Stratfor "predviđa" propast Rusije i Njemačke te dominaciju Turske
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Stratfor "predviđa" propast Rusije i Njemačke te dominaciju Turske
ti to već imaš pripremljeno u c/p?preko_vode_do_slobode wrote:asilovski wrote:Ne ne Turska postaje vele mega silapreko_vode_do_slobode wrote:propast i njemačke i rusije i turske svih 3 zajedno
koliko će tko biti sila ovisi o tome koliko tko ima domicilnog stanovništva.
u rusiji broj rusa rapidno pada, a broj muslimana raste.. sada je rusija ponovo u sukobu sa muslimanskim svijetom pa će rusija postati vesela država.
u turskoj kurdi imaju veći natalitet, i turci su u ratu sa kurdima. a turci praktički iako su jaki, ostali su bez svih saveznika, bez zapada i bez rusa. dakle nije im lako
i njemačka, njemačka je mogla biti vodeća zemlja svijeta, jer njemački industrijski izvoz premašuje i ruski i američki + pola država svijeta zajedno, ali merkelica je odlučila natrpati njemačku muslimanima, tako da i njemačkoj će biti usrano.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
asilovski wrote:ti to već imaš pripremljeno u c/p?preko_vode_do_slobode wrote:asilovski wrote:Ne ne Turska postaje vele mega silapreko_vode_do_slobode wrote:propast i njemačke i rusije i turske svih 3 zajedno
koliko će tko biti sila ovisi o tome koliko tko ima domicilnog stanovništva.
u rusiji broj rusa rapidno pada, a broj muslimana raste.. sada je rusija ponovo u sukobu sa muslimanskim svijetom pa će rusija postati vesela država.
u turskoj kurdi imaju veći natalitet, i turci su u ratu sa kurdima. a turci praktički iako su jaki, ostali su bez svih saveznika, bez zapada i bez rusa. dakle nije im lako
i njemačka, njemačka je mogla biti vodeća zemlja svijeta, jer njemački industrijski izvoz premašuje i ruski i američki + pola država svijeta zajedno, ali merkelica je odlučila natrpati njemačku muslimanima, tako da i njemačkoj će biti usrano.
a nevidim šta sam krivo rekao.. nemojte mi priče o "lojalnim muslimanima u rusiji", kao kada slušam monstara koji me spama u inboox o lojalnim muslimanima u francuskoj i britaniji i njemačkoj.
a ono svako treći dan vijest o nekoj rokačini u rusiji.. (ili na zapadu)
Guest- Guest
Sve te analize o propasti bilo Rusije, bilo Kine ili SAD-a su za kurac. Pa čak i sama demografija koju ističe nihilius u stvari jest vrlo nesiguran indikator propasti. Da Rusija neumitno propada, i da sam ja car Rusije, pobrinuo bih se da za sobom povučem i i Kinu i Tursku i Zapadnu Europu i SAD - nuklearno Amerika razmišlja vrlo slično. A o Kini nemamo pojma. Makar, što se same demografije tiče, Kina je najmanje ugrožena zemlja. Najprije će propasti zemlje Zapadne Europe, čak ne toliko ni Njemačka, možda najviše iz razloga što su Nijemci najdiscipliniraniji i najorganiziraniji narod Zapadne Europe. Njemačka se dva puta za redom uzdigla iz pepela kao feniks, oba puta nakon svjetskog rata, a da se Njemačku porazi, trebao je sudjelovati čitav svijet. Tako da ne bih otpisivao Nijemce.asilovski wrote:http://www.businessinsider.com/stratfor-founder-george-friedman-be-ready-for-war-2016-3
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Sve te analize o propasti bilo Rusije, bilo Kine ili SAD-a su za kurac. Pa čak i sama demografija koju ističe nihilius u stvari jest vrlo nesiguran indikator propasti. Da Rusija neumitno propada, i da sam ja car Rusije, pobrinuo bih se da za sobom povučem i i Kinu i Tursku i Zapadnu Europu i SAD - nuklearno Amerika razmišlja vrlo slično. A o Kini nemamo pojma. Makar, što se same demografije tiče, Kina je najmanje ugrožena zemlja. Najprije će propasti zemlje Zapadne Europe, čak ne toliko ni Njemačka, možda najviše iz razloga što su Nijemci najdiscipliniraniji i najorganiziraniji narod Zapadne Europe. Njemačka se dva puta za redom uzdigla iz pepela kao feniks, oba puta nakon svjetskog rata, a da se Njemačku porazi, trebao je sudjelovati čitav svijet. Tako da ne bih otpisivao Nijemce.asilovski wrote:http://www.businessinsider.com/stratfor-founder-george-friedman-be-ready-for-war-2016-3
slažem se, rekao bi dugoročno da su od velikih država - najstabilnija je Kina - samo-održiva ekonomija(iako ne toliko kao USA ili Njemačka), najhomogenija populacija(90% han kinezi, + nešto ostalih lojalnih azijata, i vrlo malo muslimana)
ovo ostalo ovisi o populaciji muslimana...
što se tiče Amerike, - Amerika mi iznenađujuće dobro stoji. Ekonomija je na mjestu, demografija, smanjuje se broj bijelaca ali ne tako ubrzano, broj crnaca je stabilan, povećava se malo broj latinosa, ali zanimljivo latinosi nakon 2generacije postaju amerikanci i zaborave na mexico i šta već.. broj musa je ispod neke kritične razine.
Ovi ostali ovise o broju musa
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:kao kada slušam monstara koji me spama u inboox o lojalnim muslimanima u francuskoj i britaniji i njemačkoj.
Guest- Guest
Od muslimana su najviše ugrožene Velika Britanija i Francuska, čak ne ni Rusija toliko ni Njemačka. Nijemci imaju iskustvo rješavanja konačnog pitanja, što se Rusije tiče, Putinova politika je jedna od liberalnijih i više "light" od svih ostalih na ruskom političkom spektru. A i takav kakav jest, Putin je ladno pokupio Krim, potpuno uzdigao rusku vojnu silu, a vrlo vjerojatno će mu nasljednik na tronu biti sadašnji ruski ministar obrane. A to je tzv. light verzija Rusije. Ne želim niti pomišljati što bi tek radili ruski komunisti ili ruski nacionalisti.preko_vode_do_slobode wrote:melkior wrote:Sve te analize o propasti bilo Rusije, bilo Kine ili SAD-a su za kurac. Pa čak i sama demografija koju ističe nihilius u stvari jest vrlo nesiguran indikator propasti. Da Rusija neumitno propada, i da sam ja car Rusije, pobrinuo bih se da za sobom povučem i i Kinu i Tursku i Zapadnu Europu i SAD - nuklearno Amerika razmišlja vrlo slično. A o Kini nemamo pojma. Makar, što se same demografije tiče, Kina je najmanje ugrožena zemlja. Najprije će propasti zemlje Zapadne Europe, čak ne toliko ni Njemačka, možda najviše iz razloga što su Nijemci najdiscipliniraniji i najorganiziraniji narod Zapadne Europe. Njemačka se dva puta za redom uzdigla iz pepela kao feniks, oba puta nakon svjetskog rata, a da se Njemačku porazi, trebao je sudjelovati čitav svijet. Tako da ne bih otpisivao Nijemce.asilovski wrote:http://www.businessinsider.com/stratfor-founder-george-friedman-be-ready-for-war-2016-3
slažem se, rekao bi dugoročno da su od velikih država - najstabilnija je Kina - samo-održiva ekonomija(iako ne toliko kao USA ili Njemačka), najhomogenija populacija(90% han kinezi, + nešto ostalih lojalnih azijata, i vrlo malo muslimana)
ovo ostalo ovisi o populaciji muslimana...
što se tiče Amerike, - Amerika mi iznenađujuće dobro stoji. Ekonomija je na mjestu, demografija, smanjuje se broj bijelaca ali ne tako ubrzano, broj crnaca je stabilan, povećava se malo broj latinosa, ali zanimljivo latinosi nakon 2generacije postaju amerikanci i zaborave na mexico i šta već.. broj musa je ispod neke kritične razine.
Ovi ostali ovise o broju musa
2015-08-09
asilovski wrote:http://www.businessinsider.com/stratfor-founder-george-friedman-be-ready-for-war-2016-3
dobre su mu drogeJapan je porastao je početkom 20. stoljeća, a onda ste imali kaos. Svjedočimo sustavnim promjenama. Budite spremni za rat.
Business Insider: Možete li predvidjeti gdje bi to moglo biti?
George Friedman: Zemlje najvjerojatnije u razvoju su Japan, Turska i Poljska. Stoga bih rekao Istočna Europa, Bliski istok i pomorski rat Japana protiv Sjedinjenih Država.
Guest- Guest
Evo jedna "kineska" koja dobro opisuje duh zemlje i nacije:melkior wrote:Sve te analize o propasti bilo Rusije, bilo Kine ili SAD-a su za kurac. Pa čak i sama demografija koju ističe nihilius u stvari jest vrlo nesiguran indikator propasti. Da Rusija neumitno propada, i da sam ja car Rusije, pobrinuo bih se da za sobom povučem i i Kinu i Tursku i Zapadnu Europu i SAD - nuklearno Amerika razmišlja vrlo slično. A o Kini nemamo pojma. Makar, što se same demografije tiče, Kina je najmanje ugrožena zemlja.asilovski wrote:http://www.businessinsider.com/stratfor-founder-george-friedman-be-ready-for-war-2016-3
2015-08-09
Ako Trump izgradi zid prema Meksiku, SAD bi se mogao sučiti sa podzemnim ratom Meksika (kopanje tunela ispod zida) protiv SAD-adeda na aparatima wrote:asilovski wrote:http://www.businessinsider.com/stratfor-founder-george-friedman-be-ready-for-war-2016-3dobre su mu drogeJapan je porastao je početkom 20. stoljeća, a onda ste imali kaos. Svjedočimo sustavnim promjenama. Budite spremni za rat.
George Friedman: Zemlje najvjerojatnije u razvoju su Japan, Turska i Poljska. Stoga bih rekao Istočna Europa, Bliski istok i pomorski rat Japana protiv Sjedinjenih Država.
2015-08-09
Proklinjem život što se nisam rodio kao Thomas Bergersenmelkior wrote:Evo jedna "kineska" koja dobro opisuje duh zemlje i nacije:melkior wrote:Sve te analize o propasti bilo Rusije, bilo Kine ili SAD-a su za kurac. Pa čak i sama demografija koju ističe nihilius u stvari jest vrlo nesiguran indikator propasti. Da Rusija neumitno propada, i da sam ja car Rusije, pobrinuo bih se da za sobom povučem i i Kinu i Tursku i Zapadnu Europu i SAD - nuklearno Amerika razmišlja vrlo slično. A o Kini nemamo pojma. Makar, što se same demografije tiče, Kina je najmanje ugrožena zemlja.asilovski wrote:http://www.businessinsider.com/stratfor-founder-george-friedman-be-ready-for-war-2016-3
2015-08-09
Samo u tvojoj kretenskoj I maloumnoj tintari. Pogledaj malo demografiju Rusije imbecilu pa da prestaneš kenjati svoje debilne stupidarije.preko_vode_do_slobode wrote:asilovski wrote:Ne ne Turska postaje vele mega silapreko_vode_do_slobode wrote:propast i njemačke i rusije i turske svih 3 zajedno
u rusiji broj rusa rapidno pada, a broj muslimana raste..
