I Glogoški kandidat za ministra branitelja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: I Glogoški kandidat za ministra branitelja
Vlado ga i ovako sanja, zamisli da postane ministar..napravili bi mu ispraćaj na glavnom kolodvoru a prepoznali bi ga tako što bi nosio gaće na štapu :DDn_razbojnik wrote:vladika wrote:a sad najsmešnije.....seronja preko godine dana ruši ministra da bi on zasjeo na tu poziciju
Što je tu smiješno?
Guest- Guest
Vladika nam ne može bez Glogoškog i branitelja i tek kad se malo smirio, ova vijest...pa uopće Đuro ne misli na njegovo zdravljetre911 wrote:Vlado ga i ovako sanja, zamisli da postane ministar..napravili bi mu ispraćaj na glavnom kolodvoru a prepoznali bi ga tako što bi nosio gaće na štapu :DDn_razbojnik wrote:vladika wrote:a sad najsmešnije.....seronja preko godine dana ruši ministra da bi on zasjeo na tu poziciju
Što je tu smiješno?
2014-04-15
tre911 wrote:Vlado ga i ovako sanja, zamisli da postane ministar..napravili bi mu ispraćaj na glavnom kolodvoru a prepoznali bi ga tako što bi nosio gaće na štapu :DDn_razbojnik wrote:vladika wrote:a sad najsmešnije.....seronja preko godine dana ruši ministra da bi on zasjeo na tu poziciju
Što je tu smiješno?
Imaš ptsp i možeš biti ministar,....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Upozoriti ću ga ja kad ga vidim na tu poraznu činjenicu, kud ćemo mi ako izgubimo jednog traktoristu sa foruma :(n_razbojnik wrote:Vladika nam ne može bez Glogoškog i branitelja i tek kad se malo smirio, ova vijest...pa uopće Đuro ne misli na njegovo zdravljetre911 wrote:Vlado ga i ovako sanja, zamisli da postane ministar..napravili bi mu ispraćaj na glavnom kolodvoru a prepoznali bi ga tako što bi nosio gaće na štapu :DDn_razbojnik wrote:vladika wrote:a sad najsmešnije.....seronja preko godine dana ruši ministra da bi on zasjeo na tu poziciju
Što je tu smiješno?
Guest- Guest
A tko je vladika,????pa pička vam materina nepismena...kopirat valjda znate,ili da vam država plati tečaj........
2015-07-28
vladika nemoj da pičkaraš će te Đuro opomene, sada kad si obznanio da ti je resorni...v_vlado wrote:A tko je vladika,????pa pička vam materina nepismena...kopirat valjda znate,ili da vam država plati tečaj........
2014-04-15
Đubro ministar, a ratni put mu počinje i završava u lokajnoj birtiji. Imal bi buju zabave Hrvati još mjesec dana dok se svo srebro ne proda. Oni te pizdeke s pedigreom namjerno plasiraju. Ono daj detetu dudu dok se mama i tata sexaju, a u HR dok veliki prodaju male u roblje.
Guest- Guest
Glogoški može postati ministar ali u mahunama... Bez obzira tko što mislio o Glogoškom isti šanse nema!
Kome treba ministar koji nije dio stranačke klike??? Najte biti smiješni.
Još samo fali Miroslav Škoro.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Cudi me da se josic nije kandidirao...
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Tko god bio izabran,biće dobar izbor.......
2015-07-28
tre911 wrote:Da? kakve ti veze imaš sa braniteljima da ćeš otići u KK sa ĐG kao ministrom branitelja?sitting_bull wrote:cirkusant kandidat za ministra???
ebi ga, odosmo u kk...
iznenadio bi se da znaš.
što misliš zašto si uopće dozvoljavam slobodu da cirkusante u braniteljskim redovima zovem onako kako zaslužuju???
sitting_bull-
2015-09-28
provocator wrote:Glogoški može postati ministar ali u mahunama... Bez obzira tko što mislio o Glogoškom isti šanse nema!
glogoški je potrošna roba, svoje je odigrao u cirkuskom šatoru i vrijeme je da cirkus ode, a s njime i đuro.
gledajući i po nivou obrazovanja đuro tome nije dorastao.
parketar za ministra?
to mu dođe kao kontra bravaru koji je postao maršal...
sitting_bull-
2015-09-28
..svakako da ima cirkusanata ali nisu svi...u satoru cirkusanti...ima zaista tamo ekipe koja je svasta prosla u ratu...ne znam nesto puno o glogoskom..znam da je bio u hos-u..i da je stradao nekoliko dana poslije od dolaska na liniju...jbg covjek se izborio za svoj status sad ovako ili onako manje vazno..ali nije sjedio ispred ducana i oblokavao se i krivio sve zivo i nezivo za nevolju...a sad kako je stradao to najbolje znaju svjedoci...necu ulaziti u to svakom savjest njegovasitting_bull wrote:tre911 wrote:Da? kakve ti veze imaš sa braniteljima da ćeš otići u KK sa ĐG kao ministrom branitelja?sitting_bull wrote:cirkusant kandidat za ministra???
ebi ga, odosmo u kk...
iznenadio bi se da znaš.
što misliš zašto si uopće dozvoljavam slobodu da cirkusante u braniteljskim redovima zovem onako kako zaslužuju???
2015-09-08
UDRUGA hrvatskih branitelja RH uputila je u četvrtak pismo premijeru Tihomiru Oreškoviću u kojemu predlažu svog člana, umirovljenog general-bojnika Željka Sačića za kandidata za ministra branitelja.
Odazivajući se na premijerov poziv da predlože svog kandidata, u pismu ističu da s ponosom predlažu umirovljenog general bojnika Željka Sačića.
evo jos jednog , inflacija ministara , trebalo im misec dana da pobrisu pretrage na mrezi
oreskovic u problemu , karamarko dobio menzes a petrov mora malo razmislit
Odazivajući se na premijerov poziv da predlože svog kandidata, u pismu ističu da s ponosom predlažu umirovljenog general bojnika Željka Sačića.
evo jos jednog , inflacija ministara , trebalo im misec dana da pobrisu pretrage na mrezi
oreskovic u problemu , karamarko dobio menzes a petrov mora malo razmislit
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Cuj natjecaj je raspisan...a na natjecaj se ima svatko pravo javiti...ocekujem jos da se jave zoran erceg i tomislav josic te ante prkacin..i to bi otprilike bilo to to
2015-09-08
Došao Karamarko u posjetu britanskoj kraljici i postavio joj pitanje, kako joj je uspjelo da tako dugo i uspješno vlada i kako joj je uspjelo da bude k tome i omiljena među Britancima.
- "Pa to je doista jednostavno."- reče kraljica. "Okružena sam inteligentnim savjetnicima."
Karamarko se zamisli: "A kako znate da je savjetnik inteligentan?"
...
- "Ah, postavim im zagonetku i ako odgovore na nju onda su u redu." - kaže kraljica i pozove batlera: "Pozovite mi Davida Camerona, molim vas."
Nakon par minuta pojavi se Cameron.
- " Izvolite Vaše Visočanstvo"
- " Odgovorite mi Davide: Vaši roditelji imaju dijete. Ono nije vaš brat niti vaša sestra. Tko je to?"
- "To sam ja Vaše Visočanstvo."- odgovori Cameron.
- "Izvrsno, Davide! Hvala Vam Davide."
- "Eto, vidite gospodine Karamarko. To radim jednom mjesečno sa svima. To je tajna mog uspjeha."
Karamarko se zamišljen vrati u Zagreb, pozove Miljana Brkića Vasu i upita ga:
-"Reci mi Vaso: Tvoji roditelji imaju dijete, ali ono nije tvoj brat ni tvoja sestra. Ko je to?"
Vaso se zamisli i nakon pet minuta kaže Karamarku:
- "Možeš li mi dati nekoliko sati da razmislim, predsjedniče?"
- "O da, svakako!"
Vaso se povuče u kancelariju, nazove akademika Željka Rainera i pita ga.
- " Vaši roditelji imaju dijete, ali ono nije vaš brat nit vaša sestra. Ko je to?"
- "Pa to sam ja!"- kaže Rainer.
Vaso odmah ode kod Karamarka i kaže mu:
- "To je Željko Rainer, predsjedniče!"
- "Ne Vaso. To je David Cameron.
- "Pa to je doista jednostavno."- reče kraljica. "Okružena sam inteligentnim savjetnicima."
Karamarko se zamisli: "A kako znate da je savjetnik inteligentan?"
...
- "Ah, postavim im zagonetku i ako odgovore na nju onda su u redu." - kaže kraljica i pozove batlera: "Pozovite mi Davida Camerona, molim vas."
Nakon par minuta pojavi se Cameron.
- " Izvolite Vaše Visočanstvo"
- " Odgovorite mi Davide: Vaši roditelji imaju dijete. Ono nije vaš brat niti vaša sestra. Tko je to?"
- "To sam ja Vaše Visočanstvo."- odgovori Cameron.
- "Izvrsno, Davide! Hvala Vam Davide."
- "Eto, vidite gospodine Karamarko. To radim jednom mjesečno sa svima. To je tajna mog uspjeha."
Karamarko se zamišljen vrati u Zagreb, pozove Miljana Brkića Vasu i upita ga:
-"Reci mi Vaso: Tvoji roditelji imaju dijete, ali ono nije tvoj brat ni tvoja sestra. Ko je to?"
Vaso se zamisli i nakon pet minuta kaže Karamarku:
- "Možeš li mi dati nekoliko sati da razmislim, predsjedniče?"
- "O da, svakako!"
Vaso se povuče u kancelariju, nazove akademika Željka Rainera i pita ga.
- " Vaši roditelji imaju dijete, ali ono nije vaš brat nit vaša sestra. Ko je to?"
- "Pa to sam ja!"- kaže Rainer.
Vaso odmah ode kod Karamarka i kaže mu:
- "To je Željko Rainer, predsjedniče!"
- "Ne Vaso. To je David Cameron.
2014-04-12
Ne volim duge viceve..samo one kratke,'u glavu'..:D
Nego,tko je ministar?
B-)
Nego,tko je ministar?
B-)
2014-04-12
evo jos jedan branitelj - kandidat
BRANITELJSKIM udrugama danas se u predlaganju kandidata za novog ministra hrvatskih branitelja pridružila i Udruga dragovoljaca Hrvatskih obrambenih snaga (HOS) Splitsko-dalmatinske županije, koja premijeru Tihomiru Oreškoviću predlaže da za ministra izabere ratnog veterana HOS-a Damira Banića.
"Predlažemo ga jer smatramo da udovoljava svim uvjetima kao istinski domoljub, invalid Domovinskog rata i educirani stručnjak na području ekonomskih znanosti", pišu HOS-ovci u dopisu premijeru Oreškoviću.
NATO nije shvatio zajeb koji je sebi uvalio
kad zavrsi misija u afganistanu posaljemo im popis branitelja da placaju ostatak zivota
BRANITELJSKIM udrugama danas se u predlaganju kandidata za novog ministra hrvatskih branitelja pridružila i Udruga dragovoljaca Hrvatskih obrambenih snaga (HOS) Splitsko-dalmatinske županije, koja premijeru Tihomiru Oreškoviću predlaže da za ministra izabere ratnog veterana HOS-a Damira Banića.
"Predlažemo ga jer smatramo da udovoljava svim uvjetima kao istinski domoljub, invalid Domovinskog rata i educirani stručnjak na području ekonomskih znanosti", pišu HOS-ovci u dopisu premijeru Oreškoviću.
NATO nije shvatio zajeb koji je sebi uvalio
kad zavrsi misija u afganistanu posaljemo im popis branitelja da placaju ostatak zivota
2014-04-12
Daj link, poslat ću i ja svoj CV.vuksadinare wrote:Cuj natjecaj je raspisan...a na natjecaj se ima svatko pravo javiti...ocekujem jos da se jave zoran erceg i tomislav josic te ante prkacin..i to bi otprilike bilo to to
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Boli me kurac za ministra branitelja
» Milijan Brkić odbio kandidaturu za ministra branitelja
» Ante Ćorušić priznao da je kandidat za novog ministra zdravlja: Evo za što se zalaže
» Novi oblik "demokracije": Kandidati za ministra branitelja idu se predstavljati u "šator"
» KARAMARKO PRONAŠAO NOVOG MINISTRA BRANITELJA 'Predlažemo Milijana Brkića!'
» Milijan Brkić odbio kandidaturu za ministra branitelja
» Ante Ćorušić priznao da je kandidat za novog ministra zdravlja: Evo za što se zalaže
» Novi oblik "demokracije": Kandidati za ministra branitelja idu se predstavljati u "šator"
» KARAMARKO PRONAŠAO NOVOG MINISTRA BRANITELJA 'Predlažemo Milijana Brkića!'
Page 2 of 2