ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stratfor "predviđa" propast Rusije i Njemačke te dominaciju Turske

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Stratfor "predviđa" propast Rusije i Njemačke te dominaciju Turske - Page 4 Empty Re: Stratfor "predviđa" propast Rusije i Njemačke te dominaciju Turske

Post by RayMabus 11/3/2016, 15:28

Ringo10 wrote: Pa onda Europa od Lisabona do Vladivostoka.
Mislim da se Putin neće sa time složit. On oće jako Rusiju. To nebi trebalo smetati jer na neki način takwa Rusija se mora pomaknit malo wiše na istok tj ne prema Europi.

Rusija bi mogla objezbjeđiwati ewropske graniće sa sjewera i istoka od najezde sirotinje iz trećeg swijeta.

AL mora promijneiti politiku da ne ulazi u skuob sa Ewropom.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Stratfor "predviđa" propast Rusije i Njemačke te dominaciju Turske - Page 4 Empty Re: Stratfor "predviđa" propast Rusije i Njemačke te dominaciju Turske

Post by RayMabus 11/3/2016, 15:31

Jedan od razloga zašto sam ja dao 1000 kuna djeći Ukrajine kojima je netko poginuo u tom ratu tamo na tlu UKrajine leži u činjenići da želim Rusiji poslati poruku a ta je da je iza te Ukrajine netko i da traži mirno riješenje ....jer nam zapadni front ne treba ....ni nama u EU ni njima u RUsiji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2016, 15:34

I owe godine u uplatiti najmanje tisuću kuna djeći UKrajine ( mislio sam 2000 al upala mi je situaćija sa obitelji u Županji s troje male djeće pa su mi oni sad prioritet al opet će bit 1000 i za Ukrajinće ).

Šaljem poruku Putinu.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2016, 15:44

Inaće mi se ne swiđa ta ideologija Ewropa do Wladiwstoka. Putin želi jaku RUsiju a ne Rusiju kujiću Ewrope ( koja je opet kujića Amerike ).

To nije problem.

Samo se pomakni istoćnije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2016, 15:53

• Vesti

• Svet

Zajedničke vojne vežbe Rusije i Tadžikistana: Bombarderi i 50.000 vojnika
Tanjug | 11. 03. 2016 - 14:12h

Ruski bombarderi Tupoljev Tu-22M3 dugog dometa učestvovaće u zajedničkim antiterorističkim vežbama u Tadžikistanu, izjavio je portparol ruskog centralnog vojnog distrikta Jaroslav Roščupkin.

Stratfor "predviđa" propast Rusije i Njemačke te dominaciju Turske - Page 4 Bd4a2cef76ccfd594441c4bc0c5f045b
Foto: D. Milenković / RAS Srbija
Stratfor "predviđa" propast Rusije i Njemačke te dominaciju Turske - Page 4 Share_v1_pintrest_gray_icoStratfor "predviđa" propast Rusije i Njemačke te dominaciju Turske - Page 4 Share_v1_facebook_gray_ico
Ruske-tadžikistanske vežbe počele su juče sa ciljem zajedničkih vežbi u borbi protiv spoljnih terorističkih pretnji.
U vežbama učestvuje više od 50.000 vojnika i veliki broj oklopnih vozila i aviona, prenosi Tas s.
Rusija je ranije već uputila u Tadžikistan avione Su-25-SM, helikoptere Mi-24 i vojne transportne helikoptere Mi-8 na operativne aerodrome.

Portparol tadžikistanskog ministarstva odbrane Faridun Mahmadalizoda je rekao da je ovo "prvi put u istoriji vojne saradnje dve zemlje, da u vežbama ne učestvuju samo vojnici ruske 201. vojne baze, ali i dodatno ljudstvo i vojna oprema centralnog vojnog okruga ruskog ministarstva odbrane.
Rusija je u januaru podigla borbenu gotovost u svojoj vojnoj bazi u Tadžikistanu, imajući u vidu pretnje radikalnih islamista iz susednog Avganistana.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2016, 15:55

Putin: Ekonomska kriza nas neće sprečiti da modernizujemo naoružanje
N.Č. | 11. 03. 2016 - 15:37h

Ekonomska kriza i finansijska ograničenja koja ona donosi neće uticati na nameru Rusije da modernizuje naoružanje vojske i mornarice, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin tokom sastanka sa predstavnicima namenske industrije i Ministarstva odbrane.

Stratfor "predviđa" propast Rusije i Njemačke te dominaciju Turske - Page 4 649ffff9b65aba0b232eda26b684b632
Stratfor "predviđa" propast Rusije i Njemačke te dominaciju Turske - Page 4 Share_v1_pintrest_gray_icoStratfor "predviđa" propast Rusije i Njemačke te dominaciju Turske - Page 4 Share_v1_facebook_gray_ico
- Što se tiče ekonomske realnosti... Ograničenja postoje, ali ta ograničenja ne moraju da utiču na kvalitet i naš konačni rezultat - kazao je Putin. On je čelnicima preduzeća namenske industrije poručio da mogu da racionalizuju proizvodnju tamo gde je neophodno.
Stratfor "predviđa" propast Rusije i Njemačke te dominaciju Turske - Page 4 B704d16a2f8ba30448ae17475eb56652
Foto: scalemodels.ru / panzerbar.livejournal.com
Putin je kazao da je potrebno analizirati svaki slučaj u kom su ugovori za nabavku oružja odloženi, ili čak otkazani.
- Moramo doneti mere koje će sprečiti da se tako nešto ponovi. Većina fabrika ispunila je svoje zadatke na vreme. U 2015. godini u oružane snage uvedeno je 4.000 komada oružja, od toga 96 aviona, 81 helikopter, 152 protivavionska raketna sistema, više od 400 komada artiljerijskog i oklopnog naoružanja i svi oni su već u upotrebi - kazao je Putin. Ruski predsednik naveo je da je pravi ispit za modernu vojnu tehniku, prvenstveno u avijaciji, borba protiv terorista u Siriji.
On je naglasio da je potrebno raditi na zameni uvozne opreme za vojsku domaćom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2016, 15:59

Putin želi jaku Rusiju ...neowisnu ....ideologija Ewropa do WLadiwstoka on može shwatit kao prowokaćiju ( jer je ta Europa opet američka kujića na owaj ili onaj naćin ).

To nisu ideologije koje mene zanimaju.

SAMO SE POMAKNI NA ISTOK I TO JE SWE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 11/3/2016, 16:29

.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics