Forum se sporo učitava
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Forum se sporo učitava
To je samo kod mene ili? Jučer čak nisam mogao pristupiti forumu.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Forum se sporo učitava
Nekih pola sata uopće nisam mogao pristupiti. Gdje se server nalazi?kic wrote:uopce?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
U bespucima Amazonegargamel0101 wrote:Nekih pola sata uopće nisam mogao pristupiti. Gdje se server nalazi?kic wrote:uopce?
dijagram-
2015-08-09
Nisam ni ja. Panika.gargamel0101 wrote:Nekih pola sata uopće nisam mogao pristupiti. Gdje se server nalazi?kic wrote:uopce?
Trinity-
2014-04-17
Ondak..u pocetku smo zamoljeni da iz potpisa maknemo animirane gifove,a vidi sdad Kicusa..ispred svake teme, animirani bedasti gif,a sve to trazi vrijeme da se spoji na izvorisni server i ucita..nije niti cudo da sve usporava...
Ebo te gifovi Kicus,mici ih...
Guest- Guest
koliko znam, serveri su u Nici(Fra), meni je cijeli net danas spor pa ne znam..
probajte nes od ovog: [You must be registered and logged in to see this link.]
probajte nes od ovog: [You must be registered and logged in to see this link.]
glup si.bogomdani wrote:Ondak..u pocetku smo zamoljeni da iz potpisa maknemo animirane gifove,a vidi sdad Kicusa..ispred svake teme, animirani bedasti gif,a sve to trazi vrijeme da se spoji na izvorisni server i ucita..nije niti cudo da sve usporava...
ajde odjasi noobaro kao da me nes iz tvojih usta moze skurcati, jebeni gifovi od 1kb nis ne znace-
a zasto bi te trebalo skurcati?'..nije mi to niti namjera..
Dobro,ako jebeni gifocvi nis ne znace,sto si srao u pocetku da ih maknemo iz potpisa jer se dugo ucitavaju i usporavaju forum,nabijem te na kurac??
Dobro,ako jebeni gifocvi nis ne znace,sto si srao u pocetku da ih maknemo iz potpisa jer se dugo ucitavaju i usporavaju forum,nabijem te na kurac??
Guest- Guest
ti bas na silu nesto pokusavas dokazati, usporedi pet gifova po 1kb i jedan gif od 3mb u necijem potpisu, ne treba velika matematika sto vise opterecuje forum, pa i za banner koristim tool koji smanjuje velicinu da bi se forum brze ucitao, reklame su maknute iz istog razloga (za clanove), mozda je jedino stvar u previse skripti ili sam forumotion nesto odrzava i zeza stvar, ocistite vase uredjaje sa spybotom ili sl stavio sam link gore, i to bi bilo to..
MA oke necu se svadjati niti mi je to namjera..
Oke,no idem i korak dalje,a to preporucujem i ostalima..
Ima onaj Kaspersky disk CAV 10 u stvari butabilni disk linux distre sa KAsperskyjem,koji od temelja sve prekopa,potrebno je imati aktiviranu mrezu,da moze povuci najnovije definicije..
[You must be registered and logged in to see this link.]
ne se odmah uplasiti Rusa ima gore desno onaj translate..besplatno i šibaj
Oke,no idem i korak dalje,a to preporucujem i ostalima..
Ima onaj Kaspersky disk CAV 10 u stvari butabilni disk linux distre sa KAsperskyjem,koji od temelja sve prekopa,potrebno je imati aktiviranu mrezu,da moze povuci najnovije definicije..
[You must be registered and logged in to see this link.]
ne se odmah uplasiti Rusa ima gore desno onaj translate..besplatno i šibaj
Guest- Guest
jebes virtualu, nekad mi fali igranje loptom i sav onaj dirty talkna terenu, kad primis loptu na koljeno i za volej spreman, a susjed ti uleti i ubije boga u tebi, i niklm nist, nenaplativo..
Ja sam stajao na golu...a lopta tvrda jer se nikom nije dalo pumpat, tko će u tim danima mislit na potomstvo jel pa udri po golmanu zna se gdje...kic wrote:jebes virtualu, nekad mi fali igranje loptom i sav onaj dirty talkna terenu, kad primis loptu na koljeno i za volej spreman, a susjed ti uleti i ubije boga u tebi, i niklm nist, nenaplativo..
Guest- Guest
Provjerio sve..
Hitmanom Pro
Malverbajtom
Ad Awareom
Spajbutom srč end destroj-om
i..to je to..sve cisto,nema nista..
Hitmanom Pro
Malverbajtom
Ad Awareom
Spajbutom srč end destroj-om
i..to je to..sve cisto,nema nista..
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» gradonacelnik osake - muskarci trebaju ic u kupovinu hrane, zenama treba dugo jer sporo odlucuju
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Forum
» gradonacelnik osake - muskarci trebaju ic u kupovinu hrane, zenama treba dugo jer sporo odlucuju
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Forum
Page 1 of 2