https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Russia#/media/File:Population_of_Russia.PNG
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
diot, ali kako je dotični civilno krilo CIA-e (kao i tkz. senator McCain Pentagona) dotični može srati i to vrlo posjećeno, osim toga dotični tvrdi da je Japan u uzletu, međutim brojke govore sasvim suprotno...deda na aparatima wrote:asilovski wrote:http://www.businessinsider.com/stratfor-founder-george-friedman-be-ready-for-war-2016-3dobre su mu drogeJapan je porastao je početkom 20. stoljeća, a onda ste imali kaos. Svjedočimo sustavnim promjenama. Budite spremni za rat.
Kermit-
2014-04-17
evo ja iskopao što čovjek govori
http://www.dnevno.hr/geopolitika/dolazi-veliki-rat-u-europi-pripremite-se-902697
naslov je u stilu zrinke jer trashy naslov uvijek pomaže čitanosti
http://www.dnevno.hr/geopolitika/dolazi-veliki-rat-u-europi-pripremite-se-902697
naslov je u stilu zrinke jer trashy naslov uvijek pomaže čitanosti
Sviđa mi se ovo oko propasti Rusije.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ma moze tiu se svidjati..Ne propadaju malecke nacije,neke polunacije dobivaju i svoju drzavu(kosovo),a 150 milijuna Rusa da nestane??'dajte-najte,..Yoda malo navija i to je to..
Guest- Guest
Greška, ispravio, "Prirodna koalicija između SAD i Poljske", ne "SAD i Turske"
Nesto sto sam tek nedavno skontao..U svabiji,primjetio sam,sve vise Rusa posjeduje firme ili velike dijelove tih firmi..Radi se o tehnoloskim tvrtkama,vezanim za auto,odnosno avioindustruju..Reklo bi se da Ruje kupuju Svabiju..
Guest- Guest
Ruje kupuju a kozojebi okupiraju
Problematika owakwih rasprawa je šta se odma ide na ćrno bijelo rasprawu tj u krajinost. Normalno da neće nestat NJemačka nit Rusija. RIječ je u sušitni i opadanju u npr demografskom , ekonomskom , wojnom i drugom smislu. Dakle prićamo o omjerima. Turska wojna industrija se digla. Do jućer brokwu nisu sami znali naprawit a danas ? Shwačate poantu.
NJemačka ekonomija .......Rusija plin i nafta ....a padne li njemačka ekonomija malo pada i eu tržište dakle i rusko tržište kome oni prodaju swoj najosnowniji resurs : plin i nafta tj energente.
Tako da wam je to swe powezano.
NJemačka ekonomija .......Rusija plin i nafta ....a padne li njemačka ekonomija malo pada i eu tržište dakle i rusko tržište kome oni prodaju swoj najosnowniji resurs : plin i nafta tj energente.
Tako da wam je to swe powezano.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Da je to tako sankcije I pad cijena nafte bi do sad pokopali Rusiju.RayMabus wrote:
Ali ti si previše glup da bi to shvatio.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
i tako i tarabici dobili konkurenciju
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» "Zamrznuti" pregovori Rusije i Turske o Turskom toku
» Na pomolu novi sukob Turske i Rusije u Siriji?
» ''Propast Rusije: već je pobjeglo 300 tisuća mladih i obrazovanih, a sankcije će je vratiti desetljeće i pol unazad''
» Davutoglu: Odnosi između Turske i Rusije su važni i za Balkan
» Užas: Hrvatska protiv Njemačke i Rusije
» Na pomolu novi sukob Turske i Rusije u Siriji?
» ''Propast Rusije: već je pobjeglo 300 tisuća mladih i obrazovanih, a sankcije će je vratiti desetljeće i pol unazad''
» Davutoglu: Odnosi između Turske i Rusije su važni i za Balkan
» Užas: Hrvatska protiv Njemačke i Rusije
Page 2 of 4