Premier liga 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 34
Page 21 of 34 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34
Re: Premier liga 2015/2016
Njima jedino ostaje onaj hillsborough. I trazenje pravde za smrt najgorih huligana u povijesti nogometa. Klub koji je za sva vremena osramotio uglwdni engleski nogomet. Ubojice huligani nasilnici
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
UNITED CHASE VARANE
Manchester United are chasing Real Madrid defender Raphael Varane, according to reports in France.
Varane has featured regularly in La Liga under Zinedine Zidane but he has found opportunities in the Champions League hard to come by, with the France international dropped to the bench for key games in Europe.
Le 10 Sport claim Varane has been forced to consider a move this summer, with the 23-year-old reported to have attracted interest from Bayern Munich and PSG as well as that from Old Trafford.
Manchester United are chasing Real Madrid defender Raphael Varane, according to reports in France.
Varane has featured regularly in La Liga under Zinedine Zidane but he has found opportunities in the Champions League hard to come by, with the France international dropped to the bench for key games in Europe.
Le 10 Sport claim Varane has been forced to consider a move this summer, with the 23-year-old reported to have attracted interest from Bayern Munich and PSG as well as that from Old Trafford.
Guest- Guest
Ovi nisu normalni za tu gresku od igraca daju pare
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Chelsea are preparing a €25m end-of-season offer for Juventusforward Simone Zaza, reports Tuttosport.
The Italy international is believed to be attracting the interest of a number of Premier League sides, including champions Leicester, while Juve also rejected bids for the player in the January transfer window.
However, it is understood the Serie A champions are keen to keep Zaza in Turin this summer, although the 24-year-old is said to have become unsettled at the club this season after not featuring regularly under Max Allegri.
The Italy international is believed to be attracting the interest of a number of Premier League sides, including champions Leicester, while Juve also rejected bids for the player in the January transfer window.
However, it is understood the Serie A champions are keen to keep Zaza in Turin this summer, although the 24-year-old is said to have become unsettled at the club this season after not featuring regularly under Max Allegri.
Guest- Guest
najveca trenerska prevara na svetu posle raspalog, celavog ciganina iz cigalonije pocinje da briljira. bice jos smesnije gledati raspali chelshit sledece sezone...
Guest- Guest
Kad netko porusi rekorde koje je conte postavio ja cu skocit kroz prozor.
Guest- Guest
to su ti lažni rekordi, isti koje zvezda i grofašin ,,ruše'' u premijer super ligi...
Guest- Guest
Zvezda je prvak europe cigane a tvoj drzavni projekat nista
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kad se sjetim kako je kopile na sva zvona proglasavslo van gaala spasiteljem
2015-09-13
Za inter, partizan, i takve klubove sigurno djeluju iluzorno jer uvijek ce.biti van njihova dosega.
Biti velik, nikad nece, zvjezdane galaksije "pantele" doseci nece.
Rijeci jednog pjesnika.
Biti velik, nikad nece, zvjezdane galaksije "pantele" doseci nece.
Rijeci jednog pjesnika.
Guest- Guest
Bracala je retardirano kopilence zlostavljan od oca majka se prodavala zvezdinim navijacina za kutiju cigareta.
2015-09-13
glasine kruze ...da se daju novci murhinju da saceka jos jednu sezonu da preuzme manju od lvg ...sada tesko za top 4 ...vise top 6 ...fa cup je realno ...lvg sam smatrao uvjek kao lika poput klinta u filmovima ...nije nikada ostavio los tim iza sebe ...na sto sam muka ...lvg ili murinjo ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
normalno da wengaboy gubi od izgubljenog šitija. taman za 4. mjesto. kakva nesreća da zadnje kolo ugošćuju raspalu villu pa ne može ispod
ako ostane x...united ima sve u svojim rukama da revolucija nagodinu igra u europa ligi...samo što mislim da će west ham-united u utorak biti x pa će se revolucija izvući
unitedu trebaju martial i rashford. ono protiv norwicha je bilo u rangu utakmice real-city. totalna bezidejnost u napadu. west ham je kompromitirao 6. mjesto i bit će zajebano
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
ako united uzme FA cup, i sa sedme pozicije se moze u ligu evrope...
Guest- Guest
ali man ne može u ligu prvaka. kakve tri utakmice čekaju van gaya. sve je u njegovim rukama liga prvaka i šansa da osvoji kup. ako to napravi bar će malo ublažit onaj očaj kojim nas je mučio ove sezone
mogu do LP cak i ako Liverpool osvoji Europsku ligu koja daje mjesto u LP ...onda bi bilo 5 engleskih timova ...et samo valja odigrati te dvije utakmice ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
moro sam ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
biseru,onda će ti taj 5.klub biti liverpool...prva 4 iz lige+poolwolverine wrote:mogu do LP cak i ako Liverpool osvoji Europsku ligu koja daje mjesto u LP ...onda bi bilo 5 engleskih timova ...et samo valja odigrati te dvije utakmice ...
Page 21 of 34 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34
Similar topics
» Premier liga 2015/2016
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» Europska liga 2016/2017
» serie A 2015/2016
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» Europska liga 2016/2017
» serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet