo predaleko al swe ostalo nije al nama to nije greda .....Italijani če preuzet nadzor nad južni i srednji Jadran i swe ok.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Naši MiG-ovi su lažni! Vojna policija zbog velike prevare pokrenula detaljnu istragu!
Nije stvar u želji. Ko normalan šalje nešto na remontovanje u Ukrajinu? Još avion. Nije to gastarbajterska Mečka. Da li bi ti dao Ukrajincima svoj auto da ti ga remontuju?RayMabus wrote:A hbga kad HV oće imat lowačku ekadrilu a koliko para koliko muzike.dzango wrote:Prekucali šasiju kao na polovnom Mercedesu. Kakva ekipa ti Ukrajinci.
Pa Hrwatidzango wrote:Nije stvar u želji. Ko normalan šalje nešto na remontovanje u Ukrajinu? Još avion. Nije to gastarbajterska Mečka. Da li bi ti dao Ukrajincima svoj auto da ti ga remontuju?RayMabus wrote:A hbga kad HV oće imat lowačku ekadrilu a koliko para koliko muzike.dzango wrote:Prekucali šasiju kao na polovnom Mercedesu. Kakva ekipa ti Ukrajinci.
Boli ih kuraz i onako to nije planirano nego samo da leti koju godinu wiše dok se ne odluči dalje šta če se sa awijačijom.
2014-04-11
Koga brige za prikućane brojewe. Bitno je da su za ono šta su plačeni ok a jesu a to je da lete koju godinu wiše. Sad HDZ želi to razhebat samo eto neka mi taj isti HDZ da odgowor : a koji čete wi awion kupiti ?
E onda je muk jer ti nemisle ništa.
E onda je muk jer ti nemisle ništa.
2014-04-11
Nakon što je vojna policija predala prve rezultate svoje istrage, pet jemenskih aviona povučeno je iz upotrebe te je osnovano Povjerenstvo koje će utvrditi stvarno stanje zrakoplovstva. Prema neslužbenim informacijama, tek su tri aviona sposobna za letenje, a četvrti će se avion pokušati osposobiti. S ovolikim brojem aviona Hrvatska jedno vrijeme može obavljati poslove nadzora NATO-ova zračnog prostora, no pitanje je dokad i hoće li uskoro morati u sjedištu NATO-a prijaviti da više nema tu sposobnost. Naši sugovornici smatraju da je Ministarstvu obrane jedino preostalo da nakon završetka istrage od ukrajinskog zavoda zatraži povrat novca.
http://www.jutarnji.hr/-nase-ratno-zrakoplovstvo-je-unisteno--strucnjaci-za-jutarnji-tvrde-da-istraga-ukazuje-na-moguci-ogromni-korupcijski-skandal/1546020/
Sadašni ministar Buljewič je jasno rekao da če izbačit swu rusku tehniku iz HW.....ewo weč je počeo ....i da walja awion on če reč da newalja .....
Ajde baš čekamo šta če HDZ kupit ?
Najwjerowatnije ništa
Revizija remonta?
No, pitanje je što će sada biti s borbenim zrakoplovstvom? Sudeći po dostupnim informacijama na pet aviona koji su kupljeni od Ukrajine, morat će se napraviti novi remont, a što će biti s ostatkom aviona tek će se vidjeti. Ako se revizijom utvrdi da je potreban novi remont, Hrvatska će praktički ponovno barem na godinu dana ostati bez borbenog zrakoplovstva. No prethodno će državni i vojni vrh morati donijeti stratešku odluku što uopće učiniti. Ponovno remontirati MiG-ove, krenuti u nabavu novih aviona, a dok oni ne stignu nadzor vrši neka od članica NATO-a, ili pak treba ugasiti borbeno zrakoplovstvo?http://www.jutarnji.hr/-nase-ratno-zrakoplovstvo-je-unisteno--strucnjaci-za-jutarnji-tvrde-da-istraga-ukazuje-na-moguci-ogromni-korupcijski-skandal/1546020/
Sadašni ministar Buljewič je jasno rekao da če izbačit swu rusku tehniku iz HW.....ewo weč je počeo ....i da walja awion on če reč da newalja .....
Ajde baš čekamo šta če HDZ kupit ?
Najwjerowatnije ništa
2014-04-11
hehehehehe,utjerase Hukrajinci Hrvatima...
Guest- Guest
Al hebeme se. Mi weč dogowaramo air poličing sa Italijom.
2014-04-11
Ima tu i politikanstwa ....znaš kako HDZ mrzi SDP da če namjerno te awione uništit samo da njih može okriwit itd itd itd.bogomdani wrote:hehehehehe,utjerase Hukrajinci Hrvatima...
2014-04-11
A..ima svega,zavrti se covjeku u glavi od svih tih politickih igrica..RayMabus wrote:Ima tu i politikanstwa ....znaš kako HDZ mrzi SDP da če namjerno te awione uništit samo da njih može okriwit itd itd itd.bogomdani wrote:hehehehehe,utjerase Hukrajinci Hrvatima...
Guest- Guest
A pa šta ču im ja. Glasuju za stranku koja je iznjedrila jednog Sanadera.bogomdani wrote:A..ima svega,zavrti se covjeku u glavi od svih tih politickih igrica..RayMabus wrote:Ima tu i politikanstwa ....znaš kako HDZ mrzi SDP da če namjerno te awione uništit samo da njih može okriwit itd itd itd.bogomdani wrote:hehehehehe,utjerase Hukrajinci Hrvatima...
Dalmačija je air poličing riješila a wi se snalazite.
2014-04-11
Mi..?? Mi imamo jednu od najboljih zracnih snaga na svijetu..ebo ti Top Gun...
Guest- Guest
Imamo nos za wojnu strategiju.....nadam se da če ostatak Hr nabawit sebi neke awione al to nije wiše stwar koju Dalmačiju zanima.
2014-04-11
skupp sport Longi..nece nabaviti... Ljubi nebo-drz se Zemlje...
Guest- Guest
I da oče ti awioni stačionirani u ZG nedohwačaju kako treba područje južnog i srednjeg Jadrana.bogomdani wrote:skupp sport Longi..nece nabaviti... Ljubi nebo-drz se Zemlje...
AL zato owi dohwačaju :
Enlarge this image
2014-04-11
Mislim da wam je najbolji dalmatinski plan za HRZ ...korejać il tako nešto i onda gore u ZG i to wam je ok ...Dalmačija wam je onda wan dometa al ono owi drugi awioni su wam preskupi ...mi odemo Talijanima ....wojni sawezniči i swe pet.
NIsmo mi Istra tako da se nemorate bojat da če nas Talijani otet ....u ostalom manja je opasnost od takwog sčenarija ( uzimanja Istre ) ako smo mi i oni dole sawezniči na Otrantu.
Nitko ne napada saweznike.
NIsmo mi Istra tako da se nemorate bojat da če nas Talijani otet ....u ostalom manja je opasnost od takwog sčenarija ( uzimanja Istre ) ako smo mi i oni dole sawezniči na Otrantu.
Nitko ne napada saweznike.
2014-04-11
A onda idemo na Libiju ;
Map of Italy's Mare Nostrum in 1942. The green lines demarcate Italian power; the red, British.
Map of Italy's Mare Nostrum in 1942. The green lines demarcate Italian power; the red, British.
2014-04-11
Only Fools , a jel' se zna tko je Delboy?
Nije za nas lowačka awijačija pošto je to kod nas to političko a ne wojno tehničko pitanje.
Politički awioni nam ne trebaju.
Ratowi tj obrana su stwar tehnike i wojnog umijeća a ne političkog prepučawanja na relačiji HDZ SDP.
Neće mi neki HDZ SDP političar oborit awion kojeg su oteli teroristi a najmjerio se da se zabije u Split ili neki drugi dalmatinski grad.
Al zato znam šta oče.
Politički awioni nam ne trebaju.
Ratowi tj obrana su stwar tehnike i wojnog umijeća a ne političkog prepučawanja na relačiji HDZ SDP.
Neće mi neki HDZ SDP političar oborit awion kojeg su oteli teroristi a najmjerio se da se zabije u Split ili neki drugi dalmatinski grad.
Al zato znam šta oče.
2014-04-11
Uwest čemo talijanski kao obawezan u HRM i idemo na Otrant gdje se brani Jadran ....a wi gore učite mađarski a šta ču wa ja ...............swako za se trawu pase.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» FIFA pokrenula istragu protiv Sacirija,Djake zbog znaka orla
» HEROJA HRVATSKE IZBACUJU SA MUNDIJALA? Novi slučaj "Džaka i Šaćiri" - FIFA pokrenula istragu zbog kontroverznog pokliča /VIDEO/
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
» Ruska vojna policija ušla u grad Dumu
» Energetska zajednica pokrenula postupak protiv BiH zbog dviju termoelektrana
» HEROJA HRVATSKE IZBACUJU SA MUNDIJALA? Novi slučaj "Džaka i Šaćiri" - FIFA pokrenula istragu zbog kontroverznog pokliča /VIDEO/
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
» Ruska vojna policija ušla u grad Dumu
» Energetska zajednica pokrenula postupak protiv BiH zbog dviju termoelektrana
Page 3 of 4